icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

fidka21
8. júl 2013

@tusinka tak tak vonku je krasne teplucko tak si treba uzit leto a jesen to potom isti akoze uz urcite sice nejako sa to stale posuva z jari na leto z leta na jesen tak hadam by uz aj stacilo nie? 🙂 inac asi by si niekto mal zobrat na starosti tabulku ale kto sa nato podujme...

tusinka
10. júl 2013

@fidka21 no s tou tabuľkou by sme mali niečo spraviť- dáme sa na to spolu???? ja veľa času nemám, ale bola by som rada, keby sa to tu troška rozprúdilo 😀 prestriedame sa a uvidíme???? mne včera došla mrcha mrchavá- hoci som s tým až tak nerátala, prišla na deň presne 😀 😀 😀 ty si na tom ako???

tusinka
10. júl 2013

BABY, @zora256 si dala teraz v našej skupine pauzičku a tabuľka sa nám stáva neaktuálnou....ak pošlete dáke info o sebe ako na tom ste, skúsim ju trochu zaktualizovať...a ďalej sa uvidí 😀 😀 😀 😀 pekné slnečné leto Vám prajem všetkým 😉 😉 😉 😉

tusinka
10. júl 2013

@radka1303 16.7. 1 rok a 2 mesiace
@mojusinka 16.7.-21.7. 4 roky
@blcha76 17.7. 2roky a 11 mesiacov
@monika513 18.7.-29.7. 7mesiacov
@fidka21 24.7. 1 rok a 4mesiace
@huncut 27.7. 6 mesiacov
@anuska3107 ?????? 1rok a 11mesiacov
@dzenar ????? 1rok
@drobca07
@leonetka
@janka9900
@ponozkazt ????? 1rok a 4mesiace
@luciana789 ?????? 5mesiacov
@ariz ?????? 1 mesiac
@jeackynka ???? 1 rok a 2mesiace
@tusinka 9.8.2013 1 rok a 7mesiacov

janka9900
10. júl 2013

@tusinka ahoj, my sa este nesnazime, zatial ma mozes vyhodit z tabulky 😉

fidka21
11. júl 2013

@tusinka oki to je super napad ked nebudes moct ty tak sem tam aj ja mozem tabulku spravit aby to tu nestalo mas pravdu, ze to tu treba ozivit dufam, ze aj ostatne baby sa pomaly k nam pridaju a nejako to tu rozprudime 😉 ja zatial nic nove mali sme ist zajtra do MT ale mm nemoze ist z roboty takze ideme az 26.7 takze zasa musim len cakat ach jaj co uz bodaj by to vyslo tento mesiac a ani chodit by sme tam nemuseli no ale pochybujem 😀 uz ti prisla mrchana jedna no aspon ta nenatahuje a aspon uz mozte tento cyklus snazilkovat ci este si idete dat pauzu?

drobca07
11. júl 2013

@tusinka ahoj , mňa môžeš kľudne vyhodiť tiež z tabuľky momentálne sa chystám ešte len do kúpeľov takže to bude ešte nadlho....tak nech zbytočne nezavadziam 😉

tusinka
13. júl 2013

@fidka21 tak to by bolo uplne idealne, keby sa vam tento cyklus zadarilo a MT by ste mohli nechat tak 😉 my by sme uz pauzovat nechceli, no uvidime...o dva tyzdne sa chystame na dovolenku a tam tiez hadam popracujeme 😀 tabulku som sem hodila len baby sa dako neozyvaju...

fidka21
14. júl 2013

@tusinka no veru az prilis pekne by to bolo aby to bola pravda 🙂 no ved uvidime co ma byt bude 😉 waw a kam idete dovolenkovat ale ti zavidim 😀 no vies asi baby su teraz vonku alebo zaneprazdnene alebo po dovolenkach v lete asi sa nikomu moc nechce pri pc vysedavat....uvidime ci sa niekto ozve ci nie

tusinka
17. júl 2013

@fidka21 tak ako??dúfam že žiadne PMS syndrómy ... 😀 😀 😀 na dovolenku ideme do Talianska, budúci týždeň...ozaj, a Inofolic berieš stále poctivo???ja som ho trochu zanedbala- vidieť, že teraz nejako nič neriešim 😕 😕 😕 nuž, uvidíme...

