Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
Sasul ty papenkáš? Tak preto ty máš tak málo rečí, plná to hubenka 😀
Blaži nech ti padne na úžitok, no čo v lee to pôjde 😉
Blaži tak pozri toho iného otecka, veď auto treba nééé? 😀
ja neviem,ale keby je to mozne tak si myslim,ze som v tom,asi mam v bruchu votrelca.. 😀
Ešte aj ty papáš heli?
Nedráždite baby....že tiramisu, lízatká, no téééda 😝
marianca ja som pred ôsmou dojedla študentskú zmes 😀 daj si niečo moja, nech sme v tom neni saméééééééé
aale sak treba si obalit nervicky,radsej deko navic,jak vrasky a kruhy pod ocami,neeeeeeee??? 😀
HA! blazka ideeee tiiiiiiiiiii!!! 😝
marianca ideees!!!!
marianca marianca!!! 😀 😀 😀
sasul vrásky a kružiská pod očami mám aj tak, môj krpec sa rozhodol že bude vstávať pred kohútom a oznamovať že je ráno a tak o štvrtej ziape jak pavián že je hladný ☹
CICA NEZER vam nist nehovori? 😀
ale potom zaspi este,ci? 😕
inak aky solidaarny,no ale ved aj toho kohuuutka musi dakto zobudit,predsa.. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😝
aale maajuuul 😅
čaute kotkodákačky 😉
sašula, já si dnes nadbehujem, večer som rýchlo podlahy zmyla, riad vyumývala, kuchuňu vyglancuvala, dokonca som aj žehlila a tu čítam, že ty zajtra domino v pláne máš, já že dáme dade na pol ceste stretávku, no smola, smola. tak pôjdeme do nemocnice pozreť nákladiaky, tam stavajú nové oddelenie, sa to tam hemží strojmi, drobcovi stačí také divadlo, žere tie stroje 🙂
heli, chutia, chutia, u nás už dochutili, všetko pojedli, tak nemajú, len chodia okolo krabíc čo mám pre sašul, domy a švagrinú, nedám a nedám. ale zajtra tatino ešte vraj bude môcť kúpiť, tak som mu potajme kázala, to bude radosti a neboj, aj marek líže o 106 😀
blaži, v piatok ťa očakávam aj s hercom tvojím, ho už ani nespoznám, tak isto narástol 🙂
marianca, rýchlo sa kurírujte a potom do nr smer 😉 , veď už to musí konečne vyjsť 😉
a skončite s jedlom, lebo mi muzikanti vyhrávajú v bruchu 🙄
veru cici nežerte!!!!!!
šak jaká to morálka, ja som sa rozhodla, že nebudem po 17.00hod jest a vy tu žeriete!!!!!!!!!!!!!!!!
a mimochodom som zaznamenala pohyb v postieľke, ale požmolil mi ucho a snáď spí dále 😀
lapáš je v reportéroch xixixi
niekto niekoho udal cez internet - dobrý námet 😀
no pekne mame tu paparaza 😉 Blazka 😉
paparazi 😉
baby idem, lebo ten zasran sa rozhodol vyčínať 😖 idem ho trochen umravniť 😝 šááák čo to decko nebude spať či čo?
a inak brúúúú 😵
ehm halooooo ťuk, ťuk, ťuk klopem zase na dvere...............sme sa stretli s neznámou témou že piatok??? čo sa deje? koho zabilo? šak zase hovno viem.........
jajka tebe a cigáni? šak ty tam máš podvýživených cigošov - to takých polomrtvych 😝
sasul čo sa deje? už neješ?
marianca u nás si ucho nežmolíme ale permanentne obhrýzame deku 😠
jaaj skoda marianca,tak bruuu aj daj mu boculdu za nas 😉 😲
nieee uz som roma nakrmila,hehe 🙂
sasul čo jaké paparazi šak sú v mlynoch - terazky kukám že som tupá jak ceruzka a vôbec neviem že jak zabezpečiť počítač 😕
blazi to uz po lapasi behala riadna story kvoli reporterom 😀
no to asi ani ja,a je mi to jedno,nech sa napaja do chce,ale tu u polisov asi sotva..ci?? 😕 😅
blazka tych paprazi som myslela,ze si vynurila ten program- reporteri,este aj s takou temickou fajnou..ze lapas.. 😅
majul tak sú moderní, také skúsenosti s kompom veru nemám, že niekto napíše udanie a nevedia či to prišlo od I.T.ho
sasul u nás sa može napojiť akurát tak na kábel, lebo máme satro net a teda by mi musel v noci ťahať kábel cez okno 😕
tak u nás keď je jeden na kompe druhý kuká telku a tak viem čo tam je 😝
blazka ja mam mobilny net.. 😉
u nas sa neda nemam pevnu linku.. 😒
ja nepapam poctivo 😉 ja som len robila tiramisu ale papat ho budem az zajtra ale o osmej som zjedla kusom sunkovej pizze,co som dnes robila 😀
A zas nic neviem? Co Lapáš, ako Lapáš? Majul, informuj. Ja tu na kopci nič neviem.
aj helka zhresila..aspon som v tom neni sama 😉
sak maslovy rohlik nieje az taky hriech,ci? 😕 😝
sasul to je jedno, hlavne že surfujemeeeeeeeeeeeeeeee a koníkujemeeeeeeeeeeeeee
heli neprovokuj lebo dostaneš po zadnici - mám chuť na niečo mňamkovné..........
dievčatá idem spať, malý ma zničil dnes a zase bude ziapať o štvrtej tak aby som zase rozospatá nehladkala plyšáka namiesto krpca 😠
dobrúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú nôcku prajem...........

sasulec čo hlceš? šak cbudneš - ťa šlahnem kutáčom že takto porušuješ večer jedením 😕