icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

janulap
30. mar 2012

@annie07 no ved to by bolo aj skoro na priznaky,nie?Mne meska tyzden a okrem unavy a bolesti prs do dnes nic.Len dnes,ked som jedla jablko ma napinalo.Test si si nerobila?

annie07
30. mar 2012

@janulap myslela som ale mrchovske priznaky 🙂 test som nerobila, bola som v pondelok na gynde a vsetko negativne, tak nema zmysel ani testovat podla mna

annie07
30. mar 2012

@janulap este ma napadlo, ze doktorka mi v pondelok povedala, ze mam vysoko sliznicu tak ze ak budu testy negat. tak pride mrcha a stale nic.. 🙂

kapokapo
30. mar 2012

Baby, toto je tema "marcovky" tak musime makat, ide april..... 😀

mirka32o
30. mar 2012

@2berry Jééé, aj ja chcem taký testík. Nepožičiaš mi? 😉

2berry
31. mar 2012

Ahojte dievcata, dnesny test ukazal dve krasne silne ciarocky 🙂
@bambulka026 @mirka32o verim, ze aj vy coskoro budete mat svoj testik s 2 //
Vsekym posielam kopec pozitivnej energie 🙂

annie07
31. mar 2012

@2berry gratulujeeem a prajem prijemne tehulkovanie 😉

kapokapo
31. mar 2012

@2berry GRATULUJEM a drzte sa...

horseshoe
31. mar 2012

Ahojte. Som tu nova. V marci sme sa zacali snazit o nase prve babatko. Skusili sme to "len tak" ci sa zadari-ani som nemala plodne dni. Myslela som si, ze nam to aj vyslo, lebo mi 7 dni meskal menzes, ktory som ale pred 2dnami predsa len dostala 😒 Nadovazok som aj ochorela, tak dufam to nenarusi moj vnutorny biorytmus a hlavne ovulku...Lebo v snazilkovani pokracujeme a sme riadne nedockavi 😀 Drzim vsetkym palce! 🙂

mirka32o
31. mar 2012

@horseshoe prajem ti veľa šťastných okamihov. 1x mi to bolo tiež veľmi ľúto, ba až do plaču, ale varím tomu, že si spoločne nájdeme 2 prenádherné čiaročky na testíkoch.

annie07
1. apr 2012

@horseshoe @mirka32o baby apri je tu, pokracujeme v snazilkovani 😉

horseshoe
1. apr 2012

@mirka32o dakujem Mirka! Aj ja ti drzim palceky. Veru, aj mne bolo trochu do placu, ale musime byt trpezlive. A ide leto, slniecko, pekne dniky, co len prospieva pozitivnej nalade a spravnej hladine hormonov 😀

annie07
1. apr 2012

Ahojtee, co nove??? Ja som sa rozhodla, ze skusim prirode trosku dopomoct, tak skusim okrem alchemilky a femibionu aj lanove semienko, avokado a goji, docitala som sa, ze maju blahodarne ucinky na plodnost :-P tak uvidine ci sa podaria // 😉

sagitta8
1. apr 2012

ahojte, pridavam sa ku vam 🙂 tu je moj prvy grafik, myslite, ze bude ovulka, alebo uz bola? nejake bolesti nemam, len mam nafuknute brucho, tak som zvedava co a ako... inak ovu test negativny - ciarka tam je ale slabsia ako testovacia

www.fertilityfriend.com/home/3bed0d

annie07
1. apr 2012

@sagitta8 tak tieto grafiky som zatial neriesila, tak neviem poradit ale vitaj medzi nami 😉

sagitta8
1. apr 2012

@annie07 dakujem za privitanie 🙂 ja tiez skusam len prvy mesiac, ze ako to so mnou vypada, vsetci to tu riesia a celkom ma to zaujalo, tak uvidime.. ja som si tiez naordinovala alchemilku a caj z malinovych listov a femi kvapky a femibion.. clovek sa tu vela docita a potom chcem vsetko naraz vyskusat 🙂 viem, ze tu alchemilku treba pit do ovulky, ale kedze neviem, kedy ju mam, tak je to tazke, snad mi to ukaze ten grafik.. inak citam, ze aj ty sa snazis, tak drzim palcokyyyy 😉

