Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Baby, toto je tema "marcovky" tak musime makat, ide april..... 😀
Ahojte dievcata, dnesny test ukazal dve krasne silne ciarocky 🙂
@bambulka026 @mirka32o verim, ze aj vy coskoro budete mat svoj testik s 2 //
Vsekym posielam kopec pozitivnej energie 🙂
Ahojte. Som tu nova. V marci sme sa zacali snazit o nase prve babatko. Skusili sme to "len tak" ci sa zadari-ani som nemala plodne dni. Myslela som si, ze nam to aj vyslo, lebo mi 7 dni meskal menzes, ktory som ale pred 2dnami predsa len dostala 😒 Nadovazok som aj ochorela, tak dufam to nenarusi moj vnutorny biorytmus a hlavne ovulku...Lebo v snazilkovani pokracujeme a sme riadne nedockavi 😀 Drzim vsetkym palce! 🙂
Ahojtee, co nove??? Ja som sa rozhodla, ze skusim prirode trosku dopomoct, tak skusim okrem alchemilky a femibionu aj lanove semienko, avokado a goji, docitala som sa, ze maju blahodarne ucinky na plodnost :-P tak uvidine ci sa podaria // 😉
ahojte, pridavam sa ku vam 🙂 tu je moj prvy grafik, myslite, ze bude ovulka, alebo uz bola? nejake bolesti nemam, len mam nafuknute brucho, tak som zvedava co a ako... inak ovu test negativny - ciarka tam je ale slabsia ako testovacia
@annie07 dakujem za privitanie 🙂 ja tiez skusam len prvy mesiac, ze ako to so mnou vypada, vsetci to tu riesia a celkom ma to zaujalo, tak uvidime.. ja som si tiez naordinovala alchemilku a caj z malinovych listov a femi kvapky a femibion.. clovek sa tu vela docita a potom chcem vsetko naraz vyskusat 🙂 viem, ze tu alchemilku treba pit do ovulky, ale kedze neviem, kedy ju mam, tak je to tazke, snad mi to ukaze ten grafik.. inak citam, ze aj ty sa snazis, tak drzim palcokyyyy 😉
@sagitta8 chichi no ani ja neviem kedy ju mam 😀😀 tento mesiac uz budem pravidelne robit ovu testy, minuly mesiac som to presvihla, nechavali sme to 3mesiace na nahodu zatial ale vidim, ze nahoda nefunguje, tak musim aktivne planovat 😉 ale asi to treba brat tak, ze ked bude spravny cas, tak najdeme // 😉 vela stastia
Ahojte baby, ja neberiem nic.... v novembri som mala MA, 8tt a brala som vitaminy, nepila kavu a co ja viem co... Teraz nic, necham to tak, prirodzene..... tak nam drzim palce....nech sa vsetky co naskor tesime 🙂 Jedine co sledujem je ovulacia, to viem presne kedy mam 😝
ja som pouzivala teraz ten gel conceive tak uvidim.....topiaca sa slamky chyta :D, no uvidime.....
@magnolie123 tak nam potom daj vediet ci je ucinny 😉 drzim palceky
@annie07 strašne vkladam do neho nadeje, lebo kedze ovulaciu mam , ale plodny hlien nejak nevidim, tak si hovorim, ci toto nepomoze aj, dam vediet urcite :D
Ahojte babenky mozem sa k vam pridat my sme sa tiez zacali snazit od marca o babatinko.A uz mi to meska par dni ale bojim sa urobit test nechcem sa sklamat.Citim sa tak vselijako ale mozno si len namyslam ze som v tom.BOla by som neskutocne stastna kedze sme o babatko moju malu krasnu princeznicku prisli pred 8miimi mesiacmi.Viem ze ked sme sa snazilo som ovulku nemala ale niekde som citala ze spermie prezivaju aj par dni.A kamaratka mi hovorila ze ostala tehotna hned po kramoch ?
Ahojte, tak ja sa k vam tiez pridam ak mozem, je to tu taka prijemna skupina 🙂. My sme sa tesili uz minuly mesiac, ale predcasne (o babo sme prisli v 5 - 6.tt)... ☹ , kedze maternica sa vycistila sama, mozeme pokracovat v snazeni... Pekny dnik vsetkym

@annie07 no ved to by bolo aj skoro na priznaky,nie?Mne meska tyzden a okrem unavy a bolesti prs do dnes nic.Len dnes,ked som jedla jablko ma napinalo.Test si si nerobila?