icon

Košičanky na začiatku tehotenstva

mata299
16. dec 2009

ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂

cukor
15. okt 2010

@fecova ...dakujem za odpoved.

lucinenka001
15. okt 2010

Kočky ahojte,

prosím Vás poradte kde pre drobca kúpiť zimný overal veľkosť č.80 - chlapčenský. Už som prešla dosť obchodov a nemam stastie bud nemaju velkost, bud je neprakticke zapinanie, alebo sa mi nepaci . Pravda je, ze maju aj slaby vyber .A surne nam uz treba ved je zimaaaa . Dajte prosim nejake dobre tipy na obchody. Uz som bola v C&A, H&M, Tesco, teraz som volala do Tinosu na Masiarsku. Velmi nemam kedy pri drobcovi tak len potrebujem priamo ist kupit a hotovo.
Dakujem.

andrea0903
15. okt 2010

@fecova no ona mala taku jazvu asi 4tyzdne pred porodom........to som ani ja nevedela ze ake ma mat rozmery v nasom tyzdni tak teraz diky za info aspon viem,no som zvedava co mi povie Rosakova na druhy tyzden lebo k nej idem tak som zvedava u mna sa traja lekari vyjadrili ze cisarak jedine ten jeden mal nazor iny ale len dovtedy kym nezisti hodnoty z druheho merania.......tak teraz som na holickach ako to bude so mnou a s malou ked ty nedonosis tak potom ja asi zase tiez nie 😖 a navyze ako som ti uz pisala tak je aj priecne otocena nozickami navyse dolu 😀 tak fajn mozem cakat ze to zase pride necakane.......ono zalezi od lekara fakt ako dlho ta necha v nemocke ale ked tam ides tak ze nemas nikoho vybaveneho tak si ta tam nechaju s takou prognozou do konca........tak uz nam ostava len si drzat palceky

andrea0903
15. okt 2010

@lucinenka001 ked ides smerom na Rastislavku od mesta tah na rohu ulice neviem ako sa ale vola to vids z cesty je taky obchod Vsetko pre babatko alebo ako sa to vola tak skus hodit tam ocko

lucinenka001
15. okt 2010

@andrea0903
ahoj,

krasne dakujem, skusim nakuknut 🙂
Pozeram ze tretia dievka , fuuhhaaa, drzim palce.

fecova
16. okt 2010

@andrea0903 no neviem, tak zatial sa tak vyjadrila, ze aspon na tyzden by si ma tam chcela nechat, lenze ja si myslim, ze ked uz ma tam raz daju, tak odtial skoro neodidem, no uvidime, aj ja idem za nou ale az nabuduci tyzden, mozno to uz nie je take hrozne, ja uz mam cisarsky isty, cize nad tym uz ani nejak neuvazujem, aj oblicky k tomu sa pridali, ked ti daco najdu, tak vsetko naraz, tak snad vydrzime, len aby sme este nelezali spolu na izbe

andrea0903
16. okt 2010

@fecova no to hej nam to uz moze byt jedno a ja si tiez myslim ze tak skoro domov nepojdes 😠 mna tie oblicky tiez zlostia tak nechapem normalne ja som sa teraz nemocnici vyhla len o chlp 😀 ale mam taky silny pocit ze zanedlho tam uz ostanem.......inak som citala na mamaaja a tam jedna sa tiez lekara pytala ze ma 3mm jazvu ze jej povedali ze nedonosi atd.........no a ten lekar sa vyjadril ze kym nie je jazva na 2mm tak sa to ani neriesi 😀 sto lekarov sto nazorov ale uz nech to je ako chce zaklad je aby sme sa donosili v zdravi a stasti aspon ako tak.......

fecova
16. okt 2010

@andrea0903 no ved tomu chcu predist aby ta jazva nebola 2mm, lebo ked k tomu dojde, tak hned musia robit sekciu

andrea0903
16. okt 2010

@fecova no predist chcu ale nechapem jak to chcu dokazat 😀 ked to ma prist tak to pride a my s tym neurobime uz nic my mozeme uz len cakat bud doma alebo v nemocke do nemocky uz len lezat koli tym pluckam je dolezitejsie ako toto

cukor
18. okt 2010

ahojte...skuste mi prosím poradit ,kde v košiciach sa dá najlacnejsie kupit vybava pre novorodenca....dakujem

dianocka
18. okt 2010

Baby ak by ste mali zaujem o kupu postielky, spacieho vaku a nejakeho detskeho oblecenia, mozete sa pozriet na moje inzeraty na konikovi v bazari.kliknite si dianocka a inzeraty sa vam zobrazia.diky a prajem vam krasny den.

yesno22
18. okt 2010

@andrea0903 @fecova .... tak som sa od vas dozvedela nieco nove...moja dr zatial nic o hrubke jazvy po cisaraku nehovorila...ani som netusila, ze sa to nejake meria....mna teda ta jazva boli dost, hlavne k veceru a ked sa k tomu prida tvrdnutie, tak je to na slaktrafenie...a ako vam merali tu hrubku? ultrazvukom?

