Košičanky a ich letné detičky narodené v roku 2010
ahojte baby.
keďže sa nemal nikto k tomu,aby založil tému,tak som ju založila ja.dúfam,že budete prispievať tak ako v téme Košičanky na začiatku tehu.
Ahojte, zelame Vam krasny velkonocny pondelok, Julka sa tohto roku zaobide bez vody, kedze v noci zacala teplotovat.
Teraz len dufam, ze sa zlutuju aj nad maminou 😵
Ahojte baby.prajem krasne sviatky.nam sa konecne prerezali 2 horne zuby.teplotoval nam 3 dni a stale plakal.inak mam pokazeny notebook tak sa nemozem ozvat.aj teraz pisem z mobilu.oprava bude draha takze neviem kedy sa ozvem...
Ahojte dievcata, prajem este pekne prezite zostavajuce hodiny zo sviatocneho pondelka.... tak my mame za sebou krasne prezite sviatky, prva kupacka za nami drobcek nevedel co sa to vlastne deje a my sme sa viac tesili ako on 😀
Cafte, tak mi sme boli cele sviatky chori vsetci traja, ja , mm aj Martinko a on este k tomu bol straaasne zly, kvoli zubkom aj teplotoval aj soplil, ale uz mu je trosku lepsie, chvalabohu.inac strasne chce byt furt pri mne na rukach, ja uz neviem, co mam robit, sak ja nicnemozem robit doma ☹ a vzdy by len za rucicky chodil, planujem kupit nejake odrazadlo, co sa da tlacit zo zadu tou palicou, ze ho to trosku zabavi, ked pojdeme vonku, lebo uz aniv kociku mi dlho nevydrzi sediet, nie to este spinkat.
teraz uz spinka, konencne mam veget 😅
Pekny den kocky, tak my mame za sebou strasnu noc, tiez zubky, ale nastastie je dalsi zubok vonku a sranda je ze horna dvojka 😅 ,
@januliatko1985 Janka skore uzdravenie celej rodinke 😉 ,
baby, co islo tazsie, horne alebo dolne zubky?
Julke dolne vysliani neviem kedy a teraz uz 3. den teploty, horne dasno zdurene, ale mne sa nechce verit, ze teploty nad 38 su iba zo zubkov.
Zajtra uz skocime k Dr ☹
Ahojte kocky, tak pozeram ze tu nikoho uz dlhsiu dobu, drobci davaju zabrat.... 🙂
Som jak zbity pes, dnes v noci sme toho vela nenaspali o 1.00 budicek , strasne sa trapime so zubkami, len na rukach sa upokojil 😒 , tak sme sa s manzelom striedali, ale nakoniec o pol 4 tej zaspinkal a spal "az" do 6tej 😉... joj uz nech su vsetky von, skoda ze to nejde rychlejsie 😝
@strasska tak podla mna idu horsie horne, aspon nam urcite, a ako ste pochodili u Dr.?
@ivkafu nakoniec uz v ten den jej teplota nevystupila, ani na druhy a kedze som nechcela ist busom, tak som to radsej presunula na neskor, ze ma MM odvezie. Ale potom som si to rozmyslela, ci ju chcem trepat do cakarne plnej chorych deti, ked jej uz evidentne nic nie je 😖 tak sme nikam nesli, dufam, ze to nebola chyba 😒
ahojte baby.hlásim sa po dlhšej dobe...notebook stále pokazený,požičala som si PC od rodičov-ale ide mi na nervy tá jeho ,,rýchlosť.....
k tým zúbkom.Synovi išli ,,ťažšie,,horné.mal teploty cez 38 stupňov.aj sme boli radšej u lekára,lebo niekto hovorí,že pri zuboch sú teploty len do 38 a nie viac,tak sme pre istotu šli.a lekár povedal,že sú to fakt len tie zuby.už ich má krásne prerezané,ale má medzi nimi hroznú medzeru 😖 ešte dobre že sú len mliečne,tak dúfam,že mu skoro vypadnú,lebo je to fakt hrúza a des.neviem prečo má tam takú medzeru...
Inak my stále ešte nechodíme.Ale už si vie konečne sám sadnúť.Pretáča sa ostošesť.a už mal aj úraz.spadol z postele u mojich rodičov rovno na hlavu.ja som plakala viac ako on 😢 No a začína sa nám stavať aj na nohy,ale je to ešte bieda.ale aj to príde časom.ja sa tým teraz nezaťažujem,keď máme teraz iné starosti.hlavné je zdravie ☹
Ahojte maminky, vidno ze zacalo "leto" dva tyzdne tu nikto nebol 😲 , maly zaspal, mam trosku cas, tak len ze ako sa mate co deturence?
