Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
henka...možno budeme, ale neviem isto, lebo dosť fúka. Ale ak budeme, tak nás uvidíš. Hlavne Matúša na jeho novom byciklíku 😀
bys len ja mam ten problem ze tie veci uz nemam kam dat a on sa uz vystvera aj na tie vyssie miesta, len striehnem ako taky sup co zase vyvedie. 🙄
akoze on nie je zly, len je prilis aktivny a vsetko ho zaujima a nechcem mu stale vsetko zakazovat.
heli a mala ti nevypluva supky z fazule, lebo malemu tie supky vadia.
bys-ok..ja podem malého uspat von,lebo vnútri mi asi nezaspí,lebo spal do 12tej 🙂
klbka zatial ich papa 🙂
klbka len kuchta mi tu fazulu dost rozvarila,tak jej asi tie supky ani nevadia 🙂
heli to muselo byt mile, aj my mame sem tam take chvile. 😵
no malu som ulozila do postielky a som zvedava dokedy zaspinka,pojdem ju o chvilku pozriet,ci uz spinka,ja popijam kavicku 😉
čafte,
konečne sedím 😝 , marko mal aj pri uspávaní dáke vakácie, nie a nie spať, neviem čo sa deje 😕 , ale nakoniec zaspal, ešte je malý, musí spať poobede. keď sa vyhajá pôjdeme von, aj keď fúka, musím do starého tesca a asi aj na poštu, idem kuk, či nabehli peniaze čo som veci popredala, nech odošlem balíčky a zbavím sa zas trochu vecí.
marek už išiel pracovať k susede, dovie, do kedy bude, zajtra Ďalšia suseda na programe, ale vypadá to tak, že v nedeľu bude free, niečo vymyslím 🙂 a bud. víkend by sme chceli niekam vypadnúť, len závisí od počasia, tatry ma už nelákajú, snehu sme si užili aj tu dosť, keby tak hríby rástli, jáj, hneď by som šla relaxovať do lesa, klbka pridala by si sa, čoooooo, nechaj tak, na jeseň pôjdeme, ak budeš s bruškom vládať 😀 😉
klbi, aj mne marko všade lezie, dnes mal zábavu v tom, že si na zostave otvoril šuflík a potom sa škrabal po poličkách hore a držal sa šuflíka, skoro som sa pototo, keď som ho videla, už to na neho padalo, prišla som v poslednej chvíli, stále ho na očách musím mať, alebo vyleze na stoličku pri pc stolíku, z nej na stolík a dočahuje z poličiek veci, no a ešte jedna nová vec, to robí od včera, vyleze na gauč a z gauča na radiator a škrabe sa na okno, netrafí ma z neho horolezca krpatého, asi mu tu stromy nasadím, nech sa štverá ako opičák po nich 😀
heli, si mi chute na fazuľu narobila, len kto by to tu potom vydržal, keby začali prdeť 😀 😉
jajus, ti nasi drobci si mozu ruky podat, uplne si viem predstavit ako si sa vydesila, to musis mat stale oci na stopkach, aj preto som hladala dom, aby sa napr. na okno nestveral, z prizemia si tolko neublizi ako zo 7 poschodia. 😒
ozaj spytaj sa mareka ci sa moze vrtat do plast. okien, (my mame tusim 5 komorove salamander) mam kupene poistky, len juri sa boji ci neposkodi okna, vdaka. 😉
a na tie hriby by som hned sla keby rastli, juj, uz celu zimu o tom snivam, 😵 len svokra stale nechape co nas na tom lese a zbierani tak bavi, ale my mestski ludia aspon cerstvy vzduch nacerpame, mne les strasne dobija baterky. 😉
a ja by som aj s tehu bruskom isla, len juri by mi to hned zatrhol, ja sa dam na hocico nahovorit co sa tyka vyletov a tak... 😅
jajka aj mala uz pol hodinu zaspava 😠
jajus kuk na domcek, ale je to dost daleko, ale pjekny. 😵
http://www.reality.sk/zakazka/2783-000026/preda...