@cukor dobre ceny maju v Tescu, ja tam rada nakupujem...ale tam maju hlavne oblecko...postielka a kociar skor v specialnych detskych obchodoch...ale to si musis pobehat....ja casto nakupujem aj v babetkove...ale objednavam cez net....vyhliadnem dobru akciu, objednam a idem si pre hotove... 🙂

fecova
18. okt 2010

@yesno22 no mne merala lekarka ultrazvukom, ale musim mat plny mocovy mechur, lebo inak to nie je presne meranie, a ty ako ides teraz rodit?nejdes na sekciu?
@andrea0903 no ako si dopadla?

andrea0903
18. okt 2010

@yesno22 no aj mne sa to meria ultrazvukom zdola ak ta pozrie tak ti ju len hmatom skontroluje ale mala by si to mat na papieri ze hrubka ds alebo hrubka jazvy ale pokial sa inak nevyjadruju tak zrejme pojdes normalne rodit 😀
@fecova no oblicky su uz ok antibiotika zabrali a buduci tyzden ma caka ultrazvuk lebo aj prietoky budu robit aj vsetko ostatne a myslim ze aj mala sa otocila len mam pocit ze nie dole hlavou 😀 a vy ako?

yesno22
18. okt 2010

@fecova este som sa o tom s dr nebavila ... uvidime, co povie najblizsie...navyse mam zase blby tlak a hoci beriem lieky, nejako sa to nezlepsuje....no moc aj oblicky su ok nastastie... 🙂 ty mas sekciu istu? lebo som zachytila ze mas nejake problemy ? 😕

yesno22
18. okt 2010

@andrea0903 nestras 😀 je to sice divne, ale ja chcem radsej sekciu....presne viem, co to obnasa a akosi sa mi nechce pridat si do zbierky aj zazitok z klasickeho porodu 😅

andrea0903
18. okt 2010

@yesno22 no ja som zase vydesena zo sekcie co je zase divne pre druhych 😀 ale ked si predstavim ake to bolo prvykrat tak mam dost radsej sa trosicku potrapim ale budem hned fit ale po sekcii mi to trvaloooooo 😒 kamoska sa tiez bala ze pojde normalne a bola po sekcii 4 roky a ked nakoniec normalne aj porodila tak povedala ze kebyze ide rodit tretikrat tak radsej normalne a to bola zastancom sekcii 😀 skus poziret do papierov od posledneho UTZ ci tam nemas nieco o jazve popisane..........ja som mala moc ok na normal poradni ale kedze ma stale bolelo tam kde jazva je tak to dali na totalne podrobny rozbor a kedze som mala aj nevysvetlitelne teploty tak az vtedy zistili ze oblicky si robia co chcu 😅 no a zalezi aky ten tlak mas to tiez

yesno22
18. okt 2010

@andrea0903 ... ja som sa po sekcii pozbierala velmi rychlo...aj sestricky boli zo mna prekvapene 😀 a v papieroch nemam o jazve ani zmienku .... no uvidime, hlavne nech je malinka v poriadku, ostatne nejako prezijeme 😅

fecova
18. okt 2010

@yesno22 no ja idem na sekciu, teda kvoli oblicke, lebo v nej mam piesok, potom mi pred dvoma rokmi operovali z maternice myomy, a pri prvom porode mi hrozila ruptura maternice, cize aby sa predislo komplikaciam, tak sme sa viac menej dohodli aj s obvodnym gynekologom aj s porodnickou na sekcii.

@andrea0903 no ja nic nemam nove, akurat ma to stale boli, a viem, ze vcera mala Rosakova sluzbu, ale nejak som sa neodhodlala tam ist, lebo by si ma tam urcite nechala, no mne sa velmi nechce lezat v nemocnici, tak neviem, ale snazim sa oddychovat, a hlava ma boli uz treti den, to je neskutocna bolest, som si dnes musela dat polku paralenu, lebo som nevedela ani pozerat pred seba, take som mala tlaky do hlavy, neviem co sa to deje, ale nech uz to skonciiiiiii, tak dam ti vediet, lebo k svojmu gynekologovi idem 25.10 na poradnu a jej mam 26.10 zavolat a sa dohodneme, ci tam pridem lezat alebo nie, ale budem jej volat az okolo 2.11.

