Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
berus, som ti napisala u susedov 😀
marianca teda fakt, to vracanie, ja sa takeho tiez bojim a ja som este aj panikarka, ze by som nevedela hned co robit, doma plna skatula liekov, no hypochonder ako vysity, ale fakt mam strach z chorob
heli , vdaka, a predstav si, ta mimkao caka uz 5. babatko, ma 25 rokov a je to velka kočka, fakt pekna baba, stihla , ako modelka, normalne ju obdivujem, taka mladunka, 5 deti
ja sa zvracania bojim odkedy nas zachranka kvoli tomu viezla do nemocnice a mala vtedy mala len 10 tyzdnov ☹ ☹ ☹ dlho som sa z toho spamatavala ☹
zuzka 5.babatko?ze vaaaaau 😵
beruska no moje orchidejky:
raz za 2 tyzdne ich namacam do vody a necham ich tam namocene aj pol hodinu.......rosim ich asi 2_3 krat do tyzdna ale zalezi aj od toho aky suchy vzduch je v dome.....mam ich na oknach na parapetach aby mali hlavne ranne slniecko......a raz za cca 2 mesiace ich hnojim........a casto sa s nimi rozpravam a maznam ich 😀
ja uz idem spat
zelam vam dobru noc
zuzka dobru nocku 😔
baby idem spat,papa 😔
aj ja idem off papa 😉
no a ja idem az teraz spat 😀 doteraz som kecala na facebooku 😉 😅 😕
papa a dobru noc 😔
dobré ránečko 😵
helka...ty si riadna klebetnica 😝 😀
dobre ranko 🙂
bys, moj maly si berie od vas priklad a posledny tyzden vstava presne o 6:15 😝 .
heli, na tie orchidee som sa chcela tiez spytat, dik za vysvetlenie. 😉
inak toho vracania sa bojim aj ja, uz sme to zazili par krat, ale poriadne, prudom a najhorsie je ked to hodi drobec na koberec, to smrdi aj ked to viac krat vytepujem.
dnes musim ist do Lidlu, plienky a jogurty dokupit, maly sa bude tesit, aj ked ideme len na pol hodku je omnoho kludnejsi a menej vymysla, chyba mu cerstvy vzduch.
pekne ranko🙂no ja som vcera ani ordinaciu nedopozerala-zaspala som cez prvu reklamu😝ale aspon som sa super vyspala😅klbka no to si viem predstavit ako vam chyba vzdusik-my sme boli doma zavrety dva tyzdne a to uz nevedel co od dobroty-diva zver sa moze schovat😝tak si uzite aspon tu polhodinku a vyluftujte sa😉ja sa idem naranajkovat,alexik je uz v skolke,dnes mam vela prace na PC😒poobede neviem co budeme-dnes maju operovat matovu maminu tak bude chcet ist za nou z roboty tak my asi pojdeme druhej babine...
ozaj baby chystame sa v lete na tu dovolenku do Bojnic, asi na 7 dni, ja si to neviem ani predstavit, uz teraz sa tesim, 😵
naposledy som bola na minimalne tyzden v r. 2007, potom uz som bola tehu a narodil sa maly a vyletiky sa obmedzili na trojdenne a menej, tak sa tesakujem uz teraz, do Bojnic chodime kazdy rok ale vzdy tam mame co okukavat, ved odtial pochadzam tak PD a okolie poznam, mam tam vela tajnych miest co turisti nepoznaju a tesim sa na kupele a ZOO, juj este musim nejake fajn ubytko pohladat, kym nam vsetko neosadia. 😵
any a kde vlastne robis a co, ak to nie je tajne. 😉
a drzim palce pri operacii, nech to dobre dopadne.
ahojte 🙂 ako sa mate?ja uplna nestihacka a to je maly cely den v skolke.Narubali nam zo skoly toho tolko,ze sa obavam,ci vobec 1.rocnik dokoncim 😝 😝 😝 😝 Do toho este aj prax a samozrejme hladanie si roboty 😝 Inak nic nove,maly mi rano reve jak turek pri dverach do triedy v skolke,ze on tam nejde a len co dvere zavrem,tak prestane 😠 Skusa chlapec,kolko zvladnem,ale ja som silna 😀 😀 😀 😉
Necitala som Vas spatne,ale co to vidim 😵 😵 😵
any - gratulujem k dievcatku 😵 😵 Nakukla som ti do pasu a vidim,ze uz viete,ze to bude dievka ako vysita 😵 😉 Tak nech to rychlo ubehne a bambulku mate doma 🙂 🙂 🙂
klbi - a vy co,cicka ako ste dopadli s tym domom v Lehote?Sorkac ze som ti neodpisala na IP-ko ale uz asi nebolo aktualne,v ten den som dorazila okolo 18-tej a ty si spominala,ze tusim o 17-tej sa tam mate stretnut.
