icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

kapokapo
6. máj 2012

@werusss bodaj vsetky 😀

werusss
6. máj 2012

@kapokapo ...asi tak nejak....uz by sme vsetky bezkolajnickove prijali krasne kolajnicky....mozno buduci mesiac...🙂

tatiana77
7. máj 2012

@werusss aj mna nech nakaziiiii..... 🙂

tatiana77
7. máj 2012

@anitka22 gratulujme a drzim palce, nech je vsetko v poriadku 🙂

anitka22
7. máj 2012

@tatiana77 dakujem 🙂 velmi sa tesime

simonkato
7. máj 2012

No mrcha dorazila ale nevadi je maj lasky cas tak sa budeme moc lubit a ono sa to podari a malicka nam posle z nebicka uz toho surodenca nech mamicka tolko nesmuti 😉

mia117
7. máj 2012

@anitka22 ahoj, gratulujem 🙂 kolky dc ti vysiel poz. test?

anitka22
7. máj 2012

@mia117 ahoj a dakujem 🙂 prvy pozitivny testik mi vysiel 26 DC (9DPO) ale to bol len uuplny dusik... a silnejsia diarka bola 28 DC (11 DPO) to som uz oznamovala manzelovi ze cakame pokladik 🙂

werusss
8. máj 2012

@tatiana77 ..no mrcha skoncila a mozeme sa zacat snazit...a aby som sa na to tak nesustredila tak sme sa s priatelom dohodli ze ak sa nezadari tak pojdeme na nejaku krasnu dovolenku...takze prestavam na to myslet a hladam dovolenky...😉

kapokapo
8. máj 2012

@werusss ahoj, ja mam to iste, tiez pojdeme na dovolenku ak nic, nech mam motivaciu 😀

werusss
8. máj 2012

@kapokapo ....🙂...aj ja som potrebovala uz nieco aby som prestala myslet na to tak teraz mi dal priatel taky super dovod...a kam sa chystate?

tatiana77
9. máj 2012

@werusss super napad....aj ja idem pozerat dovolenky.....my pojdeme asi do Bulharska, lebo nasa Sonicka sa rada hra v piesku, tak sme rozhodli pre Bulharsko....ale rozmyslali sme aj nad Chorvatskom...ale v auguste bude aj chladno...a ist uplne na juh do Chorvatska autom ...neviem....uvidime....drzte sa...a aj nam skoncil menzes...tak ideme na to...a presne nebudem sa sustredit na to....len si uzivat samych seba.... 🙂 aj ked pri Sonicke sa to da rano a vecer.... ☹

werusss
9. máj 2012

@tatiana77 ...ale aspon ti uz Sonicka robi radost....🙂...my zatial kym nemame ani jedno tak sa rozhodujeme nad Kapverdami, Madeirou alebo Cyprusom...lebo viem ze ked uz bude babo tak sa mozem rozlucit s drahsimi dovolenkami...🙂...tak uvidime...

tatiana77
9. máj 2012

@werusss to ano, robi radost...ale o to mi je viac luto, ze nema surodenca.....my pojdeme asi do Bulharska....drzim Vam palce...

werusss
9. máj 2012

@tatiana77...dakujeme ...aj ja vam...nech sa vam zadari ten surodenec....a nech vam vyjde dovolenka...ked nic ine...🙂..ale hadam das vediet...🙂

tatiana77
9. máj 2012

@werusss ano dam vediet...neboj......len mam pocit, ze to bude este dlho...ale nechame sa prekvapit...netreba na to mysliet.....

kapokapo
10. máj 2012

@werusss ahoj, este neviem..... bude to take ze na poslednu chvilu, co bude v lastminute :D

kapokapo
10. máj 2012

@annie07 ahoj, ako sa mas? Uz si bola na prehliadku? Vsetko ok prepokladam ;)

annie07
10. máj 2012

@kapokapo ahoooj, juj nebola, objednali ma az na koniec marca, tak sa neviem dockat 😠 najradsej by som isla hned, aby som vedela, ci je vsetko ok lebo toto cakanie je hrozne 😠

annie07
10. máj 2012

@kapokapo koniec maja 😀

werusss
10. máj 2012

@kapokapo ...no sak my sa tiez budeme snazit chytit nejaky lastminut preto mam taky velky okruh toho kam by som sla...😀...a uz uvazujem aj nad tym ze zmenim robotu...aj to by urcite prospelo mojmu snazeniu...😀

tatarida
10. máj 2012

@tramtara halo halo aky je stav??? ja som bola dne u dokiho mam 16mm folikul tak cca v sobotu-nedelu by mala byt OVU 🙂 budem silno testovat a snazilkovat aby to tentokrat vyslo.....som si slubovala ze budem aj teplotu merat od tohto cyklu, ale nejak som na to na zaciatku zabudla a potom som sa uz na to vaprdla :-/ aka je situacia u teba???

basikes
11. máj 2012

@sabaka ahooj 🙂 ako? vyslo to tento mesiac? u mna asi nie ☹ . co uz, neradim sa asi do skupiny "na prvy sup"

kapokapo
12. máj 2012

@annie07 tak sa drzte, obaja 😉

kapokapo
12. máj 2012

@werusss tak to ja uz tiez dlhsie zvazujem s tou robotou.... neviem sa rozhodnut. 😖

kapokapo
12. máj 2012

@basikes ahoj, tak viacere sme mimo skupinky na prvy sup :D tak vitaj :D

werusss
12. máj 2012

@kapokapo ...no sak to...ja robim casnicku a tam mam dost stresov, samozrejme a cigaretovy dym...teraz v lete sa to bude dat vydrzat no ked dojde zima...neviem...a ty co pracujes?

basikes
12. máj 2012

@kapokapo zakladam skupinku "majovy prvy sup" cizee pekne pockat ovu a bude to ;)

kapokapo
12. máj 2012

@werusss ja pracujem v predaji....takze takisto stresy 😀

werusss
12. máj 2012

@kapokapo ...no tak ja ty to musis mat poriadne pestre...u mna su pestre hlavne weekendy...opity ludia su najhorsi...😀