andrea0903
18. okt 2010

@fecova no tie tlaky do hlavy som mala aj ja dva dni ani zodvihnut oci som nemohla a ked som chodila tak to bolo daco hrozne a paralen mozes cely si dat normalne ja som ho teraz uzivala a je to jediny liek ktory mozes od teploty aj od bolesti mam to odporucene od troch gynekologov od obvodnej urologa a lekarnicky 😀 😀 😀 a vsetko to bolo od oblicky!!!!! nechcelo sa mi tomu verit ze bolest hlavy s tym suvisi ale nakoniec to bola pravda 🙂 no ja tiez sa snazim co najviac obchadzat nemocku ale neviem neviem uvidime ten buduci tyzden co mi povedia to uz je o drzku fakt 😝 hlavne sa drz a oddychuj ja som si dva tyzdne prechadzala v bolestiach a mala som dost ja som mala piesok v oblickach aj kamene

anulik888
18. okt 2010

Ahojte, som tuhu po jednej sekcii zpred 2 rokov a mam jazvu na jazve po sekcii z minuleho roku po mimomaternicovom :( Asi zacinam skoro riesit taketo veci, ale kedze presne viem co ma asi caka a uz sa toho dost desim rada by som vediet cca kedy mi dr povie ako budem rodit a od kedy maju sledovat hrubku jazvy. A este otazocka robi v novej este dr. Posluch?

andrea0903
18. okt 2010

@anulik888 jazva sa sleduje cele tehotenstvo ale tak viac sa to riesi myslim v siedmom mesiaci 😀 a ked som bola minuly tyzden hore na poschodi tak ak som dobre videla tak tam este robi 😀 a moze byt ze uz ta pre istotu poriesia sekciou kedze mas to pestre😀

anulik888
18. okt 2010

@andrea0903 hmm s tou sekciou som uz ako tak zmierene. vravim si aspon ze si vyberiem datum porodu 😀 ked uz nic ine. tak Vam drzim palce aby ste boli ok co najdlhsie

andrea0903
18. okt 2010

@anulik888 vdaka a tebe takisto nech to prebehne hladko az do marca 😀

anulik888
18. okt 2010

este otazka: kto a kde robi v KE 3D usg. nedari sa mi nikoho zohnat. Dankovcik mi nedviha ani neodpisuje na mail, Rosocha sa prave stahuje s celou ambulanciou a v Saci bude doktor Dosedla az po 17.11.2010
je este niekto iny ???

andrea0903
18. okt 2010

@anulik888 na Rastislavke vraj robi dajaky Zborovian alebo niekto taky ale ci robi aj ked nie si jeho pacientka tak neviem a za Dankovcikom je najlepsie ist osobne

andrea0903
19. okt 2010

@fecova no si predstav akurat som sa vratila od lekarky bo mi rano volali z urologie ze sa pomylili tak sa mam stavit dobehla som tam s vyplazenym jazykom a cuduj sa svete zapal oblicky mam este vzdy 😠 😠 😠 napisali mi ATB na dalsich 10dni!!!!! skoro ma porazilo lebo sestricka nezapisala vysledky z mocu ale dala ze negativ....tak mam nerv uz z toho kupila som si nealko pivo a tak chlascem 😀 😀 😀 ta tak som nakoniec dopadla

fecova
19. okt 2010

@andrea0903 no aj mne teraz veeeelmi chuti pivo, si mi spravila chute pojdem este asi do obchodu, no bolest hlavy mi presla dnes rano, to bolo nieco strasne, este som si robila, ci som nemala z oci aj to mi vyslo, teda aj z oci som mala, ale o tom ze by to mohlo byt z oblicky som nepocula, ale ved nervy su vsade v tele poprepajane, cize moze byt.a to dobry chaos inak maju v tej nemocnici, myslim si, ze ty rodit normalne nepojdes. teda urcite nie.

@anulik888 no kamoska bola teraz u doktora Rozpravku a nestazovala si, tak skus tam, myslim, ze je v starej nemocnici.

andrea0903
19. okt 2010

@fecova no mne vtedy tiez vyslo az dvakrat ze mam z oci ale nepomohlo............no pivko mam vypite padlo dobre 😀 tak uvidime.............no aj urolog povedal dnes ze by radsej ma videl na sale s rozrezanym bruchom......lebo nezarucuje ze sa ten zapal nevrati spät ked uz teraz je dost tazke ze ATB nezabrali.....tlak uz mam 300asi.

fecova
19. okt 2010

@andrea0903 no ale to uz budes ako rodit? ved to skoro je boze, ja nechcem ist tak skoro, vies ako mam dole brucho? strasne, kazdym dnom je nizsie.