Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
Dobre ranko
Heli vcera mi vypadol internet 😠 tak neviem ci si spravy dostala
Klba ten dom by ste museli zburat a postavit novy a ked tadial siel stlp tak to vôbec nieee akurat cena bola dobraaa
tu co stavaju tak chcu zan 4 mil. otras 😒
pekne ranko🙂vonku zasa otras pocasko😝😠ten biely grc ma uz fakt nebavi...klby no verim ze si sklamana z domu,ale bol to len prvy co ste boli okuk,chce to len hladat a nurit po nete aj v novinach a urcite najdete domcek co vam hned padne do oka a chyti vas za srdiecko😉my sme tak s nasimi pobehali hadam aj 30domov,tatino moj jazdi na kamione takze on mohol len cez vikend,tak sme mamine robili taxika a poradcov cez tyzden a videli sme teda vselico😝na fotkach v pohode ale v skutocnosti😝ale mamina sa nevzdavala a nasla si ten svoj vysnivany🙂aj ked do jelenca povodne ani za svet,ale dom ju ocaril,a kedze preniest sa neda,tak jej uz ani nevadi ze z nej bude jelencanka😉
Ranecko,
Klbi, no co uz, aspon viete, co a ako. A Luki by musel mat vyse 12kg, ved mal 4250ked sa narodil.
Dupinka,
pozri vahu vyssie, tak preto ma Luki teraz kolko ma.
Ved ja som spokkojna, ked nosim na rukach, tak aj nadavam - hlavne teraz, ked by prestal pri okne pol dna, lebo pozera auta, ani nedycha. Len sa fakt v kazdom jedeni okrem milacika len porype a mozem vyhodit. Aspon kase muzovi chutia, tak ten si da s radostou.
Blazka,
aj my sme kupili v draciku tie penove, 9ks ich je, ale velke, a nejak ale 12E to stálo. Ak mas orange alebo dracik kartu, mas zlavu 7%. Tak nakúp. Inak aj Luki mal vcera srací den, 4krát.
Dnes ideme na výstavu. Nakoniec nastastie bez malého. Inak spravodlivost vladne svetom, muz este spi a maly uz spi. Ja som vcera do 11varila, malemu cestoviny s brokolicou, kuracim maskom a syrom, zase sa mi na to vyprdne. Mixer sa mi pokazil, tak su tam vacsie kusy, tak uvidime.
Ja kym vas docitam, tak ani neviem, co som komu chcela napisat.
Lela,
vitaj spat. Ako sa dari doma? Ziadne zlepsenie?
Marti,
a cudujes sa tym domom, ved nase pomaly tolko stali. Ja by som lacnjesie ako za 4 ani vo sne nepredala. Asi aj viac by som chcela. Ved uz len ked si predstavim, kolko roboty muz sam robil, kolko sa tu nadrel. Ozaj a nejak som sa rozchudla. Cim to asi bude? hmmmm? dobré to je. dakovala.
dobré ránko 🙂
včera večer ma začalo boliet hrdlo,v noci som spala ako zarezaná,ani malého som nepočula,ale tatinko malého obriadil,tak je to ok 😉 dnes budú na obed orechové rezance,tak nemám vela práce 🙂
bys-tak matúško ta prehána?šikulko 🙂
klbi-aj my sme pochodili pár domov..foto krásne a realita otras 😒 ale ved máte čas,tak isto vás dajaký domčúrik osloví 😉
beruska-wau,luki má krásne miery 😉
Martus ano prisli mi spravy 🙂
any jaj ake krasne cisielko ti svieti.---co chvilka aj rodit pojdes 😵
klbka tak dom otras? brrrrrrr
😉 ahoj beruska 😉 zatia sa dari v pohode 😉 ake mas pocasie 😉 u nas sa to zblaznilo my mame sneh ale zacina sa to topit 😉 malej som dala pre istotu do skolky aj oteplovacky 😉 ak by ich dali von 😉 a zasa pride spinava ako svinka 😉 uz ako keby ju vydim 😉 a zasa prat 😉 a to mam este zehlit 😉
Nadi super tesim sa 🙂)))
Hlavne nech to dlho vydrziii a treba vela vody pit
jaj ja som vecer namocila fazulu,lebo dnes si muzik nakazal nieco fazulove,tak idem pozerat po nete,co s fazulou uvarim
berus tak vyloz nohy a vychutnavaj ticho😉a super miery,maly vam rastie ako z vody🙂nas mal necelych 10kg ked mal rok a teraz ma 22kg😝
lela to u nas normalka zo skolky fakt jak svinky chodia :(
jaj aj ja musim ist na orbitrek cvicit,len kto ma rozhybe? 😅
helenka🙂nooo uteka mi to,uz aby tu bol juuul😵dneska ma to nase male tak strasne okopava,ale uplne dolu,az ma cely spodok pobolieva a na moc.mechur tlaci,len na wcko beham😝inak,taku fazul.polievku by som si dala...
ahojte
aj mna dnes male od rana okopava, tak sa tesim, sa mi zda,ze toto babo je aktivnejsie ako Patko
no baby, my sme domy uz boli okukovat aj par rokov dozadu, aj inzerat som si dala, ale nic zaujimave sme neobjavili, resp. objavili ale daleko od nr, tak sme nakoniec kupili byt od maminy a za tu cenu by sme nikde v nr nezohnali a to sme rovno v centre.
