icon

Košičanky na začiatku tehotenstva

mata299
16. dec 2009

ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂

lenochka
8. dec 2010

@kvojtanikova ja som nejako od zaciatku vedela, ze to bude chlapcek, aj ked zvysok rodiny ockaval dievcatko 🙂. A teraz ked chodime po obchodoch a vyberame vybavicku, vravim manzelovi, chvalabohu, ze je to chlapcek, lebo keby to bolo dievcatko rozmazname ju k zblazneniu. Sem tam ma chyti depka, ze neviem nic o autach a transformeroch, ale hadam sa k tomu nejako dopracujem, postupne 🙂

kvojtanikova
8. dec 2010

@lenochka no na auta a transformery este bude cas... u nas je teraz dost v kurze vlacik tomas, takze je nam jasne co jezisko prinesie. Ale aj s dievcenskymi hrackami sa Matej hrava, velmi ho bavi napr. pokladnica ako je v obchode, alebo aj babiky.A od malicka rad nosi cervenu, oranzovu a podobne farby. a ako sa bude volat maly?

lenochka
8. dec 2010

@kvojtanikova maly bude Martin, po manzelovi, ziadne ine meno neprichadzalo do uvahy 🙂

matulka616
8. dec 2010

@cinamon7 Aj moje by malo byť dievčatko a ak nie, tak bude chlapcek v ruzovych dupackach 😀 😀 😀
No a rodit som rozmyslala ze do Sace, ale pozeram ze idete aj do novej, mne by to bolo najlepsie, ale sa bojim, lebo som nic dobre nepocula na novu ☹ Mate to tam vybavene?

cinamon7
8. dec 2010

@lenochka aj nasa mala byt Matko 😀

matulka616
8. dec 2010

@lenochka supeeer pridaj sa 😀 Tiez februar, parada 😅

cinamon7
8. dec 2010

@matulka616 ja som uz bola za porodnickou, aj prvy porod som mala vybaveny,pretoze musela byt sekcia,maly bol otoceny zadockom,teraz este netusim, ja som zase na novu nic zle nepocula,ale to je asi vec pohladu,niekde predsa musime odrodit 🙂 saca sa mi zda zbytocne daleko,najblizsie mam staru nemocnicu,ale tam ist nechcem,uz som si tam prezila niekolko operacii 😒

matulka616
8. dec 2010

@cinamon7 No ja cakam prve, takze neviem co a ako, ale kamaratky rodili v saci a velmi si pochvalovali. Ale na druhej strane lekarku mam v novej tak to by mi bolo najidealnejsie....no neviem sa rozhodnut 😖 Kde v KE byvas?

lenochka
8. dec 2010

@matulka616 ja som v poslednej dobe na Sacu nepocula nic dobre, ale je to vec nazoru.

matulka616
8. dec 2010

@lenochka Tak kamaratky tam rodili pred dvoma rokmi, je mozne ze teraz je to ine. A ty ides kam?

lenochka
8. dec 2010

@matulka616 ja by som chcela do novej nemocnice

cinamon7
8. dec 2010

@matulka616 ja byvam na juhu a ty?ak by si teda rodila v novej, mozno sa aj stretneme 😉 tych par dni v nemocnici musime nejak vydrzat, vsade sa urcite najde nieco dobre a nieco zle, ja sa napr.v starej na porodnicku a poporodnicku starostlivost nemozem stazovat,izby nic moc a wc daleko,ale hadam to za ten cas obnovili,ale detske sestry boli strasne necitlive,najmudrejsie osoby na svete , miesto toho aby nam prvorodickam poradili,vysmievali sa, boli fakt hrozne 😒 od jednej presovcanky som zase pocula ze sla rodit do sace a vratila sa domov so vsami 😕

matulka616
8. dec 2010

@cinamon7 No teda, vši na pamiatku - nic moc 😖 Ja byvam momentalne v starom meste. No ak by som sa rozhodla ist do novej tak je ozaj sanca ze sa tam stretneme 😵 A vraj nova je aj vynovena, tak mozno to skusim aj tam. Ved nemam s cim porovnat, ak budu mile sestricky a doktori a mala bude v poriadku tak budem spokojna hocikde 😅

matulka616
8. dec 2010

@lenochka A uz si tam rodila? Alebo tiez cakas prve babo?

