icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

helenkasabinka
11. feb 2010

kokso facebook riadne blbne 😠

sasulec
11. feb 2010

avojte,som sa odmlacala,lebo sme mali navstevu,som sa venovala..a potom malu kupala a uspavala,uz pred 20. bola
fertig..tak som zasadla a kukala serialiky,kuurnik a uslo mi,ze kto tu bonbonieru zezral,Berus,hmmm???
alebo nehovorte,sak zajtra isto budeme skoro vstavat, ked mala tak rychlo zahajala tak si kuknem rano... 😅
klbka kde si??? ako dopadol vyletik..sak si mohla taku nemnapadanu paparazi foto,by si drahy nevsimol,ze cvik cvak,hmmm? 😝 😀
Domy na teba sa daco nalepi u tej susedky.. 😉

domyyy
11. feb 2010

sasulec...neboj nenalepí 😵 v najbližších dňoch určite nie 😅 😵 a aký ste mali dník? 🙂

bystricanka
autor
12. feb 2010

dobré ránečko 😵

tak my sme už hore. Ja už hlávka umytá aj kávička vypitá. 🙂 Teraz namna čaká pol litra chudnúceho čajíku 😅

idem si vás prelustrovať 😵

domyyy
12. feb 2010

ahojte 🙂 idem k lekárovi tak som si bola pre časenku 🙂

bys....ahoj moja 🙂 akýže to piješ čajík? 🙂 pomáha? 😅

bystricanka
autor
12. feb 2010

domyy...ja pijem puer eh...či jak sa to píše. A neviem či pomáha, kedže aj cvičím aj sa inak stravujem...tak neviem, či zaberá práve on 😖

any23
12. feb 2010

pekne ranko🙂ja uz papam ranajky a idem si spravit kaficko...kto si da somnou?😅bys...uz si aj poodhrnala?😀inak,uz ma tato zima vazne prestava bavit🙄domyyy tak si uzi babatenko,ak tam dnes pojdes😉a ides na kontrolu?ci len tak na prehliadku?tak ci tak-drzim palce nech je vsetko oki😉

any23
12. feb 2010

bys...to je jedno co zabera,hlavne ze zabera😉

domyyy
12. feb 2010

bys...a ako to vyzerá s chudnutím? 😅 ja mám 6,5 kg dole 🙂 tak sa teším 😅

any...ty si dnes doma moja? 🙂 a ďakujem, že mi držíš palce 😵 bude to potrebovať 😒 idem zase na stery.... uvidím ako to zas dopadne.... 😖

bystricanka
autor
12. feb 2010

any...dnes som ešte neodhrnala, lebo dosť sneží...boli by sme hned mokrí. Ale manžel ráno trošku odpratal, tak hádam sa nikomu nestane nešťastie pred naším domom 😅

domyy...no a s chudnutím dosť bieda...zastavila som sa na -5kg a ani za svet to nejde dole ☹

any23
12. feb 2010

domyyy ano doma som...v takomto pocasi radsej neriskujem-nepotrebujem sa dakde do zaveju vyrypat😝ale dost mozem porobit aj z domu takze im tam ani nechybam😉gratulujem k zhodenym kileckam😵a budem na teba mysliet-nech to dobre dopadne🙂bys...nic si z toho nerob...teraz ta vaha mozno stoji,ale iste to pojde zasa dolu😉ty si sikovna,mas pevnu volu,co sa teda o mne vobec neda povedat😝

bystricanka
autor
12. feb 2010

any...no v to dúfam. Ešte potrebujem dať dolu 4 kilečká a bude to super. 🙂

a ty kedy ideš k dr? Už chceme vedieť, že čo budeš mať 😅

any23
12. feb 2010

bys...presne o tyzden idem🙂a ja som straaasne zvedava co sa nam skryva v brusku-uz by som chcela vediet ako ho mam oslovovat😅

beruska113
12. feb 2010

Ahojte vospolo,
vcera som do polnoci na FB bola, ani som vas docitat nestihla.

Sasul,
neviem kto ju zozral, ja som stale odbiehala ka malemu, len som videla, ze ta mlada sestricka povedala, ze vie kto to bol. Ale s tym zamenenym babom bude pruser este.

Domy, Bys,
dobre ste. Ja som skysla na minus 4kg ale zas som to uz nedrzala, ale teraz zacinam pokracovat, tak som zvedava. A Bys, sak Ty mas ciel coskoro spleneny. parada.

Any,
tak dufam, ze nam potom prezradis co to bude.
Vcera mi jajka poslala ziadost na FB a som netusila, ze kto to je. Pekne odo mna.

