Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
jajka ja som robila v nedelu bravcovu polievku a koprovu chcem zajtra robit 😉
ja robim koprovu takto:
spravim zasmazku na oleji a potom vylejem mlieko,osolim a pridam suseny kopor podla chuti a necham varit,kym to nevrie....podavam to s knedlou a opecenou sekanou 😵 mnaaaam
dakujeeem babule😵sme moc stastni ze sa nam podarila mala princeznicka🙂teraz uz len dotiahnut to do stastneho konca😉
jajka koprovu som nerobila uz vyse roka
robievam z cerstveho kopru, dam olej, na to hladku muku, taku zaprazku, do toho nalejem smotanu na varenie a umyty a nakrajany kopor a osolim , necham prevriet a to je vsetko
ja to vlastne robievam len v lete, ked je obdobie kopru mamina ho ma kopec v zahrade
zmenené 😉 jajka nooo ale tak snáď sa tí doktori nemýlia 😝 dnes bol doki podarený - nechal nás aby sme sami prišli na to čo sa nám v brušku skrýva - a to sa nedalo pomýliť - tak tie nôžky rozčapila a my obaja s maťom naraz že aha dievčatko 😎 a on nám to potvrdil a zagratuloval k princeznej 🙂 inak to by bolo aké prekvapčo keby sa nám vážne chalan narodil 😀
any, ja len preto, že susedia, čo bývajú u našich cez chodbičku mali mať dievku, výbava pre dievčatko nakúpená, kočík tiež, proste všetko, chlapčenské meno ani nevyberali, že načo. strašne sa tešíli, bo sa im po 11 rokoch pošťastilo druhé a prvého majú chalana. vždy im na sone, jáj to dievčatko ako vyšité, no a nakoniec chalanisko ako buk, sme sa veru smiali riadne vtedy. ale ona chodila len k jednému dokimu a sono jej robil vždy len ten jeden a tebe to 2 potvrdili, ale stáva sa 😉
zuzi, ja mám zavarený kôpor, a takú chuť si na ňu robím, mňám. veď už neviem, čo by som varila, všetko máme dokola.
a ďakujem za receptíky 😉
ináč mňa strašne rozbolela hlava, aj sa mi krúti svet, asi je nízky tlak a ani kávu som nemala, idem si urobiť. nakoniec sme tie autá nešli pozrieť, neva, aj zajtra je deň, budeme mať navarená, tak môžeme ísť
jajka tiež máme v rodine takú skúsenosť - mamina keď čakala moju najmladšiu sestru, tak to mal byť chlapček, nemali pre dievčatko ani meno vybraté - kočík bledomodrý, výbavička pre chlopa a aké to bolo prekvapenie ked sa narodila baba 😀 ale to bolo pred vyše 15timi rokmi 😝 nám v 20tt povedal môj doki že vyzerá to na babu, v ten istý deň na morfologickom utz v medicínskom centre takisto že baba a dnes tiež tak snáď to tak aj bude 😝
ja bravcovu polievku nerobievam, ale svokra ano, mne smrdi, ale hovadziu a slepaciu zboznujem, uz to bude zachvilu hotove, mnam
any gratulujeeeeeeeem k babeeeee 😵 😵 😵
majul ďakujeeem 😵 inak, hanke skoré uzdravenie - čítala som že je choručká 😒 tak nech je rýchlo fit 😉
any, neboj bude to baba 😀 , smelo na nakupy, aj kocik uz moze byt kvetinkovy, aj bordovy 😵
priznám sa, že ja som po minulej poradni už asi tak päť súpravičiek v ružovej a červenej kúpila - nechcela som dopredu kým sme si neboli istý, ale neodolala som 😀 😝
any dakujeme 😉 nestacim sa cudovat akorychlo sa zotavuje opica jedna,len keby mal kto tie sirrupy za nu brat,robi caviki,opica jedna 😠
jeeej, tak bude baba...
Ja som umyla okno v detskej, kym drobec spinkal.
Do Klokanceka asi pojdeme inokedy, dnes nie, musim ist na postu po baliky. A zajtra je s nami doma ocko a potom stvrtok aj piatok plavanie...
Chorym skore uzdravenie. PA
majul no tak my ten problém nemáme 😝 keď je alex náhodou chorý tak sám si pýta sirupček - jemu to chutí, potvore 😀 😝
any..tak nakoniec emku budete mať?No super....bráško bude pomáhať a možno ju aj za vlásky ťahať, ked bude väčšia 😀 😀
klba...malý je choručký? Tak sa rýchlo vyliečte. 😉 A čítala som včera o tom čo sa ti stalo s kočíkom. Teda to musela byť hrôza. Mne sa raz tak vzpriečili kolieska a ja rozbehnutá ktovie kde. Ale zvládal som to.
dnes som bola v maxe v guličkách. Matúš sa hral a ked tam prišli také dve detičky, tak sa aj dohral. Vraj sa ich bojí 😒 No čo on bude v škôlke robiť, to fakt neviem.
a včera poobede som aj v parku bola. Matúš sa bycikloval a ja som za ním behala jak trafená 😀
majul....a malej sa ako páči v škôlke? Už chodí, že?No teda teraz nie, lebo je chorá
mne sa vari porova polievocka a ked sa uvari,malinka sa napapa a pojde spinkat 😉 ja som dnes ako mechom prastena ,citim sa akoby som celu noc nespala 😅
pracka mi uz 2.varku perie,jeden susiak som dala von na dvor 😉 nech je pradlo pekne vonave z vetrika 🙂
cakam stale na mail,co mi ta baba odpise....lebo som jej vcera pisala,ze si chcem vlasy objednat 😉 ozvala sa mi vcera,ale iba sa ma spytala co chcem vlnite alebo rovne 😅 tak som jej zasa pisala......jaj ja uz chcem vlasyyyyyyyyyy 🙂
napisala som vam do sukromne temy 😉
helka...a aké chceš? Rovné?
