icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

zora256
16. máj 2013

@anuska3107 Ahoj!Tak gratulujem k odhodlaniu a vôli si užívať na plné obrátky 😉 .A ďakujem,len dúfam,že bude všetko ok 😉

slinka3
16. máj 2013

@zora256 ahoj moja čo to tu čitam budeme mať dalšiu tehulku moc ti držim prsty keby som mala 100 prstov tak ti ich držim všetky ale mam len 10 potom daj vediet cez vikend a daj foto s kolajnicami a potom tehu virusiky dufam,že pošleš 😉

zora256
16. máj 2013

@slinka3 Ahoj§Mojka 🙂tak to zatiaľ vyzerá,moc dúfam,že ma neklamú oči a testy a neboj hneď ako budem mať koľajničky pošlem fotku sem a aj T vírusíky ale ak chceš byť ´dalšou tehulkou odporúčam,prevziať tabuľku snažiliek zatiaľ každá úspešne otehotnela ja som už asi 4 od marca 2012 ktorá ho vedie.

fidka21
16. máj 2013

@zora256 ahoj co to tu citam tak konecne ti to vyslo supeer gratulujem z celeho srdca 🙂 viem, ze som sa dlhsie neozyvala ale akosi sa mi tu nepodarilo dostat lebo som bola u nasich a nesiel im ineternet a mm chodi teraz kazdy den domov z prace lebo dostali blizsie zakazku tak mi stale pc okupuje ale polepsim sa 🙂

fidka21
16. máj 2013

@tusinka ahoj no ako zacala sa stym meranim?tak vari sa trafite mate vacsiu sancu nez my ale akurat mm uz chodi domov kazdy den ale to len asi na chvilu ale aspon nieco aj ked ja som mala vcera taku krizu bola som za dr. a ta uz ma posiela do Martina do Heliosu uz si nevie rady somnou...a este do toho mi kamoska napisala, ze cakaju male takze na nalade mi to nepridalo ...tak sa citim bezmocne, ze s tym nedokazem pohnut ☹ ☹

tusinka
16. máj 2013

@fidka21 jaaaj moja, uplne Ta chapem...ja som na tom podobne...merat meriam,ale dnes som bola u dr.spravil mi folikulometriu,blizi sa mi ovu a ze to vyzera zatial fajn ale ze on by ma najradsej poslal na tu laparku...a potom sme sa dohodli,ze dojdem este v pondelok kukne sa este raz a ked sa to nepodari ani tento mesiac tak by mi este skusil zistit priechodnost vajickovodov a ked nic tak nam tiez odporuca Martin...som isla do prace so slzami v ociach,ze preco prave my...ale Inofolic mi schvalil ze ten je vraj vyborny a ze nezaskodi brat ho 2x denne...som sa bola u nasich vyzalovat,tak radi by nam pomohli keby sa dalo...nuz uvidime...A injekciu ti nedala???

zora256
16. máj 2013

@fidka21 Ahoj moja!Tak zatiaľ sú ešte len duchovia,ale tak verím,že budú silnieť.Rada by som Ti odozvzdala štafetu čo sa týka tabuľky ja som už asi 4-tá ktorá ju viedla a otehotnela,tak hádam sa nakazíš 😉 .
@tusinka Baby,nezúfajte aj nás na umelé oplodnenie posielal môj terajší doki keď sa nám nedarilo 3,5roka a my sme už ani nedúfali,že budeme mať vlastné bábo,a nešli sme na um oplodnenie,nechali sme to tak a odhodlali sme sa,že si na ďalší rok adoptujeme ale tak just vtedy sa nám malý zadaril,a to aj lekár kukal,že akoto,že prirodzene bez všetkého,sa podaril a vidíte zas a to som brala a beriem len kyselinu listovú,proste treba byť vpohodke zmeiriť sa zovšetkým a príde to samé,keď nebudete ssa tak sústrediť na plodenie a na túžbu po bábätku.Ja som aj teraz zmierená ale uža si dlhší čas som vpohodke a beriem všetko zrezervou.nechajte to na Pána hore on zariadi tak aby bolo všetko tak ako má byť,všetko má svoj čas,netreba nič siliť. 😉

