Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
sa nesmej,tod som jedno docicikala a uz mam byt baaby??? 😕 😅 😀 😝
este,ze to nieje mozne,inak by som mala bobky uz.. 😝
a zas nieco kuchti ta moja kucharenka 😉
Aaa zas jej sla reklama show dance,tak trsala..keby ste ju videli,tie ruky jak natahuje a tie pohyby,,raperka,, jak svet!!!
Baby Bobo háháááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá 🙂
šťastná to chvíľa......nie že by som tie moje dietky neľúbila, ale najviac ich ľúbim keď spinkajú......
marianca,ale to je prirodzeneee..heh 😀 😀 😀
baby ze tehotensky test? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ste zlate ale najblizsie tak v 25 nech sa testuje 😀 😀 😀
aaaaaaaaaaahojte, som tunekyyyyyyyyyyyyyyyy
dnes sme boli v tescu a nič som nekúpila kruci a nekresťanské prachy mi odišli z účtu ☹
no čo už jesť sa musí 😝
ahoj blazka..😉
este kukam panelak ale budem prist 😉
sasul tak budeš prísť keď ten dementný seriál skončí - očakávame ťa 😀
je tu niekto prítomen?
marianca jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nazďo blazi s tebou som dlho nekecal 😉
dietko ti há há? 😀
marianca vrav mi niečo, mám dojem že som nekecala už dlho s nikým, dnes som prehodila už pár slov aj so susedov čo má sedemdesiatku a to je už čo povedať 😕
vitaj v klube. Ja som doma zavretá už dva týždne a dnes mi dokina povedala , že bolo by dobre nikam nechodiť ešte týždeň 😝
Pre mňa je nákup rožkov kultúrne vyžitie 😝
marianca keby nespalo uspím ho kladivom 😠 dnes nespal ani okolo desiatej, lebo mm rozhodol že by sme mohli ísť do toho tesca /tri dni som ho prosila, presne ako píšeš aj nákup je pre mňa výhra/, potom ho vytiahol mm na hodinu von ale po 45 minútach došiel z účesom jak Šmajda že už nehrozí lebo mu mrznú uši a krpec drichme jak zarezaný 😔
a vy ste chorí že nechodíte vôbec von? ................
Joo krpci boli chorí a aj ja v podstate. Ja s fifom uši a bobo oko. Hotový lazaret 😝
Ale ja to vyriešim tak, že pôjdem na nákup aj sama.....No chápeš, potrebuješ tam chlapa? Ten mój je po príchode do obchodu aj tak hneď priebežne nervózny, chce sa mu cikať, kakať, je hladný, smadný, no čisté to decko....
A potom si to uži 😝
Síce na nosenie kabiel je to dobré, ale ináč na prd 😀
A mne sa tiež Jakub teraz prehadzuje v spaní. Už spáva len raz cez deň, ale je to boží trest. Ráno nervový, doobeda nervový, na obed nervový, poobede nervový a večer jak satan. 😒
heloou 😉
dobrý večierik sa praje panička 😉
tcssss 😝
marianca ale ja do obchodu bez nosítka tašiek nehrozí........tesco je ďaleko, kaufland do kopca a nitrazdroj čo tu mám je nulový bod akurát tak na rožky dobrý 😠
a máš lazaret? tak donesiem ti toho nerváka môjho a budeš mať aj nerváreň 😝
sasul čo tcsssssssskáš? začnem aj ja?
čo tcssskáááš? há?
a zas si blaži nemysli, že ja nemám aj nerváreň..... 😝 ale keď to spí je lepšejšééééé 😀
Jáj a čo sa týka tých tašiek, ja chodím autom....pekne si odparkujem naložím kabely a fujázd o dúm dále 😀
marianca ja ešte naberám odvahy na šoférovanie, takže ak budeš mať cestu na nákup daj vedieť - budem stopovať 😀
dobra debata babulky,tak aj ja sa niekedy zvezem,jo? 😀
Jasáán, nemboj. Ja som tiež neny nejaký šofér preborník, ale v pohodke....Kam potrebujem tam sa dostanem.....
Je to dobré aj keď potrebujem ísť s deckami k doktorovi, do škôlky a tak. neny som odkázaná na muža...By som sa načakala 😝
A kde zmizla sasul 😨
Ozaj blazi a jak diétuješ, ide to?
No už je tu sasul.... 😉 Joo bereme ťa 😀
marianca nenervujme sa mojou diétou, som sa nasrala že ani gram dole a tak som sa nadžgala sladkým, do toho som si dala dnes fašírku so zemiakmi nech ma rozdrapí 😠
sasul tak nezabudni mať tú oranžovú vestu čo nosia smeťári, lepšie ťa na ceste uvidíme 😀 ehm bude ti ladiť aj z vlasmi nie???? ja si dám zelenú 😝
marianca čo sa auta týka, asi by som mala popozerať iného otecka Riškovi lebo pre seba auto mať nem budem 😅
ma neni vidiet?
za chvilu bude,zatemnim celu obrazovku ked spapkam ten rohlik,hehe 😀 😝
jajka dakujem 😵 lizatka su dobreeeeeeee 😀 aj mne chutili 😀 😉
teraz som robila TIRAMISU a zajtra uz bude superske zmaknute a uzrate 🙂 🙂 🙂 🙂

marianca, mali sme tu istu myslienku 🙂