icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

sabaka
23. apr 2012

@basikes neslo to... nevadi, skusime zajtra, rano je mudrejsie vecera 😉

sanchez81
23. apr 2012

@sagitta8 som tu dávnejšie nebola, blahoželám 😀

tinushka13
23. apr 2012

@sagitta8 vsak podla poslednej menstruacie ti to ako vychadza? tak ti to bude aj lekarka zatial ratat..🙂 my sme sa snazili od augusta 2011 ale zasa nie nejako strasne aktivne,. len sme si nedavali pozor.. teda moj drahy to bral ze super .. a ja som to brala asi tak ze ano bude sex a prave teraz sa to podari.. takze kazdy isiel svojou cestou.. 😀 😀 😀 😀 😀

tinushka13
23. apr 2012

@bambulka026 Ja tomu nechápem.. tak mne brala krv v 4tt a mala som HCG hodnotu 3014 jednotiek.. a potom v 6TT som bola na sono bo som mala bolesti a lekar pekne videl machulku.. Ako jasne ze nemusi byt nic vidiet.. ale aby to neskusila cez krv a HCG? nezúfaj.. ak pôjdeš neskôr, tak uvidíš drobčeka a rovno už aj so srdiečkom..a ver že to je tak niečo úžasné a nádherné že tam aj odpadneš.. 😀 😀 😀

kapokapo
23. apr 2012

@sabaka ahoj, ja som 17DC, ja si nic nemeriam ani neuzivam ziadne pripravky... mam za sebou missed abort a to som na vsetko pekne dohliadala....teraz to skusim tak ako zvysok ludstva, obycajnym sexom 😀
Ale ovulku budem mat zajtra, v piatok som bola na gynekologii, lekar to tak predpovedal 🙂 ale ja sa musim prizat, ze ja viem kedy mam, je mi vtedy strasne zle cely den, na zvracanie, hlava sa toci, brucho boli... od kyretu mam vzdy taketo stavy...

tatarida
24. apr 2012

@mia117 ahoj ja dnes 43DC, vcera som robila test...negativny ☹ a bola som aj u dokiho, vravel ze nevidi ziadny problem, vsetko vyzera ok ale ze to vobec nevyzera na to ze by nejaka mrcha mala prist......tak som z toho uz uplny jelen.... ale pichol mi vyvolavacku a teda sa bud dostavi alebo pribudne ta ciarka na teste, co by ma teda rozhodne viac potesilo 🙂
predpisal mi rovno aj duphaston a clostilbegit takze ak ta svina pride tak som na nu pripravena!!!!!!!

tatarida
24. apr 2012

@bambulka026 nezufaj! aj na mna doky kukal jak na zjavenie ze som 42DC a robila som test....ze co chcem tak skoro?? (ale teda ja mam na nom len 1 ciarku ☹ )
ja mam nepravidelny cyklus a cca 35 dni takze ak bola ovu neskor je asi este vsetko mozne
neboj, tyzden prejde ako voda a bude to uz aspon iste! 🙂

tatiana77
24. apr 2012

@sagitta8 dakujem Ti velmo pekne...tesim sa, ze sa Vam zadarilo...a drzim palce, nech vsetko dobre dopadne..a priebezne informuj

tatiana77
24. apr 2012

@sabaka no ja si nerobim graf......zacala som si merat teplotu.....cez vikend som mala 36,8 tri dni...a dnes, vcera 37,1 a 37,2....ked som otehotnela s mojou dcerkou, tak som si nic nerobila a vyslo to na prvy mesiac....ale je pravda, ze som vsetko brala sportovo....

basikes
24. apr 2012

@sabaka taakze znova nizka teplota, ten 8.den zmizol, cize som normalne 12dc (vcera som sa o den sekla 😝 ) a cakam vajkooo 😉 normalne mavam okolo 15.dna, len posledny cyklus som mala dlhy, ze az na 30den ovu, ale teraz nevydrzim cakat tak dlho, tak nech si svihne!!!

sabaka
24. apr 2012

@basikes dobre rano. na 30 den ovu? to ta uz isto mrle zrali 🙂 tak hadam tentoktat coskoro dojde. a ako dlho sa uz snazis?

sabaka
24. apr 2012

@tatiana77 no super,teploty nasvedcuju tomu, ze ovulacia prebehla v poriadku. a ak nemas problem otehotniet, tak merat nemusis, urcite je to dobre ak na to clovek nemysli a ak to ide same od seba a rychlo. nech ti to cim skor vyjde. ja sa priznam, ze mi to meranie teplot dopomohlo spoznat lepsie svoje telo - predtym som nemala ani tusenia, ze kedy ovulujem, ci vobec a pod. 🙂 teraz sa tak lepsie "pocuvam" 🙂

sabaka
24. apr 2012

@kapokapo ok chapem! dobry plan 🙂 len tu kyselinu listovu by si aspon mohla brat, do zasoby 🙂
alebo vela listovej zeleniny. zvlastne, ja ovu necitim nikdy - okrem zvysenej teploty

prunee
24. apr 2012

@bambulka026 Ahoj, o tyzden uz bude urcite nieco vidiet. Ja som bola tiez na sone prvykrat v 5 tt a nic len malinka bodka, dr povedal, ze mam prist znovu najskor za 7-10 dni. Mne krv zobrali mala som 1235,8 HCG. A o ten tyzden ked som isla znovu na sono, tak tam uz bola mala bublinka, podla menstruacie mi to vychadzalo na 6 tt, ale doktor povedal, ze je to 4 tt. Takze je to posunute, mozno sa dlhsie uhniezdovalo, alebo neskorsia ovulacia.
Drzim palce!

