icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

blcha76
9. máj 2013

@ataner81 TTTTTTTTTTTTTTTT Beriem si kúsok z vírusu... 🙂 🙂 🙂 Ďakujem.

ponozkazt
9. máj 2013

@blcha76 to mi je luto .. a pri mojom stasti, mi dnes doktor povie nieco podobne :( ja som tiez raz mala cystu a o dva tyzdne aj ovulku .. cize, musela mi prasknut, par dni potom, ako mi ju doky nasiel a este aj ovulka dosla .. takze aj preto ti moze meskat 🙂

blcha76
9. máj 2013

@ponozkazt ...ale nie, uvidíš, bude to dobré 🙂 ... No ja uvidím, len mi je to čudné, lebo toto sa mi nikdy nestalo. Ale snáď príde a dúfam, že aj cysta zmizla...

ponozkazt
9. máj 2013

@blcha76 urcite tam uz nie je, neboj 🙂 co najskor k dokymu a bude to ..

ataner81
9. máj 2013

@zora256 kedykoľvek moja, stačí len povedať 🙂 @blcha76 aby ti nebolo málo, tak ti ešte pridám 😀 TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

brumka
9. máj 2013

posielam aj ja tehu virusiky🙂 T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T 😀 😀 😀 😀

typa
9. máj 2013

Tak samozrejme posielam virusy aj ja: poriadne sa nakazte 😀 😀 😀 😀 😀
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTt

zora256
9. máj 2013

@ataner81
@brumka
@typa Ďakujeme baby,dúfam,že teraz už len // budú na testíkoch a ďalším snažilkám už tento mesiac ms nedorazí 😉

slinka3
9. máj 2013

ďakujeme dievčence mňam mňam nech sa napapame tehu virusikov to dufame,že ms už nedorazi prajem vam to všetkym snažilkam

zora256
9. máj 2013

@slinka3 Ďakujem aj aj prajem tiež každej snažilke a aj tebe slinka 🙂Kiežby máj doprial babulky každej snažilke 😉

zora256
9. máj 2013

@blcha76 Ahoj!Nič si ztoho nerob cysty mávam aj ja,a tie nad 3cm praskajú a nemusia kadý mesiac mne za pol roka raz prsknú naraz a veru krvácam vtedy v strede cyklu :-/ aj 8dní a keď prasknú hroznú bolesť mávam vtedy,ale asi preto,že mi naraz prasknú aj 4 kusy ☹.Ale čo už a pritom mávam aj ovuláciu po tom prasknutí,nie vždy ztoho vaječníka občas mám anovulák ale druhý klop-klop vaječník mi pracuje presne na 28dc len ten druhý máva 39dc.Tak neboj ak zaznamenáš nejaké krvácanie počas cyklu tka to je tou cystou.A ms Ti príde ak nie si tehu len pozdejšie kvôli anovulácii.

zora256
9. máj 2013

@blcha76 A počuj teba nemám vtabuľke tak mi prosím napíš dátum neočakávanej ms a mesiace či roky snaženia a zverokruh tvoj horoskop.

radka1303
10. máj 2013

@zora256 prosim ta je mozne nemat ovulku kazdy mesiac??ak ano preco??diky 🙂

blcha76
10. máj 2013

@zora256 ...no fajn... Som z toho vyvalená, lebo ms mi nikdy nemeškala a keď som ešte aj o tej cyste vedela... Tak budem čakať kedy príde...
Teraz som mala dátum neočakávanej ms 8.5., ale teda teraz čakám..., 3 roky snaženia (budú za 2 mesiace) a som vodnárka... 😉

zora256
10. máj 2013

@radka1303 Ahoj!Sú žienky ktoré majú ovulku raz za pol roka ja som zas ztých,čo majú väčšinou len každý druhý mesiac kvôli Pco a cystám tie spôsobujú anovulácie.Ja mávam cysty cysty sú od 3cm veľkosti a PCo sú do 9mm folikuly.
@blcha76 Ale tak nič nie je stratené možno si tehu,skús testnúť.pre istotu.A nestresuj lebo stres zhoršuje cysty :-/.Držím palčeky. 😉

ataner81
10. máj 2013

@zora256 už sa ťa nevieme dočkať 🙂

blcha76
10. máj 2013

@zora256 Nič, nič... Test som mala ráno bieelučky ako sneh...

leonetka
10. máj 2013

@zora256 ahojcek, dakujem, no skore uzdravenie len tak, zda sa, nebude. som 10 dpo, test negativny. cakam uz len na mrchu a po nej musim brat antibiotika ☹ takze dalsi cyklus zase vynechavame. a mozno aj ten nasledujuci, lebo po atb sa mi spusta mykoza 😒 . takze kedy znovu zacneme ani netusim. citam, ze ani ty to nemas jednoduche. dufam, ze ti ten inofolic pomoze.

zora256
10. máj 2013

@ataner81 Ahoj!Veď to,že mne sa sníva,že som tehu a práveže som schudla zas kg tak bruško nai náznak :-/.Kiežby som už bola tka veľmi mi chýba ten pocit 🙂Ale kiežby už aj ostatné snažilky boli tehulky nak sa nám tabuľka snažiliek vyprázni 😉 A ty ako sa máš?
@blcha76 Ahoj!Nezúfaj,počkaj ešte týždeň a ak nebude testík z// zájdi ku gyndošovi nak ťa prezrie alebo dá vyvolávyčku.Držím palčeky aby si bola tehu.Mne testy až na 3týždeň meškania ukázali // pri malom.
@leonetka Ahoj!Tak si po Atb. hneď daj zospodu Vagilact ten je na obnovu mliečnej fóry v pošve a tak predídeš mykózam 😉 .Ja ho po rôznych čípkoch zo spodu užívam.Hoc sa odporúča dávať si ho buď pred ms alebo po nej.