leonetka
17. máj 2013

@zora256 ahoj, gratulujem - zatial potichucky - k pozitivnym testikom. 🙂 ja som slubila tiez, ze sa ozvem. no ak si pamatas, tak ja cakam tieto dni na mrchu aby som potom mohla brat tie antibiotika kt. mi doki predpisal lebo v tehu sa nemozu. no a teploty v grafe neklesaju ale mierne stupaju. vcera som si kupila mamatest, s tym, ze ak ani dnes nebude predmenstruacny teplotny pokles, otestujem sa. no a dnes na teplomeri 37, normalne ma to nastvalo a sklamalo, ze mrcha je v nedohladne, tak som sla ocikat ten test a tam.... // 😕 skoro som odpadla. na ceste do roboty som kupila test inej znacky a v robote ocikala a tiez dve ciarky 😕 druha ciarka je slabsia, ale zretelne ju vidno. budem dnes volat dokimu, nech ma objedna a dam si zobrat krv, to je istejsie. normalne tomu neverim. 😕 a co ty, testovala si medzitym? silnie ciarka?

ellis21
17. máj 2013

@zora256 no moja, dlho som nebola vo vasej teme a neverim vlastnym ociam. Gratulujem a hrozne sa tesim. Kedy ides k dokymu?

fidka21
17. máj 2013

@tusinka tak sme natom podobne moznoze sa aj v tom Martine stretneme 😀 len vies kebyze mi ms chodi nebola by som taka zufala z toho ale takto a ked ani dr. s tym nic nerobi ani injekciu mi zasa nedala nech uz len do toho MT idem, ze tam su odbornici nato...tiez som mala z toho slzy na krajicku ako ty a doma to vsetko dolahlo na mna mama ked ma videla...ale zasa som sa akosi pozbierala co uz narobim asi vyskusam aj ten Mt lebo dr. mi uz fakt lezie na nervy mi pripada, ze ani nevie co robi pomaly sa jej ja nukam nech mi to a to spravi ale stale sa aj vyhovara asi by sa patrilo po inej poobzerat..keby ti to vyslo tento mesiac by bolo super len musite skusat ked vies kedy bude ovu mozno motyka vystreli 😉 aspon, ze ten inofolic sa dobre pije len horsie je ho zohnat ked sa pytam v lekarnach tak na mna kukaju jak na zjavenie 😀

fidka21
17. máj 2013

@zora256 silno drzim palce aby silneli daj nam potom info a dufam, ze aj tak ked uz nebudes snazilka k nam zavitas a pokecas ako sa mas a co nove 😉 🙂

franica
17. máj 2013

@zora256 Zorka čo som tu zbadala??? Rozmazané fotky a napriek tomu zreteľné //...ja ich veru dobre vidím! 🙂 Joooj no super super super...dúfam, že sa to čoskoto potvrdí 🙂

@leonetka a ty takto potajomky??? Nechcem ťa otravovať stále s mrchou a ovu a tak a čírou náhodou sem zablúdim a ty tu o dvojčiarkovom teste! Dokonca hneď o dvoch!!! Ja rovno odpadnem 😀 Aj tvoju fotku chceme....a všetky novinky, podrobnosti okolo toho 😵

zora256
17. máj 2013

@leonetka
@ellis21 Ahojte moje ! nuž mne bt klesla na 36,7 a testy akosi nesilnejú,tak čakám,ale tak mne ms až 25.5. by mala prísť takže dovtedy iste počkám,a uvidím,dovtedy by mali byť poriadne silné obe čiarky,a k dokimu,moja veď mi nemešká,tak by mi ani krv nevzali,a keďže mávam výkyvy hormónov tak isto radšej vyčkám ms,a objednám sa až začiatkom júna,keď bude meškať 10dní skôr nie a šla by som až 13.5. keďže môj gyndoš robí len pondelky a štvrtky ráno,keď sa berie krv. Tak počkám výplatu lebo u neho je sono 10eu,keď neprepláca poisťovňa kontrolné soná. a snímky +2eu.Vtedy by už malo byť riadne vidno a možno aj srdiečko.A vy sa ako máte z babulkom?
@fidka21 Moja nájdeš tu: www.magister.sk Inofolic a neviem možno ešte majú tú akciu na 3balenia spolu vyjde lacnejšie 36eu +poštovné a ak nakúpiš za 76eu či ako to baby písali tak máš poštovné zdarma.