mojusinka
19. júl 2013

Ahojte tak a mrcha znova prišla tak už som si povedala že dost bolo sa trápiť a stále plakať.Už sa snažilkovať nejdeme a ked to bude mať biť tak to bude.Je to na psychiku bola som u gynekológa pre výsledky na plodnost všetko je v poriadku takže hlavne tu ide o psychiku treba biť v klude a nemisliet na to aj ked viem že sa to velmi nedá ale treba vipnúť a nemisliet na to.Budem sa na plno venovať mojmu prvorodenému synčekovi a budeme si užívať toto leto.Tak chcem vám povedat iba tolko baby nemislite na to a príde to vtedy ked to nebudeme vôbec čakat .Ja už sem písať nebudem do vtedy kým nepoviem správu že som tehu tak sa držkajte a pekné a príjemne leto vám prajem 🙂

fidka21
19. júl 2013

@tusinka no ja zatial fajn uvidim do kedy 😀 PMS no bolia ma len prsia ani nie moc a sem tam brucho ale nijake extra priznaky nemam takze ani nic necakam len mrchanu som zvedava kedy zasa dojde aj ked este ma zatial cas 🙂 hej beriem ho poctivo 2x denne snazim sa to dodrziavat tak uvidim do kedy...ale tiez vsetkemu nechavam volny priebeh nevyjde teraz vyjde na buduce uz to akosi tak beriem normalne...do Talianaska wau tam som bola je tam krasne a idete prvykrat ci ste tam uz boli?

fidka21
19. júl 2013

@mojusinka ahoj tak to ma mrzi, ze ta svinucha prisla ale aspon ta nenatahovala a nedavala zbytocne nadeje 🙂 mas pravdu, ze to netreba stale nato mysliet ale je to tazke ty aspon jedno dieta mas ale co my ostatne, ktore tuto vyhodu nemame...ja si myslim, ze to netreba len tak prezivat a sledovat sa az prilis ..myslim, ze nie je ani na skodu ked si tu obcas s babami o tejto teme pokecame lebo sa vieme pochopit kto nezaziva to co my nas nikdy nepochopi...tak prijemne leto aj tebe a po lete cakame len dobre spravy 😉

fidka21
19. júl 2013

aktualizujem tabulku aj ked niet co aktualizovat kedze sa neozyvate halooo podajte spravy ako ste na tom 🙂
@radka1303 16.7. 1 rok a 3 mesiace @blcha76 17.7. 2roky a 11 mesiacov @monika513 18.7.-29.7. 7mesiacov - baby ako prisla vam mrchana ci sa tesite // ?
@fidka21 24.7. 1 rok a 4mesiace
@huncut 27.7. 6 mesiacov
@anuska3107 ?????? 1rok a 11mesiacov
@dzenar ????? 1rok
@leonetka
@ponozkazt ????? 1rok a 4mesiace
@luciana789 ?????? 5mesiacov
@ariz ?????? 1 mesiac
@jeackynka ???? 1 rok a 2mesiace
@tusinka 9.8.2013 1 rok a 7mesiacov

radka1303
19. júl 2013

@fidka21 ahoj,mne este neprisla,a testovat zatial nechcem,je to priskoro,tak pockam este tak tyzden,ak ta mrcha pocka a nepride 😀

blcha76
19. júl 2013

@fidka21 ...ja čakám na mrchu. Mala prísť už včera, ale asi musím ešte jeden deň počkať kým dorazí. Takže termín ďalšej ti zašlem neskôr. 🙂

fidka21
20. júl 2013

@radka1303 ahoj oki tak dufam, ze nepride drzim palce 🙂

fidka21
20. júl 2013

@blcha76 tak dufam, ze nedorazi vobec uz davno sme tu nemali // 🙂

radka1303
20. júl 2013

@fidka21 dakujem,ale myslim si ze aj tak pride..nejako to tak citim....ze zajtra alebo pozajtra...ale nevadi prave kupujeme domcek a ideme prerabat takze v podstate sa teraz ani neponahlame mat babo 🙂 ale ked bude ,tak budem len a len rada 🙂 ozvem sa keby sa nieco zmeni 🙂

tusinka
21. júl 2013

@fidka21 už sme tam boli ale nie na tomto mieste...mne pred pár dňami porodila kamoška- má krásnu dcérku a vo mne sa zase ozval ten hnusný pocit- a my stále nič ☹ ☹ ☹ no nevadí, nejako bude 😉 😉 😉 😉 tebe držím palce nech mrcha nedorazí a keď sa vrátim z dovolenky, tak mi oznámiš // 😀 to by teda bolo...a dík za aktualizáciu tabuľky- super, takouto spoluprácou to potiahneme a uvidíme či sa baby poozývajú...

