Košičanky na začiatku tehotenstva
ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂
@cukor a ty ides kam lezat?dakujem a tebe tiez vsetko dobre.........ja idem do Novej nemocnice
@andrea0903 ...ja idem do šace......segra tam pozná primára tak nemám o čom rozmýšlat.tak vam držíme palceky,nech sa to vsetko dobre skončí.
ahojte dievčatá chcem vás len informovať
Protestné zhromaždenia
Stále pokračujeme v boji za naše požiadavky v petícii, 18.10.2010/ sme odoslali list ministrovi financií v mene všetkých mamičiek, ako aj mamičiek čakateliek, aby uvoľnil potrebnú sumu na splnenie sľubov, ktoré verejne vyslovili pani premiérka a pán minister pre rodiny na vyplatenie materskej a rodičovského príspevku v nami požadovanej výške. Tiež sme začali s organizáciou protestných zhormaždení v mestách po celom Slovensku, ako prvé sú na rade Piešťany, Martin, Košice a to dňa 26.10. od 15h30 do 16h30, bližšie info bude ešte zverejnené. Protestom chceme aj naďalej poukázať, aby sa naše body v petícii preniesli do príslušného zákona a nezostalo iba pri sľuboch.
Zoznam miest, kde sa protestné zhromaždenia uskutočnia:
- PIEŠŤANY: 26.10.2010, Winterova ulica -pešia zóna, stretnutie mamičiek od 15.30 - 16.00 na Winterovej ulici, pochod po Winterovej ulici, ukončenie protestu o 16.30 hod.
- MARTIN: 26.10. od 15h30 do 16h30, stretnutie mamičiek od 15h30 do 16h00 pred Slovenským Komorným divadlom Martin pri Miléniu na pešej zóne, je to Divadelná ulica, pochod pôjde cez pešiu zónu od divadla na koniec pešej zóny po ulici M.R.Štefánika
- KOŠICE: 26. októbra 2010, Čas: 15.30 hod. - 16.30 hod., Hlavná ulica Košice, Miesto stretnutia mamičiek: pred Štátnou vedeckou knižnicou
Veríme, že prídete v hojnom počte!
🙂
@andrea0903 držím palčeky nech všetko dobre dopadne... 😉
@mandy29 vdaka
ahojte...som vas trosku zanedbavala...ale mala mi zvysuje tlak uz od bruska, tak som behala po internom a nakoniec som min tyzden aj tak skoncila v nemocke...vcera ma nastastie pustili, som sa bala, ze si ma tam nechaju do porodu....ale tlak sa mi ako tak ustalil, aj ked to nie je bohvieco a musim brat lieky 😒 v utorok idem na kontrolu k svojej dr a asi sa dohodneme, co s mojim porodom....no vyjadrila sa nieco v tom zmysle ze nechce riskovat a ja som sa bala opytat, ci bude sekcia alebo prirodzeny porod 😅
Ahojte, dlhsie som tu nebola, ale nakoniec som bola na ultrazvuk u Dankovcika vsetko je v poriadku a povedal nam ze to nebudu jednovajecny chlapci, ale bude dievcatko a chlapcek 😀 supeeer sa tesime
inac aj ja chodim dost casto na wcko, a mam pocit ze mam skoro stale tvrde brusko a to mi uz zvysili davku magnezia na 3x 2 tbl. , ale picham si aj fragmin na riedenie krvi a , ze vraj aj z toho moze byt brusko tvrde - tak uvidime co bude dalej, snazim sa co najviac oddychovat , manzelik mi uz nedovoli nic robit
a so spanim je to tiez dost blbe, ma bolia klby , uz neviem ani ako lezat , len sa obracam a neviem najst polohu , ale bude este horsie... 🙂
ahojte babule, tak ja som od vcera doma z nemocnice, lezala som spolu s andreou0903, bola na tom dost zle, ale ked som odchadzala, tak sa to upravilo, cize nove info nemam, ale budem urcite telefonovat, tak sme sa dohodli, ze na mna pocka, a u mna uz ista sekcia.
babenky co ste v nemocke aj tie co ste boli, dufam, ze ste uz o.k. a drzim palce
@cukor a to skratenie krcka to sa ti ako prejavovalo, citila si nieco ? lebo ja citim niekedy taky ako tlak dole a sem tam ma aj zaboli dole brusko aj okolo pupka, ale len sem tam
a nieviete ako sa da zabranit tomu tvrdnutiu a co to vlastne moze sposobit ?
@felicita2 uzivaj magnezium a oddychuj ... tvrdnutie bruska su vlastne akoby kontrakcie a moze to vyvolat predcasny porod...ale neboj, ma to skoro kazda z nas...dolezite je setrit sa 😉
u nas nic nove, stale 2v1....dnesna kontrola dopadla dobre, v nedelu idem zase a ak sa nic nezmeni odhadujem, ze koncom buduceho tyzdna ma bude chciet dr prijat do nemocnice...o termine sekcie sa rozhodne asi az potom ....
ahojte,ak by ste niektora mali zaujem o detsku postielku,tak sa kludne pozrite na moj bazar na konikovi.diky
Kde ste vsetky košicanky?? ☹
@matulka616 zeby v porodnici? 😀 😀
@cinamon7 No asi to tak bude, ale vsetky naraz? 😅
Jeeeej a ty maš priblizny termin ako ja 🙂 chlapceka alebo dievcatko?
@matulka616 dievcatko a vy? 🙂
@matulka616
@cinamon7 ...
aj ja tu obcas zakuknem ale dlho sa tu nic nedialo.kam sa chystate rodit?
@cukor no veru aj ja to tu sledujem ze sa to akosi zablokovalo🙂 Niektore uz maju babatka a my ostatne to dajako flakame. vacsinou pozeram temu december 2010...
ja idem rodit do novej nemocky. Uz dufam ze to bude coskoro🙂
@cukor @matulka616 @cinamon7
aj my sa chceme pridat 🙂
@kvojtanikova tak to budete mat krasne Vianoce, tiez vam to pekne vyslo chlapcek a dievcatko 😉
@lenochka huraa pridajte sa. aspon sa to tu znovu rozbehne.
@kvojtanikova gratulujem k dievcatku 🙂
@lenochka jooj sak este nie je na svete🙂 ale uz fakt dufam ze to dajako dokotulam, lebo som bola 5 tyzdnov chora, potom tyzden dobre a zas mam sople a kasel... My sme chceli chlapceka (teda maly chcel braceka, aby sa spolu hrali s vlacikmi a autickami), ale tak sa nam podarilo 🙂 velmi sa uz na Barborku tesime.

@andrea0903 .......tak sa drz,velmi ti budem drzat palce 😉
ja som dnes bola u dr....nejako mi nedalo....tak mam skratený krcok na 2 cm a tiez mi dala papier do nemocky.tak idem zajtra kedze som riziková pacientka.dufam,ze to nebude nič vázne.