Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@annie07 ja čakám či príde v piatok mrcha.....:/, už by sa patrilo konečne , aby neprišla.......ty ako pokračuješ?
@annie07 ahoj, ja nič zatiaľ, v piatok ma prísť mrcha, uvidíme...potajme dúfam, že konične už nepríde....krásne sviatky prajem
@annie07 nové ani nič. Ešte mám ovu, ale máme ocinka posledný deň doma. Nebudeme preto však sexovať za každú cenu, aj keď je u nás vo vzduchu cítiť tlak poslednej šance. Teraz máme pred sebou to strašnééé obdobie čakania, dúfaia a v neposlednom rade aj nahovárania si čolen slabučkých príznakov. Iste to veľmi dobre poznáte. A do toho ma čaká šibačka s mojimi loptošmi, lebo ocino nám už musí odísť.A babuľky čo už máte mrchu: hlavne to nevzdajme! 😉
@magnolie123 @mirka32o babenky ja tiez nic, mam uz 9. den mrchu, pijem alchemilku poctivo, tak uvidime co novy mesiac prinesie 😉 skusim robit pravidelne ovu testy, lebo ja v podstate ani neviem kedy mavam ovu 😅
@annie07 neviem či by pre mna lepsie nebolo nevediet, kedy mam ovu,kedze u mna je pravidelná .. lebo tak sa dokazem na to sustredit a stresovat, ze stale nic..... 😒
@kapokapo ja tiez nic nove, mrchujem 😀 ale dnes rano ma drahy dorazil- znamym sa v noci narodila dcerka a poslali nam mms, na tej fotke je este taka riadne cerstva 🙂 a jeho reakcia bola ze : " fuuuuuj ale je skarede, to mne by normalne zle prislo, keby mi dali taketo dieta................. " no sila, ze??
@simonkato Ty sa mas ked mas so zubkami pokoj.Ja mam geneticky horsie zuby po mamine, takze mam s nimi sustavne trapenie. Joj a zuby mudrosti ma tiez potrapili pred casom, teraz akoby sa ukludnili a nebolia, ale ony rastu postupne, tak cakam, ze sa este budu v buducnosti ozyvat...
A ty mavas tiez take bolesti pri mrche? Ja tiez hrozne. Ten Flektor co si mi poradila na zubky, tak ja ho pouzivam na bolesti pri mrche. To mi predpisal moj gynekolog, lebo bezne tlmice polesti ako Ibalgin a spol. mi nezaberaju. A ten Flektor ucinkuje tak do 15min. po vypiti. Tak mozes skusit aj ty na to tie boliestky pri kramoch.
Vcera som si robila 3 rozne tehu testy a vysli nastastie negativne, tak som mohla zacat brat tie antibiotika. A uz mi je aj o dost lepsie, takze zabrali celkom dobre. No a ako naschval mi oddnes zacalo ovulacne obdobie - mam hlien a tak, ale snazilkovat sa nemozeme kvoli tym liekom 😒 Este aj prisla na sviatky na navstevu sesterka s malickym syncekom a manzel bol z neho cely namakko a teraz mi stale rozprava ako uz strasne tuzi po babatku...No ved aj ja 😖 Ale ako pises - mesiac-dva vydrzime a mozeme to skusat dalej...Tak sa drzkaj aj ty, nech sa ti ta hnusna mrcha uz chytro skonci a mozete sa zase snazit o bejby. 😉
@annie07 Porod je dost zivocisna zalezitost, takze ak si manzel mysli, ze babatko vyjde z bruska krasne cistucke, vonavucke a ruzovucke, tak ho caka pri porode obrovske prekvapenie 😀 A co sa tyka foteciek, co sa posielaju po narodeni rodinke a znamym, tak asi by som radsej zvolila taku fotku, kde bude babenko uz ocistene a zabalene v perinke. 🙂 Inak ja mojho manzela uz odteraz pripravujem na porod, pretoze mam obcas pocit, ze sa mu cela ta zivocisnost porodu nezamlouva 😠 Ale nech si nemysli, ze sa z toho vykruti, to teda nie, pekne pude 😀
Inak snazilky krasne velkonocne sviatky prajem vsetkym!!!
