icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

marianca
10. feb 2010

Dobrý večer sa praje,
dlho som sa tu neukázala takže Vás zdravím všetky... 😉
Čo sa týka toho odnaučovania od plienok, mne sa Fifo začal pýtať ako dvojročný a v pohode....super na tom bolo to, že ako sa začal pýtať cez deň už nemal plienku ani na noc, takže sme s plienkami sekli odrazu.
Mari gratulujem k zásnubám 😉
Sasul ako zdravotne, už lepšejšie?
NO a čaute všetky ostatné 😉

sasulec
10. feb 2010

ahojte,vy ste jake,ste ma obstrielali fafjne otazkami tak haadam zodpoviem na vsetky..
Domy,Klbka dostali sme vianocne cukrovi,nakolko to bolo vianocna pozornost,nejake dekorky,take pernicky,ale ozdobne so svieckami uprostred,firemne drobnostky kalendar, pera a vinecko 😝 rocnik 2008 😅 asi si spravim s malou romantickeho Valentina 😝
Matka,ty sa chces tusim este raz vydavat??!kupujes dvere aby si mala s cim buchat??? teda aspon mne to tak babi stale tvrdi 😖
Marianca zdravicko uz lepsejsie poslucha,len teraz to schytala babka,hrame taku hru,ze polsli dalej..najprv mala,potom ja a teraz babka soplikuje 😉
blazka mala skolku zvladne,ale ani kanclik nebol na zahodenie,zabyvala sa.. ale to ja budem buliiiit ked pojde do skolky😖
no idem kuk panelacik,este nakuknem 😉

helenkasabinka
10. feb 2010

mexx veru ja som iny blazon do "Fiftysenta"ja by som ti mohla kazd jednu jeho pesnicku naspamat zaspievat 😀 poznam ich perfektne 😵 uz len aby sa mi zacalo aj snivat s nim 😝 😀

Dominika a aka je tvoja naj skupina? mne sa paci aj nightwish 😉

sasulec
10. feb 2010

Heli ty si riadne namotkana,hehe 🙂

domyyy
10. feb 2010

bys....ja ťava som ti mala zavolať na druhý mobil 😅 😀 nevadí 😉 nabudúce 😵

any....len sa šetri cicka aby si bola ty aj bábätko v poriadku 😵 a to ti už tak skoro bruško tvrdne? 😕 len pekne ber magne b6 aby Vám bolo lepšie 😵 a tak bude mať Alexík karneval? 😀 pofoť ho 😀 som zvedavá aký bude 😵 a čakáme aj foto bruška 😅 😵 🙂

sasi...milá pozornosť podniku 😵 to som ešte nevidela 😅 😵

heli... milujem Bon Jovi 🙂

helenkasabinka
10. feb 2010

dominika nebol on uz na slovensku? 😕

sasul preco namotkana? 😕 🙂

domyyy
10. feb 2010

heli...neviem o tom 😕 a pochybujem, že aj príde 😒

sasulec
10. feb 2010

Heli nenapada ma iny vyraz pre tvoju radost z toho 50centaka..
ja mam radsej 50 euraca,hehe 🙂

sasulec
10. feb 2010

Domy aj mne sa nieco zda..Jon bon jovi je dobry..always..hmmm 😅

sasulec
10. feb 2010

ale ani libres nie su zle..hehe,Domy 😉

sasulec
10. feb 2010

Berus ta scenka v panelaku s ventilatorom bola dobra,hm? 😝
sme s mamou rehnili.. 🙂

bystricanka
autor
11. feb 2010

dobré ránečko 😵

tak ja som vstala o 6h. Práčka už perie 🙂 A práve vykrikuje matúš...už je hore 😵

a vonku nám krááásne snežííí 😝

bystricanka
autor
11. feb 2010

sasi...tak bon jovi? No náhodou je to dobrý spevák...ja ho môôžem 😵

a aj ja som sa rehotala na scene v paneláku z ventilátorom. Včera som mala chechtací den. Muž mi povedal, že som jak stará koza a nech prestanem, lebo sa odsťahuje 😀 No môžem ja za to, že ma niečo strašne pobavilo a tak som sa rehnila, až som plakala 😀

bystricanka
autor
11. feb 2010

domča...ale ved nevadí. Ja aj tak väčšinou nedvíham telefony, lebo ich nepočujem 😅 A ani mna by nenapadlo volať niekomu na dva mobily 😒

mexx
11. feb 2010

Gutten Morgen vam zelam, ochrapana som, a nic z toho, uz nezaspim... 😝 🙂 A furt mi je zima. Ja uz neviem, co so sebou... 😲