mojusinka
22. júl 2013

@fidka21 ano jedno dieta máme a to nám robí radost,chápem vás tie ktoré dietatko ešte nemáte,ale časom to príde len netreba tlačit na pílu ono to príde samé mi sme už si povedali že nebudeme na to misliet na druhý mesiac sa nám má narodiť krstna tak si užijeme s nim držím ti palčeky aj ostatným babám nech sa vám zadarý ja sa už ozvem len ked budem mať dobrú správu majte sa pekne pa 🙂

fidka21
22. júl 2013

@radka1303 ved uvidis nadej zomiera posledna 😉 tak to je super aspon sa mas cim zaoberat az ti zavidim uz by som aj ja chcela vlastny domcek len mm ma stale cas ach jaj este si par rockov pockam ..tak prijemne prerabanie nech vam to ide od ruky 😀 a potom sa ozvy co a ako 😉

fidka21
22. júl 2013

@tusinka jaj tak Taliansko je celkovo krasne takze dovolenka je tam vzdy super si myslim 🙂 ale vies co uz mi prisla vcera svinucha jedna skoro som z noh spadla, ze presne na 28 den ale to je tym, ze som este mala na 4 dni duphaston ale tak presne som ju teda necakala no nevadi ide sa dalej 🙂 viem ako sa citis ale co narobime o mne sa najnovsie siri, ze som tehotna lebo trosku som pribrala na bruchu a uz si ludia domysleli blbost tak som sa fajne zasmiala vcera 😀 tak prijemnu dovolenku a nezabudnite sa s mm posnazilkovat nech prides s radostnou spravou 😀 oki tak ked budes mat cas sprav ty tabulku a kym budes na dofci ta zaskocim ja 🙂

fidka21
22. júl 2013

@mojusinka ono by to bolo jednoduche keby sa nato nedalo mysliet len keby sa to dalo v podvedomi to mame asi kazda 🙂 musi prist len spravny cas a urcite sa dockame ja tomu verim 🙂 tak aj ty sa maj krasne a potom ked sa vam podari tak sa nam prid pochvalit nech sa potesime s tebou 😉

ariz
22. júl 2013

@fidka21 ahooj, MS 30.7. U nas zatial nic nove 🙂

radka1303
24. júl 2013

@fidka21 dakujem,veru to prerabanie bude riadna fuska 🙂 ms stale neprisla,ale mam taky pocit ze pride...mna neoklame...sice meska uz riadne dlho,ale co uz....ved jej sa zachce v jeden den 😀 uz asi 8-9ty den meska...ale mala som test negativny..ani len duch,tak nedavam tomu nadej..

radka1303
24. júl 2013

@fidka21 cudne pocity ako keby mala kazdu chvilku prist ale ziadne priznaky na to nemam...aspon keby ma krize boleli...mozno zacnu ked sa dnes vyspim po nocnej 😀 myslis ze pomoze zmerat BT??aj ked som po nocnej??nevadi to??ale niekde som citala ze to aj tak nieje presne...

fidka21
24. júl 2013

@ariz oki tak ked sa nieco udeje tak nam daj vediet 😉 tabulku spravim neskor ked ostatne baby este napisu co a ako 🙂

fidka21
24. júl 2013

@radka1303 no sak uvidis este stale mas nadej kym ms nedorazila a priznaky neries nie kazda ich ma aj ked s nimi aspon clovek vie nacom je 😀 vies co asi nema zmysel si BT merat ak si ju nemeriavas ale ak chces tak si zmeraj nic zato nedas aj ked to asi nebude mat nejaku vypovednu hodnotu si myslim a meskava ti takto ms ci?

radka1303
24. júl 2013

@fidka21 ahoj,tak uz dorazila,rano,ked som sla z prace...no nemeskavala mi mala som 30dnovy cyklus,to len asi posledne 2-3mes.prestala som poctivo uzivat kys.list.a uz mi to skace ☹