ja dnes varím zeleninu. Teda už je aj udusená a aj prihorená. Už ju aj jem...náhodou je fajnová 😅 😀 Len kto bude hrniec umývať, tak to ešte neviem 😝
bys radsej rovne,kedze aj ja mam rovne vlasy 🙂
já to tam v tej onej novej téme ani totok nečítam a koľko zaujímavého som sa dozvedela a narehotala 😀
ahojte 🙂 ja som bola v knižnici 😉 na zajtra máme plán kino 😵 teším sa 😉 teraz sú maturity tak preto 😅
any....gratulujem mockrát cicka 😵 tešííím sa 😵 😵 😵
heli...ako si chceš pripojiť vlasy?? 😕 veď ty máš krátke, to ti bude vidieť...nemyslíš? 😅
no aj ja som bola v tej teme. Teda vy ste dobré držky 😀
heli, no super, som zvedava ako budes vyzerat s dlhymi vlasmi a to kolko vydrzi? a ako to tam je upevnene?
bys, ze? aj ja som sa narehotala
ahojte 🙂
any, v prvom rade velka gratulka k bambulke 😵 , velmi sa s tebou tesim. 😵 😵 😵
a muz sa musel tesit, viem si to zivo predstavit, to volno z roboty stalo za to. 😉 🙂
dupinka, tiez by som sa k tebe rada pridala do Klokanceka, este som tam nebola, ked tam budes mat na plane ist daj vediet, my sme aj tak tento tt este marodi, takze niekedy nabuduce moze byt. 🙂
a paci sa malemu na plavani, ako dlho uz chodite?
heni potom daj spravicky z poradne a drzim palce nech zvladnete ockovanie. 🙂
zuzi, aj ja som tiez zistila ze mam male hrnce 😅, najvacsi mam 7 l, ale ked varim kapustnicu alebo slepaciu polievku musim si pozicat od maminy, alebo varit naraz v dvoch hrncoch, kedze tam mam potom malo vody a vela ingrediencii.
Tu u nas pri zastavke je obchod s nabytkom, maju tam aj take klasik smaltove hrnce, ( nerezove nechcem, take mam a take velke som nevidela) rozne velkosti, ceny za 9 l okolo 20 €, to je celkom fajn cena, uz som si vybrala, len este musi mm zasponzorovat. 😉
majul, hanke prajem skore uzdravenie, nech je co najskor fit. 😉
bys, dnes som bola s malym zase len na pol hodku vonku a z kocikom som mala zase trampoty, mame pod kopcom take blbe tocene schody co sa na jednom kraji zuzuju, na cestu sa neda ist lebo je tam zakruta a bojim sa aby nevyletelo auto a nezrazilo nas,
tak som s kocikom isla opacne a tahala som ho hore, samozrejme ze sa mi na tych schodoch vzpriecil a poskladal sa mi sam od seba, 😕 a vnutri bol maly, 😔
este ze so mnou isla suseda, drzala kocik, ja som maleho vytahovala aby ho tam nepricviklo, skoro som odpadla ako sa mi ruky roztriasli, aj maly sa zlakol, pravdepodobne z toho vcerajsieho prevrhnutia sa skladaci mechanizmus uvolnil a preto sa poskladal. 😖
Ak sa este nieco podobne zopakuje pojdem kocik reklamovat a budem si narokovat na vratenie tovaru, mala som ho totiz na reklamacii, pri predaji zle namontovali koliesko, tak sa zacinam obavat ci to nebude nieco ine, nenecham si predsa ublizit drobcovi. 😠
A dnes som okukovala ten vymol do ktoreho som nabehla s kocikom, no bol poriadny, neviem kde som mala oci ked som si ho nevsimla, ale ja som pozerala ci nejdu auta, tak asi preto som ho prehliadla 🙄, ale rovno v strede prechodu pre chodcov, mam chut ist na mestsky urad to nahlasit, ked pojdem mimo prechod este aj vinna budem. 😠
a bystri, vcera si mala rozcvicku, vidis ani dietku nepotrebujes, pri matuskovi sa nabehas a kilecka pojdu dolu, i ked neviem ake, mne sa zdas uplne ok.
a kedy idete do tej skolky poprve? 😉
no konecne som na konci, ved sa mi aj drobec zobudi kym vam odpisem. 😀
klbi, no normalna slohova praca
a veru aj ja chcem smaltovany, budem musiet kupit, ved onedlho nas bude viac pri stole , sice to este chvilku potrva, kym bude bambino s nami papavat.
klba...no tvoj príspevok prečítať to je riadna fuška. 😝
tak s kočíkom radšej chod do predajne, lebo sa fakt niečo stane a potom už bude neskoro. Nech si ten šmejd dajú svojim deťom.
a matúš do škôlky pôjde 6.4. po Veľkej noci. 😅
a aj ja by som sa k vám pridala do klokančeka. Aj ked moje dieťa tam asi viac presedí. Ale aspon bude kukať na detičky ako sa hrajú 🙂

any tak veru,len rychlo men v pase udaje,ze cakate dievcatko 😵