icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

werusss
27. apr 2012

@sagitta8 ...hehe...dakujem...dufam ze to budu dobre spravy a ak nie tak pokracovanie po ms...🙂

martaniana
27. apr 2012

@tatiana77 Ďakujem 🙂 Držím palce, aby sám vám čím skôr zadarilo 🙂

tinushka13
27. apr 2012

@tatiana77 jejda ja som taká nedočkavá aj za teba.. keby som mohla tak ti ho ocikám odfotím a pošlem.. 😀 😀 ale my si rady počkáme.. 😉

tinushka13
27. apr 2012

@sagitta8 Neboooj jasne že povie.. len počkaj aby ti nepovedal, že tam máš dve machuľky.. 😉 😉 uvidíš že v pondelok sem budeš dávať ete aj foto... sa stavím s tebou.. 😝 😝

nika2_2
27. apr 2012

@tatiana77 jee, si zlata... naozaj je vonku krasne, cez vikend si idem sadit kvietky na balkon a aj daku skalku vymyslim na zahrade, tak sa budem tesit a popri tom cakat

tatarida
27. apr 2012

@tramtara no vitaj mrchana!!!! uracilo sa jej???? 48dc??? ja som dnes 46 a mam pocit ze uz to dlho nepotrva, je asi niekde za rohom tak sa tesim na spolocny cyklus a snazenie ak nam to bude naraz vychadzat 🙂

janina218
27. apr 2012

ahojte baby, tak aj my sa snažíme od marca tohto roku. som si naivne myslela, že hneď prvú ovulku otehotniem 🙂 asi to také jednoduché nebude 🙂

janina218
27. apr 2012

Inak nie je tu niekto, kto mal zavedenú Mirenu?

tatiana77
27. apr 2012

@tinushka13 hihi...si zlata...ale asi si ho spravim v stredu...nebude to skoro? stale si hovorim, ze si urobim test, az ked mi bude meskat...a teraz si ho zase chcem urobit skor...hrozne... ☹ zatial nemam zilky vystupene....

tatiana77
27. apr 2012

@nika2_2 no vidis....prejde Ti cas ..uvidis....a byvate v rodinnom dome, ked ides sadit do zahrady?

nika2_2
27. apr 2012

@tatiana77 ano v dome, dakedy sme vselico sadili ajajaj, ale teraz len kvietky v predzáhradke. A ty?

tatiana77
27. apr 2012

to mas super.....my byvame v bytovke, ale nasi, brat, svokrovci byvaju v dome...takze mavame o zabavu postarane...niekedy aj zavidim...samozrejme v dobroom, lebo v lete je to fajn byt vonku okolo domu 🙂 okrem svokrovcov vsetci byvame v Bratislave

tatiana77
27. apr 2012

@nika2_2 ten mail co som napisala, patril tebe...to je tak, ked robim tri veci naraz... 🙂 inak, kedy sisi robila prvy test? ked Ti meskala menstruacia ?

tinushka13
27. apr 2012

@tatiana77 Neboj ničoho.. kedy ju máš mať? veď si kúp nejaký 10 test a skús.. keď nebude nič vidieť tak vyskúšaš neskôr.. to že tam nič nebude neznamená že ete nemôžeš byť tehu.. takže ti držím palce a cikaj presne.. :P

tatiana77
27. apr 2012

@tinushka13 🙂 ma dostat 07.05....skusim, a uvdim dam vediet...dakujem...idem uz z prace.....pekny dnik

tatarida
27. apr 2012

@tramtara zeby sme boli total rovnako nacasovane???
@mia117 potichu hlasim 1dc este len par kvapiek tak dufam ze sa to do vecera rozbehne a budem si moct fakt oznacit 1DC!!!!! 😀 asi som na hlavu ale tesim sa ze je uz koniec toho neuspesneho nekonecnedlheho cyklu a zaciname novy! snad uspesny s nasimy novymi kamosmi clostylbegitom a duphastonom 🙂

mia117
27. apr 2012

@tatarida ahojky, dufam ze tento cyklus bude uspesny 😉 ja dnes 45 DC a za par dni by mala prist oneskorena ovulka a samozrejme dufam ze taktiez uspesna 🙂

tatarida
27. apr 2012

@mia117 tak ty mas este stale sancu ukoncit tento cyklus // 🙂 stale drzim palce!!!!!

mia117
27. apr 2012

@tatarida dakujem pekne, dufam ze to dobre dopadne ☹ 🙂

macka23
27. apr 2012

@janina218 ahoj tiez snazime cca od marca...no a aj ja som dufala, ze sa podari na prvy sup drobciatko..a nic zatial...takze drzim palce 🙂

janina218
27. apr 2012

@macka23 ďakujem, veľa šťastia aj tebe 😉 používaš aj nejaké "pomôcky"? 🙂 myslím tým, čaje, vitamíny...

macka23
27. apr 2012

@janina218 vdaka 🙂 zatial len kyselina listova, snad postaci 🙂

bambulka026
27. apr 2012

Dalsi test a dalsie 2 //, ako je potom mozne ze ultrazvukom nic nevidno?
Mam prist znovu v piatok, to uz budem 8tt,
Uz som z toho na nervy... ☹

tinushka13
28. apr 2012

@bambulka026 Neboj nič.. iste sa len niekde skryl drobec a v piatok ho už uvidíš.. alebo vyskúšaj iného lekára.. ja keš som bola prvý raz na sono mne tiež nevedela nájsť.. ale náhoda bola, že tam mala ete jednu dr. a ta mi drobčeka našla.. takže vôbec nezúfaj.. my ti stále držíme palčeky... keď sú kolajničky tak sú.. 😉 😉 😉 a budem držať palčeky aby nebolo mimomaternicové.. ale tomu neveríme , však? 😝 tak hlavu hore Bambulka 😉 😉

bambulka026
28. apr 2012

@tinushka13 kiez by si mala pravdu, uz ma napadaju hocijake myslienky.
Uz aby bol piatok...

tinushka13
28. apr 2012

@bambulka026 Nesmieš sa vzdávať a pripúšťať si niečo také.. vždy je nádej.. ak tamm predsa len je čertík malý niekde skrytý..tak ho pekne uprosíkaj aby sa v piatok ukázal maminke a on ťa iste vypočuje. zlobítko malinkaté.. 😀 😀

bambulka026
28. apr 2012

@tinushka13 no uvidime, kazdy vecer mu dohovaram 🙂
V piatok dam vediet ako sme dopadli...

tinushka13
28. apr 2012

Baby u nás v rodine sa to nejako naštartovalo s tou plodnosťou.. sme práve zistili , že náš kocúrik Burak nie je Burak !!!!!! .... ono je to kočička a čaká malinkaté.. haha tak sme sa narehotali že máme plodné obdobie.. alebo sa nakazila odoňa? no v každom prípade nikoho z rodiny nenapadlo kuknúť na tú mačku 10 mesiacov či má pipišku alebo vajíčka. a teraz sa to rozhodlo.. je to ONA a je 2v1 😀 takže veselý príbeh na sobotňajší večer. 😀

sabaka
29. apr 2012

@bambulka026 neboj sa moja, hlavu hore! niekedy sa ukaze malinke az neskor, nie je to nic nezvycajne napriklad v takom pripade, ak bolo uhniezdenie trosku neskor. 😉

mia117
29. apr 2012

@tatarida ahojky, ako sa mas? 🙂