Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@zora256 jansé, viem, že ten inofolic pomáha na zrelé a vyvinuté vajíčka, veľa báb čo písalo že ho brali 2-3 mesiace a úspešne otehotneli, tak hádam aj vám sa skoro zadarí... ja beriem kys. listovú, matersku kašičku, železo lebo to ho mám 10-12DC to by sa malo len do ovu, ale ja neviem kedy ju mám tak radšej len takto pijem
@zora256 fakt tie korálky sú zaujímavé a stáli 9 eur s poštovným, on má odrážadlo chicco a stálo 39 eur, je to ťažké niečo vybrať, aj ja musím vždy rozhodnúť za všetkých 🙂
@huncut Ahoj!No veď to ani ja neviem presne kedy mávam ovu lebo už netestujem teraz a nechávam to už tak,ajtak bude ako má byť,ja otom nerozhodnem...
@blcha76 A nedal Ti lekár nič na tie cysty?Mne len Duphaston sním sa mi menej tvoria,ale tak zvyknú mi prasknúť každých 6mes. :-/Držím palčeky aby sa Ti tie vaječníky upravili,a Inofolic Ti neodporučil?
@luciana789 Ešteže nás majú naše deti 🙂 ja teraz uvažujem čo sa bude variť na oslavu narodenín mužovmu výročiu a ke´dže aj malý má vtom čase narodeniny,tak aby si aj on užil oslavu 🙂A pritom budúci emsiac treba mi ročnú poistu platiť,takže nie je na vyhadzovanie peňazí teraz je fajn,že máme zajace tak bude asi vyprážaný zajac zo zemiakovým šalátom a zajačia polievka 🙂A dobre veľkú tortu dávam piecť čo je dosť drahé ale tak 30 je raz za život 🙂
@blcha76 Mne sa tiež začali cysty z Clostilbegytom a odvtedy sa snimi trápim a to ho už neberiem 3-4roky a Duphaston som brala od marca 2010 do 4mesiaca tehu a potom od vlaňajška marca do tohto marca a teraz ho zas beriem od pondelka.Tak to je fajn,ke´d Ti zmyznú počas ms,ja neviem mne kedy myznú len podľa bolestí vaječníkov a následného krvácania myslím,že to praskli cysty lebo potom na sone nevidno cysty veľké len malé.
@zora256 No dúfam že mi to nebude pretrvávať ďalej. Ja už od začiatku roka chodím každý mesiac na foliklometriu, tak presne viem ako rástli folíky a aj praskali, ale neviem či sa mu zdali malé alebo čo??? Neviem prečo ten Clostil, ale veď čo mu budem ja do toho kecať, veď on vie čo má robiť, veď nie som jeho prvý prípad... Aj minulý mesiac sa mi vytvorila cysta a po mrche som išla na kontrolu a už tam nebola, všetko som mala čisté. Ja som len strááášne zvedavá, že čo navrhne ďalej, ale už ma to nebavííí, čas ubieha a mne roky pribúdajú ☹ ...
@zora256 vies ono to uz musis brat tak, ze si vsetkym tym musime prejst co narobime asi sme sa nenarodili pod stastnymi hviezdami 😀 ked vidim ako niektore baby si otehotneju len tak jednoducho tak im tak zavidim co by som ja zato dala..preco aj ja nie som ten pripad... ☹ inac vcera som bola na prefukoch bolo to celkom v pohodicke uspali ma takze ani neviem co mi robili len vysledky este neviem celkom len to vyzera tak, ze mam dvojrohu maternicu a je tam odporucenie na operaciu takze uvidim co mi dr. povie ci sa to musi operovat alebo nie...ale co som si aj precitala tak vyzera, ze su priechodne vajickovody takze aspon to ma tesi 🙂
@blcha76 Ahoj!Pozerám,že ty máš už 19ročného syna,si druhý krát vydatá?Mne pri Clostilbegyte bolo vysvetlené,že je na rast folíkov a priňom,môže dvôjsť k viac početnému tehotenstvu.Ja som ho brala 2roky...Ale tak každému ináč reaguje naň telo.Moc vám prajem aby sa vám zadarilo už čoskoro 😉
@huncut Ahoj!Tak moc vám prajem aby si mala // na ovut este a potom sa pustite do snaženia 🙂My sme už dens mali chuť ale nebudeme sa snažiť,lebo až 6folíkov rasttie anraz teraz nechceme riskovať,že by došlo predca k otehotneniu,lebo by neostali to by sa dlhoč istilo,počkáme aspoň emsiac kým doužívam Inofolic a potom sa pustíme dotoho,aby boli kvalitnejšie vajíčka bude brať min. 2mesiace a možno i tri pre istotu ak by sa nezadarilo na druhý emsiac užívania.Držím palčeky aby sa vám zadarilo už teraz 😉
@fidka21 Ahoj!
Tak to si už doma po laparke či ešte v nemocke?Tak nejako sa to vyrieši neboj a čoskoro budeš mať najkrajšiu knižku v živote 🙂 V rukách neboj 🙂Ja Ti tak napíšem,vieš to čím si prejdeme je ako skúsenosť či už dobrá alebo zlá,slúži nám nato aby sme vedeli pochopiť tie žienky ktoré sú vpodobnej situácii,dajme tomu,že naše nevesty budú v tej anšej situácii,a aby sme neboli zlé svokry budeme ich vedieť pochopiť čo ich trápi a budeme im vbedieť dať rady 😉 ,všetko zlé je na niečo dobré.Držím palčeky aby sa to všetko dalo čo najskôr aj u teba doporiadnku a do septembra sme boli obe tehu 😉
@anuska3107 Ahoj kde si naša,dúfam,že sa máš ok,a že ms neprišla.
