Košičanky na začiatku tehotenstva
ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂
aha tak diky aby som vedela potom radsej pre mna teda plati tych 18.......
@palesandra
no cisty tato, ja asi nemam deti
@fecova no hej v Saci ju davaju zadara u Dankovcika nie nevadi co uz 😢 😢
caute baby ja som si tiez povedala ze obetujem tie peniaze ale u dankovcika to stoji viac ako v saci teda ked nemam vymenny listok ale v saci povedali ze v pohode a za 25 E, tak idem na buducu stredu... dufam ze vsetko bude OK a ze zistime co to bude uz na 100 percent. to uz sice budem v robote ale hadam sa mi podari zdrhnut ak nebude porada alebo co.... baby ak ste tam boli ked som objednana na 13:15 aj pojdem vtedy dnuka alebo to je len orientacne? aby som vedela co mam povedat v robote kedy sa vratim. moje babo je asi muzikalne - cele dni nic nerobi a dnes som bola u kozmeticky a kadernicky a mali zapnute radio a ceeely cas kopalo a mrvilo sa... asi 2h v kuse...
dufam ze kiwi aj terasa su v poriadku... drzim im vsetky prsty aj na nohach...
@kvojtanikova no ja som bola objednana najprv na 13.00, volali mi den predtym ze mam prist na 7.45, tak som tam bola uz o 7.30 a dnu som isla az o 8.35, lebo predomnou tam boli este asi dve co boli objednane na 7.15 a 7.20
ahojte dievcata, v pondelok sme konecne prisli z nemocky. Teda v skratke poporiadku. Cca 23.7.ma hospitalizovali pre tvrdnutie bruska. 29.7 som zacala mat kontrakcie. rodila som 12 hodin s bolestami, neotvarala som sa, ked uz som bola na 7 palcov, tak mi pichli epiduralku, prva davka nezabrala az druha. ale tie tlaky na konecnik boli hrozne. o 23.30 sa nam narodila nasa zlatucka Misicka. Mala som zial uz zelenu plodovu vodu, aj ked som rodila jeden den pred terminom. misicka sa nahltala zelenej plodovej vody a skoncila na JISKE na umelej ventilacii. Doktori nam hovorili, ze sa mame pripravit aj na to najhorsie. boli to najhorsie dni v mojom zivote. ja na poporodnom a misicka bojuje na jiske. mala naplno kyslik aj dusik, same hadicky, lezala v inkubatore. Modlila sa za nu cela rodina, znami, piratelia...., dali sme ju na jiske aj pokrstit. Misicka je vsak nasa bojovnica a tak zabojovala, postupne zacala dychat sama. krmili sme ju len cez sondicku cez nosik do zaludka, postupne sa naucila na flasku, teraz sa ucime na prsnik. zvykame si na domov, ved mesiac sme boli v nemocke.
Baby, dakujem vam, ze ste na nas mysleli. Pripajam aj fotecky. pekny dnik prajem. cmuk
Baby, dakujem Vam velmi pekne.
@mapa ahoj ano chodila som na GTA, aky je ten svet maly 😉
@rubinka dr. rosakova bola po 24 ke, rodil ma dr. Molokac, on mal vtedy sluzbu. Ale velku zasluhu maju porodne asistentky, tie najviac pomahaju, lekar len odrodi, ale asistentky sa ti venuju celu prvu dobu porodnu.
@kiwi82 fuuha, tak ste si uzili, ale mala je kraaasna a podla fotky cela mamina, som rada ze vam to tak dobre dopadlo a drzim prsty nech uz viac nebudete mat take stresy.
baby ja som bola dneska u Mudr. Dosedlu, a ukazal mi pisulku na celu obrazovku, tak to bude fakt dievcatko, maly chudak sa s tym nevie zmierit, stale tvrdi ze pocka kym sa to narodi.... on tak velmi chce toho lukaska, ja neviem ako mu to mam vysvetlit ze bude mat sestricku... my so starym sa tesime, hlavne ze je vsetko OK a babo je take ake ma byt, len placentu mam nizko hadam to nebude daky problem...
@kiwi82 gratulujem k princezne a posielam vela, vela pozitivnej energie 😉
u nas nic nove.. teraz sme mali s mm 3 dni dovolenku, tak som oddychovala a dnes trosku doobeda aj upratovala, aby sa nepovedalo 😅 mam pocit ze u mna zacina syndrom hniezdenia alebo co .. dnes som mala vsetky periny na balkone, vypratala obrovsku skrinu a keby som vladala, tak pokracujem dalej..ale manzel ma zastavil, ze sa na materskej budem nudit, tak nech to spravim radsej az potom 😀
@kiwi82 gratulujem, my sme si prezili nieco podobne, hlavne ze je vsetko uz ok
@kvojtanikova no my to mame zase opacne, maly o bracekovi nechcel ani pocut, tak sa mu splnila tuzba po sestricke, ved chvalabohu., a ked mas nizko placentu a nevysunie sa ti hore, tak by si podla vsetkeho mala ist na cisarsky, lebo normalne neporodis, ale snad sa ti vysunie, ja som tiez bola u dosedlu, super bol, mna natahoval, nepovedal mi nic az na konci, ze je to dievcatko, ale najprv sa ma opytal ci nechcem chlapca, sranda tam bola, tak sa tesim, budeme mat parik
Dievcata chcela by som sa Vas opytat ci neviete kde v Ke su nejake Babybazare,dakujem 🙂 🙂
@karinnka na furci mas niekolko v modraku, potom na Adlerovej a este je niekde cosi
@karinnka v modraku sa rychlo menia kociky ..myslim tym tak ze raz dva sa predavaju su na nich dobre ceny
@karinnka ku teme bazarov - na Adlerovej na furci pokial viem tak uz zrusili, takze tam nechod, v modraku stale su bazare. a v dargove na 3.poschodi je sekac a maju tam aj detske veci, hlavne pre malicke deti, novy tovar maju vzdy v utorok, su velmi lacne. ma to ale jednu nevyhodu, ze nie su nijako radene podla velkosti ani nijak, je to len povesane po vesiakoch halabala.
ahojte baby z Košíííc, dufam ze vas nenahnevam, ale rada by som vam ponúkla nejake oblecko pre mimina ktore mam v bazariku, kedze ste vacsinou cerstve maminky alebo cakate jesenných a zimných anjelikov....mozno sa nieco zapaci....🙂............. 😀

@andrea0903 vysetrenie rastu plodu a pretoky..v cca 30. tyzdni sa plati 18e (dovera 24e).. (to u dankovcika)..