Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
Berus, no super, ze si mas pozitivne skusenosti, dufam,ze aj my budeme mat, uz sa neviem dockat
Jajka, Any, ja som zase pocula o tom meneni krvi po 7. rokoch a ze ktora krv je mladsia to pohlavie zvitazi, tak to nam Patko vychadzal na chlapceka , aj podla cinskeho kalendara a teraz nam vychadza podla krvi dievcatko a aj podla cinskeho, tak som zvedava
My sme boli na veceri na salasiv Cabaji, som si musela dat zabalit domov, som si vsimla,ze v tomto tehu jem ovela menej ako s Patkom
Maly je odlifrovany u svokorvcov a muz sa mi smeje, lebo uz mi chyba , bude tam aj spat ☹
zuzi tak to nechápem, ja som v tehu asi aj oblečenie jedla 😀 a maličký už isto spinká u svokrovcov, neboj užijú si ho a vrátia 😝
blazka, ani ja nechapem, ale jem menej, viem,ze vtedy som tiez vela jedla, ale teraz si davam citronovu zmzlinku v oplatke, sme kupili v Kauflande, taku, ze si aj sama načapujem takou zmrzlinarskou lyzicou 😀
inak vraj pri dievcatkach sa menej je, ako pri chlapcekoch, tak ktovie, mozno aj baba bude, zase nehovorim,ze si myslim na 100 percent,ze chlapcek, len si neviem predstavit, ze by som aj babu mohla mat. 😀
ale napr. brusko mam uplne take iste ako pri Patkovi, teda tvar bruska, ale zase mam menej kvalitne vlasy, pri nom mi rastli dost a zhustli a teraz ich amm ako predtym, dost riedke.
vonku je ze -4 stupne, to zase ake mrazy prisli, ved ja uz chcem jar ☹
Beruska dakujem za privitanie.. 😉
Zuzi a dievcence si vraj,,beru krasu,,teda mozes mat horsiu kvalitu vlasov,ci nejaky ten flacik na tvari,no u mna sa teda nic take nedialo,ale to asi preto,ze ta moja je jak chalanisko,hehe 😀 ..aj za dvoch.. 😝
Blazka,hod aj mne na kostofku kojacik pjosim pjosim.. 😉
blazka,perlickovy kupel? 😝 hehe 😀
sasul , ja ze koňačik si prosis na kostovku a ty kolacik 😀
perlickovy kupel nema chybu 😀
no a mam na tvari aj fliaciky, sice svokra tvrdi, ze mam plet cistu a preto to bude chlapec 😀
jaaaaaaaj, ja uz chcem nakupovat tu minivybavu, sak furt len chodim okolo a slintam nad tymi kuskami
ozaj ako Saska? pekne zaspala? uz nechrci?
zuzka ja jem ovela menej ako pri alexikovi...to pri nom som doslova zrala...aj krpec zje vacsiu porciu...sice papam castejsie bo kazdu chvilu dostanem na nieco chut,ale ak si to dam,tak mi staci troska-tri styri lyzicky a som najedena...dnes sa mi mato smial bo som si isla robit palacinky,a nakoniec som ledva zjedla jednu...ale prisla sestra a ta nam s nimi pomohla😎a neprovokuj so zrzkouuu😅najnovsie som prisla na chut detskym vyzivkam...
sasul tak to nem ťažké, kúpiš lístkové cesto, vyvaľkáš a vykrojíš štvorec, naplníš džemom a hodiš do truby a potom do huby, to je také rýchle ale mm už nevedel čo by od dobroty jedol tak som robila toto.......
zuzi tak ja neviem, ty necítiš či kope tak isto? ja trdlo sprosté prvorodičovské sa pýtam aby som neumrela sprostá.....
ako vidím perličkový kúpeľ sa vám páčil, ale mali ste tam byť so mnou - dosmiali by ste sa, ten ohrievač utužoval krpcov smiech a vôňu 😠
any, tak detske vyzivky idu aj mne 😀 a veru, aj ja zjem trochu, napr. polievku a musim cakat kym mozem jest znova, ale zase jem viac ako ked nie som tehu, ale menej ako v prvom tehu a vtedy som furt nad svetkym len slintala, proste nieco som citala nejaky recept, alebo sme sa tu na MK bavili o nejakom jedle a ja som si to na druhy den musela urobit a teraz take nemam.
blazka kope na tej sitej strane ako patko
mna nase kope uplne vsade😀casto meni polohy, a ked nekopka tak sa vyduva-neviem asi chrbatik,vacsinou tam kde si necham ruku polozenu...ale to aj alex robil...ale zase brusko-teda tvar mam ine...a zo zaciatku som mala strasne pupaciky na cele,teraz uz nie...