avojte som tu zas,tak ja som si aj zdriemla popri malej,ona poslusne lezkala vedla mna,ale nespala,tak so ju tam nechala nech este spinka,ale nic..uz dobehla aj s papukami..papuckami 😉
teraz tanuje na stv je kaviarn slavia..tak sa tu vlni.. 😉
ja si idem vypit kafco,som si fajn zdriemla.. 😉
klbi, ale v tom linku sú čeladice, nie kapince
no a na tie okná sa opýtam, prípadne mi to večer ešte pripomeň 🙂
jajka aj mne mala leze na gauc a do okna a caka ,,tata,, krstneho,mojho svagra,alebo babku,ona uz vie tak poobede ked sa vyspinka a pohra sa troska tak pravidelne uz o 16. ju to chyta,akoby to mala nacasovane.. 😅
a co sa tyka tych veci z policiek tak aj mala mi chodi na slonikov a sosky co mame na policke,sice to nebacha o zem,ale aj tak musim na nu davat pozor,ona si to skor popreklada,tym sa na chvilu zabava,ze si ich pouklada na sedacku,alebo fotelku a potom uz ju to nebavi,zas ina spekuluje,pri vsetkom len na moment vydrzi.. 😅
a teraz pcha do vsupov do tv snurku s papucky,no expert.. 😖 😝
jajus ja viem, neviem preco to ma v linku nazov kapince, tiez som sa divila, ale celadice su nejakych 15 km, byva mi tam naj kamoska. 😉
ok, okna pripomeniem. 😉
sasul to u nas nehrozi ze by maly lezal vedla mna, on hned zdrha, ziadne leharo u nas nefunguje, precooooo. 😝
klbka ten domcek poznam a uz je predany asi mesiac a mal uz aj zltu fasadu 😉 velmi peknucny je
jajus a kuk na ten v obdokovciach, sice starsi ale ma kupelnu, kanalizaciu a tak.. len ma malo izieb, ale juri sa ma uz pytal kde to je. 😉
http://www.realitybemi.sk/sk/det.php?id=328
klbka no lebo je to Simonkoooo 😉
heli ano? skoda, ale mal aj celkom slusnu cenu, ale neva, aspon som okukla. 😉
obdokovce su kusok od nas 😉 je to za pohranicami smer celadice 😉
klbi, nevypadá to zle, ale myslím, že to bude malé, 2 izby asi len, je to prerábané zo starého asi, ale lepšie uvidíš ak pôjdete kukk
aj ten v obdokovciach viem kde je........je to oproti zastavky a neviem,ci v nom alebo vo vedlajsom ma alebo mala kamoska babku 😉
klbka ano v celadiciach sa maju stavat domy,moja svokrus robi v celadiciach na obecnom urade 😉
no klbka tam by bolo roboty jak na kostole,ale celkom fajn,neviem si to zivo predstavit,lebo s kazdej miestnosti je tam len taky kusok,skoda,ze tam nieje viac foto s viacerych uhlov.. 😒
a ta studna,nebala by si sa, ze tam Simi clupne?aj ked je prikryta.. 😕
heli, tam sme mali vyhliadnuty jeden dom, ale bolo to na inzerat co som si zadala a majiitelia boli viaceri a nechceli ist cez realitku, inak dom bol super, aj cena, bol az priliz velky pre nas ale bol by to risk, oni neboli zosuladeni co sa tyka predaja. 😝
jajus snivam dalej. 😀
sasul aj my mame studnu a nebojim sa lebo je prikryta a nehrozi aby mala ten tazky beton odkryla......Michal ma problem ho odkryt a nie male dieta 😒
ozaj este ma napadlo teraz,ze otec mi vravel,ze sa viac oplati kupit pozemok a dat si postavit ekodomcek..
mas ho podla predstav a novy,len ten pozemok 😔
ale si vravela,ze u svokri daky mate,mozno by si mohla skusit pokukat dajaky pozemocek..hm? ved staci ti uplne 6 arov,my tak mame a teda si myslim,ze dom mame dost velky aj ked je do vysky,ale aj okolo neho dost pozemku,takze na taky 3 izbak by ti uplne stacilo 6 arov 😉

jaj mala je aka bozska ,ked sama papinka....
dnes som jej povedala,ze jaj ty moja malinka bambulka 🙂 a potom som sa jej opytala,ze si moja bambulka? ona,ze ANO a dala mi pusinku 😵 😵 😵 😵 😵 😵