@horseshoe moj drahy by porod urcite nezvladol... odpadol by v priebehu prvej minuty kontrakcii... 😀 😀 😀 ale tak mne povedala doktorka, ze ked budem tehu, tak normalny porod u mna pravdepodobne nebudu mozny, pretoze mam velku cystu v brusnej dutine, tak budem musiet ist sekciou.. 🙂
@annie07 No ja velmi chcem, aby bol manzel pri tom, takze ho na to pomalicky pripravujem. Joj a ta tvoja cysta neznie moc dobre 😒 , neda sa to laparoskopiou vyoperovat? Ja mam zase vela cyst v prsnikoch a dokonca v jednom aj maly nezhubny nadorcek. 😖 Tie moje cysty su v pohode, lebo to je vlastne len tekutina, preto miznu a znovu sa objavuju a tak dokola. Horsie je to s tym nadorcekom - to mi povedali, ze len operacne sa to da odstranit, comu sa ja chcem vyhnut. Zatial mi nerastie, tak uvidime...
MM bol PRI oboch PôRODOCH a TERAZ sa TVáRI ako PROFíK a POúčAL by DOKTOROV.
@horseshoe ja si davam ten flektor aj na mrchu pouzivame ho doma obaja skoro na kazdu horsiu bolest.Ale nieje to dobre keby som bola nahodou tehu tak sa snazim to obmedzovat.Mne ho predpisala doktorka na bolave krize a chrbat.Tazko sa tomu veri ze 23 rocna baba ma s tym problem ale ja som mala neskutocny s chrbticou robila som v hyze s miesnosti kde nemohlo byt viac ako 0 C a nad hlavou fukare cize som mala hrozne poprechladanu krcnu chrbticu a tento flektor mi nato velmi pomahal.U nas je to o babatku ze po nom stale pistim ja viem ze drahy tiez po nom tuzi ale ako by sa bal po malickej posiela ma stale k gyndosovi aby si bol isty ci je vsetko v poriadku a ten mi odporucil cakat aspon do leta lebo som mala cisarak pri malickej.Ale ja som drahemu povedala takto zlaticko jednoducho nebudeme si davat pozor a priroda to sama zariadi.A tento mesiac idem ku gyndosovi na rozne vysetrenia a povedal ze nasadi daku liecbu aby som ostala rychlejsie tehu 🙂 .Tak uvidim,bo som menila doktorku za doktora.S mojou som bola velmi sklamana vobec mi pri malej nepomohla ☹ a zaslo to moc daleko.Nehovorim ze za to moze ale mohla na to ze malicka mala geneticku vadu nezlucitelnu so zivotom prist aj skor 😠 .Nemusela som citit uz jej pohyby ach ked o tom pisem zase placem ☹ nikdy sa z toho nedostanem velky kus srdca mam vytrhnuty z hrude.Aj preto neskutocne tuzim po babatku aj ked sa hrozne aj bojim tuzba je silnejsia.Lebo ze to bola len nahoda v rodine nikdy nikto podobne nic nemal ale geny su spiny dedia sa az 7generacii do zadu.Ze to bolo 1:100 hm v sportke take stastie nemam ☹ .Ja sa tesim na zajtra ked ma pride synovcek vysibat ma dva rocky a je to poklad hrozne ho lubim a myslem ze aj on mna take sladke stipane bocinky mi nedava ani polovicka 😝 .Neboj douzivas antibiotika pockas este daky cas aby sa z tela vyplavili a potom sa urcite zadari 😵 .A asi je to aj dost o tej psychyke ja sa na to moc teraz upinam a to nieje dobre pri malinkej som na druhy sup bola v tom.A to som nic nepocitala neriesila plodne neplodne dni .Ale akosi sa teraz neviem od toho odputat ale dufam ze nam to obom vide a budeme stastne maminky 😅
Babenky prajem vam krasne prezitie velkonocnych sviatkov
no baby ja ako vzdy pred mrchou v ocakavani pozeram kociky vo velkom, mi sibe 😀 a ked ju dostanem opat sa ukludnim na chvilu.... 🙄
@magnolie123 ahoj, takych nas tu je.... 🙂 🙂 🙂
@simonkato Moj drahy tiez uziva Flektor na chrbat. Mna bolieva tiez, lebo mam skoliozu, ale mne najviac pomaha pravidelne cvicenie. K tym doktorom - no najst dobreho doktora je dnes fakt deviza. Ja som uz tiez menila viackrat a nielen gynekologa. Najhorsie je, ze tomu doktorovi plne doverujes a on nemusi vzdy konat spravne. A pri takej citlivej zalezitosti ako je priviest noveho cloviecika na svet by mali doktori svoju pracu odvadzat co najsvedomitejsie.
To, co ta postretlo s babatkom, je velka rana a ja sama si to ani neviem predstavit, ako by som to prezivala... 😢 A tak sa mi tazko aj hladaju slova, ktore by ta utesili. Velmi ti prajem, aby sa vam babenko podarilo a aby laska k nemu odplavila vsetku tu bolest, ktoru nosis v srdci...
