icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

bystricanka
autor
16. mar 2010

jáj no a bezdetičkovské stretko? No brala by som....možno muž ostane s malým aj ked neviem, že ked sa vrátim či nebude muž ešte viac šedivý než je teraz 😀

zuzana76
16. mar 2010

maly sa mi to krasne zabava s vianocnymi ozdobami 😀 , nieze by sme este mali stromcek, on si vytiahol taku krabicu a tam ich mam a su to take drevene, ze snehuliak, mikulas na sankach a tak, ale nevadi, hlavne,ze je klud, ved som mu musela taker doteraz hodinu citat, uz si ako v skole pripadam, vyschnute v hrdle a furt musim nieco vysvetlovat.

zuzana76
16. mar 2010

ozaj klbi a ako teda s kocikom? on je pokazeny teraz? ci co? po tej nehode na ceste.

Inak aj mne sa nieco podobne stalo, ale to pri tejto Deme -golfaci, so Jane nastastie nie, ten ma velke kolesa, tiez sa mi tak zasprajcli kolesa a nemohla som vyjst na chodnik a isli auta, strasne som vtedy nalakala

beruska113
16. mar 2010

dnes ma skoro piclo pri vareni obedu, som robila masovu poliveku a langose prvykrat. Ked som videla prvý, tak som to cesto hned vyhodit chcela, ale vydrzala som a su mnam. Az mi je to divne.

Majul,
no hnila som, ale kocikovanie este zvladnem. Len keby tu ten severak nefukal furt. Na prasky som z toho. A ja tento uces ala kométa, tak nevidim ani na spic nosa. A keby mlada od Knazekovych hore dosla? Hmmm? 😀 Hanka nezmar ked sa tak dobre lieci.
Jaj baby, ten moj maly nejak extremne rychlo oziva, uz teraz za nim nejak nstiham. Jak baterka. Asi zacneme byvat od rana do vecera na ulici.
Utekam prevliect periny.
Klbi,
mojoa sa vam nejak nedari v poslednej dobe. Este ze je simi OK.
Ozaj a mame zub c.5- horna jednotka.

helenkasabinka
16. mar 2010

Pan Boh preto nedal krave rohy ,lebo vedel,ze by klala 😉

bystricanka
autor
16. mar 2010

berus...horná jednotka? Nejako divne mu idú zubky...či nie? 😅

helenkasabinka
16. mar 2010

berus vau gratulujem ,inak aj mojej isli tak divne zubky 😉

bystricanka
autor
16. mar 2010

helka...ale ved krava má rohy, nie? 😀

bystricanka
autor
16. mar 2010

a hovorí sa, že dakuj Bohu, že krave nedal krídla 😀

helenkasabinka
16. mar 2010

bys krava? nie nahodou byk? 😀

klba
16. mar 2010

uz neodpisujem, potom sa rozpisem a nestihate citat 😅 😀 tak len strucne. 😀

zuzi kocik je funkcny, len mne sa to nezda, dve nehody za dva dni je moc. 😠
a maly ked vidi vian. stromcek na obrazku alebo fotke vravi ne ne ne kijonko, akoze simonko nie, on vie ze nesmie brat z neho gule ale ked bol postaveny aj tak ho to pokusalo v kuse. 😝

bystri, tak budem na vas po velkej noci moc mysliet, nech to prezijete co najlepsie, casom si dufam zvykne, drzim palce uz teraz. 😉

berus asi by som si mala podat lotto, mozno sa zadari 😅, inak periny som vcera prezliekala aj ja a tie langose mnam. 😵
a gratulka zubacikovi. 😵 😵 😵

jajka968
16. mar 2010

klbi, ináč minule som čítala, že chicco mal dáku chybnú sériu kočíkov, som na teba myslela, že ti to poviem, nech si overíš, či to neni ten váš, no jasné, že som zabudla 🙄 . choď radšej do predajne, veď predsa kočík sa nemôže sám od seba poskladať 🙄

berus, tak gratulka k zúbku, mňám langoše, by som si dala, musím drahého nahovoriť keď príde, nech spravíme, lebo zásadne takéto jedlá robievam s ním 😀

čo to máte o tých kravách 😀 😀

helenkasabinka
16. mar 2010

http://www.uniagroservis.sk/uploads/images/Krav...

bys specialne pre teba 😀 nie kazda krava ma rohy 😉

zuzana76
16. mar 2010

tak, maly,ze ideme spat, tak sme 10 minut lezali a ze uz nebude spat, on mi uz vobec nespava cez den, ale jednoducho ho vobec neviem uspat, skor by som sa uspala ja ako on.

