icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

radka1303
26. júl 2013

@fidka21 ahoj moja 🙂 tak ms meskala 9dni potom prisla 24.7. a teraz na treti den mam pocit ako keby uz skoncila...nerozumiem tomu zvacsa ich mam tak 6dni,teraz len 3??alebo sa to zase rozbehne??

fidka21
31. júl 2013

@radka1303 tak to ma mrzi, ze prisla svinucha jedna 😠 no a ako rozbehla sa ti ci si mala len tie tri dni?

fidka21
31. júl 2013

@blcha76 tak ako dosla ti ta mrcha ci? 😀

fidka21
31. júl 2013

takze aktualizujem tabulku aspon s tymi udajmi co mam 🙂
@radka1303 16.7. 1 rok a 3 mesiace - kedy necakas dalsiu ms?aby som mohla doplnit do tabulky
@blcha76 17.7- 2roky a 11 mesiacov - cakame novinky? 😉
@monika513 18.7.-29.7- 7mesiacov - ako prisla mrchana ci sa tesis // ?
@huncut 27.7- 6 mesiacov - ako nieco nove?
@ariz 30.7- 1 mesiac -mas nieco nove?
@tusinka 9.8 - 1 rok a 7mesiacov
@fidka21 21.8 - 1 rok a 4mesiace
babenky ak chcete byt v tabulke tak podajte info kedy mate mat ms a kolko sa snazite...teda ak uz nie ste tehulky 😀
@dzenar ????? 1rok
@leonetka
@ponozkazt ????? 1rok a 4mesiace
@luciana789 ?????? 5mesiacov
@anuska3107 ?????? 1rok a 11mesiacov
@jeackynka ???? 1 rok a 2mesiace

radka1303
31. júl 2013

@fidka21 ja neviem moja,absolutne....precitaj si clanok...nemam ani ponatia kedze mam stale spinenie ☹ neviem co mam spravit ,co si mam o tom mysliet..ani nic ☹ som z toho smutna co sa to deje...

fidka21
31. júl 2013

@radka1303 uz som si to precitala no neviem ako by som ti poradila asi najlepsie by bolo zajst si k dr. a hned by si vedela nacom si...ja si pamatam tiez ked mi ms meskavala a potom som mala ms skor ako spinenie vacsinu dni tak mi dr. povedala, ze je to normalne, ze je to stara krv a preto je taka ms no ale neviem to bol moj pripad a tento cyklus som tiez mala taky, ze tri dni normalka a potom dalsie dni asi 3 spinenie ...

radka1303
31. júl 2013

@fidka21 hmm...aach jaaaj ☹ stara krv...do haja to zrovna teraz??boze 13rokov nic a zrazu si zmysli daka stara krv ze hop sup von??jeeejda mna slak trafi z toho mojho tela 😀

fidka21
31. júl 2013

@radka1303 a stale spinis to uz kolky den? vies to je zakon schvalnosti musi sa vsetko akosi komplikovat aby sme to nemali take jednoduche 😀 a za tym dr. nechces zajst?

radka1303
31. júl 2013

@fidka21 nemam cas to je skor tak..stale som v robote... ☹ uz 4ty den v podstate od vtedy ako mi skoncila ms..toho 27.7.

huncut
31. júl 2013

@fidka21 nič nové, začala som brať Iofolic takže uvidíme aký bude tento cyklus, inak mrcha dorazila takže predpokladaná ms je 31.8.

radka1303
1. aug 2013

@fidka21 asi mi tam nechaj otaznik lebo fakt neviem,ja sa ozvem keby bolo nieco nove...

leonetka
1. aug 2013

@fidka21 ahoj, mna prosim vyrad z tabulky. my mame prestavku v snazeni. dakujem 😉

ariz
1. aug 2013

@fidka21 niiiiiic, iba bolesti a depku 😎 a dalsia ms 28.8.

fidka21
2. aug 2013

@radka1303 hm tak ako stale mas ten vytok? ak ti to bude trvat dlho tak asi by si len predsa mala zajst za dr...

fidka21
2. aug 2013

@huncut ok skoda ja, ze aspon niekto tu da dobru spravu ale ako vidim stale sa kazda len trapime a sme na jednom mieste ach jaj nie a nie sa dockat // ☹ ja tiez beriem inofolic uz to bude treti mesiac aj ked posledne dni to akosi zanedbavam mala by som sa uvedomit 😀 a ako ho uzivas 2x ci 1x za den?