annie07
1. apr 2012

@sagitta8 chichi no ani ja neviem kedy ju mam 😀😀 tento mesiac uz budem pravidelne robit ovu testy, minuly mesiac som to presvihla, nechavali sme to 3mesiace na nahodu zatial ale vidim, ze nahoda nefunguje, tak musim aktivne planovat 😉 ale asi to treba brat tak, ze ked bude spravny cas, tak najdeme // 😉 vela stastia

kapokapo
1. apr 2012

@sagitta8 ahoj, vitaj medzi nami...

kapokapo
1. apr 2012

Ahojte baby, ja neberiem nic.... v novembri som mala MA, 8tt a brala som vitaminy, nepila kavu a co ja viem co... Teraz nic, necham to tak, prirodzene..... tak nam drzim palce....nech sa vsetky co naskor tesime 🙂 Jedine co sledujem je ovulacia, to viem presne kedy mam 😝

annie07
2. apr 2012

@kapokapo jasne, ja to beriem len ako placebo 😀 😀 v minulosti nebol ziadny femibion, babyplan ani femi kvapky a kolko ludi beha po svete 😅 chichi ale tak taka sugescia moze byt uzitocna 😉

magnolie123
2. apr 2012

ja som pouzivala teraz ten gel conceive tak uvidim.....topiaca sa slamky chyta :D, no uvidime.....

annie07
2. apr 2012

@magnolie123 tak nam potom daj vediet ci je ucinny 😉 drzim palceky

magnolie123
2. apr 2012

@annie07 strašne vkladam do neho nadeje, lebo kedze ovulaciu mam , ale plodny hlien nejak nevidim, tak si hovorim, ci toto nepomoze aj, dam vediet urcite :D

simonkato
2. apr 2012

Ahojte babenky mozem sa k vam pridat my sme sa tiez zacali snazit od marca o babatinko.A uz mi to meska par dni ale bojim sa urobit test nechcem sa sklamat.Citim sa tak vselijako ale mozno si len namyslam ze som v tom.BOla by som neskutocne stastna kedze sme o babatko moju malu krasnu princeznicku prisli pred 8miimi mesiacmi.Viem ze ked sme sa snazilo som ovulku nemala ale niekde som citala ze spermie prezivaju aj par dni.A kamaratka mi hovorila ze ostala tehotna hned po kramoch ?

annie07
2. apr 2012

@simonkato velmi drzim palceky nech Vam to tentokrat vyjde a coskoro sa tesite z babänka 😉

simonkato
2. apr 2012

@annie07 dakujem velmi pekne a prajem aj ja vam aby ste sa co nevidiet tesili s babatka.Ja este par dni pockam a ked stale nic kupim uz ten testik tak dufam ze na nom budu krasne kolajnicky a malicka mi z nebicka poslala do bruska braceka ci sestricku 🙂

cerilla
2. apr 2012

Ahojte, tak ja sa k vam tiez pridam ak mozem, je to tu taka prijemna skupina 🙂. My sme sa tesili uz minuly mesiac, ale predcasne (o babo sme prisli v 5 - 6.tt)... ☹ , kedze maternica sa vycistila sama, mozeme pokracovat v snazeni... Pekny dnik vsetkym

annie07
2. apr 2012

@cerilla vitaj 🙂 juuuuj to ja sa zacnem normalne bat, je tu strasbe vela zien co takto prisli o babatka ☹ prajem vam vela srastia, nech si vsetky najdete kolajnicky po takomto nestasti, moc si to zasluzite baby co ste toto prezili.

annie07
2. apr 2012

@simonkato moc si zasluzite babatinko, urob testik a daj vediet 😉😉😉

kapokapo
2. apr 2012

@annie07 Uuuuuuuuuuuplne suhlasim:DDD