icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

blazka24
5. mar 2010

sasulec ale ved je to o tom, že treba pomoc od lekárov aby si vedela takýmto stresom a strachom predchádzať.......niekedy si na záchranke myslia že srandujeme, ale keby sme všetci mali ich vzdelanie nepotrebujeme záchranky........

lela pohoda sa pridaj..........tiež píšeme lebo sa nudíme 😀

sasulec
5. mar 2010

Blazka aj ty nemas kde prsty vepchat? ha ha 😉
lela si tu?

sasulec
5. mar 2010

Zuzi bruu az teraz citam,ze prchas,pohladkaj drobatenko.. 😉

blazka24
5. mar 2010

sasul prsty vepchať? príde starý domov, ja si ľahnem a on prvé čo urobí, otvorí dvere ktoré vrzgaju lebo ich ešte nenatrel, vyzlečie sa spôsobom že padnú nohavice na zem a opasok urobí randál jak sviňa, pôjde do kuchyne 5x otvorí a zatvorí chladničku, medzitým kopne omylom do smeťáku a ja už budem sedieť a nervačiť že či je taký nemotorák alebo to robí náročky, tak načo to všetko absolvovať?

jajka968
5. mar 2010

lela ahoj, pekne ťa medzi nami vítam, jasné, že sa môžeš zapojiť 🙂 😉

sasulec
5. mar 2010

este som zabudla ze velke Dakujem aj Bodke,ktora ma tiez podporovala smskami,moje zlate,Dakujem 😔

jajka968
5. mar 2010

hento moje motovidlo zháňa ohrievač a celý dom zbuntoší, ma trafí z neho 😠 , jak kamion je , hrôza a strach.

blaži, ja asi zajtra urobím lístkové, decká ľúbia, dávno sme namali a aj tata máme doma, šak by na tony sladkého pojedol 😉

sasulec
5. mar 2010

jajka chces my mame jeden free?? 😕

helenkasabinka
5. mar 2010

jajka nie aj Michal chce dievcatko,pri malej dufal,ze je to bude chlapcek ale ze teraz uz netuzi po chlapcekovi a tuzi po dcerke druhej 😵

sasulec
5. mar 2010

ale je u mami v robote tak by sme museli tam zajtra behnut,ci porebujes hned? 😕

blazka24
5. mar 2010

jajka tiež mám ohrievač, ja zimomrivý človek nemať doma to by ma zabilo...........

škoda že si nenapísala skôr aj by som doniesla.............

jajka968
5. mar 2010

sašul, ak nám zajtra nespustia kúrenie, tak si poň prídeme, ak vám chýbať nebude, lebo je fakt kosno a dnes ešte slniečko svietilo, takže byt bol kvázi vyhriaty, ale nechcem vedieť, čo to bude zajtra, ladomorňa.
dnes asi pôjdem spať špinavá a smrdlavá, však mi skoro moja velactená zadnica na záchode odmrzla

sasulec
5. mar 2010

jasne moja,je u mami v robote,tak by sme tam museli skocit.. 😉

sasulec
5. mar 2010

v trnave ze je bielo,som itala na druhej teme,juj co tot zas bude,dufam ze do zajtra sneh bude a potom zas skok na +10 😠

blazka24
5. mar 2010

jajka spýtam sa muža kde je a donesiem ti ho ak potrebuješ..........

lela83
5. mar 2010

😉 dakujem nechcem sa vam nasilu tu vtierat ale vydim ze ste tu z nitrianskeho okresu ako ja odkial konkretne ste

helenkasabinka
5. mar 2010

ozaj torta sa mi super podarila-ovocna nepecena,len korpus upeceny je a je stuzena zelatinou a je jahodova a na vrchu zelatina s jahodami 🙂

helenkasabinka
5. mar 2010

lela vitam ta tu aj ja 🙂

helenkasabinka
5. mar 2010

a my kazdeho uvitame,nemusis si mysliet ze nasilu sa vtieras,to nie 🙂

blazka24
5. mar 2010

helenka a tortu aj dáš ochutnať či ju náhodou nechladíš na parapete, by som vybehla 😀

helenkasabinka
5. mar 2010

jajka ip 😉

helenkasabinka
5. mar 2010

blazka prid a dam aj ochutnat 😀

jajka968
5. mar 2010

lela, ja konkrétne bývam v starom meste, pri žel. stanici a ty???

babuľky, Ďakujem vám, zajtra dám vedieť či sa im to podarilo spustiť, či nie

blazka24
5. mar 2010

jajka daj vedieť či ho mám pohladať ten ohrievač...........

helenka teraz došiel mm takže má kto postrážiť krpca, dojdem ak je na parapete tá torta 😀

majte sa zatiaľ dievčatá prišiel mm domov takže idem sa povenovať a spať konečne .............

helenkasabinka
5. mar 2010

blazka prid ku mne a nemusim ti ju na parapetu davat,dame si aj stricek 😀

lela83
5. mar 2010

😉 ja som zo zbehov

helenkasabinka
5. mar 2010

Lela v zbehoch mi byval kamos so zenou 😉

helenkasabinka
5. mar 2010

no idem ja do sprchy vyrajbat sa 😀 a spat 😔

jajka968
5. mar 2010

lela, my často prechádzame cez zbehy, môj muž má na andači sestru a aj v zbehoch má rodinu 🙂

mne ide nenormálne pomaly kôň, asi ho vypnem a idem do hajan

lela83
5. mar 2010

😉 helenkasabinka tak to tu mozno v zbehoch poznas ja sa vonku zdrzujem velmi malo lebo mam tazko choreho manzela tak preto si hladam aspon kamosky cez net a ake mate baby konicky