icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

janulap
19. mar 2012

@maggy004 ja som 24DC 🙂

ajka81
19. mar 2012

@meggy004 ja som dnes 22 DC - som veľmi zvedavá ako to dopadne 🙂

severankaa2
19. mar 2012

ja som dnes 26 mám bolesti v podbrušku smerom k ľavému vaječníku BT som dnes mala 36,8 a mám pocit ako pred mrchou kaastrofa myslela som že aspon teraz sa to podarilo.

meggy004
19. mar 2012

počuj, ešte je šanca, že sa ti drobec uhniezďuje...robila si si test? 🙂

meggy004
19. mar 2012

myslím, že by sme to mohli tento mesiac dať 😉

janulap
19. mar 2012

@severankaa2 tak myslis,ze nic?Mna zas bolia prsia ako pred mrchou,len menej a nemam ich navrete..tak tiez neviem 😕

severankaa2
19. mar 2012

@janulap no prsia ma bolia tiež ale to aj minuule a prišla mrcha mrchovatá

annie07
19. mar 2012

Ahojte baby, pridavam sa 🙂) ja som 22 DC, od januara si nedavame pozor a nechavame to na nahodu 😵 doteraz som to nejako moc neriesila, no kedze babatko chcem cim dalej tym viac, tak som tento mesiac zacala brat femibion a pit alchemilku prvych 15 dni, tak uvidiiime, ci sa podari, ale neviem, myslim si, ze to nebude az take jednoduche 😠

kapokapo
19. mar 2012

ahojte baby, pridavam sa k vam, ja som po kyrete zial v novembri, v 9tt, missed abort... takze do marca bola pauza a ide sa nato.... drzim nam palce!

annie07
19. mar 2012

Inac strasne vela mojich znamych ma problemy s otehotnenim, resp. donosenim babatka :( nechapem co je toto za dobu 😒 tak sme si povedali, ze radsej zacneme skor keby sa nam nahodou dlho nedarilo 😝

verka9
19. mar 2012

ja som 24 ale mám pocit že prichádza mrcha, ja mám strašne nepravidelný cyklus od kedy som vynechala HAK, tak už ani neviem čo si o tom mám myslieť ☹

ajka81
20. mar 2012

@kapokapo ja som tiež mala v novembri MA v 10 tt, takže doteraz bola pauza a teraz sme to už skusili, tak som zvedava 😉 verim, že tento mesiac tu budeme uspešne všetky 🙂 🙂 držim palce

kapokapo
20. mar 2012

@ajka81 drzim silno palce...

annie07
20. mar 2012

Aj ja drzim palceky vsetkym, a hlavne Vam, ktorym to uz v minulosti nevyslo, musi to byt strasny pocit, tak dufam, ze tento mesiac budete ma vsetky kraaasne // ciarocky 😉

annie07
20. mar 2012

Ahojte kočky 😉 mám ešte takú hlúpu otázočku, som 23 DC a už asi týždeň ma každý deň bolí podbrušok a dnes ma dokonca ako keby pichalo vo vaječníkoch, nestalo sa vám to niekedy, čo to môže byť? ďakujem

verka9
20. mar 2012

no a ja som 25 DC a mám pocit že dostávam mrchu, dnes mám také špinenie takže predpokladám, že najbližšie dni sa ja z // tešiť nebudem 🙄 ale Vám všetkým držím palce dievčence 😉

ajka81
20. mar 2012

@annie07 ja som tiež 23 DC a tiež ma boli v podbrušku a kríže ma bolia, unavena som neskutočne 😒 to pichnutie môže znamenať asi uhniezdenie 🙂

annie07
20. mar 2012

@ajka81 aj ja som veru stale unavena, vcera som ani do prace nesla, co som sa nevladala z postele postavit... no uvidime 😵

kapokapo
21. mar 2012

ahojte baby, tak dajte potom vediet ako ste dopadli....

annie07
21. mar 2012

No ja to veru nevidim moc ruzovo, vcera vecer ma straaasne bolelo a pichalo v podbrusku, neviem co sa to deje so mnou... robila som si aj ovu test ci nahodou nemam neskoro ovulku ale bol negativny a okrem toho nikdy ma takto nebolelo, tak som z toho zmätena... 😒

ajka81
21. mar 2012

@annie07 ja som na tom podobne ako ty, večer bolesti vaječnikov a pichanie v podbrušku, zle od žaludka... ovu testy robim aj ja a čim ďalej tym su viac pozitivne 😕

annie07
21. mar 2012

@ajka81 moj bol negativny, som 24DC tak neviem 😖

ajka81
21. mar 2012

@annie07 ja som t,iež mala negativne, par dni bolo vidieť iba fakt taky tienik a teraz ta druha čiaročka riadne každym dňom viac a viac tmavne 😕 nejaka zahadan to je, žeby druha ovu ???

annie07
21. mar 2012

@ajka81 ja uz tymto veciam uuuplne prestavam rozumiet 😀 urobim teda este ovu test, ukecala si ma 😀 objednala som sa na gyndu pre istotu na pondelok, dufam, ze nemam nejaky zapal, lebo ma to naozaj dost boli a to je u mna nezvycajne... Aspon tam vyzistim co a ako a ci som ok 😉

ivuss01
21. mar 2012

Ahojte dievcata, mate niektora utrogestan?

zuska007
21. mar 2012

ahojte dievčatá, som rada, že som našla túto tému, idem sa k vám hneď pridať....aj my sa ideme znova od marca snažiť a pevne dúfam a verím, že tentokrát to dopadne dobre, pretože moje posledné tehotenstvo skončilo MA v 5tt. Tak si držme palčeky, aby sme sa stretli v jednej z koncoročných termínov....Prajem ešte pekný večer

ataner81
21. mar 2012

Ahojte babulky, aj ja sa k vám pridávam.My sa s priateľom snažíme od decembra a stále nič. Od februára si robím ovu testíky a sú ako z knižky (ovulka je 12 až 14 deň). Zmenila som stravu, cvičím, chudnem(teda snažím sa)a stále nič. Viem, že sú to len 4mesiace ale aj tak začínam byť nervózna. Moja doktorka len kývla rukou a povedala mi aby som prišla až po lete. Žiadne rady ohľadom vitamínov, absolútne nič. Som 6DC, takže snaženie len začne aj keď nácvik na "výrobu"bábätka 😀 prebieha aj pred plodnými dňami

annie07
22. mar 2012

@zuska007 @ataner81 Vitajte medzi nami 😉 juuuj veru bodaj by sme sa vsetky stretli pri koncorocnych alebo novorocnych terminoch 😵

annie07
22. mar 2012

@ajka81 dobre ranko prajem 😉 tak som robila vecer ten ovu test a nic.. zase bol negativny... ale brucho ma velmi bolelo, tak ozaj neviem, este som dufala, ze to bude nejaka zabudnuta ovu ☹ na pondelok som objednana, tak uz mi ostava len cakat 😒

2berry
22. mar 2012

@magnolie123 Ahoj, som na tom podobne ako ty. Tiez som uzivala HK tak dlho, v jan som ju vysadila a tento mesiac sme sa zacali snazit... dufam, ze sa zadari. Vsekym drzim palceky.