icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

sanchez81
13. apr 2012

@mirka32o mňa tiež čistili pod narkózou, ale predtým som začala krvácať. Ale zrejme plod neodišiel....asi to neviem pomenovať správne....ale bolesť sme prežili rovnakú 😔 dúfam, že budeme prežívať čoskoro rovnakú radosť 😵

sanchez81
13. apr 2012

@magnolie123 ovuláciu cítim aj ja a poriadne, preto zatiaľ neriešim nič. Mám doma aj Femibion ale beriem ho sporadicky. A ešte mám také bylinné kvapky-Femigard-poznáte to niektorá?

sanchez81
13. apr 2012

@kacena85 obdivujem ťa, rok je strašne dlhá doba...keď žena túži po dieťatku, tak je dlhá doba aj medzi dvoma cyklami-aby zistila či je tehu, alebo sa zase treba snažiť........ držím palce, nech čo najskôr počujem dobré správy 😉

ludka77
13. apr 2012

@mirka32o to mi je moc ľuto, že ste prišli o "bábo" nám sa stalo to isté ale už v 7tt. Bolo to hrozné ale u teba určite ešte horšie keďže išlo už o 16tt ☹ U mňa to bolo v novembri mali sme si dať pauzu 3 cykli a teraz sa nám hneď na prvý šup podarilo, tak verím že bude všetko ok.

@sanchez81 držím vám moc palce

sanchez81
13. apr 2012

@ludka77 to je perfektné, tak vy už čakáte! držím palce! určite to bude tentokrát všetko ok 😉

ludka77
13. apr 2012

@sanchez81 ďakujem, strach síce mám ale nepripúšťam si, že by sa to zopakovalo!

sanchez81
13. apr 2012

@ludka77 určite nie! 😵

sanchez81
13. apr 2012

@ludka77 treba pozitívne myslieť! Ja ani nechcem dovoliť svojej hlave pripustiť si takú možnosť-keď sa nám znova podarí byť tehu 🙂

ludka77
13. apr 2012

@sanchez81 veru presne tak to mám v hlave zakódované, že v decembri sa budeme tešiť z bábätka 😀

sanchez81
13. apr 2012

@ludka77 určite áno 🙂 A nezabudni mu to každý deň povedať, nech ho ani nenapadne odísť! 😀

ludka77
13. apr 2012

@sanchez81 to som mu všetko vysvetlila včera 🙂 🙂 ale tak budem to určite opakovať často

alenitka
13. apr 2012

baby ako tak pozeram, vosla som do dobrej temy.. ja mam tiez za sebou cistenie v narkoíze v 8tt ale uz pred dvoma rokmi. teraz sa uz par mesiacov snazime a nic .. ale dufam ze coskoro sa uz budeme tesit. meriam BT ale mam ju cudesnu, ako keby som dnes co je 8DC mala ovulku, ale ani hlien ani nic. tak to asi preto, lebo som mala zle sny v noci a budila som sa stale. uvidime zajtra ci teplota klesne. A inac pijem alchemilkovy caj a od dnes aj cerstvo pripravenu grepovu stavu. citala som to tu aj ked neviem naco to je dobre 🙂 snad mi niektora poradi 🙂 a tie lanove semienka ? mam ich doma ale neviem co s nimi... manzelovi som kupila goji tak podctivo papa 🙂)))

tatarida
13. apr 2012

akurat mi manzel oznamil ze sused prebral zasielku s tehu a ovu testami 😀 takze testy su doma a mam pocit ze aj mrcha niekde za rohom :-/

sabaka
13. apr 2012

@alenitka dobre ranko! 🙂 grepovy dzus napomaha plodnemu hlienu a pije sa od 5 dna pred ovu az do ovu. a lanove semiacka su zdrojom Omega-3 NMK a lignanov, ktoré pomáhajú zlepšiť hormonálnu rovnováhu v prospech progesterónu a taktiez pomahaju "vylepsit" kvalitu plodneho hlienu. Je super, ze pijes alchemilkovy caj
ozaj, tie lanove semiacka ja papam bud v müsli alebo v salate 🙂 niektore baby si ich namacaju do vody a nechaju vyluhovat ale to mi vooobec nechuti 🙂 skus k meraniu teploty pridat ovu testy aby si mohla presne urcit, kedy mas ovulku. Zelam ti kazdopadne vsetko dobre a nech to co najskor klapne 😉

anitka22
13. apr 2012

caute baby... nam s mm sa najviac zatial paci casual play playmoon 😵 ale este je veeeel mesiacov pred nami... trosku od temy otazka - meriate si bazalnu teplotu? hlupa otazka ale ako? normalnym teplomerom? kedy? aka ma byt teplota?

