icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

bystricanka
autor
15. mar 2010

sasi...ja som včera prvýkrát kukala partičku. No myslela som si, že je to väčšia blbosť, ale dalo sa to kuknúť. Pozerala som to len po prvú reklamu, lebo už ma klátilo 😀
ale včera som na stv pozerala reprízu OTO a tam som sa narehnila jak blbá. Normálne som až plakala 😀

a stretko? No ak sa môžem vtrieť, tak by som možno aj došla. Uvidím čo na to mužík či nemá nejaký plán, lebo piatok je ešte daleko. A idem vyskúšať, či sa mi zmestí matúšov nový bike do môjho mini kufra. Ak nie...pôjdeme na pešo 😝

bystricanka
autor
15. mar 2010

a kukla som fotky zuzky...jééj peknučká si tehulka. A to háčkované sa tam fakt hodí 😵

klba
15. mar 2010

ahojte vas precitat je zaberak 😅 a to som tu len pol dna nebola. 😉

my sme boli vcera u svokrovcov, maleho sme u babiny nechalai a my sme sa vrhli na nakupy, konecne sme v klude zasoby doplnili, s malym je to o hubu, on neoplyva velkou trpezlivostou, tak sme si to teraz vychutnali, juri bol trpezlivy a v dobrej nalade, co je nezvykle pri nakupovani 😅 , aj ked pri plateni ho uz smiech presiel. 😉

Vecer sme sa okupali, ja som si svoje oblubene hody zo slaninou spravila 😀 a bola som spokojna. 🙂
Aj vinko sme chceli dat ale neskoro sme prisli, ved pocka na nas. 😉

Maly dnes uz o siestej buntosil, posledne dni sa mu nejako posunul rezim a skor vstava, 😔 hned zrana kakavko pytal ale zase ho na kasel nadrapovalo, tak kakavko putovalo z bruska von. 😝 😔

No to stretko uvidim ako sa budeme citit, nic neslubujem, ked kasel neprestane ideme k dr, uz je to 3 tt co sme doma a nechcem riskovat ze sa nam choroba vrati, ale ked sa bude dat rada pridem. 😉

zuzi fotecky krasne, tehu ti mimoriadne sekne, uplne si omladla, velmi ti to pristane. 😵

inak my particku pozeravame, vzdy sa super zabavime, rehoceme sa od zaciatku do konca, vcerajsiu sme prepasli, masaze boli. 🙂

No a OTO bol fajn, az na tu piesen o gayoch, to bolo dost mimo. 😖 😝

A este k jednej teme, moj nazor,
domy a hela len reagovali na narodenie Anetky a napisali gratulku Stanke, nechapem pristup niektorych bab, ved sa im nikto do debaty neplietol, len napisali gratulaciu kedze dostali info a este aj to im vadi? 😖
Fakt nemam na to slov, 🤐 ale popravde uz ma v danej teme nic neprekvapuje... 😠

klba
15. mar 2010

a ozaj spominali ste oblubene reklamy u deti, u nas boduje t-com ci magio, presne neviem, 😅 ale najviac sa mu lubi ked tak hovoria nazov ich web stranky, to hned spusti este skor ako to povedia ze bbb akoze www, nuz pocitacovy maniak odmalicka. 😀
a ked sme isli v aute a zbadal pri tescu bilbord s reklamou, hned spustil bbb sme sa rehlili na nom. 😅

henka76
15. mar 2010

ahojte 🙂

zuzka-pekná tehulka si 😉 brušenko krásne rastie 🙂

včera sme boli v centre,stretli sme aj dupinku s rodinkou 😉 adamko je riadny chlap 😵

mne maximko teraz spinká a potom pojdeme na poštu,musíme 😒

zuzana76
15. mar 2010

ahojte,

beruska, tak to tehotenstvo nezavidim, ale vzdy je sanca, ze druhe tehu nemusi byt take ako prve, ale bude to komplikovanejsie. Aj ja musim stale po Dr. chodit, aj dnes som bola na krv na endokrinologii, no a nemozu vzdy maleho strazit stari rodicia, ci muz, tak musim aj s nim chodit, aj dnes mal budicek o 6.30 a o 7.17 nam isiel uz autobus a este ani soferovat som sa poriadne nenaucila, cize vsade busom. Pri prvom tehu som aspon sama chodila. A keby aspon taka zima nebola, ved rano tak fukalo,ze mi skoro zadnica odmrzla.