aj moje sa obcas vyduje a to mi je vtedy take neprijemne, ze mi az zle pride, ako na odpadnutie, ja neviem ci sa mi tam o nieco zaprie a to mi sposobuje tu nevolnost, alebo co
u nás je taká kosaaaaa, nekúri sa, nepodarilo sa im to urobiť, no ak to ani zajtra nespojazdnia, tak večer pomrzneme, aspoň keby cez deň slniečko svietilo, prosím, nech sa to tu trošku vyhreje 😒
mne zas pri babách strašne chutilo jesť, no a pri markovi nič, jedna lyžica a dosť. no veď už hádam čoskoro uvidíme čo to skrývate v brušenkách 😵
jajka,nejako som nepostrehla, mate pokazene kurenie? kotol? 😕
fuuuha, tak to aby uz prisla jar, nech je uz aspon 15 stupnov, ani ja uz nechcem takuto zimu
na noc sa dobre naobliekajte
jooooooooj baby normálne sa vraciam k tehu s myšlienkami...........ešte ma navnadíte 😀
jaji to je mi ľúto že takto mrznete,tých čo to pototo - zastreliť, zakopať a bude pokoj 😀
Zuzi,akurat ju babi uspava,troska si potiahla,lebo poobede spala hdm aj dve hodky,tak sme ju chceli ulozit o 21. a ups,sme presvihli time.. 😉
aj som jej odsavala,ale namala apsolutne nic,vsetky hleny akoby sa stratili,chrcat nechrci,len ked zakasle tak este pocut taky chraplavy kasel..
sak dobere ATB a uvidime..
a co som to citala -4 coooooo? sak nam snezienky pomrznuu 🙄
Blazka to poznam,robievame take,ale ja lubim s povidlou..teda so slivkovym lekvaaaaaaaarom..hehe 😝 mnam
a teraz chce mama robit tvarohovy zavin z liskoveho,mnam to tiez lubime 😝
Zuzi,ja mam take tyky do teraz,ze tu nieco varite a ja sa tak nmotam,ze si to na druhy den robim,heh ale ty sa aspon mozes vyhovorit..
a ja aj tak vravim,ze to bude Alexandra..alebo Sandrika? 😉
Any,na to si pamatam ako mala kopcovala,hned ako som zalahla uz sa vytlacala,uz natahovala tie hnatiky dlhe a to jej dodnes zostalo,ze sa mi sem tam aj v noci ujde taka z pastruky.. 😀
http://www.agrokomplex.sk/vystava/92/
ozaj, tie co mate male babence, alebo aj co mate uz vacsie deticky a aj Any , pozoooooor, na agrokomplexe bude od 23-25.4. vystava - Vsetko pre dieta
sasul, no Sandra, to meno s avzdy mojej babke pacilo, mala jednu znamu co mala vnucku co sa tak volala a mojej babke, tej co je teraz taka chora sa to velmi pacilo
sasul tak dúfam, že maličkej sa poľaví, neboj bude dobre........a nech ti gebriny tečú celú noc, nemala som dosť džemu tak som otvorila aj slivkový vlastnoručne robený lekvár a ochutnala som a fakt úžasnééééééééééé 😀
zuzi o tejto výstave počujem prvý krát idem kuk..........
Sasul, tak, dufam,ze coskoro uz bude fit, kuriatko male
tak ja sa uz idem chystat do postele, dobru noc
zuzi dobrú ten môj ešte nie je doma tak nejdem spať lebo ma potom aj tak zobudí, je straaaaaaaašne nehlučný 😝
😉 ahojte mozem sa medzi vas zapojit 😉 nemam si s kym pisat a nudim sa
Zuzi vcielka.. 😉 hehe
A vidis,urobis jej radost,takze pekne krasne pobosorujem ti holku modrooku 😀
Inak mala je uz fakt fajne na tom,na to ze pred 3ma dnami mi tu soplila a chrcala,tuk tuk len nech to neurieknem, nuz co,berem to tak,ze budem vediet aspon nabuduce ako jej podat 1. pomoc,myslim s tym vlkym prostredim a inhalatorom a atb behnem vziat doki a uz nebude treba do nemocky chodit..uf,len mi nahnala strachy,trdeelko moje.. 😕 😉
Ech ale mi tu volaco smudii,hehe zeby Blazkin samochvaleny lekvaaaaaaar?? chi chi zartujeeem 😝 😀 😀 😀 😀
Lela jasne 😉

berus koláčikov som urobila akurvát, ja neviem robiť také tie maličké takže mm vrazí do huby a je po nich a čo sa týka pažravosti pár skončilo aj vo mne 😀
pri kúpaní si malý robil perličkový kúpeľ vo vani a ja som mala plynovú komoru v kúpeľni 😠
už chvalabožku spíme a čakám na starého o necelé dve hodky bude doma takže som tuuuuuuuuuuuuuuuuu 😝