Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
helka...a o tom jonášovi som to včera kukala. Som si myslela, že je mladší dr.
dobré ránko uz nech prestane snežiť
pekne ranko🙂marti moja rec-mna skoro slahlo ked som kukla cez okno🙄
ahojte
tak aj mna to uz hneva toto pocasie, ta jar nikdy nepride? ja som uz vycerpana a unavena, ja uz chcem jar a nie brodit sa v zavejoch 😠
inak pekny den zelam, ale zrejme budeme asi zatvorene dnu, ved to je take ani sneh ani dazd tusim, ale ja idem na hematologiu, ku krpcovi pride svokor
co dnes dobreho varite?
ja asi palacinky a nejaku zeleninovu polievku, ale mozno aj nieco ine, ak mi pride na chut
ahojte kocky 🙂
vecer sme s jurim nurili po nete a hladali domy, najviac sa nam pacila ta ponuka v Lehote, dnes budem volat do realitky a pojdeme to do konca tyzdna omrknut, aj ked je tam dost roboty, ale pre pokoj v dusi sa pojdeme kuk, 😉
pozerali sme aj ceny stav.pozemkov, zhruba 7 á v Lehote a napr. v Ivanke kde maju pozemky svokrovci stoji okolo 900 000,-Sk a v Lehote je dobra vybavenost tak nam to neda, aj ked tolko roboty co by nas na tom dome cakalo si musime velmi premysliet, ci by sme sa na to dali a zalezi kolko by sme do toho este museli investovat, do tych 400 000,-Sk by sme este investovali, viac nie. 😒
na tu vystavu by som isla rada aj ja, ale naco sa drazdit ked teraz na nabytok nemam financie 😅 a este sme chori, tak nechcem riskovat, vcera som mala zvys. teplotu, ale len okolo 38 st a zimnicu, ale nurofen mi pomohol, len este stale kasleme a soplime obaja, uz sme nakazili aj moju mami. 😝
dobre ranecko.................tak som v šoku z tohto pocasia 😠 skoro som za rit spadla,ked som zbadala ako snezi 😨
bys kludne s nami mozes chodit na zumbu,nie je problem 😉
ahojte,
ja som sa celú noc len prevalovala a nemohla som si nájsť polohu na spanie, potoo 6.00 mi budík zvonil, zabudla som ho vypnúť a potom som tak zaspala ako drevo, zobudila som sa 7.15 😅 , nechala som aj sárču doma, nechcelo sa mi ísť do toho nečasu vonku 😒
ja idem variť špenát zas dnes, decká si rozkázali, tak na želanie robím, tatinko doma neni, aspoň nemusím na 2x variť a zajtra zas na rozkaz drahého maďarský guláš bude 😝
ja by som šla tiež na výstavu, no samej sa mi nechce, potrebovali by sme do obývačky nový nábytok, isto by som tam vybrala, ale marek preč, príde až zajtra večer a na celý víkend ma dohodnutú robotu tu u nás po susedoch 😒
možno zlanárim mami moju, ide po doktoroch dnes zase a ak by skončila v takom normálnom čase, tak ju skúsim nahovoriť, naši by posteľ, resp. celú spálňu novú potrebovali
klbi, držím palcošky, nech sa niečo super výhodné zadarí 😉 , potom podaj info
zuzi, tak dobre pochoď u dokiho 🙂
jaj mna od vcera strasne hrdlo boli....v noci ma strasne bolelo,tak som na cmulakoch ..........a mam hlas hruby jak vhlap 🤐 😒
Heli mutujes 😀
Ahojte!
tak ani nam sa dnes nechcelo na prechadzku do tohto hrozneho pocasia, maly spinka v postielke a ja kreslim mojim skromnym technickym kreslenim rozlozenie nabytku v nasom bytiku, chcem totiz zacat riesit detsku izbu. Zajtra mame v plane kuk na vystavu, snad sa tam oplati ist.
Mam tiez taky skryty sen, ze si raz postavime niekde na okoli domcek, ale ked uz len pozemok je straaaasne drahy. A kedze mame hypoteku na byt, bolo by strasne vela opletaciek okolo zvysenia hypoteky na dom a kde by sme dovtedy byvali? MM je skor za to, aby sme si kupili nejaku chalupu, ved doma sme aj tak len popoludni a v noci a kym budeme mat na dom, tak budeme mat velke deti a nam dvom uz nebude treba. Tak neviem-neviem.
Heli, skore uzdravenie-
Ahojte,
tak na vystavu dnes nejdeme. Maleho tam nechcem v tomto pocasi vlacit a nemame ho kam dat, takze mozno neskor. Cez vikend u mojejm mamulky by mohol byt, tak uvidime.
Uz som zvedava, co bude na poradni.
Dnes som skrinu doupatovala, niektorych kuskov som sa uz so smutnym srdiečkom vzdala. Taká chudá už nikedy nebudem, tak poputuju k neteri. Co uz.
Heli,
co ta zumba chorobu privodila? Som to minule videla na nete ukazku a trsalo sa o zivot.