Hanba nehanba, v tescu som si kupila hrube pancuchy za 2,50 eur, fialove a cierne, velmi pekne, asi bol vypredaj, ked hrube pancuchy za taku cenu, tak som este dvojo zobrala 😀

klbi vdaka

bystri vdaka

zuzana76
15. mar 2010

a na margo tej temy, nech si urobia sukromnu temu na novej verzii, alebo sa bavia na facebooku a maju to vyriesene 😀 , nemusi ich nik citat 😉 , no ale mne sa zda, ze s apotrebuju takto rajcovat a mysliet si,ze su stredobodom zaujmu 😀

zuzana76
15. mar 2010

baby co dnes varite? ja mam polievku zo vcera, ale malemu ju radsje nedam, je sampinonova

rozmyslam,ze urobim zamiakovy privarok s vajcom, nechce sa mi vela vyvarat

zuzana76
15. mar 2010

henka , vdaka

Majul, teda, toto obdivujem tychto zrakovo postihnutych, ako dokazu lyzovat za tym sprievodom, teda fakt klobuk dolu a super,ze prve miesto a ten druhy slovak 4. miesto, aj to je pekne.

any23
15. mar 2010

cafte🙂ja som sa dnes super vyspala,teraz pijem kavicku a pozeram poistovnu-reprizu...dnes mam kopec roboty,hadam sa mi podari spravit aspon polku z toho co som si naplanovala😀😝ale pracka sa mi uz kruti😅zuzka pri alexovi sme aj my abstinovali-doki zatrhol koli krcku a tvrdnutiu bruska,teraz sme do minuleho tyzdna fungovali normalne,ale uz sa na to prestavam citit-brusko mi uz zavadzia a posledne dni vecer uz nevladzem,ledva sa doplazim do postele😝chut by aj bola,ale sila eee😝tiez som sa bala tvrdnutia bruska,ale po tom mi netvrdlo,to skor ked som bola v klude co nechapem😕a na stretko by som sa rada pridala aj ja😅

zuzana76
15. mar 2010

any, no, ale ja sa bojim hlavne toho vzrusenia, aj v noci sa zobudim,ze cela stvrdnuta maternica 😀 , ked sa mi cosi take sniva, a je to blbe, tak tutu mutu radsej nie

zuzana76
15. mar 2010

jaj klbi a reagujem na toho Otta, tiez sa mi ta piesen o gayoch zdala mimo a otras a este aj ten bozk ako si dali, no fuj, aj ako si utahovali zo superstaristov, to nebolo pekne, podla mna sa to k tomu programu nehodilo, hlavne ze vsetci boli gala, ale reci ako z krcmy

sasulec
15. mar 2010

ahojte babuzienky,tak sme si trosicka pospratavali,kedze sme hore uz od 8.45 a teraz vegetime..
volala som s jajkou,mozno sa stavi u nas,doobeda,ak sa jej podari vybavit co ma 😅
Klbka,vsak je to super obcas vypadnut bez maleho,hlavne nakupy su aj u nas huste,ked idem s malou,minule ju babka nahanala po hypery,obzrela sa a nebolo jej a hadajte kde bola? no jasne,ze medzi detskymi handrami..celaa mama 😝 😀 ona nas videla,len babka spanikarila,ale ja viem,ze aj ked odbehne,vzdy kontroluje aby sme jej neusli.. 😅
Zuzi mna caka zajtra alergologia 😖 ale musim ist na testy,teraz na jar,aby mi potvrdili,ci mam alergiu..
ale pojdem bez malej,babka doobeda postrazi..poobede sup do pracicky,euraciky zarabat.. 😝 😀
Bys trdielocko,jasne,ze si vitana,vsetky rada uvidim 😉
uz nam fici hriesny tanec.. 😉mala sa tu natriasa o dusu,uz je vo svojom zivli 😀

sasulec
15. mar 2010

supeeer, som rada,ze sa tolke na stretko hlasite,bude nam veselo 😉

beruska113
15. mar 2010

Ahojte,
no dnes des hruza, kolko mal maly energie a zly jak certik bertik. Ledva som ho uspala. Len som vas prisla kuk, ideme davat papiere na kolaudaciu konecne dokopy.
tesme sa na jar
a maly je hore.

