icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

sasulec
14. mar 2010

v piatok v parku moja.. 🙂

lela83
14. mar 2010

😉 sasulec no jasne ze aj s viki 😉 to by som bola krkavcia matka keby ja idem kecat s kamaratkami a malu necham doma 😉 dufam ze nam to niekedy vynde 😉 a kde mavate 😉 stretka 😉 v 😉 parku 😉 inak v parku som bola naposledy minule leto a je to tam super prerobene pre deti 😉

sasulec
14. mar 2010

hej hej,my tam chodime s babami dost casto v lete,mozno sme sa aj videli,len sme sa nepoznali.. 😅

helenkasabinka
14. mar 2010

sasul tak u mna doobeda nehrozi,jedine na vecer a to uz vy asi nepojdete takze smola 😒

sasulec
14. mar 2010

Heli,trdielko jasne,ze poobede 🙂

domyyy
14. mar 2010

kočky ja stretko v piatky nemôžem.... ale vy dajte 😵

sasulec
14. mar 2010

precooo,domyy??
a kedy moozes?? 😕 😅

domyyy
14. mar 2010

sasi...bicie mám piatok 😅 a aj utorok 😉 potrebujem to 🙂

sasulec
14. mar 2010

a vo stvrtok? 😕
snad bude moct aj jajka koli nej som chcela,aby mala v piatok klud,ze sa neucia,ale hadam nieco spiskame.. 😅

domyyy
14. mar 2010

veru jajke je najlepšie v piatok, veď dajte moja 😵 nevadí, že ja nebudem 😅 😉 🙂

sasulec
14. mar 2010

jajkaaa pochvaaal sa ako bolo na oslaveeeeeeee??? 😀

sasulec
14. mar 2010

sak spytame sa jej,mozno nebudu mat rozvrh tazky 😉
idem ochocit to moje dietko 😉
este nakuknem 😅

beruska113
14. mar 2010

Dobrý večer vospolok,

Zuzi,
a Ty uz jake brusenko pekne mas. Marnost, ale to leti. A nadherne oblecko mas. Ja dufam, ze pri druhom tehu nebudem PN a budem moct nieco take pekne aj ja nosit.
Dnes sme rano s muzom po zobudeni vyberali meno, ak to bude chlapec, tak ze mozno Adam, Šimon, ale možno ho aj ine napadnu. A dievča zostáva Tereza.

Sme dnes v NR boli, ja v kostoliku, muz bol zaviest auto strykovi do dielne na jarnu rekonstrukciu, tak zase mame iba jedno.

Sasul,
stretko? Zeby? Park moze byt, to supnem popod Zobor a som tam coby dup. Len teplejsie nech je, lebo mne sa vojde iba letny kocik, tak nech ho zababusim. Ja nemozem iba v stredu a vo stvrtok musim byt doma o 17, muz ide na nocnu.

Lela,
ked budes moct, pridi, ja som tiez este na stretku nebola.

Heli,
a kedy budes mat haro dlhé?

jajka968
14. mar 2010

čaute bambulíny,

tak sme domka 😝 , dobre bolo, svokra dobre navarila, dobrú tortu upiekla, sme sa napráskali, ešte marek so sárčou mcflurry priniesli, no ako krajšie a chutnejšie zakončiť deň? 😀
len ten idiot marekov brat sa zas predviedol, ako keď mu marek robí cenové ponuky, ok, keď mu u klbkinho juriho vybavil špeci zľavu na kotol, to bolo ok, no dnes, ako im svokra povedala, že prídeme, zbalili sa a odišli, ako idioti na n-tú a ešte aj znásobenú. kafrať na nich, on je idiot od prírody a jeho hermína tiež, len mi to kvôli babke ľúto bolo. som aj povedala, že ak to kvôli mne, mohli povedať, ja by som bola doma ostala a upratovala.
ale nakoniec sme sa dobre zabavili, aj na margo ich, sami seba iba ponížili, takže asi tak.

zuzi, krásna si tehuľká, veľmi ti to sekne, nádherné vecičky si si pokúpila a k tomu čiernemu tá biela, supiš, nemá chybu 😉

sašul, ja ani štvrtok nemôžem, máme na fare stretnutie kvôli prijímaniu, tekže iný deň, no pre nás najlepšie v piatok, ale domy nemôže a to by mi ľúto bolo, tak to musíme dáko zosúladiť

heli, malá je zlatučká a v tej paruke nemá chybu

dupinka, ja stále marka kojím, no chcem už prestať, však je už cap veľký, len sa obávam, že to bude ešte ťažší oriešok ako sárča moja 😒

any, super ste si programík urobili, zabavili sa, aspoň kým to ešte ide treba využiť, keď bude mimi tu, bude to ťažšie 😉 😉

lela, však mi píšeme tak, že čo deň dal, veď to si si už isto všimla a budem rada, ak ti to vyjde a pridáš sa na stetko, tvoja viki je vekovo k mojej sárče, snáď si padnú do oka a sárinka bude mať konečne kámošku 🙂

no a čo sa týka toho príspevku v téme nitra, nemám slov, som si to prečítala, no niekto si asi nevšímol, že nás o tom, že stanka rodí informovala majul, tak asi tak, nabudúce babušky moje radšej do ip píšte, aby to niekomu nevadilo 😔

sasulec
14. mar 2010

Jajka tak fajn,pome teda v piatok aj berus aj tebe to tak vyhovuje teda viacerim,predpokladam,ze sa prida heli aj lela,domy by mohla popripade dobehnut aspon na skok po bicich kuk,hm?
co vy na to baby?
inak chutnejsie jajka uz le palacinkami..som akurat domlela..fuu baby, ja v piatok nedojdem,ja sa doguulam asi 😅

zuzana76
14. mar 2010

ja uz pojdem spinkat, pozerala som TV, ale len som prepinala, nic som si nenasla podla chuti.