zora256
17. máj 2013

@fidka21
@franica Ďakujem baby!Aj ja moc dúfam,že sa potvrdí tehu čoskoro a že tu bude čochvíľa 13.6. Nebojte ja som tu zatiaľ denne,hoc unavená,ale neviem neprísť na Mk.A dúfam,že čoskoro preberie niektorá snažilka tabuľku po mne.A že sa prestrieda každá snažilka a otehotnejú tiež čochvíľa 😉
@leonetka Gratulujem no vidíš a ty sa ešte hneváš na bt 😀.Ja sa zas zato zlostím,že sa mi nechce držať hore na 37stupňoch a ty pre opačne 😀.A koľko Ti mešká ms?Najskôr po 10dňoch meškania ms zvyknú brať krv na krvné testy.A ak pôjdeš skoro tak ťa zavolajú o 2týždne zas aby sa dalo vidieť babulko,ja preto chcem tak dlhoč akať aby už naraz vedeli pozrieť sonom fazuľku a aj krv vzali a na moč nezabudni vezmi ho tiež hne´d ranný.

leonetka
17. máj 2013

@franica nic netajim draha 🙂 , testy su z dnesneho dna len. predtym som nic netusila. mam ich v mojom albume, kuk. ja som do vasej temy pisala naposledy zaciatkom maja, ale ste si to asi nevsimli. mam stale problemy, aj tento cyklus som mala zlu kultivaciu, takze som uz len cakala na mrchu a po nej som mala brat antibiotika. 😒 no a tej ani chyru ani slychu, teploty vysoke, tak som si kupila vcera test a dnes rano otestovala. uprimne, vobec som to necakala. budem volat dokimu, rada by som to mala potvrdene z krvi, no a musi mi vymysliet nahradne lieky co sa mozu v tehu. len neviem ci zaberu a vobec ako to bude. 😖 takze zatial som opatrna, idealna situacia to moc neni. asi si kupim este test a v nedelu testnem ci ciarky vobec silneju.

leonetka
17. máj 2013

@zora256 to mas mat ms az tak daleko? no kazdopadne drzim palce, nech testiky len silneju. skus testovat obden. co sa tyka tej krvi, praveze som myslela, ze z nej sa da zistit skor ako tehu testom. Mrchu som mala mat niekedy 15.5 alebo 16.5., takze som 1-2 dni po. uvidim co mi povedia u dokiho. ja tomu ani verit nemozem. cely cas som chcela mrchu, mrchu a teraz, ked sa situacia zmenila, samozrejme, ze budem nervacit aby som ju uz nedostala 😀 a hlavne sa musim nejako setrne preliecit. 😕

franica
17. máj 2013

@leonetka už som ich videla..no parádne, ale fakt že sú to čiarky ani nie duchovia 🙂 Takže beriem späť a chválim ťa, za to, že si nám takto hned poskytla nádherný a dlho nevidený pohľad na krásne tehu testy 😵
Treba čo najskôr ísť za dokim, aby naordinoval takú liečbu, ktorá ti pomôže, ale bábätku neuškodí...ale moc si nad tým nelám hlavu, sú to všetko drobnosti, určite bude všetko v poriadku 😉 Keby nebolo, tak by ti telo proste nedovolilo otehotnieť...maličkosti sa doladia 🙂 Juuuj no veľmi ste ma so Zorkou potešili 😵

