icon

Košičanky na začiatku tehotenstva

mata299
16. dec 2009

ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂

kvojtanikova
7. aug 2010

@dianocka nie cez cestovku, odporucil mi to znamy, je to penzion MEGA v mestecku Denovici, majitel je Stefan a Andreas Mega, hovoria po slovensky ale trosku pomotane, nie su original slovaci ale srbi ci co, ked zadas do googla malo by ti to najst, skusim pridat foto ale moc sme nefotili ten penzion skor mam fotky pri mori...

camilla_1
7. aug 2010

Ahojte kocky
Aj vam tvrdne brusko? co vam pomaha? ja uzivam magne B6 rano a vecer jednu tabletku ale dost stresujem ... 😔

andrea0903
7. aug 2010

@camilla_1 nelez na chrbte a ak bude to caste tak navstiv lekara ci sa nahodou predcasne neotvaras len sa stresuj menej vyloz si nohy hore

dianocka
7. aug 2010

@kvojtanikova,dakujem.

dianocka
10. aug 2010

fiha,tu uz par dni nikto nebol.paradox,ze zase som tu ja ,co ani nie som tehotna.

fecova
10. aug 2010

@andrea0903 uz vies ze budete mat dievcatko? gratulujem, som nejak nezaregistrovala, tak mozno stvrte vyjde chlapcek, ci nechcete chlapceka?

@kvojtanikova este si nebola na 3D usg? a kam ides?ja idem v piatok do sace.

@dianocka my sme boli pred dvoma rokmi cez cestovku v Tivate, v hoteli s polpenziou, isli sme autom a na osobu nas to vyslo 250Eur aj s cestou, super tam bolo, cisto, nadhera, hotel priamo pri plazi, vysli sme z hotela a bolo more, super, odporucam

andrea0903
10. aug 2010

@fecova no ano akurat vcera som bola na 4D u Dankovcika bolo to super ja som chcela velmi dievcatko lebo chlapcek nam mne akosi nie je sudeny vzdy nejako odide 😖 tak dufam ze to bude uz vsetko dobre.......stvrte uz nebude urcite,,,,,,,,,,ja mam totizto tie dve dcery z prveho manzelstva a muz ma z prveho manze.syna ale spolu nemame ziadne biologicke tak hadam ze tenotraz to vynde kedze je to kocica 😀

fecova
10. aug 2010

@andrea0903 juuj tak gratulujem a tiiiisko zavidim

andrea0903
10. aug 2010

@fecova ty chces parik?ja som tiez vzdy chcela ale potom vsetkom som sa upla uz len na bambule

fecova
10. aug 2010

@andrea0903 no my by sme chceli dievcatko, aj ked mam uplne ine tehotenstvo ako to predosle, neviem nejak si myslim, ze to bude chlapcek ZASE

andrea0903
10. aug 2010

@fecova ale pozri ved aj to je jedno hlavne nech ste ok.....ja jem vela sladkeho a mäso vobec tak som to tak nejak citila ze to bude zabka mala...nevies nahodou co je s kiwi82 a terasou?

andrea0903
10. aug 2010

@fecova ale pozri ved aj to je jedno hlavne nech ste ok.....ja jem vela sladkeho a mäso vobec tak som to tak nejak citila ze to bude zabka mala...nevies nahodou co je s kiwi82 a terasou?

fecova
10. aug 2010

@andrea0903 no ved aj ja mam teraz radsej sladke, pri synovi same slane som jedla, tak uvidime, no asi su uz v nemocnici, ved uz vsetky mali terminy

kvojtanikova
10. aug 2010

ahojte vsetky no fakt sa to tu vyprazdnilo, zaujimave s tym sladkym lebo mne zase az tak nejde, ani pri prvom synovi mi neslo, skor slane a kysle, preto som si aj zase myslela ze to bude chlapec a vraj na 90% dievcatko... no uvidime. @fecova na 3D USG som bola u dankovcika ale este v 12tt, teraz nie, lebo moja ma tam uz nemoze poslat a ako samoplatca to stoji 54E co sa mi zda trochu vela. aj by som sa tam trochu bala ist, co keby nahodou nieco nasiel a potom by som nevedela co mam robit. pri prvom som bola taka neinformovana, ani internet som vtedy tolko necitala a nemala som taky strach ako teraz ked citam vsetky tie vase pribehy... normalne som bola nervozna ked sa nehybalo ani teraz este moc necvici...

januliatko1985
10. aug 2010

Ahojte, tak sme konecne od vcera doma, drzali nas tam kvoli zltacke, ale uz je dobre.Matko mal miery 3650gramov a 51cm.Porod som mala celkom rychly od cca 12.00 a o 18.35 bol Matko na svete. Teraz si na seba zvykame, mliecka mam az az , ale odsavat nemusim, lebo malicky toho vela spapka, aj pekne spi takze mam radost, no ved uvidime dokedy.Tak sa majte krasne ak budem mat cas tak postahujem nejake fotky a pridam. 🙂

kvojtanikova
10. aug 2010

@januliatko1985 blahozelam no idealne babo si mala miery ako miss, drzim palce nech si na seba pekne zvyknete, ja som akurat vcera pozerala stare fotky ked bol nas matej maly a tooolko veci som si pripomenula... po 4 rokoch si aj my budeme v decembri zase zvykat. Inak je dobre ze uz mate za sebou zltacku, aspon mate pokoj.

lienka228
10. aug 2010

ahoj Janka, tak si sa dočkala aj ty 🙂 zo srdca gratulujem a prajem celej rodinke krásne chvíle 🙂 my máme dnes už 5 týždňov, rastieme, priberáme...