Bys,
ja som odsudene nepozerala, ja len kriminalky a panelacik moj milovany.
A novu knihu od Browna mam rozcitanu asi 2 tyzde. A somn a 10.strane. ☹ 😕 Mala by som s tym nieco robit.
Dupinka,
my uvidime, kedy izbu malemu spravime. Najskor musime nasetrit a rozmysliet si, kde dame z jeho iby biliardovy stol. Ale dame mu potom asi rovno vstavanu skrinu velku spravit, nech nemusiem o par rokov nabytok menit. Ale posteli v tvare auta neviem, ci odolam.
dupinka aj my sme chceli najskor kupit chalupu, ale tie su vacsinou v chatovych oblastiach, takze to nie je na trvale byvanie a v dedinach su domy drahe, aj take co su vhodne na chalupu. 😒
dnes ideme o 16:30 dom okuknut, ale velke sance tomu nedavam, vela roboty je na nom, ale neda mi to. 😉
inak juri dnes po ceste do prace stratil okuliare, dnes si ich chcel dat opravit, maly mu odlomil jednu nozicku, ale musi si dat spravit komplet nove, v robote sa mu smeju ze je slepy ako krtko, 😅 tak mu musim na soferovanie do Lehoty pozicat moje, nech nieco vidi. 😉
aj u nás dnes výstava padá 😒 , som mami nalomila, no nakoniec, že pôjdeme v sobotu, nech jej aj dedo výber odobrí, len aby bol aký 😀
ja snívam o čierno-červenej veľkej komode do obývačky a ešte takú vitrínku na sklenky moje a stačí, kto bude toľko prachu utierať 😀 . už sme aj mali vybraté v asku, no keď som to na vlastné oči videla, strašné to bolo.
beruš, aj ja snívam o vstavaných skriniach, keby som vtedy nebola taká hlúpa už som ju mohla mať, lenže ja som sa zaláskovala do našej spálne, tak sme ju aj kúpili, no a vidím to, že skriňa, komoda už nestačia, málo miesta máme. aj deckám som nábytok kúpila, radšej som mohla jednu veľkú vstavanú dať urobiť a bolo by to 1000x lepšie, no čo, už musím počkať, uvidíme ako naša povalka vysnívaná a potom tam by sme už dali na mieru všetko urobiť.
a aj ja budem mať problém odolať posteli v tvare autíčka 😅 , už som poškulovala po nej
klbi, no vidíš to, juri dostal znamenie na kúpu nových okuliarov 😀 😉 , ale je to naprd, ak nevidí teraz, hlavne v robote. potom podaj infošky ako domčúrik 😉
heli, ktože ťa tak zničil, ten pán zumba 😕 😀 😉
a kdeže máme našu sašul, čo ešte dospáva 😕
my mame vstavanu skrinu na chodbe. A detsku chceme zariadit tak, aby sa nabytok dal pouzit aj do velkej izby, ak by sme v pripade 2 deti menili terajsiu spalnu za detsku a naopak.
A tiez chcem skrinku pod TV, kedze mame v obyvacke nabytok na mieru, tak je problem k tomu dopasovat ☹
jajka a nebude v sobotu vela ludi?
martulka veru mutujem a hrdlo ma boli ☹
no,boli sme vcera na vystave...akoze nabytok pekny...vedela by som si vybrat,ale sme sa s mm zhodli,ze najkrajsi bol ten co bol aj v ideii...meuble...mali ho na vystave a skutocne podla nas nemal konkurenciu,tak sme zostali pri tom,ze ho mozeme kupit aj v ideii a na vystave stal v zlave tolko,co normalne v obchode...takze ziadna extra zlava... ale vybrala som si gauc a bol taky velky,ze by sa nam do obyvacky nevosiel,ale krasnyyyy....presne podla mojich predstav...teraz rozmyslam,ako zvacsit obyvacku 😀 asi tazko... inak,vstupne je 3,50€... a ma normalne prekvapili niektore maminky,co v tomto chripkovom obdobi chodili z pavilonu do pavilonu s takymi malilinkymi miminkami... mi ich normalne luto bolo...ja som nasu herecku so sestrou nechala...a take co ja viem 2 mesacne deticky tlacili v tom dave na rukach...jaj,bolo mi to take divne...uz silou mocou museli na tu vystavu?...v pavilonoch hnusny,vydychany, tazky vzduch...ale inak,pacilo sa mi...ale od minuleho roka ma moc neprekvapili... 😉
jaj uz mi stale aj z nosa tecie,no hroza vam poviem....a to ma strasne mrzi,ze dnes som mala ist k Dominike jej bratov strihat..ale v takomto stave nemozem ist,nechcem chorobu roznasat ☹
a o zumbe ani nehovorim,isli sme s kamoskou na tu zumbu a vsade to bolo plne a my sme nevedeli,ze treba ist skor aj o pol hodinu tam aby sme miesto chytili 😒 tak sme pobehali po meste a pozistovali kedy a kde je zoomba ....budeme teda chodit v stredu o 18:30 hod do Lipy..... 😉