fidka21
2. aug 2013

@ariz jooj moja nedepkuj hlavu hore mas novy cyklus takze aj novu sancu len sa nevzdavaj raz sa to podari 😉

fidka21
2. aug 2013

@leonetka oki tak ta vyradim a ak sa k snazilkovaniu vratite tak urcite sa ozvy tak vela stastia vo vsetkom 😉

fidka21
2. aug 2013

takze este raz nova tabulka a hadam uz buduci tyzden sa toho chopi tusinka a pevne dufam, ze sa aj ostatne baby ozvu a podaju o sebe info 🙂
@blcha76 17.7- 2roky a 11 mesiacov - cakame novinky?
@monika513 18.7.-29.7- 7mesiacov - ako prisla mrchana ci sa tesis // ?
@tusinka 9.8 - 1 rok a 7mesiacov
@fidka21 21.8 - 1 rok a 4mesiace
@ariz 28.8- 2 mesiace
@huncut 31.8 - 7 mesiacov
@radka1303 ?. 1 rok a 4 mesiace
babenky ak chcete byt v tabulke tak podajte info kedy mate mat ms a kolko sa snazite...teda ak uz nie ste tehulky 🙂
@dzenar ????? 1rok
@ponozkazt ????? 1rok a 4mesiace
@luciana789 ?????? 5mesiacov
@anuska3107 ?????? 1rok a 11mesiacov
@jeackynka ???? 1 rok a 2mesiace

huncut
2. aug 2013

@fidka21 no ja som chcela užívať 1x denne ale písala som do tej poradne http://www.lejdy.sk/pre-snazilky/inofolic a tam mi povedcali že mám brať 2x denne pre le pší účinok, ty berieš ako?

radka1303
2. aug 2013

@fidka21 ahoj,aj ano aj nie ☹ asi budem musiet ☹

tusinka
3. aug 2013

@fidka21 ahooj ako citam tak citam, ziadne // u ziadnej z nas nepribudli ☹ my sme sa vcera vratili z dovolenky, bolo uuuzasne-trochu ma to nabilo energiou na dalsie snazenie sa 😉 😉 😉 a ty si na tom teraz ako?? Ja ne-cakam okolo 8meho a inofolic som si zabudla doma takze 2 tyzdne som teraz vynechala...v Martine ste boli medzitym ako som tu nebola???

radka1303
3. aug 2013

@fidka21 ahoj .vytok uz skoncil..takze v poho,ale stale ma bolia prsia..dost ...pojdem kupit tehu testy a spravim si...je mi teraz dost zle ,asi z toho tepla...takze si musim spravit test lebo mam aj teplotu uz ☹ a neviem ci si mozem dat klsicke lieky...predsa len....

blcha76
5. aug 2013

@fidka21 ahoj, novinky zatiaľ žiadne, mrchu čakám 16.8. a určite príde ☹

fidka21
5. aug 2013

@huncut no ja som brala tiez 2x denne len par dni dozadu som to trosku zanedbala takze sa musim uvedomit 😀 aj moja dr. mi radila brat 2x ale ked som vedela, ze to nevyslo dala som si len 1x a na dalsi cyklus som uz brala 2x je to na tebe...

fidka21
5. aug 2013

@radka1303 oki tak skus testnut nech si si ista a samozrejme daj nam vediet lebo sme straasne zvedave 😉 drzim palce 🙂

fidka21
5. aug 2013

@tusinka ahooj no veru nie stale nic neviem co to ale je to smutne ked si vezmes preco mame my taku smolu...akurat vcera mi kamoska oznamila,, ze cakaju male ja sa snou tesim velmi lebo ona si tiez toho zazila ale na druhej strane ma taka depka chytila som sa musela vyrevat v noci tak to namna dolahlo....tak to je super hlavne nech ti ten optimizmus vydrzi urcite je to na otehu lepsie 😉 zislo by sa aj mne niekde vypadnut 😀 no ja som teraz len 13dc cize som len okolo plodnych dni ale myslim, ze ovu uz bola a v piatok ideme do MT mame mat vsetky vysledky a uz nam aj navrhnu dalsi postup...tak som zvedava ako to dopadne..takze si teraz v ocakavani na mrchanu dufam, ze nepride a ty konecne pretrhnes tu retaz neuspechu tu lebo uz to trva dlho a ktosi musi zacat 😀

fidka21
5. aug 2013

@blcha76 ale no nestracaj nadej kym neprisla nadej je stale 😉

huncut
5. aug 2013

@fidka21 ja beriem 2 krát denne, len sem tam zabudnem, alebo napr. ked pijem kávu tak vtedy si nedávam...snažím sa teraz robiť tak že si dávam prvú okolo 10. ráno a druhú dávku až večer pred spaním... aty máš PCO ?

fidka21
5. aug 2013

@huncut no ja sa snazim tak 2 hodky rano po uziti nepit kavu a vraj ani sladke by sa nemalo a vecer tiez pred spanim ale tiez som parkrat zabudla...nie ja nemam PCO teda aspon mi to nikdy nevraveli, zeby som to mala zatial ani neviem co mi je len mam nepravidelny cyklus ...