Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
babule sasul som nevidela ani nepočula........dnes som len umývala zadky /ak rátam aj svoj/ a vkuse nadávala, na riška, na jeho tatka /pokúpil len polovicu na papieriku vraj zajtra je tiež deň - pochopíte toto zmýšľanie? 😕 /
berus písala som že ste perfektný a vôbec nie ste ani slabý ani silný, my máme len nejakých necelých osem kilo a dlžku neviem nás nemerajú tak len doma colštokom 😅
zuzka pekne papaj a hlavne aby ste boli zdraví.........
any spinkaj koľko sa len dá, nič ti neutečie 😝
jajka to vrtanie sme mali aj my dnes, čo majú susedia šabes či čo?
heli tá tvoja odpoved s cigaretou bola bohová 😀
idem povešať lebo sa malý zobudí a rýchlo do vane aby sme to stihli a uspím ho valkom a prídem sem 😕
blazka aj ja som sa potom zasmiala,co som napisala aku odpoved 😀 😀 😀 ale vazne ja nefajcim,len obcas cca 1 za mesiac si jednu cigarenu zapalim 😉
heli, tie obliečky hello kitty majú v dráčiku za 14,99 eur moja, aj sárča ich chcela, ale ako vošla do dráčika tak si vybrala domček pre my little pony a bolo po obliečkach
jajka v draciku???? 😕 😕 😕 to som ani len netusila 😅
zajtra idem do dráčika pozrieť či majú penové puzzle pre krpca lebo mi lieta po zemi jak trdlo a potom si len šlahne hlavu 😝
klbkaaaaaaaaaaaaaa kde si ja cakam info o dome 🙂
jajka, to su teda rozdiely, ze v draciku za 15 eur a tu baba na Mk za 25
blazka v draciku tusim urcite maju 🙂
Blazka, my sme kupili Adamkovi v Dracikovi penove puzzle, bolo tusim po 6 Eur.. Su na vyber viacere vzory a mnozstvo + velkost.
Baby, pekne rozmery maju vasi drobci. Nas Adamko ma dnes presne 10 mesiacov, pred 2 tyzdnami meral 72 cm a 9360 g vaha.
Heni, sikovny Maros.
Prajem pekny vecer. PA
Ahojte babmbulky,a dobry vecer,dnes som mala taky upratovaci den,prehadzovala so v spalni postel,tak som vsetko povysavala aj poumyvala,potom som chcela dat nieco do skrin,ale zistila som, ze potrebujem miernu reorganizaciu,tak som sa hrabala v skrini 😖
a takto sa to nabalovalo jedno na druhe a pekny den v cudu 😉
ale som rada,ze som zas urobila kopec roboty,este perem.. 😉
Jajuska dakujem,ze si o nas robis starost..
idem vas docitat 😉
jaj babulky hlava ma boli
😒
Helka a niesi na kitty navlecky privelika..lebo si pisala,ze jaaa chceeem 🙂
blazka,happy kaki day ?
mne teraz vecer navarila babka,upiekla francuzske zemiacky a zemiakovu kyslu..
idem dopozerat ordinaciu a este vas kuk.. 😉
sasul mala este nerozumie tomu a nepovie ze ona to chce 😀
helenka teším sa, že majú kceeeeeeeeeem
dupinka to asi bola len akcioooo také lacné nie? ja chcem to veľké s tými obrázkami a písmenkami či aké to je, to budeme asi prenášať aj keď pôjdeme babke lebo naši majú plávajúce a ja doma koberec, ale keď ten môj herec sa posúva pätami a drhne si hlavu, už čakám kedy iskričky budú vyletovať z pod jeho hlavy a koberec bude horeť 😕
sasul tak ty si robila dnes upratovací deň? ja som mala také dva dni v pondelok a utorok som bola asi otrepaná o futrá ale šak čistota pol života 😀
heli mňa prestala, susedia ma nasrali tak som skákala odzemok 😕
sašul, som rada, že si sa ozvala 🙂
heli, máš ich mať, zajtra ti dám vedieť, kedy budú lízatká, ale asi zajtra ich aj prinesie, tak sa potom dohodneme 🙂
blaži, vydrž, už to bude len lepšie a lepšie, keď malý začne behať, bude aj tebe ľahšie, presunie sa kam potrebuje, síce ho budeš musieť stopovať, ale podľa mňa je to už teraz super 🙂
jáj baby, marek nás dnes prekvapil a prišiel domkov 😉 , no a ja nič nenavarené, hanba, my sme s dievčatami špenát mali aj sme dojedli, lebo na zajtra maďarský guláš idem robiť, no keby bol povedal, aj by som ho dnes urobila. ale sme sa tešili a od radosti urobil palacinky 😀
jajka ak bude taký živý aj pri lození už teraz si to hádžem...........
