Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@sagitta8 vsak podla poslednej menstruacie ti to ako vychadza? tak ti to bude aj lekarka zatial ratat..🙂 my sme sa snazili od augusta 2011 ale zasa nie nejako strasne aktivne,. len sme si nedavali pozor.. teda moj drahy to bral ze super .. a ja som to brala asi tak ze ano bude sex a prave teraz sa to podari.. takze kazdy isiel svojou cestou.. 😀 😀 😀 😀 😀
@bambulka026 Ja tomu nechápem.. tak mne brala krv v 4tt a mala som HCG hodnotu 3014 jednotiek.. a potom v 6TT som bola na sono bo som mala bolesti a lekar pekne videl machulku.. Ako jasne ze nemusi byt nic vidiet.. ale aby to neskusila cez krv a HCG? nezúfaj.. ak pôjdeš neskôr, tak uvidíš drobčeka a rovno už aj so srdiečkom..a ver že to je tak niečo úžasné a nádherné že tam aj odpadneš.. 😀 😀 😀
@sabaka ahoj, ja som 17DC, ja si nic nemeriam ani neuzivam ziadne pripravky... mam za sebou missed abort a to som na vsetko pekne dohliadala....teraz to skusim tak ako zvysok ludstva, obycajnym sexom 😀
Ale ovulku budem mat zajtra, v piatok som bola na gynekologii, lekar to tak predpovedal 🙂 ale ja sa musim prizat, ze ja viem kedy mam, je mi vtedy strasne zle cely den, na zvracanie, hlava sa toci, brucho boli... od kyretu mam vzdy taketo stavy...
@mia117 ahoj ja dnes 43DC, vcera som robila test...negativny ☹ a bola som aj u dokiho, vravel ze nevidi ziadny problem, vsetko vyzera ok ale ze to vobec nevyzera na to ze by nejaka mrcha mala prist......tak som z toho uz uplny jelen.... ale pichol mi vyvolavacku a teda sa bud dostavi alebo pribudne ta ciarka na teste, co by ma teda rozhodne viac potesilo 🙂
predpisal mi rovno aj duphaston a clostilbegit takze ak ta svina pride tak som na nu pripravena!!!!!!!
@bambulka026 nezufaj! aj na mna doky kukal jak na zjavenie ze som 42DC a robila som test....ze co chcem tak skoro?? (ale teda ja mam na nom len 1 ciarku ☹ )
ja mam nepravidelny cyklus a cca 35 dni takze ak bola ovu neskor je asi este vsetko mozne
neboj, tyzden prejde ako voda a bude to uz aspon iste! 🙂
@tatiana77 no super,teploty nasvedcuju tomu, ze ovulacia prebehla v poriadku. a ak nemas problem otehotniet, tak merat nemusis, urcite je to dobre ak na to clovek nemysli a ak to ide same od seba a rychlo. nech ti to cim skor vyjde. ja sa priznam, ze mi to meranie teplot dopomohlo spoznat lepsie svoje telo - predtym som nemala ani tusenia, ze kedy ovulujem, ci vobec a pod. 🙂 teraz sa tak lepsie "pocuvam" 🙂
@bambulka026 Ahoj, o tyzden uz bude urcite nieco vidiet. Ja som bola tiez na sone prvykrat v 5 tt a nic len malinka bodka, dr povedal, ze mam prist znovu najskor za 7-10 dni. Mne krv zobrali mala som 1235,8 HCG. A o ten tyzden ked som isla znovu na sono, tak tam uz bola mala bublinka, podla menstruacie mi to vychadzalo na 6 tt, ale doktor povedal, ze je to 4 tt. Takze je to posunute, mozno sa dlhsie uhniezdovalo, alebo neskorsia ovulacia.
Drzim palce!
@sabaka tak trochu sme sa snazili pred rokom a pol asi 4cykly, ale to len tak, ze ak bude tak bude. a potom rok nic, lebo som brala lieky, cez ktore sa nemoze a teraz marec zase tak, ze ak bude tak bude a teraz v aprili sme sa rozhodli, ze naplno pracujeme na vyrobe 🙂) ale merat a sledovat ovulku som zacala asi pred 2rokmi, ked som asi po 7 rokoch vysadila antikoncepciu, tak aby som vedela co a ako a keby som nemerala teplotu, tak ani netusim kedy mam ovu a ci ju vobec mam, lebo nemam stale rovnako dlhe cykly
@bambulka026 Tak to mi neuveríš. Náš malý zázračik má prísť na svet 24. al. 25. decembra. Doktor sa smial, že k nám príde Ježiško 2x. Inak mám tam ešte vraj nejakú baktériu, tak mám popri tom lieky a tiež duphaston, aby sme predišli tomu, čo sa stalo minule. A vraj sme sa aj dobre trafili, lebo vylúčil mimomaternicové tehotenstvo 🙂 . Náš ocinko je v 7 nebi. Ostatným držím všetky prsty.
@mia117 no tak drzim palce, sme na tom velmi podobne! ja uz moc nedufam ze budu // ale neva, ked pride mrcha mozem ist s usmevom a s kopou lentiliek (co mi predpisal doki) do dalsieho cyklu 🙂 len nech uz pride alebo nepride vobec 😀 daj zajtra vediet ako si dopadla!!!! ja som sa bala ze tam bude nejaka cysta alebo taky daky problem, ale vraj tam nic nieje, tak som sa aspon ukludnila a pichol mi vcelicku do prdele 😀
@tatarida dakujem, dobra rada 🙂 chcem sa opytat, meriala si si aj BT ? mne to baby poradili, ale ja to sledujem zatial len 5 den, mam ju izku, tak sa pytam ci tonaozaj s tym dostsuvisi, ze keby som bola tehotna tak mam vysoku, ale zas ak som este len teraz mala ovulku , tak by to este asi dobre neukazovalo, kedze aj test je negat, alebo?...............

@basikes neslo to... nevadi, skusime zajtra, rano je mudrejsie vecera 😉