@tusinka Ahoj!Ako sa máš nechceš nám napísať akosi na tom z ms?Dúfam,že máš // správu pre nás.
@radka1303 Ahoj!Tak ako testla si?
@slinka3 Ako samáš?Dúfam,ms neprišla ešte a že ani nepríde na 9mes.
@huncut a Ty ešte tu? Hajde makať, nech Ťa môžem privítať na inom fóre 😉 A na ovu kašli, my sme ten deň D prepásli a ahaho, motyka vystrelila. Riskli sme to, vysielali sme do boja zástupy žubrienok (vraj vydržia aj 5 dní) hneď po skončení ms - radšej nech trčia pár dní vo vaječníku ako niekde inde, kde sú tak na dve veci 😀 a @zora256, to isté platí i pre teba 😉 Držím vám, kočeny, palčeky, stále vás sledujem 😎
@zora256 no ja som uz doma oni ma hned pustili a to nebolo robene laparoskopicky ale normalne to som bola len na prefukoch HSG sa to vola niektorim babam to robili aj tak, ze ich neuspali a vsetko citili mna nastastie uspali a o hodinku som sa prebrala a potom za dalsiu hodku ma pustili nastastie ma ani nic neboli tak som rada 🙂 no uz keby sa to podarilo co by som zato dala a mm ako strasne tuzi po dietatku az som prekvapena joj keby nas uz Panbozko vyslysal do koncazivota by som mu dakovala 🙂 hlavne to nesmieme vzdat aj ked je to tazke sme predsa nejake bojovnicky 😉
@zora256
@fidka21 ahojte baby, som Vás troška zanedbala, ale bola som mimo SR a nejako som toto tu nestihla riešiť...
@fidka21 tak ako čítam, postúpili ste o kúsok ďalej, pevne verím, že to všetko nie je zbytočné a dopadne to OK...a kedy budeš mať výsledky z toho prefuku? či ti povedali aj hneď dačo??? ja mám zatiaľ takú situáciu, že mrcha zatiaľ nedorazila 😀 😀 😀
@tusinka ahoj to vazne?supeer takze mozno ti to vyslo to by bolo perfektne 😉 a kedy budes testovat?jooj keby ti to vyslo 🙂 vies co co som vycitala z papierov tak to vyzera, ze su priechodne ale vraj mam dvojrohu maternicu to bolo napisane po latinsky tak som si to prelozila ale neviem co s tym co mi poradia tam je napisane odporucanie, ze operovat ale citala som po internete a ma to skoro kazda tretia baba a ziadna to neoperovala tak neviem dali mi aj cd tak si to ma dr. kuknut v pondelok ideme do MT tak budem vediet viac 🙂
@tahivka Moja ja som teraz potratila ja tento mesiac mám na čistenie lekár kázal až budúci cyklus a nasjskôr mám začať brať Inofolic aby som mala kvalitné vajíčka,lebo kvôli nim som už po druhý krát potratila,takže sa nesnažíme teraz vôbec...A tebe gratulujem k tehu držkajte sa 😉
@fidka21 Ahoj!tak to je super,že ťa nič enbolí 🙂ja neviem ako sa robia prefuky nebola som na nich.A neboj podarís a vám čoskoro uvidíš 😉
@radka1303 Ahoj!Tak snáď vám to vyšlo,ale tak každá tehulka je antom ináč,ja som mala moc citlivé bradavky a na rôzne vône a smrady mi bolo zle. Hoc pri druhých dvoch čo odišli nič len prsia reagovali a bradavky a podbruško,som mala citlivé a aj zväčšenú maternicu vypuklejšie podbruško trošku.
@tusinka Ahoj!tak to je fajn,ke´d Ti ms nedorazila moc držkám palčeky aby si si našla na testoch // 😉 a daj nám vedieť 🙂
@huncut Ahoj!tak každé dieťa je zvedavé a špekulant aby nemuseli ísť spať ke´d sú hore aj rodičia...😀
@zora256 joj, tak to ma mrzí, toto mi ušlo, ale hlavu hore, aj ja mám za sebou zopár takýchto "zážitkov", niektoré oficiálne, o iných viem len ja. Pozitívne je, že vieš, kde je chyba a môžeš/te na tom popracovať. Neverila som v zázračnosť v Inofolicu, ale zhodou okolností, posledný cyklus som ho brala zodpovedne (jeden sáčok denne) a podarilo sa 😵 , takže predsa len tie oslavné reči okolo neho nebudú len výmyslom. Tak sa držkaj, prajem Ti aby sa Ti čo najskôr splnil Tvoj veľký sen!

@huncut Ahoj!
Tak mne vlani tiež nepomohol potratila som aj sním,ale preto mi nariadil brať aj Inofolic aby boli vajíčka kvalitné a neodšlo mimi ak sa zadarí,a ponovom budúci cyklus mám od 11dc brať Duphaston od 11dc do ms a ak otehotniem čím skôr ísť knemu na vyšetrenie.Lebo Duphaston mi je už málo a to sa malý sním podaril brala som ho vtedy len pol rok a potom prvé 4mesiace.A ďakujem za želanie 🙂 Aj ja vám moc prajem aby sa vám zadarilo a ty čo berieš?Či nič? Ja Alchemilku nemám vláske pila som ju jeden čas...ale si ymslím,že stačí to všetko čo už musím brať.