jajka, berus, vdaka

beruska aj ja som bola PN pri prvom a teraz si druhe uzivam, som si myslela,ze druhe tehu bude este horsie ako prve, ale uz vidim,ze kazde tehu je individualne.

Berus, Patko si presadzuje Samka, mne sa to meno tiez paci, len muz este odolava 😀 , dnes mi vypusinkoval brusko, povedal babatku,ze ho lubi a ze ma kopkat a potom zahlasil, a teraz uz spi 😀

Inak v tomto tehu mam strasnu chut na Coca colu, to som este nevedela ze som tehu a vyluchala som 2l coly na posedenie. No a posledne mam aj strasnu chut na sex, sa mi sniva este aj o tom 😀 , ale bojim sa, aj prve tehu sme abstinovali a teraz sa tiez bojim 😒 , ale uz sa idem zblaznit 😀

sasulec
14. mar 2010

Jajka,hlavne,ze ste sa vy zabavili,vzdy je daka brzda programu,tak! 😅

sasulec
14. mar 2010

zuzi,jaaj mooja, 😀 😀 😀 nezabudaj,ze tehulka nemoze zabazit,tod hriech by bol,tak sup,nesed pri pc,ale chodte s muzikom pomuchlovat.. 😉

beruska113
14. mar 2010

Sasul a v piatok kedy by ste chceli?

Zuzi,
ja uvidim co Pn a druhe tehu. Ale ked krcok bol slaby uz pri prvom, tak neviem neviem. Ja spm nemavala na nic nejau brutalnu chut. Zrala som co prislo 😀 ASni sny divoke somnemala. Zuzi a bacha, niekde bolo, ze aj tehu mozes otehotniet, ale nejake divne sa mi to zda.

zuzana76
14. mar 2010

berus, aj ja som nieco take citala 😀 o tom,ze aj tehotna moze otehotniet, ale to su ojedinele pripady

aha, ty si mala slaby krcok, to ti asi aj cerklaz robili? ci nie?

sasul, ja sa bojim, strach je silnejsi, este mi zacne tvrdnut brusko.

no,idem uz, papa

sasulec
14. mar 2010

poobede cca 15.-15.30 😉 hmm?
domy dobehnes za nami aspon potom pjosiiiiiiiiiiiiiiiim 😉

beruska113
14. mar 2010

zuzi,
nerobili nastastie. Len som si polezala v nemocke raz 10 dni, raz dva tyzdne a domas stale a nakoniec som aj pprenášala. Potom zle gent. vysledky, tlak, cukrovka, ale hlavne, ze je Lukáško medzi nami a hlavne zdravý. Len sa bojím, čo bude s malým, ak sa to zopakuje aj pri druhom, kto s ním bude. Ale ved myslím pozitívne.

Baby a ja asi nejak starnem aj moj muz, sme vcera isli spat skoro zarovno s malým, 21:15 sme zalahli, jak babatenka. 😀

sasulec
14. mar 2010

kukate particku? ja cuuram..svetovy su 😉

sasulec
14. mar 2010

svetovi
😉

sasulec
14. mar 2010

ten Lukas Latinak bol svetovy,nahulene kuriatko:lubi ma nelubi ma,az som malinovku vyprskla,jajha keby su v Nitre idem na nich 😉

beruska113
14. mar 2010

Nekukam, som bola v teme, co Hela zalozila. Este som to nikedy nevidela. Ja si musim vybrat PC ci TV?

sasulec
14. mar 2010

skoda,bola by si sa nasmiala,ja to strasne rada kukam..
a tato zostava,Petra,Lukas,Marian,Roman su fakt husti 😀

beruska113
14. mar 2010

Ukážky ked vidím sú super, ale mna pri TV láme už pri paneláku, hruza so mnou, co 100rokov mam?

sasulec
14. mar 2010

heh to chce len silu zvyku a troska cviku.. 😉
treba si pospinkat pri malom ked sa da,aj ja si dam obcas slofika 😉
idem si aj ja lazkat pomalinky,uvidime ako bude zajtra,mozno ak nebude fujacit pome von koonecne..tak bruu a pjekne snicky vsetkym 😅 😔

bystricanka
autor
15. mar 2010

dobré ránečko 😵

dnes mám v pláne ísť doobeda do centra. Trošku sa poprechádzať a tak. Aj tak má fúkať, tak čo budem doma? A poobede už má byť dobre, tak pôjdeme von.

inak ešte nejaké 3 dni a už konečne príde jar. Budúcu sobotu už hlásia 15 stupnov, tak môžte pomaly odkladať zimné veci do skrín.

idem si vás prečítať, lebo nejako nemám prehlad 😅