icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

zuzana76
11. mar 2010

a inak zapeka to aj mna, ale co mam robit, zase nechcem, aby babo trpelo a nemalo nebodaj vyzivu 😒

jajka968
11. mar 2010

ináč som riadne napálená, ako celý deň suseda nič nerobila (prerába byt), tichučko bolo. išla som dať drobca haji, no akonáhle zaspal, tak spustili, búchali, trieskali až ho zobudili, spal úžasných dlhých 5 minút. aj som sa pokúšala ho ešte uspať, no škeril sa na mňa ako keby 3 hodky potiahol, v posteli sa mu prestalo páčiť, zliezať chcel, nedovolila som, tak spustil ako kebych ho z kože drala 🙄 takže do večera to bude paráda, sa teším, musím niečo vymyslieť

jajka968
11. mar 2010

zuzi, to je jasné, bábo je na 1-vom mieste 🙂 , čo som sa já nachodila ako tehu po doktoroch, som si nadrobila na pár rokov dopredu 😀

zuzana76
11. mar 2010

to potesi 😒 , pozname take, aj pre toto je fajn mat vlastny domcek

any23
11. mar 2010

ahojte🙂no tak ja som si do 12tej drichmala😝ja viem-hanba mi,tak ale co uz somnou😝teda bola som hore uz o 7mej,alexika som vychystala do skolky,mato ho zaniesol,nakup mi spravil a ja ze idem popracovat na PC ale chrbat ma rozbolel tak ze sa na chvilku natiahnem no a vykotulala som sa o 12tej😝polievocku som postavila-hrstkovu,pomalicky sa dovara este,ale rizoto je uz hotove tak moze mato pomalicky aj vstavat🙂

zuzana76
11. mar 2010

any, len si pospi, ved potom si nepospime nejaky ten rok 😀

any23
11. mar 2010

zuzi tak pekne ber lieciky a vsetko bude oki🙂pri alexovi som aj ja mala malo zeleza,ale teraz som mala vysledky dobre,teda ked mi robili krv.obraz na zaciatku,sestricka vravela ze ukazkovy,dokonca nadpriemerny,uvidime aky bude teraz-teraz niekedy by mi mali robit druhy krat,nie?aj na protilatky kedze som Bnegativ...a mato 0pozitiv...musim sa opytat utorok...

zuzana76
11. mar 2010

any neviem, mne moj gynekolog nerobieva krvny obraz, len na zaciatku a potom uz tusim nie, lebo vie,ze chodim pravidelne na hematologiu , kde mne vysetruju aj take veci, co sa bezne v krvnom obraze nevysetruju

any23
11. mar 2010

no veru musim si predspat😀inak ani ja sa na tuto vystavu nechystam,ale na tu pre deticky chcem ist🙂heli na jesen sa hadam aj ja pridam na zumbu-budem muset zhadzovat😝ale podla mna ty uz chodit nebudes-budes uz bruskata podla mna😵inak pri lipe budeme byvat onedlho...

any23
11. mar 2010

inak a krasny tt ti svieti😵vitaj v druhej polke tehu😉

zuzana76
11. mar 2010

any, veru, svieti mi 20 tt, ale este aj tak som stale len 19 tt realne, ale uz od pondelka budem 20 tt

helenkasabinka
11. mar 2010

ja som si bola zapalit vonku 😉 aj s kavickou 😉 😀

henka76
11. mar 2010

ahojte 🙂

tak konečne som doma...od rána som bola preč...behala som po úradoch,aj s malým,až za novými zámkami sme boli 😝 dačo som vybavila a dúfam,že ostatok bude stačiť poštou 🙂 malý mi pred chvilkou zaspal 🙂

heli-ty fajčíš? 😕

any,zuzka-tehulky naše 🙂 len pooddychujte,aj tak je vonku nečas 🙂

henka76
11. mar 2010

a zabudla som...dakujem všetkým v mene maroška 🙂 hovoril,že asi matika 90% a sj 80%...ale presne to bude až o mesiac 🙂

beruska113
11. mar 2010

Henka,
tak to super Maros spravil. Jaky biflos.

Jajka,
kde sme byvali sa susedia na 3. stale vadili, nadavky ze az, inak slusny vchod, ale tito boli ukazkovi. Takze aspon v takch vecia je dom dobry. Akurat tu je nova ulica, stale sa stavia, aj sused, ale da sa.

Sasul, Blazka, kde ste? randíte spolu s detmi?