zora256
17. máj 2013

@leonetka Ahoj!Veru až tak ďaleko by mi mala dôjsť ms až budúcu nedeľu,keďže mávam cykly každý druhý 39dňové a ešte mám len 32dc dnes. A ovulačný test mi až na 3.5. ukázal pozitívne tak mi je čudné,že už vidno ducha na testoch,tak skoro,keďže pri malom mi ovu bola pred ms,a taktiež vtom čase som strašne čakala ms ako ty teraz ale mne ani testy neukazovai ani ducha vtedy a tak som to neriešila,až ke´d ma prsia moc srbeli a boleli,a vadili mi vône ktoré sa mi páčili predtým až kolegyňa mi vravela,nech si spravím ďalší test a to vtedy už prešlo aj 2týždne a boli pozitívne a to som ešte počkala týždeň a potom šla k lekárovi podstatne mi mesiac meškala vtedy keď som šla k ženskému,ten ma zdrbal,že kde som bola dovtedy ale po sone skonštatoval,že som len 5tt a 4dni 😀 Tak preto ajt eraz radšej počkám,aby som nešla priskoro.Lebo sonom vidno až od 5tt.

zora256
17. máj 2013

@franica Moja,ja ešte nie som 100% ako leonetka,ja ešte len tak na 60% o týždeň potvrdím z // silnými,alebo vyvrátim z ms,moc dúfam,že to prvé sa potvrdí 😉 a dám hneď vediť budúcu nedeľu.

leonetka
17. máj 2013

@franica ano, ta prva fotka su mamatesty - klasika - ciarky najsilnejsie. ten druhy je slabsi hoci v skutocnosti je ciarka silnejsia len bol foteny bez blesku. dakujem za ukludnenie, to prave potrebujem! 🙂 uvidim co naordinuje doki. robila som si aj na 10dpo a 13dpo ale boli negativne. pri prvom tehu som uz na 11dpo mala taketo ciarky ako teraz. takze je to trochu odlisne. hoci tentokrat, ked som testovala v pondelok na ten 13 dpo, tak sa mi tam aj zazdal mini dusik, ale az po testovacom case takze som to vyhodnotila, ze sa mi to len zda a vyhodila do kosa. ja som sa tak sustredila na ten prichod mrchy, ze nic ine som si ani nepripustala 😀 chcela som vybrat rychlo tie atb lebo v juni sme planovali dovolenku 😵 zivot je zmena.

zora256
17. máj 2013

@leonetka Moja atb.Ti lekár nedá ale mne dával Macmiror aj každý trimester raz to len zlepší stav ale nevylieči až po pôrode,keďže počas tehus a nesmie nič silné :-/,nezávidím Ti ale mysli pozitívne tehotenstvo narobí veľa zmien vtele možno sa Ti stav aj zlepší,keďže sa hormóny zmenia.Ja Ti vravím 🙂Mne zmyzla pri prvom arytmia srdca polepšil sa mi ekzém,a aj akné,a zhustli vlasy 🙂teraz už mám pleť polepšenú,ale na rozdiel ekzém mám horší :-/ ale možno sa časom polepší,a klop-klop arytmia sa mi do dnes nevrátila 😉

franica
17. máj 2013

@zora256 ja verím, že sa ani duchovia a ani čiarky neobjavujú len pre nič za nič, tak sa nič neboj...ako mne vtedy doktor povedal, ked ešte nebolo nič vidieť na sone...už teraz sa správaj tak ako keby si bola tehotná ...takže oddych, nezťažovať sa, pestrá strava...bude to dobré 🙂

leonetka
17. máj 2013

@zora256 juj tak ja som neni tiez 100%. to az doki potvrdi. zatial som len povedzme "trosku tehotna" 🙂 uff, to mas dlhe cykly. ale kazde tehu je ine. vidis, tu ti ukazal test skor ako pri prvom tehu a u mna zase opacne. pri prvom tehu som mala skoro ciarky viditelne a teraz az po termine mrchy. takze asi netreba porovnavat velmi. skus o par dni test a uvidis aj ako sa ti bude vyvijat graf. jednodnovy pokles este nic neznamena. ja na sono urcite nechcem ist skoro. mam z neho depresiu po minulom nezdare. dufam, ze ma doki nebude nutit. chcela by som ist az cca o mesiac. to by som bola v nejakom 8tt-9tt. preto by som radsej uvitala keby mi to potvrdili z krvi. aj podla hodnot sa da zistit ci je tehotenstvo v norme alebo je nieco zle. ja napriklad nemam ziadne priznaky. co ma tiez mierne znepokojuje. len obcas mrchovsky zaboli podbrusko a krize ma pobolievaju. ale prsia nist, ani necitim.