Maly akosi zle spavava v noci( predpokladame ze koli zubkom 😒 ) a dnes mi maly zacal bojkotovat aj doobedny spanok a to vstavave kazdy den o 6.00, inak k tym zubkom sa este vratim, nam tiez isli horne horsie, ale tak uz su konecne von a pocet nasich zubkov je 7 a dalsi nezbednik nas trapi 😖 den co den .
Chcem sa este opytat, ze aky ochranny krem pouzivate pre drobcov?
CAfte, kocky , mohli by sme dat dakedy to stretko cooo?
my mame zubky este len 3 😅 a zatial nam robil problem len ten prvy, a aj vnoci celkom dobre spinka , no ale doobedu tiez je to horsie so spankom, co uz,
@ivkafu ja som kupila Garnier Kids 50tka faktor je to, tak dufam, ze to staci, aj tak uz ma cele zapastia aj tvaricku do hneda,furt ho natieram a snazim sa byt v tom najvacom teple dnu.
@januliatko1985 dakujem za tip 😉
Stretko by bolo fajn, ale asi by sme sa stretli iba my dve 🙂 kedze tu uz dlhsiu dobu nikto nebol, dievcata pridate sa? 😀 😀 😀
Ahojte, ja sa pridam. My asi pojdeme na den deti do zoo. sice predpokladam, ze to tam bude detiskami natrepane 😀. moja mala pred par dnami jeden rok. este stale sice nechodi, ale nam to nevadiii
@rubinka jujj, jak ti fajne aspon si oddyhnes 😅 potom sa dakedy dohodneme.
Caute, no co deti vas zamestnavaju, ze nepisete? 😀 mna teiz, som vkuse v strehu, bo vsade lozi, stavia sa,jooj, narocen obdobie.
Chodi niektora z vas do nejakeho Materskeho centra?
Ahojte maminky, dlho som tu nebola... malý spí, tak som si povedala, že si trocha urobím voľno a nazriem sem 🙂
máme sa dobre, konečne sa nám včera prerezal tretí zub, asi po 2-3 mesiacoch trápenia...
@januliatko1985 u nás je to také isté, stále v strehu... veľmi náročné obdobie fakt... a ešte je Maťko taký "cickoš"? náš ešte stáááále... a v poslednom období tuším ešte viac... a furt len mamamamama, len sa na mňa vešia, ťahá mi tričko, neviem sa pomaly ani najesť... neviem, či zo zubov je taký citlivejší alebo čo...už by som rada obmedzila to kojenie na 3-4krát, a nie aj 8-9 krát za deň... a v noci stále vstáva 2-3 krát... 😒
@ivkafu my sme Brunkovi kúpili nivea sun kids 50 vreckové balenie, zatiaľ som spokojná... nemá žiadne vyrážky ani nič a účel spĺňa...
ja sa snažím s ním chodiť von ráno, keď ešte nie je tak horúco a vlastne ukáže mi na dvere a už viem, že chce ísť von, potom ide spať a potom až po 15tej ideme von, lebo inak sa to nedá...
a včera ma rozosmial... miluje listovať v časopisoch a knihách a včera zobral fľašku s vodou a dával napiť bábatkám v časopise 🙂
to stretko by bolo fajn,aspoň by sa deti pohrali 🙂
Cafte kočky tak už aj ja som tu 🙂 Sice neskoro ale predca
Tak čítam, čo všetko máte nové, my nemáme ešte ani jeden zub! Tak dufam že mu nevídu všetky naraz 🙂 A stretko by bolo super, však naposledy sme sa videli ešte s bruškami 😉
@lienka228 no este furt je to poriadny cickos, tiez chcem obmedzit to kojenie, ale nejak sa mi do toho nechce, tiez sa vkuse na mna vesia, taha za podprdu, ide furt do vystrihu 😀 a vnoci tiez sa mi tak budi ako tebe Brunko.