Heli, no tak to obdivujem, ja by som ani tie styri pesnicky od neho nezlepila, ani refren... 😀 Ale hlavne je, ze mozes vidiet nazivo, co sa ti paci. Tak. Uzi si. 😉 A kedy to vlastne bude? 😕

Domy, ja som si nevsimla, ci Mari pisala datum aj tu, ale pozerala som po dlhsej dobe nieco na Mojasvadba.sk a tam som na nu nahodou narazila, tak som mrkla. 😉 Inac, ako som sa tu docitala, ty si taky spolahlivy babysitter, sakra by si sa mi niekedy zisla. Obcas nemam kam dieta umiestnit, ked treba... 😅 😉

domyyy
11. feb 2010

ahojte 🙂

sasi...veru aj always je dobrá, ale tie všetky ostatné sa mi páčia omnoho viac 😅 to asi preto, že mám všetky albumy 😀 😵

bys...teším sa, že aj ty ho môžeš 😵 páči sa mi aj Nickelback, Kiss, Guns´n´roses, The Killers a kopu ďalších 😅 😀 a neboj ved ja ešte prídem do Mlynáriec potom sa ma nezbavíte 😝 😀

domyyy
11. feb 2010

mexx...aha 😅 tak idem tam aj ja vyzistiť kedy je dátum svadby 😅 😵 a kludne keď bude treba malého postrážiť 😅 🙂

jajka968
11. feb 2010

dobré ránko,

decká už odišli, sárča ani spať nemohla, čo sa tak strašne na karneval tešila 😀 , olča sa sťažovala, že ju stále otravovala, koľko je hodín, či nezmešká.
marko ešte hajká, sa nezdá ten chlapec v poslednom čase, idem ho kuknúť, a upratovať.

domy, ty si dnes doma????

domyyy
11. feb 2010

jajka...no viem si predstaviť Sárku 😀 ona sa vie tak zlato tešiť 😵 😅 a to majú poobede karneval, či kedy? 😕 🙂 a nie som dnes doma, len idem na druhú hodinu, máme zmenený rozvrh tak preto 🙂 zajtra nejdem do školy lebo idem ku Gilanovi 😉

jajka968
11. feb 2010

doobeda majú, bez rodičov, čo už 😒

domyyy
11. feb 2010

jajka....hmm no škoda 😖 my sme mávali s rodičmi tak preto som sa pýtala 😒 ale má pekný kostým 😵 bude krásna 😅 😵

martinka1704
11. feb 2010

pekne ranko 🙂 u nas sa este haja,drobec sa nad ranom doteperil aj s paplonom k nam,ze nechce spat sam 😅 tak sme si fajnovo schrupli vsetci traja na posteli,ale poviem vam nieje to bohvieco.Chystam sa do roboty,potrebujem potvrdit papiere na UP a chcela by som behnut kupit tu zaclonu,ale uvidim ake budu cesty,ci sa to moc nesmyka 😝 juj nech uz je jar,toto mi lezie uz na nervy 😖 😖 😝

sasi - hej?to som nevedela,ale teda v plane vydavat sa nemam,stacilo mi raz 😅 😉 no a aby ti nebolo luto,ze hrate hru posli dalej,mna dnes rano dusilo,takze mam dojem ze som to schytala od maleho 😝

dominka - a ty co este nespis,ked ides az na druhu hodinu? 😕

jajka - tak aj vy mate dnes v skolke karneval?Sice kamoska mi vravela,ze aj oni dnes maju,jej mala chodi do skolky tam pri stanicu,nechodi tam aj Sarka? 😕 😅 My sme marodi,tak tento rok bez karnevalu. 😒

klba
11. feb 2010

caute 🙂
no dnes nie som moc nadsena z toho snehu, 😠 potrebujem ist s kocikom do lidla, maju dobre akcie, tri balenia plienok za cenu dvoch, balik vyjde 6 € miesto 9 €, maju aj roznu detsku kozmetiku, potrebujem toho dost pokupit, bez kocika nemozem ist, aj tak neviem ako v kociku odnesiem tie tri balenia a chcela som ist kuk aj na tu vystavu, ale v takomto pocasi to asi nerisknem. ☹

bys, vystava trva len do piatku, zajtra konci, takze to uz bude slabota, preto som chcela ist dnes.

jajus a co bude Sarinka na karnevale, aku masku si vymyslela?