franica
17. máj 2013

@leonetka každé tehu je iné a mala si možno aj rôzne cykly alebo mohlo dojsť k oplodneniu o pár dní neskôr...je to vlastne všetko jedno, smerodajné sú tie čiarky 🙂 Kedy budeš lekárovi volať, či tam ideš rovno?
A netreba ťa ani ukľudňovať, lebo som si istá, že to všetko dobre dopadne. Ja som si vtedy nastavila v hlave, že takú smolu predsa nemôžem mať, aby sa mi to zopakovalo..na prvýkrát nevyšlo, ale na druhý som už aj ja, aj moje telo múdrejšie..už vieme ako na to 😀

zora256
17. máj 2013

@franica Ahoj!Moja ďakujem,kiežby sa dalo pri 21mesačnom dieťati oddychovať ale nedá sa :-/,kým spí tu vysedávam,a potom môžeme ísť k našim a na ihrisko,vieš našim nemienim prezradiť do konca 3mesiaca bude to ako darček mame k 45 a ocovi k 50narodeninám a plánujem im oznámiť na mužovú 30-tku čo bude 23.7. až. a veru bude to fuška,nepovedať skôr,keď na krv chcem ísť 13.6. ztým,že mi treba pozrieť HP a potom o mesiac,že treba ísť na kontrolné Hp,lebo niečos a nepozdávalo 😀 a potom už pravda bude júl 😀 a dozvedia sa pravdu 🙂,kiežby to bolo také jednoduché ako si to ja predstavujem 😀.
@leonetka Ja práveže mám moc citlivé a boľavé prsia nie len bradavky ale akosi aj objem pŕs je o čosi väčší...a aj močenie sa začalo na častejšie o čosi nie až tak veľmi a tie mrchovské bolesti aj mňa občas pochytia a hodím si magnézko a ide sa ďalej 🙂Vieš ja si tak pamätám,že ja som po prvom sone v 5tt a 4dni musela o 2týždne ísť zas lebo som im nepovedala,že treba krv vziať že som tehotná,tak kvôli krvi som musela ísť znovu,tak ak pôjdeš na krv po výsledku ťa objednajú o 1-2týždne na sono,ak nechceš tak skoro ísť tak by som aj krvou počkala.Hoc ja počkám z obomi,a neutečie to🙂ak má byť ostane a budú aj hodnoty vyššie aspoň a lepšie budú vedieť určiť týždne.

zora256
17. máj 2013

@franica A ty nám neprezradíš pohlavie bábätka a meno?

leonetka
17. máj 2013

@zora256 ano macmiror je jeden z tych liekov co mam, ale v letaku sa pise, ze v 1. trimestri sa nemoze uzivat. a druhy mam atb ustne a tie sa nemozu v tehu uzivat vobec. a tie bakterie co mi nasli su dost rezistentne a prave tieto atb by mohli pomoct ako jedny z mala. takze vobec netusim co vyspekuluje teraz. a radsej sa nejdem moc tesit (i ked je to tazke 😉 ).

leonetka
17. máj 2013

@franica ovulku mam priblizne stale v rovnakom case - meriam si teplotu. moj lekar ordinuje od 3pm, takze za hodku mu budem volat , ze co so mnou teda 🙂

franica
17. máj 2013

@zora256 ahaa tak ty takto chystáš prekvapko vlastne celej rodine...to bude pekný darček, tak držím palce v utajení 😉
V tej druhej skupine v tabuľke mám infošky o bábätku 😉 Teda tie ,ktoré vieme 🙂

franica
17. máj 2013

@leonetka joooj tak to ešte dnes! Veľmi dobre, som zvedavá, čo ti na diaľku naordinuje 🙂