zuzana76
15. mar 2010

beruska, tak dlho si nepospal 😒

fiiiha kolaudacia 😅 , to je super, to su take prijemne starosti

martulanr
15. mar 2010

ahojte nam sa pokazil pocitac tak uzastny víkend ani rozpravky sa nedali na nom pozerat 😠
a este stale strajkuje
Stanke gratulujem aj jaa
Zuzka krasne bruskooo 😵 😵

postarka mi dala dva listky do schranky a vetrisko to vyfúkol a kedze sme posledny dom tak jasne ze do role tak som nahanala papaiere jaj kuaa este ze maly nevrieskal 😀

zuzana76
15. mar 2010

marti, dakujem, ved aj ty si bola kraaaaaaaaaaaasna, som minule obdivovala tvoje fotos z tehu

tak si aspon dohonila tie listky?

sasulec
15. mar 2010

Martul,mala si telocvik hned z rana? 😉

any23
15. mar 2010

😀marti aspon si si zasportovala

any23
15. mar 2010

zuzka jasne ked ti tvrdne uz len pri pomysleni😝netreba pokusat certa😉

martulanr
15. mar 2010

Zuzka dohonila este ze tak 😵 😀

sasulec
15. mar 2010

Martul,esteze si uz porodila s bruskom by to bolo dost craizy 😀

zuzana76
15. mar 2010

marti, este ze tak 😀

any, no veru

martulanr
15. mar 2010

saul s bruchom by mi to ani nevadiloo 😀 keby som mala utekat az do golianova tak ma slak trafíí

mishaa1
15. mar 2010

no,ak bude pekne pocasie,ze nebude fukat,alebo nieco podobne,tak sa v piatok pridame aj my...to teda bude veselo...park je pekne od minuleho roka prerobeny,tak bude veselo...deticky sa vyjasia🙂
noa vyzera to tak,ze aj my pojdeme na druhe babo...vcera som dobrala poslednu tabletku antiky a vraj si uz dalsie kupovat nemam..tak aj napriek tomu,ze som si dala prihlasku na vysku,tak asi pojdeme do toho...vsak kolko mamin je takych,ze studuje a ma dve deticky...no,tak aj u nas bude asi veselo...ale hadam to nejak zvladneme🙂

sasulec
15. mar 2010

ahoJGTE,TO SOM JA SASKA J/FFFF,,MBBBBBDSSSSSSSSSSSSHHHHMMMMMMMMMMMMMMMMMJJJJJJJJJJJJJJJJJ
DQQQQQQQQQQQQKJR4444C 0 ;;ZZZZZZZZZZZPPOOOOOOOOOOOOOOSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOPPPPPPPPPPPPPPPP[[[[[[[[[
GGVFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFJHHHHHHHHHHHH
WSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

AVHOOOJ MMMMMMARRRRRRRKO POOOOOOOOOOOSIIIIIELAAM PUUUUSSSSSSU
TOTO PISALA MALA,JA SOM JEJ LEN UKAZOVALA,KTORE PISMENKA MA STLACAT 😀

sasulec
15. mar 2010

Misi,klobuk dole,budem drzkat palce 😉

mishaa1
15. mar 2010

baby,ozaj,ako ste sa dopracovali k tomu vypoctu od dr.Jonasa??...by ma to zaujimalo...ste si objednali cez net?? a kde?...prosim poradte🙂ja by som hrozne chcela druheho chlapceka...no,ale ak by to bolo dievcatko,nic by sa nestalo,ale aj tak by som bola zvedava na ten vypocet🙂