leonetka
10. máj 2013

@zora256 ahoj, no, zospodu mam brat zaroven s atb aj macmiror. takze laktobacily budem moct az potom. dufam, ze dovtedy nebude neskoro. peroralne jem neustale 2x denne od swissu ale tak minule nepomohlo. a tebe pomohol Vagilact? Myslim, ze ho mam doma. Okrem toho este mam Gynoflor a Gynolact. asi nasadim aj dietnejsiu stravu bez sladkeho. to bude zivot! 😉

zora256
10. máj 2013

@leonetka Mne Vagilact pomohol už 2x 😉 .A veru kiežby sme my ženy vydržali bez sladkostí...Ale ja neviem ani jedne mesiac sotva deň :-/.Tak to máš poriadne veľa liekov,nezávidím...Prajme skoré uzdravenie,snáď potom keď budeš fit sa zadarí neboj hlavné je aby si bola najskôr v 100ˇ% stave 🙂

blcha76
10. máj 2013

@zora256 No veď hej, počkám do budúceho týždňa. Ale možno mrška príde cez víkend 😖 keďže testík mám biely...

zora256
10. máj 2013

@blcha76 No uvidíme,nebuď smutná,skús nemyslieť na ms a ani na tehu uvolni sa askôr dorazí ms ak má a ak nie tak len počkaj do piatku 🙂Moc Ti prajem aby si bola tehulka už by sa patrilo 😉 prelomiť tu ľady 🙂

tusinka
10. máj 2013

@fidka21 a od zajtra začínam s meraním...uvidíme, čo zistím 😀 😀 😀 tvoj mm chodí na týždňovky?? môj je doma každý týždeň cca 2-3 dni, podľa toho ako mu vychádzajú služby...čiže to nám celú situáciu snaženia sa komplikuje...ale však raz sa už hádam trafíme 😀 dnes sa ma zase jedna známa pýtala, že či UŽ...jaaaaj, na nálade mi to nepridalo 😠 akože mňa ani nenapadne sa dakoho pýtať, či už čaká bábo... 😕 😕 😕 no nevadí, ide víkend, užime si ho 😉 😉

zora256
11. máj 2013

@tusinka Ahoj!Moja presne aj ja som ten tip čo sa nepýta nikoho či už čaká bábo,skôr naopak teším sa keď mi niekto oznámi že čaká 🙂A aj mne zle padne,keď sa ma pítajú kedy bude ´dalšie 😠 A to moja svokra vie patrične sa pítať každý druhý mesiac 😢 .
Snažilkovská tabuľka:

@huncut 13.-17.5. snaž. 6mes. Ryby
@radka1303 14.5. snaž. 1rok Ryby
@matulindaaa 17.5. snaž. 3mes Lev
@zora256 25.5. snaž.1rok a 3mes. Baran
@ponozkazt 29.-31.5. snaž. 1rok a 2mes. Blíženci
@slinka3 3.6. snaž. 6mes. Kozorožec
@anuska3107 4.6. snaž.1rok a 10mes. Lev
@tusinka 4.6. snaž.1rok a 6mes. Baran
@jeackynka 5.6. snaž. 1rok a 1mes. Baran
@luciana789 5.6. snaž.4mes. Lev
@blcha76 8.6. snaž. 2roky a 10mes. Vodnár
@fidka21 ? snaž. 1rok a 3mes. Váhy
@mata67 ? snaž. 2roky Rak

Oddychujúce snažilky: @leonetka a @sam1234 a @dorekapa :
Baby ak by vám nevadilo nebudem vás písať aspoň si lepšie oddýchnete a potom sa ozvyte čo máte nové ak sa zadarí alebo ak sa vrátite medzi snažilky,díky za pochopenie

ataner81
12. máj 2013

@zora256 ahoj moja. Ja sa mám výborne len mám posledné dni dosť veľké bolesti podbruška a neviem čo to je. Dokonca je tu aj podozrenie na mykózu ☹ Zajtra mám poradňu, tak sa doktorky popýtam na všetko a budem chcieť aby mi spravila sono

leonetka
12. máj 2013

@zora256 dakujem pekne. ano, bez sladkosti je to tazke 🙂 stoji to vela sebazaprenia. suhlasim, vyhod ma z tabulky. budem sem obcas nakukat a ked sa casom zadari dam hned vediet. zelam, nech si tehulkou coskoro!

zora256
12. máj 2013

@ataner81 Ahoj!Moja bolesti v podbrušku bývajú do 23tt keď sa rozťahuje maternica ale ak máš výtoky ktoré zapáchajú alebo sú zvláštne nie ako tehu výtok tak si daj spraviť ster pre istotu aby sa zistilo,čo presne máš,a bola si vyliečená,aby neohrozilo bábo.A budem rada keď mi dáš vedieť čo sa zistilo,držkám palčeky,aby nič vážne nebol.Horšie je ž epočas tehu sa nedá poriadne vyliečiť nič pohlavné len tlmiť.Ja som macmiror používala každý trimester raz :-/.

zora256
12. máj 2013

@leonetka Ahoj!ĎAkujem,krásne 🙂 si milá,aj ja tebe moc prajem aby si bola čoskoro tehu 😉 . A potom ma informuj 🙂

zora256
13. máj 2013

Kde ste všetky?Že mi nepíšete?Ako sa máte?