Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
ja som dnes 26 mám bolesti v podbrušku smerom k ľavému vaječníku BT som dnes mala 36,8 a mám pocit ako pred mrchou kaastrofa myslela som že aspon teraz sa to podarilo.
počuj, ešte je šanca, že sa ti drobec uhniezďuje...robila si si test? 🙂
myslím, že by sme to mohli tento mesiac dať 😉
@severankaa2 tak myslis,ze nic?Mna zas bolia prsia ako pred mrchou,len menej a nemam ich navrete..tak tiez neviem 😕
@janulap no prsia ma bolia tiež ale to aj minuule a prišla mrcha mrchovatá
Ahojte baby, pridavam sa 🙂) ja som 22 DC, od januara si nedavame pozor a nechavame to na nahodu 😵 doteraz som to nejako moc neriesila, no kedze babatko chcem cim dalej tym viac, tak som tento mesiac zacala brat femibion a pit alchemilku prvych 15 dni, tak uvidiiime, ci sa podari, ale neviem, myslim si, ze to nebude az take jednoduche 😠
ahojte baby, pridavam sa k vam, ja som po kyrete zial v novembri, v 9tt, missed abort... takze do marca bola pauza a ide sa nato.... drzim nam palce!
Inac strasne vela mojich znamych ma problemy s otehotnenim, resp. donosenim babatka :( nechapem co je toto za dobu 😒 tak sme si povedali, ze radsej zacneme skor keby sa nam nahodou dlho nedarilo 😝
ja som 24 ale mám pocit že prichádza mrcha, ja mám strašne nepravidelný cyklus od kedy som vynechala HAK, tak už ani neviem čo si o tom mám myslieť ☹
Aj ja drzim palceky vsetkym, a hlavne Vam, ktorym to uz v minulosti nevyslo, musi to byt strasny pocit, tak dufam, ze tento mesiac budete ma vsetky kraaasne // ciarocky 😉
Ahojte kočky 😉 mám ešte takú hlúpu otázočku, som 23 DC a už asi týždeň ma každý deň bolí podbrušok a dnes ma dokonca ako keby pichalo vo vaječníkoch, nestalo sa vám to niekedy, čo to môže byť? ďakujem
no a ja som 25 DC a mám pocit že dostávam mrchu, dnes mám také špinenie takže predpokladám, že najbližšie dni sa ja z // tešiť nebudem 🙄 ale Vám všetkým držím palce dievčence 😉
ahojte baby, tak dajte potom vediet ako ste dopadli....
No ja to veru nevidim moc ruzovo, vcera vecer ma straaasne bolelo a pichalo v podbrusku, neviem co sa to deje so mnou... robila som si aj ovu test ci nahodou nemam neskoro ovulku ale bol negativny a okrem toho nikdy ma takto nebolelo, tak som z toho zmätena... 😒
Ahojte dievcata, mate niektora utrogestan?
ahojte dievčatá, som rada, že som našla túto tému, idem sa k vám hneď pridať....aj my sa ideme znova od marca snažiť a pevne dúfam a verím, že tentokrát to dopadne dobre, pretože moje posledné tehotenstvo skončilo MA v 5tt. Tak si držme palčeky, aby sme sa stretli v jednej z koncoročných termínov....Prajem ešte pekný večer
Ahojte babulky, aj ja sa k vám pridávam.My sa s priateľom snažíme od decembra a stále nič. Od februára si robím ovu testíky a sú ako z knižky (ovulka je 12 až 14 deň). Zmenila som stravu, cvičím, chudnem(teda snažím sa)a stále nič. Viem, že sú to len 4mesiace ale aj tak začínam byť nervózna. Moja doktorka len kývla rukou a povedala mi aby som prišla až po lete. Žiadne rady ohľadom vitamínov, absolútne nič. Som 6DC, takže snaženie len začne aj keď nácvik na "výrobu"bábätka 😀 prebieha aj pred plodnými dňami
@magnolie123 Ahoj, som na tom podobne ako ty. Tiez som uzivala HK tak dlho, v jan som ju vysadila a tento mesiac sme sa zacali snazit... dufam, ze sa zadari. Vsekym drzim palceky.

@maggy004 ja som 24DC 🙂