Košičanky na začiatku tehotenstva
ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂
@ivkafu srdecne vam TROM blahozelame a vsetko dobre do zivota zelame 😀 😀 😀
dobre raaano 😎 a zase teplo no ako inac.
@ivkafu blahozelaaaam, az sa mi slzy tisnu do oci, musi to byt super pocit, ze uz ho mate pri sebe. zelam vela zdravicka a mliecka samozrejme.
baby ja som vcera skoro kolabovala doma z toho tepla, som zaspala a asom sa zobudila taka rozpalena, ze som myslela , ze odpadnem, este aj hlava ma zacala boliet a bolela aj v noci, az rano ma to preslo, strasne, uz nech pominu tie tepla alebo nech uz porodim 😅
dnes zase nic nebudem robit, ani ma nehne, navarne mam od vcera a tak budem vegetit, aj ked mi treba ist na nakup, ale to asi pojdeme az vecer do hypertesca, tam je aspon trosku chladnejsie. 🙄
mne z toho tepla stááááááášne opúchajú nohy, ani vykladanie hore nepomáha 😒 si pripadám jak na prasačích nôžkach.......žiaden tvar
ahojte zeny, pekny den prajem, dnes zasa hic, snad aspon trochu aj dneska zaprsi.
my sme boli dnes na poslednej poradni, uz len ku porodnicke budeme chodit. popocuvali ozvy a kukli zospodu. sme otvoreni na 1,5 prsta. v pondelok ma caka monitor a asi poradna u porodnicky - prietoky, usg.
ja idem varit ale len paradajkovu polievku a nastruham si tam syr a hotovo.
..aha tak zle citam v knizke .... pise sa tam, ze hrdlo 1,5 cm vzadu.... co to znamena? poradite? 😕
@kiwi82 tak ked ti tam pise , ze vzadu, tak to asi znamena, ze dlzka hrdla, je uz len 1,5 cm, ja mam 1cm, a uz sa pomalicky otvaram, len mi dr nepovedal, ze na kolko.
@januliatko1985 ozaj a nevies co a ako Kishinka?
@januliatko1985 spravne si to opisala postupne by sa malo hrdlo skracovat a zmakkcovat 😀
ahojte mamky čakateľky 🙂 už som pridala fotky Brunka, môžete kukučnúť 🙂
caute kinderka 😎
@kiwi82 a s kishinkou neviem co nove, zatial sa neozyva, tak je este pravdepodobne v nemocke.
@lienka228 velmi zlatucky je Brunko a ty vyzeras super po porode, akoby si ani nerodila 😉 tak sa len drzte.
co dnes budete robit? janic, ved ani sa nic neda v tople, sedim pri ventilatore a sa chladim, vecer som totalne mrtva a unavena z tych horucav, uz mam toho fakt dost, ja uz chcem aspon porodiiiiiiit 😅 😵
ahojte dievcence, mohlo by aj dnes trochu zaprsat. my sme boli dnes skoro rano sa prejst. na obed len zeleninovy salat a za tym sojove rezy tycinku 🙂
@januliatko1985 tak dufam, ze kishinka aj maly su ok. no uz aj ja by som to mala rada za sebou ale nase babenka najlepsie vedie, kedy je ich cas 😵
dobre rankooooo 😎 ako sa mate?
ahojte zeny, dobre ranko.
@januliatko1985 ahoj mame sa tak horuuuuco, ze sa len potime a pijeme vody 😕 No mne dost opuchli prsty na rukach a aj nohy, teda chodidla, narty - ci ako sa to vola a clenky. obujem uz len tie plazove gumenne topanky s dierkami.
@kiwi82 ja tiez co vypijem hned vypotim, tak co uz.mne velmi nohy nepuchnu, len prsty trosku na rukach aj to len vecer, tak som rada.
kiwi82,peknu fotku si si dala.Inak,ked budete mat uz vsetky babatka,pod akou temou potom budete?
baby, tak kde ste vsetke? jaj ci uz vikend zacina, takze zasa tu nikto nebude. a vlastne jake tehule tu este ostali ? uz nas je asi nejako pomenej. tak pekny vecer prajeme a pekny vikend, pozor na to zurive slnko 😎 a mezabudajme na pitny rezim. papa
kiwi82,nie si ty uz jedina tehotna?
no,tak je vas este dost.a planujete sa stretavat spolu aj s babatkami?
Ahojte, dobre ranko, tak co? nepribudlo nejake nove babenko cez tyzden? my ideme dnes na monitor aj ku porodnicke tak potom dame vediet, co a ako. zatial papa a inac fajne, ze aspon trosicku sa schladilo.

samozrejme foto v albumoch