Ozaj a poraddna: Drobec ma 73cm a rovynch 9 kg. No teda nepochlapil sa, za 1,5mesiaca pribral 740g. Ale doktorka bola spokojna, ze keby ma viac, tak je to uz moc. A mame zacat jogurtiky, tak aspon nieco, ved uz nic pomaly nechce. A mame prve topky Lukimi m ak neratam tie z dedene po krstniatku. Sme kupili v lekárni na Chrenovej a teda pomaly budu detske drahsie ako dospelacke, fasa cena. A neviete, co nosia obute deti v lete?

jajka968
11. mar 2010

berus, veď to je jasné, že bývanie v dome sa nedá porovnať s tým v byte, ale ja už nemám energiu chodiť okukávať a aj tak, marek tu v byte nestíha porobiť, no a dom si viac vyžaduje, tak to nesilím a popravde som spohodlnela, vystrčím päty z domu, som v meste a to cestovanie by ma ubíjalo, síce ak človek býva mimo mesta kopu aj ušetrí, veď tu na každom kroku len nástrahy číhajú, samé obchody a nekúp to 😀
no a miery máte pekné, modelkovské 😉 , ja som sa tiež tak tešíla, keď nám do nášho úbohého jedálnička čosi pribudlo
no a v lete som kúpila normálne sandálky, vzadu spevnené, aby nôžka bola fixovaná, no to tiež bola pálka 30 eur za sandále a to som sa na konci leta modlila, nech už sa zozimí, lebo mu už prsty vytŕčali a vyzeralo to smiešne, no zas veľké sa kúpiť tiež nedajú, ešte celé topánky, ale sandálky tie nie

sašuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul, kde siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 😕 😕 😕
blažkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, kde siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 😕 😕 😕
asi fakt randia spolu a nám nič nepovedali, no pekné

jajka968
11. mar 2010

heni, super výsledky dosiahol maroško, to je na odmenu 😉 🙂

jajka968
11. mar 2010

baby, akurát dedko prišiel k nám a môže zohnať lízatká, také tie zvieratkové želatínové mäkké, celá krabica 24 ks stojí 1,50 eur, ak by ste niekto chceli, dajte mi vedieť dnes, aby to mohol zajtra kúpiť.

helenkasabinka
11. mar 2010

henka nie ja nefajcim ale obcas si zapalim 😉

berus a malinky ma krasne miery-to je uz chlapisko 🙂

helenkasabinka
11. mar 2010

jajka ja urcite chcem 2 krabice 🙂

helenkasabinka
11. mar 2010

https://www.modrykonik.sk/bazar/show_entry.php?...
ja toto chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 😀

helenkasabinka
11. mar 2010

ta pani ma MK ich predava za 25€ 😅 a ja som nasla na nete na mimibazare presne tie iste navlecky za 17,99€=pekny rozdiel vsak? tak som objednala tie lacnejsie pre Sabínku 😉

http://www.mimibazar.sk/bazar.php?res=2&id=7513...
tieto som objednala

zuzana76
11. mar 2010

heli a budu ti sediet tie rozmery? lebo pozeram,ze su nejake nestandardne, najma ten vankus

henka, tak gratulujem, pekne napisal synator monitor

beruska, akoze nepochlapil? ved ma pekne miery

helenkasabinka
11. mar 2010

zuzi nestandartne? 😕 to ma ani nenapadlo 😒

blazka24
11. mar 2010

tak som tu dievčence, dnešok horor, mám silné pochybnosti či malý chápe že už padám dole ksichtom.........

malý zaspal nechápem, máme sa ísť kúpať, ale za.ral sa až za ušami a tak som drhla kúpeľku a teraz periem, škoda že to nemôžem zavesiť von 😠

čítať vás budem potom keď už bude doma kľud.............

zuzana76
11. mar 2010

heli, no ppalon 200x137 a vankus 75x60, paplon je este tusim ok, na klasicku standardnu vypln , to byva tusim 200x135 , ale vankuse byvaju klasicke 70x90 cm

helenkasabinka
11. mar 2010

zuzi vankus sa da kupit podla toho rozmeru 😉

zuzana76
11. mar 2010

no ved jasne,ze sa da kupit, len ze to nie je standard

zuzana76
11. mar 2010

ze aby si pocitala s tym,ze budes musiet dokupovat zrejme

helenkasabinka
11. mar 2010

zuzi ale dakujem za upozornenie,naozaj som si to nevsimla 😉