Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
No mrcha dorazila ale nevadi je maj lasky cas tak sa budeme moc lubit a ono sa to podari a malicka nam posle z nebicka uz toho surodenca nech mamicka tolko nesmuti 😉
@werusss super napad....aj ja idem pozerat dovolenky.....my pojdeme asi do Bulharska, lebo nasa Sonicka sa rada hra v piesku, tak sme rozhodli pre Bulharsko....ale rozmyslali sme aj nad Chorvatskom...ale v auguste bude aj chladno...a ist uplne na juh do Chorvatska autom ...neviem....uvidime....drzte sa...a aj nam skoncil menzes...tak ideme na to...a presne nebudem sa sustredit na to....len si uzivat samych seba.... 🙂 aj ked pri Sonicke sa to da rano a vecer.... ☹
@tatiana77...dakujeme ...aj ja vam...nech sa vam zadari ten surodenec....a nech vam vyjde dovolenka...ked nic ine...🙂..ale hadam das vediet...🙂
@tramtara halo halo aky je stav??? ja som bola dne u dokiho mam 16mm folikul tak cca v sobotu-nedelu by mala byt OVU 🙂 budem silno testovat a snazilkovat aby to tentokrat vyslo.....som si slubovala ze budem aj teplotu merat od tohto cyklu, ale nejak som na to na zaciatku zabudla a potom som sa uz na to vaprdla :-/ aka je situacia u teba???

@werusss bodaj vsetky 😀