prekvapenie poriadne, ale podľa mňa si moc vyčítaš že si nenavarila, ja niekedy nevarím ak nemám chuť takže prekvapenie pre mm častejšie ako u teba 😝
jeeeeeeeeeeeeeej konečneeeeeeeeee ignorácia mrnčania zabrala, lebo keď som si k nemu sadla a hladkala ho tak sa rehotal a kopal nohami, tak som odišla a krpec sa uspal sám 😉
blaži, chalani sú živší ako dievčatá, ale fakt to je lepšie keď už vie chodiť, uvidíš sama, aj sám sa zahrá
marko má mániu v lego, stavia o dušu, už mu to ide pekne, kopu kociek na seba uloží
blazka,my sme ale may,dnes sa aj moje dieta uspavalo samo,rezignovala,ze kym sa mne uraci tak si slahla facana do perin aj sama 😉
ale poobede,teraz tu pobehuje..ja hram mrtvho brouka dnes je na rade baabi..hehe
uz pije ,,mleeeko,, 😉
jaji dík za povzbudenie už len čakám kedy ho niečo také chytí, ja somnikdy nemala nervy ani na puzzle nieto ešte na kocky 😔 segra si ešte ako násťročná kúpila prvé lego a ja som jej tam nasilu natrieskala tie časti a ona normál hotová revala že som jej to pokazila - šak to tam nechcelo ísť 😀
sasulec ako vidím sme MATKY ROKA 😉
aj blazka,aneb deti nase najzlatsie, najposlusnejsie 🙂
aj ja chcem kupit lego malej,na 2. narodky,vraj si deti fantaziu a zrucnost nim cvicia,ale musim dake maxi velke,co neprehltne,este stale ma pasiu secko pchat do pusy a kostovat.. 😉
sasul máme doma takú kocku, segra ju kúpila na rozvíjanie myslenia a neviem čoho ešte, ale Riško to len uvidel a hneď si to šlahol o hlavu a reeeeeeeeeev a to som len prekladala darčeky z Vianoc, tak som to ani neodbalila a hneď to putovalo k veciam "čo ešte nemôže" 😉
idem haji, prišiel starý tak padám.............
Heh Blazka 🙂
inak ja som rozmyslala aj nad kockami,ale nieviem ci ju to bude dlho bavit,len sa bude na nich podkynat 😕 😅
inak ozaj co v tu sobotu???
bruuu 😔
😉 ahojte bola som odrezana od vas 😉 mala som pokazeny net 😉 co mate tu noveho 😉
dobré ránečko 😵
dnes nám zase koľko nasnežilo 😵 A vonku ani nechodte...véééľmi fúka, tak radšej sedkajte domka. 🙂
my sme sa včera boli už na ulici byciklovať s novým byciklom. No vám poviem...ja sa za ním riadne nabehám, ked šliapne do pedáli. No sa teším 😒 😀
lela...ahoj... 🙂
henka...gratulujem maroškovi, že to tak super zvládol 😵
dobre rano, ale ste sa rozpisali. 😅
lela vitaj, super ze ti uz net funguje. 🙂
berus pekne miery, my sme mali vahu pod 9 kg v roku 😅 , ale dosiahli sme trojnasobok porodnej vahy, kedze maly vazil len 2660 g, takze u nas to bol uspech. 😉
a z tym jedenim si mozu nasi drobci ruky podat, simi zje zalostne malo, nech sa snazim akokolvek, hocico mu dam vzdy zje minimum, uz som zistovala ci nie je chudokrvny, ja som bola ked som bola mala, ale vysledky mal ok, dr mi kazala kupit mu homeopatika na podporu do jedla. 😒
ale zato cokoladove peniaze si vcera vytiahol zo suflika aj sam a jedol aj z obalom, kym som mu to nezatrhla. 😝
no a k tomu domu, otras 😠,
vyzeral dobre len z predu, bol cely nejaky krivy, strecha v hroznom stave, vnutri boli drevene hrady ktore boli len zakryte sololitom, juri sa musel sklanat co boli stropy nizko, museli by sa zhodit steny a rozsirit izby smerom ku ganku aj to by asi dom nevydrzal, mal okolo 80 rokov, roboty by tam bolo min. za milion sk,
hned sme to zamietli, ale aspon sme si dedinu okukli, hned pred domom bolo detske ihrisko, zdrav.stredisko, krcma, super poloha, v strede dediny, len ten dom bol v hroznom stave, normalne som sa tesila domov na nas utulny bytik. 😅
a pozemok bol mierne do kopca, aj zahrada a to sa mi nepacilo a na trave pri dome bol taky stlp ako elektricky, tam mali natiahnutu antenu na tv, ten stlp al take stupaky uz som si predstavovala maleho ako na ten stlp lezie. 😝

niet za co, ja praveze pozeram najskor rozmery ci mi to sedi, aby som nemusela potom menit vyplne