Napriek tomu sa mi paci tvoj pristup, ze to beries tak volne a nechas to na prirodu. Ono takyto volnejsi pristup je podla mna najlepsi. A presne ako pises - je to hlavne o psychike, netreba "tlacit na pilu". Moj gynekolog mi prizvukuje, ze najvacsi kamen urazu je prilisne upnutie sa na plodenie deti - sam mi radi, ze treba to robit tak, ze ist do kina, na zabavu, aj si vypit vinko a tak. Proste byt v pohode, cista hlava, robit veci prirodzene, tesit sa zo zivota... V podstate su to tie najjednoduchsie rady ako otehotniet, no pre nas zienky silne tuziace po babenku je to paradoxne velmi tazke 😀
Ahojte budúce maminky. V prvom rade Vám chcem popriať krásne sviatky a veľa veľa vody 😉 . Dnes sa mi tak strááááášne nechcelo vstávať do roboty. 3dni som doma preleňošila a dnes som už o 4tej musela vstávať. Navyše ma bolí hlava, kašlem ako tuberák a cítim, že sa mi mrcha blíži. Mala by prísť 13.4. Do teraz som dúfala, že tá hnusaňa príde až o 9mesiacov ale bolí ma brucho a prsia pri každom pohybe čo je u mňa znak blížiacich sa krámov ☹ . Som veľmi sklamaná a nešťastná.Keby som mala aspoň o 5rokov menej.......fňuk.Jarná a predkrámová depresia ako vyšitá 😖 . Od soboty teda začínam ďalší mesiac snaženia a ako už po mnohokrát dúfam, že to tentoraz víde
baby stvrtok mam mát mrchu a vzdy ma prsia strasne boleli, teraz ma vobec nebolia.....som prekvapena, uvidime.......
@magnolie123 drzime palce...
@magnolie123 to máš dobré, držím palce aby žiadna mrcha neprišla......ja ako som písala to mám dostať v piatok, no u mňa fungujú všetky príznaky úplne ukážkovo, takže drobčeka v brušku určite nemám 😢 ☹
@ataner81 mna stve len to, ze mam ureaplazmu, po jednych antib.ju mam stale, ale vsetko mi funguje ukazkovo, ovulacia cyklus, pri ureaplazme nemam ziadne tazkosti vytoky nic, kedze v cechach to neliecia, ma to 50 perc.populacie, tak uvidim , pouziala som gel conceive prvy krat, tam spermie preziju dlho pri nom zevraj, kedze pri ureaplazme som pocula , ze tazko preziju, uvidime ci pride mrcha....
@magnolie123 veru aj ja sa stale otacam po kocikoch... 😅 ale neviem, ja si myslim, ze to, ze sa nam nedari je hlavne zo stresu... ja mam strasne stresujucu pracu... takmer kazde rano sa budim uz vopred uplne vystresovana, proste vstavam so zlym pocitom 😖 este k tomu chodim domov neskor vecer a to som uplne unavena... u nas v praci pojem ako pracovna doba totiz neexistuje 😠 myslim si, ze to je hlavny dovod... ale snazim sa teraz aspon vitaminky, lanove semienko, goji, grepiky a avokado papat... tak uvudime. Drzim vam vsetkym palceky babulky 😉
@magnolie123 môžem sa spýtať kde zoženieš ten gél?Je na predpis?
@horseshoe moja lutovat ma nemusis nie som prva ani posladna co ju postretol tento hnustny osud 😒 .A niektore zeny su na tom ovela horsie ako ja ☹ .Musela som sa naucit pozerat na to aj z tejto stranky aj ked nikdy nepochopim preco prave my co by sme dali bambulke aj to najposlednejsie.Osud je velmi kruty 😠 .Nieje den co by som na malicku nemyslela mala by uz ale 4mesiaciky v obchode pri deckych vecickam mi trha srdce ked vidim tehulku kocik vzdy to priserne boli 😢 .Teraz mam velmi dobru kamosku tehu a tesim sa ale je to take zvlastne ked mi ukazovala 4D drobceka vecicky bolo tazke neplakat ale hladkam brusko co to da aby sa aj na nas nalepilo 😀 .Objednala som si ovu testiky a tento mesiac skusim poistit kedze mrcha chodi ako sa jej paci 😖 .Aby som vedela ze to je urcite ovulka aj ked hlienik mavam aj citim vajecniky ale istota je istota.Tak pevne verim ze v najblizsich mesiacoch sa to musi podarit 😉

dakujem babulky 🙂 tak mrcha uz dorazila. snad sa tento cyklus zadari a bude na najblizsich 9 mes. posledna... a to iste, samozrejme, prajem vsetkym snazilkam. Pekne sviatky!