basikes
24. apr 2012

@sabaka tak trochu sme sa snazili pred rokom a pol asi 4cykly, ale to len tak, ze ak bude tak bude. a potom rok nic, lebo som brala lieky, cez ktore sa nemoze a teraz marec zase tak, ze ak bude tak bude a teraz v aprili sme sa rozhodli, ze naplno pracujeme na vyrobe 🙂) ale merat a sledovat ovulku som zacala asi pred 2rokmi, ked som asi po 7 rokoch vysadila antikoncepciu, tak aby som vedela co a ako a keby som nemerala teplotu, tak ani netusim kedy mam ovu a ci ju vobec mam, lebo nemam stale rovnako dlhe cykly

tatiana77
24. apr 2012

@sabaka jeej, to sa tesim...ano, aj ja mam pocit, ze sa lepsie spoznam...aj tebe zelam, nech sa zadari....

mirka32o
24. apr 2012

@sagitta8 aj ja som skoro odpadla, keď som to tu našla. Som šťastná aj za teba 😀 .Len si pekne vychutnaj tieto jedinečné momenty.

mia117
24. apr 2012

@tatarida Ahoj , ja sa chystam zajtra na gyndu, dnes mam 42DC tak uvidim co a ako, drzim ti palce aby si nasla za par dni na teste // ciarky 🙂

mirka32o
24. apr 2012

@bambulka026 Tak to mi neuveríš. Náš malý zázračik má prísť na svet 24. al. 25. decembra. Doktor sa smial, že k nám príde Ježiško 2x. Inak mám tam ešte vraj nejakú baktériu, tak mám popri tom lieky a tiež duphaston, aby sme predišli tomu, čo sa stalo minule. A vraj sme sa aj dobre trafili, lebo vylúčil mimomaternicové tehotenstvo 🙂 . Náš ocinko je v 7 nebi. Ostatným držím všetky prsty.

tatarida
24. apr 2012

@mia117 no tak drzim palce, sme na tom velmi podobne! ja uz moc nedufam ze budu // ale neva, ked pride mrcha mozem ist s usmevom a s kopou lentiliek (co mi predpisal doki) do dalsieho cyklu 🙂 len nech uz pride alebo nepride vobec 😀 daj zajtra vediet ako si dopadla!!!! ja som sa bala ze tam bude nejaka cysta alebo taky daky problem, ale vraj tam nic nieje, tak som sa aspon ukludnila a pichol mi vcelicku do prdele 😀

mia117
24. apr 2012

@tatarida co ty vies, stat sa moze vselico 😉 uvidis ze mi za par dni napises, ze mas na teste// ciarky 😉 ja som tiez sama zvedava ako to dopadne 🙂 a tiez si necham pichnut 😉 au au

mirka32o
24. apr 2012

@tatarida Ty ma chceš koľko naťahovať?Tak som bola na teba zvedavá....No nevadí. Ja budem ešte chvíľku zvedavá, ale som rada, že to nie je nič vážnejšie.

tatarida
24. apr 2012

@mia117 hlavne si to daj pichnut do tej strany na ktorej nespavas lebo ja som si cely vecer nadavala 😀
@mirka32o
ja uz neverim v // ale bodaj by ste mali pravdu 🙂 ale ved na dobre sa oplati cakat, takze nevadi!!!!!
na mnazela som cakala dlho predlho a oplatilo sa, pockam si teda aj na babenko 🙂

mia117
24. apr 2012

@tatarida dakujem, dobra rada 🙂 chcem sa opytat, meriala si si aj BT ? mne to baby poradili, ale ja to sledujem zatial len 5 den, mam ju izku, tak sa pytam ci tonaozaj s tym dostsuvisi, ze keby som bola tehotna tak mam vysoku, ale zas ak som este len teraz mala ovulku , tak by to este asi dobre neukazovalo, kedze aj test je negat, alebo?...............

tatarida
24. apr 2012

@mia117 jajjj tak totok netusim ja som z tych grafov total jelen 😀 ale po mrche zacnem aj s tym, slubujem! to bude super budicek, sparat sa kazde rano v pipine teplomerom 😀

mia117
24. apr 2012

@tatarida nieco mi o tom hovor 🙂 ale co vsetko by sme pre to mimco neurobili 🙂

tatarida
24. apr 2012

@mia117 no fakt 🙂 asi nieje nic krajsie ako prave toto kazde rano o 4:30 😀 a to sa tesim ked spim cez vikend do 6 no koniec peknym casom..... po takomto zazitku uz isto znova nezaspim 😀

mia117
24. apr 2012

@tatarida to nemusis tak skoro snad. ja to meriam okolo 6-7 hod 🙂

tatarida
24. apr 2012

@mia117 lenze ja vstavam vtedy 🙂

mia117
24. apr 2012

@tatarida aha 🙂 tak to nezavidim. ☹ kontrolovala si si ovulaciu ako si mala tento mesiac?