ale nam to neponahla, aj 5 rokov mame cas, aspon deti podrastu, takto by som nemohla teraz zostat tehu keby bol dom neobyvatelny, museli by sme ho naskor prerobit, byvat mame kde, takze budeme dalej ocumovat, aj tak som len zacala hladat, ved snad sa pritrafi a ak nie budeme chodit rekreovat k svokre a svagrovcom. 😉
berus, moj simi sa v jedle tiez len porype, ledva par lyziciek zvladne, aj to ho musime zabavat nech aspon nieco spapa, juri potom po nom dojeda, mna minule naplo dokonca z milacika, uz to neriskujem. 😝
ale posledne dni si zvykol ranajkovat pri stole, sedim vedla neho a spapa aj pol chlebika bez korky nakrajaneho na kocky s maslom a dzemom, normalne ma prekvapil, vcera zjedol cely krajec, taky mensi, ale ked mu dame salamovy chlebik to len rozrype a vypluva salamu, prip. poolizuje maslo a chlieb roztrusi. 😠
inak to penove puzzle som zrusila, uz je v pivnici, maly zacal ohryzavat pismenka, hlavne tie mensie casti mohol prehltnut, napr. stred z pismena O a pod... tak som to radsej schovala. 😉
tak ja sa k tej nasej svinke radsej ani vyjadrovat nebudem😝minule prisiel s roztrhanymi oteplovackami na zadku-ze na strome visel😀a kazdy druhy den mu musim davat cistu vetrovku bo vyzera jak ciganca😀
zuzi a patko je aj teraz take kludnejsie dieta,nie?alex bol uz v brusku aktivny az az a zostalo mu to-v kuse v pohybe,este aj v noci sa stale hmyri a putuje po posteli😀tak som zvedava ake bude toto malinke-ale tiez sa v kuse hmyri,ale tesi ma to-aspon viem ze je oki🙂
any, ano Patko je kludny, ale samozrejme ma svoje dni, ale vie sa zvacsa pekne sam hrat, aj teraz sa hra sam tu pri mne s autickami a legovym domcekom a ja sa kocham na www.otto.sk, ze co si nakupim na seba na leto 😀 , ked budem chodit na prechadzky nech som kocica
ale v noci putuje aj patko po posteli a usta sa mu vobec nezastavia
klby ja tiez nemozem dojedat po alexovi,hlavne teraz a uz vobec nie jogurty😝ale taky chlebik mi problem nerobi,len nesmie byt zlyzane maslo alebo syr a pod.😀
any ako ti je dobre, ze uz aspon na 90 percent tusis ze co to bude, neviem ako vydrzim do toho 11.4. 😅
ani ja po malej nikdy nezjem brrrrr som fajnovka a to mi vadiiii 😅
no ja chcem MAJ 😀
ja som po malom zvacsa dojedala, teda podla toho co, ale naposledy uz nejako nedojedam
ja chcem august 😀
zuzi jaj hadam zostanem tehotna a tehotenstvo budem mat take krasno ako pri malej....to si ho potom tiez naplno uzijem...to boli nadherne mesiace 😵
heli, tak ja som asi tiez taka fajnovka ze nic nedojedam, ale ja mam zase ine chute ako drobec, ja som na take pikantos. 😉
a baby poradte mi nejaky recept na br. kare, sice som jurimu slubila rezne ale radsej by som nieco ine ukuchtila, dajte tipy, nechcem robit stale to iste. 😉
inak aj maly sa stale v brusku hmyril, ale mna to tesilo ze je ok, ale zostalo mu to dodnes a stale je v pohybe, dnes si uz o siestej rano papucky pytal, bez nich z postele nezlezie, v nemocke si na ne zvykol ale dovtedy bude protestovat kym mu ich nedame a uz cupkal po byte.
heli, veru, ved v auguste uz mozno budes tehu a budes si uzivat rastuce brusko
mna zmaha najma tato dlha zima, ze sa nikam neda ist, stale musim nosit to zimne hnusne oblecenie v ktorom mi ani brusko nevynikne a kabat a som taka zababusena, ja uz chcem jar
baby ja mam tak strasne chytene hlasivky,ze ledva rozpravam a ani kricat nemozem ☹
😉 martulanr predpokladam ze si z nitry 😉 do ktorej skolky chodite 😉 a neviem pochopit preco davaju skolke deti von ked je blato 😉 nechcem si ani predstavit ze by som nemala automaticku pracku 😉 😉 😉
no moja sa v brusku velmi malo hybala,niekedy som ju az budit musela aby som si bola ista ze je vsetko ok 😅 a aj dodnes je taky kludas,kam ju dam tam zostane 😀

ahojte
klbi, no skoda, ale s tym treba pocitat, ze z 10 domov co okuknete, tak jeden bude za nieco stat, aspon mate nejaku skusenost, my ked sme kupovali byt, tak sme popozerali hadam aj 30 bytov, uz 2x sme boli rozhodnuti,ze kupujeme, raz nedaleko Horky, ale vtedy tam boli cigani, tak to sme si potom rozmysleli, lebo sme nevedeli,ze ich daju odtial prec, a druhy krat presne tu, kde mame byt, len v inom vchode a to vtedy odvolal kupujuci, ze sa uz dohodol s inou rodinou. No nakoniec po asi 3-4 mesiacoch fakt intenzivneho hladania sme kupili.