andrea0903
10. aug 2010

@januliatko1985 tak to je super ze ste ok a este raz blahozelam 😀
@kvojtanikova no mna si tam Dankovcik pozval sam na ten morfo .OSG a len povedal nech doktorka vypise papier a tak som platila len 23eur a vsaci zaplatis tiez okolo 20eur alebo nejako tak 😝 to 4D ma obrovske vyhody aj ked male je hocijako otocene tak ti ukaze pekne pohlavie cize mi to mame uz na 100% ked nam ukazal pisulu na celu obrazovku 😅
@fecova no ja viem ze su po ale aj tak no 😨 idem ja tehule vonku s detmi tak vecer som tu

dianocka
10. aug 2010

@januliatko1985,gratulujem a prajem vela zdravicka a stasticka.
@lienka228, juuj to tak rychlo bezi cas?uz ste taki velki?

ivkafu
10. aug 2010

@januliatko1985 🙂 aj ja sa pripajam, vela vsetkeho prajem 🙂

@lienka228 jaj livka, tak to fakt ako leti, vy dnes 5 a my dnes 4 tyzdne 🙂

dianocka
10. aug 2010

baby a skuste porozmyslat potom o tom stretku u mna v kutiku.budem ho mat pre deticky od 6 mesiacov takze v pohode vy pokecate a babatka sa povalaju

andrea0903
12. aug 2010

@januliatko1985 jani prosim ak budes mat cas prosim ta napis mi ak si mala manzela pri porode plati sa az po porode alebo sa to da zaplatit este ked som tehu a treba nejaku pripravu?a kolko sa plati v Novej nemocke.........drzte sa aj s malinkym.dakujem 😀 popripade ak niektora ma infosky o tom dajte mi prosim vas vediet

andrea0903
12. aug 2010

@januliatko1985 jani prosim ak budes mat cas prosim ta napis mi ak si mala manzela pri porode plati sa az po porode alebo sa to da zaplatit este ked som tehu a treba nejaku pripravu?a kolko sa plati v Novej nemocke.........drzte sa aj s malinkym.dakujem 😀 popripade ak niektora ma infosky o tom dajte mi prosim vas vediet

romaroma
12. aug 2010

@dianocka prepáčte, že sa sem montujem- dian, kde budeš a kedy budeš mať kútik pre malé detičky?

ivkafu
12. aug 2010

andrea0903 ... ja som mala manzela pri porode, rodila som ale v starej nemocnici a platili sme 20 Eur... podla mna to je asi vsade rovnake.... pripravu netreba, prati sa az po porode 😀

tehulkam drzim palce 🙂

zfidorka
12. aug 2010

@andrea0903 tak ako pisala ivkafu o starej, aj v novej sa plati za manzela 20.- eur, pripravu netreba a plati sa az po porode - staci dovtedy kym ta pustia domov...

dianocka
12. aug 2010

romaroma,ak bude, co dufam,ze bude,tak bude na Terase v Kosiciach.Pozeram ze si z Blavy,takze predpokladam,ze to pre teba nie je aktualne.

andrea0903
12. aug 2010

@zfidorka
@ivkafu dakujem vam obom ze ste ma uviedli do normalu.......tak uz len odlozit dvacinu a zmaknut manzela 😅

kvojtanikova
13. aug 2010

@andrea0903 ja si uz nepamatam cenu lebo to bolo pred 4 rokmi, ale tak ako ivkafu a zfidorka vravia, staci aj potom zaplatit a pripravu netreba. dufam ze manzela spracujes, my sme boli spolu a aj teraz sa chystame, stary ma z toho pekne spomienky. a on aj tak stoji len pri hlave takze on to zospodu nevidi, ak tvoj manzel nema rad krv a tak... len potom vezme babo a idu ho so sestrickou merat a vazit... no ved uvidite, zas je fakt ze nutit ho do toho netreba, sam to musi vediet...

andrea0903
13. aug 2010

@kvojtanikova no to hej ale povedal ze sa bude snazit aby to zvladol kedze nevie co to je ale nevadi pochopim ked sa na konci rozhodne zdupkat my zeny sme od prirody nejake viacej odolnejsie voci takymto veciam 😀 dneska sa rozhodol ze mi pichne injekciu do brucha vecer on tak uz teraz si robi pripravu v robote aby netrafil plod hahaha i ked sa mu snazim vysvetlit ze malej sa ani len troskou nedotkne.........nech si zvyka starec ma co chcel 😝 😝

andrea0903
13. aug 2010

@kvojtanikova no to hej ale povedal ze sa bude snazit aby to zvladol kedze nevie co to je ale nevadi pochopim ked sa na konci rozhodne zdupkat my zeny sme od prirody nejake viacej odolnejsie voci takymto veciam 😀 dneska sa rozhodol ze mi pichne injekciu do brucha vecer on tak uz teraz si robi pripravu v robote aby netrafil plod hahaha i ked sa mu snazim vysvetlit ze malej sa ani len troskou nedotkne.........nech si zvyka starec ma co chcel 😝 😝

andrea0903
13. aug 2010

vopred sa ospravedlnujem ze vam vsetko posielam dvakrat ale daco mam s myskou no hruza za chvilu sa mi tu vsetko rozpadne aj ja mozno 😅 😅

fecova
13. aug 2010

ahojte baby, tak cakame dievcatko, strasne sa tesime, to bola najlepsia sprava dnesneho dna, a asi aj celeho mojho zivota, sa neviem z toho spamatat, mame 365g a sme presne 21/0, uz som sa dohodla s Dosedlom na termine sekcie, ale iba predbezne zatial, tak uvidime, este sa rozhodnem