lenochka
8. dec 2010

@matulka616 tiez cakam prve babo, ale v praci sme mali za posledny rok dost velky baby boom, a kolegovci sa vracali zo Sace dost sklamani.

matulka616
8. dec 2010

@lenochka Aj ja cakam prve 🙂 a dievcatko alebo chlapceka? A z coho boli sklamaní? Izby sestricky alebo lekari?

cukor
8. dec 2010

no ja idem rodit do šace...to som sama?všetky idete do novej?a meno este nemáme.nejako sa neviem rozhodnut.

cukor
8. dec 2010

a lezala som v šaci pred mesiacom,lebo sa mi velmi skrátil krcok a nemôzem povedat jedno zlé slovo na doktorov a sestry.aj strava bola v pohode.lezala som na zaciatku tehu v starej a to bola katastrofa.ta jedálen na chodbe,zachody hnus a este aj krivú postel mi dali....a to nie som ziadna citlivka ale starú nemocnicu viac nemusím.

matulka616
8. dec 2010

@cukor Ja este nie som rozhodnuta a rozmyslam medzi Sacou a Novou. A meno sa stale vybera, aj ked mame zopar favoritov, ale je to zodpovedna uloha vybrat dobre meno 🙂

nunusimi
8. dec 2010

caute
ja som tu dlho nebola :D
tiez sa chystam do Sace, ale ja to mam este daleko 🙂 mate tam tip na niekoho? ja asi na 100% budem opat sekcia
no a my cakame dievcatko, takze bude doma parik 🙂 maly sa uz nevie dockat

cinamon7
8. dec 2010

@nunusimi gratulujem k dievcatku, preco sekcia prva a preco druha?

nunusimi
9. dec 2010

@cinamon7 mam vysoky tlak, teda liecim sa na to asi 10 rokov tak pri prvom bola planovana, a teraz bude pravdepodobne zas, kedze beriem lieky uz od 8tt hoci ine ako ked nie som teho ale beriem.

cinamon7
9. dec 2010

@nunusimi aha, zaujimam sa lebo tiez mam prve CR kvoli KP a teraz neviem co je lepsie 😒

cukor
10. dec 2010

babenky....dávate niečo pôrodnikovi a kolko?

cinamon7
10. dec 2010

@cukor to by zaujimalo aj mna 😕

kvojtanikova
10. dec 2010

@cinamon7 @cukor ja som sa dozvedela ze v novej nemocke je nieco ako "dobrovolny prispevok 200E" ked mate vybrateho porodnika. Neviem ci to potom ide priamo jemu alebo ako...

matulka616
10. dec 2010

@cukor @cinamon7 Ja nemam v plane davat niekomu peniaze za to co ma v naplni práce. Ak tak sestrickam, ked budu mile. Ale uplacat lekara aby si urobil dobre svoju prácu to fakt nie. 🙄

lenochka
10. dec 2010

@kvojtanikova A nie je tych 200E poplatok nemocnici ked bude musiet prist dohodnuty porodnik mimo svojich hodin? Aspon tak mi to vysvetlovala kolegyna, ktora tam rodila minuly rok.

kvojtanikova
10. dec 2010

@lenochka no ja neviem. mozne to je. Ja som to zase tak dokladne neskumala lebo som sa rozhodla ze teraz nebudem mat nikoho vybrateho k porodu. Ved hadam su tam vsetci spolahlivi.

cukor
23. dec 2010

Na stromčeku sviečka svieti,
pokoj, šťastie nech k Vám letí.
A keď rozžiaria sa Vaše tváre,
by hojnosti ste mali stále.

Nový rok nech pomaličky
vsunie šťastie do kapsičky,
aby nespravili ste chybný krok,
pre celučičký ďalší rok.

....prajem pokojné a štastné vianoce...