ahojte
no zdá sa, že vás tento sneh dnes prekvapil. Mna ani nie. Ja som vedela, že bude snežiť. Ale už od zajtra má pršať.Tuším nejaké 2-3 dni. Tak hádam je toto už posledný sneh 😝
helka...no šla by som s vami, len pre mna to je už neskoro. A ako dlho trvá to cvičenie? Ak nejakých 45min.tak by sa ešte dalo. A mari bola s vami? 😨
a rýchlo sa vylieč helka, aby to nedajbože malá nechytila 😖
mishaa...no vidno aké nezodpovedné su niektoré tie matky. Vonku zúri viroza a oni chodia s nimi ešte aj na výstavy. 🙄
dupi...ty si šikulka ked si tak bytík vykresluješ 😵 To ja radšej také veci nechávam na muža, lebo ja antitalent 😀
berus...no aj ja paneláčik kukám. No jak by to aj bolo. 😵 Najviac sa mi páči imro a tie 3 baby psychologičky 😀
bys mojko cvicenie trva 60 minut 😉 a dakujem ,musim sa veru rychlo uzdravit a mari nebola....aj som jej pisala na FB,ze jej idem volat..volala som jej 2 krat a nezdvihla mi,ze pozera telenovelu 😔 😅
no to je koza 😀
no uvidím...možno sa mi to bude dať nejako popresúvať, lebo ja Matúša už o 19.30h kúpem. Ale ved ked už bude von dlhšie vidno, tak aj neskôr. No ved sa uvidí...možno časom sa k vám pridám 😵
bystri my by sme boli radi ak by si sa k nam pridala 🙂 😵
ahojte
uz som spat, aj polievka zeleninova uz navarena, v meste som kupila kapustniky a tvarohove buchty, tak druhe ani nevarim, maly je uz napapany a aj ja.
Vysledky som ocakavala,ze budu take, ze mam malo zeleza, dost malo , takze musim 2x denne Maltofer fol
inak tam je to des cakat na tej hematologii, cakala som asi hodinu a pol, skoro dve, ale uz som cakavala niekedy aj 3 hodiny 😒
o mesiac a pol kontrola, predpisal mi az 3 krabice liekov
svokor s malym tu zatial sami bacovali, vraj Patko pekne papal - ovocnu vyzivu, 2 rozky so sunkou a ked som ja prisla, tak este 2 tvarohove buchty
cestou som mu kupila aj pyzamo, kym som cakala na bus, uz by som aj babatku kupila daco, ale az ked sa dozvieme ze co to je 😵
babule, my mame vstavanu skrinu v chodbe a velmi si to pochvalujem, dokonca je to presne taky isty odtien drevotriesky ako vchodove dvere a aj interierove, takze nam to uplne zapasovalo
a malemu sme do izby dali velku skrinu z Ikei, vyzera tiez ako vstavana s posuvnymi dverami, ja som snivala aj o tom detskom nabytocku, ale to je tak na par rokov a uz ani skolak to nemoze mat, take zvieratka, hviezdicky a podobne. Tak sme zvolili uz taky nabytok, aby bol vhodny aj ked bude chodit patko do skoly.
My na vystavu nepojdeme, nepotrebujem chytit teraz nejaku virozu a ani nic nepotrebujeme, takze naco. Ale asi pojdem na vystavu -Vsetko pre dieta, co bude koncom aprila.
Beruska, veru, aj ja som vcera skrinu upratovala a aj letne veci som vylucila, co uz nenavleciem dlhodobejsie, aj mi je luto, lebo niekotre veci som mala fakt rada, ale posuniem kamoskinej dcere - 14rocnej
Klbi, tak popozerajte dobre domcek a na vsetko sa povypytujte. 🙂
heli, skore uzdravenie, dopuj s avitaminmi, nech ta to cim sko prejde
zuzi, to je normálne v tehu, že sú hodnoty železa nízke, ja som mala anémiu, mala by som chodiť na kontroly a tiež ten maltofer brať, no zapekal ma, tak som ho prestala brať a kto by tam toľko sedel, v tehu som to dodržiavala, ale teraz už kafrem nato
a tá výstava všetko pre dieťa môže byť super, no už ani nepotrebujeme také nič kupovať, škoda, akurát veci na oblečenie, ale tie tam isto nebudú.
a kdeže je sašula??? 😕 😕 😕
jajka, ale ja musim na hemat. okrem anemie na zelezo, mam aj pernicioznu ,kebyze neberiem lieky, tak ma to skoli, takze musim

ahojte a dobré ránko 😵
helka....ako bolo na zumbe? Aj ja by som chcela na také niečo chodiť, len nemám s kým 😝 A o tom tvojom nápadníkovi by som aj ja rada niečo vedela 😅 😀
sasi...aj ja sa teším konečne na odsúdené. Mne sa to veľmi páčilo. Aspon viem ako to približne v takej väznici vyzerá...nikdy neviem, kedy sa tam dostanem 😀
baby...neviete koľko stojí vstupné na výstavu? 😨