My uz mame 4 zubky a dalsie su na ceste, lebo ma strasne navrete dasienka a je z toho poriadne nervozny certik maly, neda mi vydychnut, je strasne aktivny, volam ho Duracelko 😀 😀 😀
@januliatko1985 tak máme my teda chlapov 😅 ani mne nedá vydýchnuť... len keď spí, tak mám chvíľku voľna, keď netreba niečo doma porobiť...
my máme za sebou strašnú noc, už dávno taká nebola, dokonca aj manžel bol 3krát hore a on sa vôbec nebudí na Brunka... tie zuby sú strašná bolesť pre takého malého človiečika... ☹ tak sa mi vidí, že sa mu tento týždeň už prereže aj štvrtý, lebo už ho veľmi vidieť v ďasne... joj, bodaj by to tak bolo... ale kde sú ešte ostatné 😒
No baby vy máte aspon nejaký zub, mi ešte ani jeden, takže si viete predstaviť čo máme doma, a tiež je malý sustavne na cicke, ale som aj rada, lebo teraz v tom teple mu nechutí velmy jesť a tak mám aspon istotu, že má aspon dosť tekutin 🙂 Ale my aspon v noci spíme chvalabohu, mali sa zobudí raz za noc a potom pospí aj do ôsmej, takže aspon v noci sa vyspím 🙂
Ahojte maminky, dakujem kocky za radu @januliatko1985, @lienka228 kupili sme ten Garnier Kids 50tku 😵 ,
@kishinka Katka vitaj 🙂 ,
My nastasie v noci spime ako tak, ale cez den je to horsie, teraz zaspinkal, doobedu to bolo tak 15min. aby som nepovedala, som unavena ako pes 😝 , a mokra ako mys 😝 , jaj veru je to narocne obdobbie, ale iste by sme nevymenili za nic nasvete tych nasich huncutov 🙂 . My mema na rade zuby cisko 9-10 uvidime kedy sa dockame, u nas teraz leti zubna kefka, dobre si s nou pomasiruje dasienka v zadu.
Stretko by bolo fajn 🙂
ahojte, maminky, moja dcéra budde mať o chvíľku 1 rok a už pár týždňov je podivuhodne bojazlivá... bojí sa rôznych vecí, ktoré jej predtým vôbec nevadili.... napr. hračky s tváričkami (nie bábiky), maňušky sme museli podarovať,lebo revala,len čo ich zbadala, a bojí sa dokonca mojich chodidiel! a pritom vyzerajú dosť normálne 🙂 ale keď pohýbem prstami,tak uteká ostošesť! zažívate to aj pri vašich drobcoch?
Ahojte, vopred sa chcem ospravedlnit ze vam vchadzam do temy, i ked sem datumovo patrim 😅
V tychto dnoch oslavujem okruhle narodeninky a velmi by ma potesil fotoaparat co sa da vyhrat tuto na koniku, ak ma teda niektora z vas chce potesit a podporit tak i jedno male kosicke julovciatko, dajte nam hlas
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/archiv-jun-2011-mesiac-so-samsung-vyhraj-fotoaparat-samsung-v-planeo-elektro-kosice/
Velmi pekne dakujem a este raz sa ospravedlnujem ak sa tymto niekoho dotknem.
Caute kocky, co mate nove? 🙂
ahojte... tak nam sa v sobotu konecne prerezal stvrtý zúbok, horná 2ka. takze dole mame dve jednotky, hore jednotku a dvojku vlavo... take vtipne mi to prislo, ze vysla dvojka nie jednotka 🙂 tak trocha kludnejsie sme spali uz. a uz som na noc zacala pouzivat aj gelik (mundisal - mamicky ho tu chvalili), tak sa mi zda, ze je to trocha lepsie v noci... tak uvidime dokedy 🙂
Ahojte maminky, od dnes sa pridavame sa klubu 11 mesacnych drobcekov 🙂 🙂 🙂 .... keby sa dalo spomalit cas, strasne rychlo to uteka. My spime kazdy den horsie a horsie, nas zase trapia spodne trojky, dasienko cervene navrete, tak uvidime kedy vykuknu.
@lienka228 super ze dalsi zubok je von.
Pridavam nasho fesaka.

ahojte... tak nás tie horné zúbky trápia už poriadne dlho ☹ túto noc som skoro vôbec nespala. Brunko nechcel spinkať, len na rukách, akonáhle som ho položila, už plakal, tak spal na mne, tak sme sa nevyspali veľmi ani jeden. Nemá teploty, len je strašne urevaný, celý deň by sa len nosil na rukách, visel by len na prsníku... joj, trápi sa aj on aj ja... nepomôže ani Nurofen, len na chvíľu... tak dúfam, že sa už čoskoro prerežú, nech sa môžeme vyspať obaja.
@januliatko1985 Janka, skoré uzdravenie! 🙂
aj ja prajem krásne a príjemné sviatky!