No idem,dnes som si dala za ulohu,upratat svoje skrine a potom sa pojdem ucit 😝
klbi - verim,ze sa tesite 😵 😵 😵 poznam ten pocit 😵 😉
ahojte
Martinka,ze si sa ukazala, verim ti,ze mas toho vela, ale zvladnes to, neboj sa
Klbi, tak Bojnice, tam sme casto s deckami chodievali, my tento rok nic, ziadna dovolenka, ale nevadiiiii 😵 😵 😵 , az sa bude dat chcela by som si zaplatit nadstandard v nitr. porodnici 😀 , ale asi bude vela rodiciek v lete, tak sa mi to asi nepodari.
Ale aj ja sa tesim na leto velmi, ked uz budem mat babo v naruci.
Na 11.30 idem k endokrinologovi po vysledky, drzte palce nech je to ok.
Patka beriem so sebou, u neho sa nastastie dlho necaka.
klbi kuk do sukromnej temy😉
ahojte babule,
tak po včerajšku som nebola schopná sa pripojiť, malý nie a nie spať do desiatej a čo urobil......najedený skákal v postieľke a ja prídem ku postieľke a on ošablený od mlieka na tvári a jemu to nevadilo a skáče ďalej? skoro ma vystrelo........
čo sa týka šablovania ja sa neobávam, my máme reflux jak vyšitý takže už to beriem s rezervou - síce raz mi prestal dýchať ale to bol aj mm doma a ten si nevšimol že sa mu to vrátilo do hrdla tak rýchlo obrat a trieskanie po chrbte, odvtedy sa malý bojí keĎ sa nemôže nadýchnuť 😕
zuzi ja som taký hypochonder že malý má svoju škatuľu liekov a my tiež 😀
idem niečo porobiť u nás sa spí, aj tatino po nočnej aj malý po vyskakovaní - o šiestej s krikom sme sa napapali /ja som od tretej hore lebo stále sa mu to budenie na papanie mení/, ale už sprcha za mnou a káva na stole.......
blazi mnam kava, ako by som si dala taku nefalsovanu kofeinovu kavu, mnam 😝 😀
zuzi ja som pila káro keď som bola tehu, aspoň pena mi pripomínala kávu 😝
matka diky moc😵ano uz vieme ze to bude bambulka😎juuuj neviem sa uz dockat jula,este nikdy som sa takto netesila na leto ako tento rok🙂a verim ti ze je toho vela na teba,ale neboj,zvladnes to😉a matko takto skusa,potvorka?😝zuzka drzim palce nech su vysledky oki🙂ja idem teraz piatok na ten glukoz.test-uz sa neviem "dockat"🙄dufam ze to bude ok,pri alexovi som mala cukor zvyseny tak som diabetologicke chodila ako na klavir,ale lieky som nebrala len som dietu drzala...
blazka, ja tiez tak Caro a este som objavila,ze namiesto cukru je do neho uplne super Piako- take zahustene sladene mlieko 😀
any, no ja idem na glukozovy za 4 tt, no ale neviem ako to urobim, ty komu mas ist? ja Dr. markovej, na klokocinu, predtym som chodila nejakej inej, pri prvom tehu, ta bola priamo tam, kde moj gyndo ravinger, bola som 2x, v 19 tt a v 24 tt, lebo mi tiez na poradni vychadzal zvyseny cukor v moči. Ale nastatsie v krvi to bolo ok.
A teraz neviem ako to bude s malym 😒 , lebo to tam budem musiet prist asi na 7.00, vypit ten grc a potom tam 2 hodiny cakat a potom mi zoberu krv, ale ako tam mam 2 hodiny cakat, nechapem, s malym a sediet na jednom mieste.
zuzi Pikao mne milujúcej maxisladké vysvetľovať nemusíš ja si nikdy nekupujem len jedno 😀 ale je dobré aj to jesenius to je biele .............
ja si davam jednu taku slabsiu kavu s mliekom denne,caro mi nechuti...zuzka ale s tym pikaom to moooze byt mnamky😅
A neviem ci ho bude moct niekto postrazit
az sa bude dat dohodnut, tak sa dohodnem , ze to vypijem doma a budem este lezat a potom pridem len na odber krvi

zuzi mate augustovky krasne fotecky bruskate 🙂 niektore maju vecsie brusko a ine mensie 🙂 napriklad ty mas krasne velike oproti tej kočky mimkao 🙂