magnolie123
13. apr 2012

@anitka22 kamarátka ma tiež ten playmoon a sú neskutočne s ním spokojní... 🙂

tatarida
13. apr 2012

@anitka22 ja sice nemeriam zatial ale vraj hned po zobudeni, pred tym ako vstanes z postele a existuje na to aj speci teplomer (umyvatelny-vodotesny) ale myslim ze to zvladne aj obycajny tak isto (len opatrne s umyvanim potom)

anitka22
13. apr 2012

@tatarida no ja to asi skusim najpr s obycajnym a budem si grafovat 🙂

kacena85
13. apr 2012

@anitka22 ja meriam bt obycajnym teplomerom a vse je ok,treba hned po zpbudeni este postely,a v tu istu hodinu kazdy den aj vikendy ;) a aby bola ok tak musis mat min 4 hod riadny spanok

kapokapo
13. apr 2012

@sanchez81 ...urcite budeme, uz s nato tesim 🙂

horseshoe
14. apr 2012

@magnolie123 dikes za vysvetlenie. drzim palceky, nech sa babo zadari 😉

sagitta8
15. apr 2012

ahojte baby, co nove? tak ja cakam, ci pride ms, verime, ze nie.. tu je grafik po prvom mesiaci meriania - som z toho jelen http://www.fertilityfriend.com/home/3bed0d
drzim na palceky vsetkym

mirka32o
15. apr 2012

@sagitta8 aj ja čakám a čakám. Mrcha má prísť v piatok, ale už teraz si veľké nádeje nedávam. Je to len pocit, nemám príznaky ani mrchy, ani tehu. No trpezlivo čakám na to, ktorá z vás nám sem dá čo najskôr fotku s 2 čiarkami.

sagitta8
15. apr 2012

@mirka32o jaj, drzim nam palce, ja tiez tak o nicom, ani priznaky tehu, ani ms.. proste nic, ale tiez tomu moc neverim, som si aj objednala ovu testy na buduci cyklus a fytosoju, uvidime, ci bude treba.. tak buduci tyzden mozeme otestovat spolu 😉 snad sa podari. vy sa kolko snazite?

mirka32o
15. apr 2012

@sagitta8 snažíme sa od konca februára, čiže 1 testík som si robila v marci. Dúfala som, že tie ovu testíky, čo som mala boli posledné potrebné, tehu mám v zásobe. Ja budem obiednávať nové, až keď si budem istá, že ich budem potrebovať. Teda keď príde mrcha. Ale nemusela by, že? Ja som ale chorobne zvedavá, preto si bude 1 tehutestík robiť v stredu, 2 dni pred ms. To ten ne detekciu tehu niekoľko dní po oplodnení. A 2 potvrdzujúci v piatok. Teda ak ma mrcha nepredbehne. To som teda zvedavá aj na teba. Ešte som nemala kamošku, s ktorou by som bola naraz tehu. Tak snáď nám to vyjde. 😉

sagitta8
15. apr 2012

@mirka32o no tak velmi by som nam to priala, my teraz skusame druhy cyklus a bol by asi zazrak, keby sa to tak rychlo podarilo.. ja tiez v stredu planujem test, ak mrcha nedorazi skor, ale nesmie a hotovo 😠 ja by som sa najradsej testovala uz teraz, ale minuly cyklus som sa tak parkrat sklamala, ze sa snazim teraz radsej vydrzat.. tak sa tu urcite vidime a testujeme a davame fotecky. tesim 🙂

magnolie123
15. apr 2012

no baby, mne mrcha dorazila, takže opať nič :/

mirka32o
15. apr 2012
bambulka026
15. apr 2012

@magnolie123 ...som na tom podobne... 😒

bambulka026
15. apr 2012

Babule, dali ste si urobit u zenskeho vysetrenia kym ste zacali snazilkovat?
Dnes som citala, ze ked sa nedari, mozu byt na pricine chlamydie, mykoplazmy alebo ureaplazmy...
Skusim zajtra zavolat doktorke ci by mi nespravila vysetrenie na tieto veci, lebo na chlamydie som sa uz kedysi liecila...