Martinka,
jaka nahodicka s tou sedackou. Tak nech vam sluzi.

domyyy
12. feb 2010

bys....ja som dlho stála na váhe -4,5kg asi dva týždne a potom sa to zas rozbehlo 😵 len pekne pokračuj 😉 uvidíš 😵

any.....jasné, dobre, že si zostala doma moja 🙂 🙂 🙂 neriskuj 😉 veď keď môžeš aj z domu robiť tak prečo nie? 🙂

berus....ty by si ešte koľko chcela dať dole? 😅

inak kočky ja musím rýchlo chudnúť 😝 lebo pôjdem na prehliadku 17ročnú tak nech prekvapím dokinu 😝 😀

helenkasabinka
12. feb 2010

ahojte 😉

mame uz stolicku vonku 😀 prerezany 12.zubok 😉 😉 😉 😉 😉

vonku je naaadherne 😀

any veru uz som aj ja zvedava,co nosis pod srdieckom 😵

blazka24
12. feb 2010

ahojte babule, dnes deň blbec, celú noc sme sa s Riškom hrali na dudel dnu a von a tak som nevyspatá.......
dnes ráno mu robím jablčko s mrkvičkou a prihorela mi mrkva tak že som skoro vyhodila hrniec von oknom, to som bola v sprche a môj mm mi oznámi že on nič necíti a tu smradu jak carihrade........

no dočítam vás ked to konečne dovarím aby sa to zase nedojekatovalo...........

helenkasabinka
12. feb 2010

blazka moja uprimne ta lutujem s tym spanim moja 😔

blazka24
12. feb 2010

helenka pohoda, no sprcha zabrala a teraz aspoň jedno pozitívum kedže som sa osprchovala tak že mám každý druhý rad chlpy lebo v kúpeľke som slepá že ide môj obľúbený film andel na horách ........

takže odchádzim ale môj duch ostáva s vámi xixixi

helenkasabinka
12. feb 2010

blazka ty ma vies vzdy pobavit 😀

helenkasabinka
12. feb 2010

co dnes varite?
ja kuracie prsia s mrkvou struhanou na smotane a s cestovinami 🙂

jajka968
12. feb 2010

ahojte,

my sme boli s drobcom vonku, pešky kráčal, na polygon sme potrebovali potrebné veci kúpiť, ideme dnes pobede vyrábať karnevalové masky 😅 .

ozík, v nedeľu teraz je v domine karneval, začína 15,30 a vstupné je 0,70 eur pre toho kto nemá masku, masky vstup zdarma, neprídete s deťuchami, háááááá 😉

henka76
12. feb 2010

ahojte 🙂

mali sme návštevu 🙂 bola tu bys s matúškom 🙂 maximko to všetko prespal,len teraz sa zobudil 🙂

bys-som rada,že ste tu boli,aj nabudúce 🙂

domyyy-vybral si zatial polytechnickú v krškanoch 😉

henka76
12. feb 2010

a zabudla som--bys má už teraz super postavu 😉

blazka24
12. feb 2010

čo dnes varím? zistila som že už týždeň nič nevarím, proste nevládzem a starému je to evidentne jedno - on sa naje v robote a mne stačí aj rožok......

tak film skončil, s malým sme skúšali jablčko s mrkvou ale poviem vám normálne hádzal grimasy že ho napína, síce som to doňho natlačila lebo videl že papám s ním tak si nakoniec dal a hrali sme sa s lyžičkou ja jak dili že hááááám a podobné kraviny ale potom sme spapali ešte mliečko takže dalo sa........

ja sa idem konečne najesť a uspím toho malého tigra, tak zvreskol že som sa skoro pototo a to už nemám vložken čo by to zastavila 😖

bystricanka
autor
12. feb 2010

ahojte

tak pekne dopoludnie za nami. Odhrnala som sneh..any nesklamala som ťa 😀 Musela som zapriahnuť lopatu 😝
a potom šup k henke na teplý čajík 😵 Má to tam pekné a útulne a viac nenapíšem, aby nemali v noci nečakanú návštevu 😀

henka...fajnovo mi bolo u vás. Taký oddych...ale jazyky nám išli jedna radosť 😀 Matúško trošku plakal, ale potom už bolo dobre 🙂
a ešte mám daleko k super postave...ešte tie spomínané 4kg a hotovka

berus...tak si si na pár dní oddýchla od dietos? No ved treba...ja mám kolkokrát chuť s tým praštiť, vliezť do chladničky a vyjesť ešte aj kompoty, kyslé uhorky...proste všetko...ale nemôôžem, lebo potom toto všetko bolo na nič 😒

blazka...nechci vidieť moje ledabolo oholené nohy 😀

bystricanka
autor
12. feb 2010

helka...tak gratulujeme k zúbku....ešte 8 kusov a máte to v suchu 😉

bystricanka
autor
12. feb 2010

baby...spýtam sa vás. Nepoznáte niekoho, kto by mi nainštaloval windows? Nejde mi vôbec pc a som z toho už na nervy. Furt vysedávam na mužovom pc, ale predsa môj je len môj 😒
Tak ak niekoho poznáte, tak mi prosím napíšte IP.

helenkasabinka
12. feb 2010

bys no veru este 8 a mame pokoj 😵 dufam ze aj ocne bude tak super znasat ako stolicky 😉

bystricanka
autor
12. feb 2010

no matúš mal vždy problém zo stoličkami. Očáky som ani nevedela, že mu idú...zrazu boli. Ale tie stoličky sú dosť veľké a dlllho sa mu to predieralo 😒