any23
11. feb 2010

pekne ranko🙂ja prave ranajkujem a idem si spravit kafe bo ma nejak mota-zase ten nizky tlak😝90/60 je u mna bezne-ak mam nahodou 115/80 tak oslavujem😝nas krpec sa tiez nevedel dockat karnevalu-zobudil sa skor ako nam budik zazvonil a nahanal ma aby sme uz do tej skolky isli😅inak nasi tiez tak maju-ze doobeda...ale budu ich fotit a aj doma si ho pofotim ked pride😉

any23
11. feb 2010

inak mna tiez moc nepotesilo co som videla ked som rano kuk z okna😒uz by zimy aj stacilo,lepsia by bola jaaar😅

jajka968
11. feb 2010

martinka, hej, sárša pri stanicu chodí do škôlky, k susedom 😅 . veď ja som sa tiež bála, pri tých chorobách, či karneval vôbec stihneme, ale podarilo sa

klbi, tekvica bude sárča, pobede ju cvaknem a hodím foto 😉 . fíha, to je super cena na tie plienky, keď minem pampersky, asi už na lacnejšie prejdeme, som v tescu vyčíhla v posledný deň tej akcie 2+1 a kúpila som, no je to aj tak kopec peňazí. ty si spokojná s lidlovýni? 🙂

any, ja som každé tehu mala problém s tlakom, dokonca som mávala 50/30, povinne som 2 poháre coca coly lúchala, lebo káva mi nechutla. tak si viem živo predstaviť, ako sa cítiš, jak opilá 😒

klba
11. feb 2010

any potom hod fotecky, nech okukame alexa 😉
a aj ja chcem uz jaaaaaaaaar.

jajus aj od teba cakam fotecky 😉
a s plienkami som velmi spokojna, aj marianca pouziva tie iste, je ich tam 50 ks, len sa obavam ze ich nebudu mat, prave tam idem, uz len drobcovi overal navleciem,
ale ked nebudu pojdem poobede na Chrenovu, asi predsa pojdem aj na tu vystavu, som zvedava na toho mojho elegana v obleku, pristane mu to. 😵

beruska113
11. feb 2010

Ahojte,
tak ja kym vas docitam, tak maly sa vzdy zobudi. Aj teraz uz vykrikuje. Dnes ma mangel nechal pospat, nechapala som. Akurat chysta drevo do krbiku.

Ten sneh mi uz ide vazne seriozne na nervy.
Sasul,
no dobre to bolo v panelaku. MM to najskor neznasal pozeravat, ale uz sa namotal a vecer uz cakame svorne obidvaja.

jajka,
v tej skolke na stanici som ucila, zlate ucitelky su tam a deti boli uplne super, ked som to porovnala s Krskanmi, tak tam boli deti jak certi.

Martinka,
tak v Asku sme cakali na sedacku asi 10 tyzdnov a potom som sa tak vytocila, ze sme to isli zrusit, mohol to ale iba muz a mne sa velice vyhrazali, ze ked to chcem zrusit, tak ma bude kontaktovat ich pravne oddelenie. Tak som spisala reklamaciu, nabehol s nou muz veducemu do kanclu, spravil krirk a o 5 min odisiel so zalohou. A zlavu ponukli tusim 5percent, no mozu si ich. Nemam na ten obchod slov. Tak vam drzim palce s cakanim na sedacku. Nam napr. z decodomu vsetko za tyzden priviezli, aj z Idei. Tak bytik zariadujes. Jaj mne uz sa zmeny ziadaju, ale nie je za co.

A upratane stale nie je vseko, mne to pripada, ze v pondelok zacnem, v nedelu skoncim a od pondelku zas. A skrine nehrozi, aby som stihla upratat. Sak sa nezoderiem.

Klbi,
tak sup sup muzika okuknut, ci seka dobrotu na vystave. Ja sa tesim na gardeniu a nabytok.
Ozaj a co Zuzka, tusim tu davno nebola. Neviete o nej nieco?

chymenitta33
11. feb 2010

Ahojte maminky 🙂

Ja Vás trochen zanedbávam ale nestíham stále sme niekdy no niekdy behame po obchodoch a tak 😅
My dneska lepšia noc aj ked bol hore, ale dala som mu aj cal gel na tie zuby asi to ho bolí ked si schopný je aj dva dudlíky tam natlačiť, ale soplík a kašel stále je a dávam mu do mini čajíku medicínku čo s ním ked to nechce prehltať.

Teraz sa hrá s legom, ja upratujem, my to príde nekonečný príbeh každý den vysávam a dlážky umývam a stejne to na druhý den vyzerá zle idem varkať aj piecť tých slimáčikov a štrudlu 🙂

Marodíkom skoré uzdravenie 😔 😉

helenkasabinka
11. feb 2010

ahojte 😀

my sme dnes vstavali o 09:30 hod 😕 uz sa to dlho nestalo 😕

a ja ranajkujem aj mala a ma prist jedna kamoska,pozriet ma od nas z dediny 😉