Berus to sme aj my tak robili, ked uz mal tak 8 mesiacov patko, isla som na prechadzku aj na 3-4 hodiny, zobrala som vyzivky ovocne a caj a chrumky kukuricne a potulovali sme sa po Klokocine, pozerali na deti, ako sa hraju. Ja som si sdala na lavicku a on sa zabavil pozeranim na auta a atk. Neboj sa, bude to dobre, aj ked bude zivy doma, to aj Patko si vyzadoval pozornost, zahrals a sam tak 15 minut, kym som ja nahadazal veci do hrnca na varenie a potom som sa mu venovala, tak tie prechadzky boli pre mna taky relax 😀

zuzana76
16. mar 2010

ozaj a periny som prevliekala vcera aj ja 😀

jajka968
16. mar 2010

a sašula sa nám kde tára, čo sa z domina zabudla vrátiť 😕 😕 😕

sasulec
16. mar 2010

tady orel tady orel.. 😉

helenkasabinka
16. mar 2010

citila som v kostiach ze pride sasula 😀

bystricanka
autor
16. mar 2010

helka...dakujem ti za obrázok. Teda to ti muselo dlho trvať, kým si toto vylovila 😀 A aj kravy majú rohy....a to vážne. Ja som také dojila 😀 😀

klba...díky. 😵 No ved vám potom napíšem matúšov prvý den v zariadení 😀

klba
16. mar 2010

jajus a kde si to citala, nevies, na stranke chicco som to nenasla. 😒
asi tam cinknem, ved uz sa zacinam bat o bezpecnost drobca. 😒

sasul je asi zaneprazdnena z domina, ved ona sa ozve a vecer temu uzavrie. 😉 🙂

klba
16. mar 2010

bys v zariadeni 😀 😀 😀 to znie hrozivo. 😉

sasul vitaj. 🙂

bystricanka
autor
16. mar 2010

sasi...no vitaj....vy ste tuším nejako telepaticky prepojené, či čo 😝

bystricanka
autor
16. mar 2010

henka...no kde si? Ako zvládol malý očkovanie? 😨

henka76
16. mar 2010

sme doma...máme 8,6kg a 73,5cm 🙂 a očkovanie sme zvládli bravúrne 🙂 a všetko ostatné je ok,tak sa tešíme 😉 za chvilku idem malého von povozit,nech sa mu dobre spinká 🙂

klbi-takéto veci sa ti stávajú? 😕 naštastie sa vám nič nestalo 😉

berus-gratulko k zúbku 🙂

jajka968
16. mar 2010

klbi, za ten svet neviem kde, už som bola ňúriť v časopisoch 😠 . zavolaj a spýtaj sa, veď to neni normálne aby sa kočík poskladal sám, si predstav, že by mal niekde prstíky, ani pomyslieť nechcem čo by sa mohlo stať 😒

sašula, tuším som ťa dnes vybosorovala já 😀 😀

henka76
16. mar 2010

bys-tu som 😀

zuzana76
16. mar 2010

heni, no teda paradny chlapisko

berus, teda,ze 5. zub, mojmu v 8. mesiaci vysiel prvy zub

bystricanka
autor
16. mar 2010

henka...tak aspon my dve sme telepaticky prepojené. 😀

tak pekne má miery. Pomaly bude mať 10kg. Bucko malý....a očkovanie teda super...chlapisko je to. Už len nech nemá nejakú reakciu 😵

helenkasabinka
16. mar 2010

bys ale vidis ze nie kazda krava ma rohy 😉

klba
16. mar 2010

heni, super miery, riadny chlapisko. 😵

jajus asi tam cinknem a spytam sa, lebo treti raz sa moze stat nieco horsie, nebyt susedy tak ho sama nevytiahnem. 😒

inak nasmiala som sa brutalne v tej novej teme, mate milion bodov zo sto. 😀 😀 😀