Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
sasul roboty by bolo, ale ma aj kanalizaciu, kupelnu, urcite by tam bolo menej roboty ako na tom co sme boli kuk, podla mna je dost zaujimavy, aj ta cena, urcite by stal za tie prachy, to myslim ten v obdokovciach.
a studna by sa prikryla poriadne, to by bolo medzi prvym urobene, to ja take veci mam hned v mysli. 😉
heli, ty sa mi zides, ked to vsetko na okoli poznas, budem ti hadzat linky do ip a ty budes poradca, spolu s jajus, ona je hlavny kontrolor a vela mi poradila. 😉 😀
sasul dalo by sa stavat, ale ratam 60 000,-€ maju aj za 50 000,-€ ale ma dve izby a svokrovci maju pozemok 32 á ale tam stavat eee, to radsej byt. 😉
klbka sedi vec 😉
inak mat vlastnu studnu je dobre,viem to od kamosa,on si to vsetko dal porobit a ma uplne min. spotrebu.. 😅
a sasul 7 a stav. pozemok napr. v lehote, v ivanke stoji 800-900 tisic Sk, takze tak. 😉
sasul ja by som studnu nepouzivala v domacnosti 😒 ale teraz ju prerabame na ozdobnu-okolo oblozenu kamenom a vrch strieska so skridlou 😉
no to je blbe,lebo keby ste si ten svoj kusok mohli aspon predat a ziskat peniazky,popripade vymenit s niekym.. 😔
sasul voda, kurenie nie je problem, juri s tym robi a je dobre mat studnu, aspon zahradu polejes a neminas domovu vodu. 😉
heli hod do ip a netrap sa. 😉
klbka mas ip potrebujem sa vykecat 😔
no aj to casom mozno bude, pozemok je uz rozdeleny na parcely, kazdemu dietatu sa uslo ( su traja). 😉
len pristup je cez rodicovsky pozemok, musel by otec ohradit kraj pozemku nech je pristupova cesta s prechodom cez nich. 😉
sašul, nestraš klbu, bo aj záchod zaklincuje,nech jej tam šimi rybku neskočí 😀
sašul, ja by som eko dom nechcela, radšej postaviť normálny dom z tvárnic ako eko dom
klbi, jasan čo budem vedieť, poradím 😉 , ale aj tak je najlepšie ísť osobne pozrieť a porobiť sa dá kopec vecí, je to dom, tam môžeš presúvať, posúvať, aj priečky, izbietky si prispôsobíš, nemusíš sa držať pôvodných múrov
heli, čože sa deje 😕
vlastná studňa je super, hlavne ak aj bazén plánuješ, veď kto by tú vodu cvakal
Heli,preco ste si to nespravili na spotrebnu vodu? aspon na kupanie a pranie bu voda postacila,nie? 😅
ja viem,ze sa treba o studnu starat a treba aby ked ju chces pouzivat na pitnu vodu bola hygienicky nezavadna,ale aspon na kupelnovu spotrebu a polievanie v zahrade..
on vravel,ze si napojil vodu zo studne na kupelku a zapojil bojler a super usetril na tom.. 😕
jáj baby, dnes budú aj lízatká, len neviem kedy tatino príde z roboty, môžete lízať a lízať 😀 😉
pôjdeme po sárču pomaličky, ideme sa obliekať 😉
klbka a tam sa neda urobit z druhej strany vstup,inak to by ste mali super,lebo mate tam uz vsetky privody,plyn,kanalizaciu..to je zaklad 😉
preco jajka???teda preco ee ekodomcek?
sasul na polievanie v zahrade ju pouzivame 😉 ale nechceli sme uz sekat do stien a prerabat to,aj ked sme chceli to napojit len do zachoda a pracky ale uz sme sa s tym nechceli babrat 😒
nooo tak potom hej,to by sa muselo hned pri prerabke,alebo stavani,ak je new domcek,potom uz je to skoda vsetko burat,iked..stale ti to kopu peniazkov usetri..pardon euracikov 😝 😅
sasul ved ano ale zasa nie je to take strasne....viac euračov sa minie pri elektine a plyne,voda je uz malina oproti tomu 😅
na veceru spravim asi dolky dnes 🙂
tak potom Heli uz len ten bazen,nech je studna plne vyuzita,aj mala sa potesi,my budeme chodit k vam namiesto kupaliska,hmmmm? 😉
sasul v lete sme mali bazen aj so smykalkou 🙂 mala sa kupala so mnou cele leto 😉
sasul to nie je len tak, to musis vsetky siete od rodicov dotiahnut az dozadu k pozemku, vykopat jamy a tak a planovali v dedine prijazd. cestu zozadu, len niektori susedia boli proti, museli by na chodnik par metrov pozemku obetovat. 😠
jajus ked budes mat cas kuk na ten dom v obdokovciach. 😉
caute, ja dnes nevladzem, zaspala som vecer az o 0.30 a o 7.00 sme boli hore, klipkaju mi oci 😒
ale maly nechce spat
klbka mas IP odpises mi? 😕
zuzi dnes maju nase deti nejaky zahadny den,ani moja nechce hajkat.. 😕
klbka,ved ja som sa len pytala..ze ako to tam je.. 😉
heli odpisane, sorry trvalo mi to. 😉
sasul ved ja som len odpisala 🙂 tak uz vies a preto tam nechcem ist, stale by sme chodili cez nich, kazda navsteva by bola preklepnuta, ani zurky by sme nemohli mat lebo by sme boli hned nezodpovedni rodicia, takze ziadne gril party a pod.. by sa nekonali, tak preto radsej zostanem v byte ako na jednom pozemku, chapes? 😀
zuzi, tak si aspon lahni a trosku poveget, ved patko sa prehra sam a ty vyloz nohy. 😉
no Sabínke dnes trvalo zaspat 40 minut 😅 teraz spinka uz cca hodinu smradoch moja malinky 😵 potom s nou pojdem trosku na dvor 😉
je to zlozite.. 😒 klbka
klbka preto ja som isla cim dalej od svokry a matky 😀 😀 😀
http://www.mimibazar.sk/recepty.php?user=
idem robit tieto lievance 😉

baby mam strasnu dilemu ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ problemy ☹ ☹ ☹ ale to mozem vazne len do IP 😒