Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@tusinka no neviem ci blizsie ci dalej mam pocit, ze skor to druhe...hej priamo oni nam to budu robit mam aj strach ale co uz narobim chceme to este vyskusat a ak to nevide tak mm pojde este na vysetrenie a potom sa uvidi ..joj co by som zato dala keby sa to podarilo uz len cakat na novy cyklus a ide sa nato 😉 ale hej berie to fajn este lepsie ako ja by som povedala ten uz aj hned chcel ist keby sa dalo 😀 a vy ako pokracujete nieco riesite ci?
@fidka21 Ahoj!
Práveže do neho pchám Hliváček je tam veľa vitamínov a minerálou ale takmer 8eu je len na 10dní :-/ a mal by sa brať min. 1mes. alebo max. 3mes. ale momentálne nemám nato ☹ale čo už dúfam,že bude mať vporiadku výsledky o mesiac keď pôjdeme zas na odber.A ty ako? darí sa alebo ešte po vyšetreniach beháte?
@huncut Ahoj!
Ja som brala tiež Inofolic 1,5mes. ale nemám naň aby som ďalej brala naposledy som mala hrozne bolestivú ms ☹ a tak beriem Hlivu ustricovú tá mi na výsledky vlani pomohli ,tak verím,že i teraz pomôže do preventívky dať veci do normálu 🙂 Ja sa cítim ako rped ms,a objednávať sa budem po ms..aby náhodou nebola ms na dátum preventívky ke´dže nikdy mi presne nepríde buď príde na 28dc alebo na 36dc či 39dc tak neviem ovu bola na 20dc podľa ovu testou tie boli pozitívne na 17dc a ešte viac silná bola na 18dc,tak neverím,že by sa bolo zadarilo,ale tak už saďalej nejdeme snažiť,až max. na jar zas.lebo enchcem rodiť vlete zas,aby som mohla byť zmalým doma,ale tka sa uvidí,kedy sa muž uzdravý a možno na 3narod. malého bude aj súrodenec 😀
@zora256,a nejake lacnejsie vitaminy nie su?ale tak vari sa mu to vsetko da do poriadku uvidis ja vto pevne verim 😉 @huncut jaj tak dufam, ze bude vsetko ok a nebudes musiet chodit po vysetreniach ako ja 🙂 u nas je ten problem, ze mm sa spermie zhlukuju takze nemozu dobre prenikat k vajicku, takze ideme na inseminaciu kde mu vyberu len tie zdrave a daju ich do mna cez ovulaciu to je ten lepsi pripad horsie bude ak nebude ani jedna spermia v poriadku, tak potom bude musiet ist mm este na jedno vysetrenie kde zistia pricinu a podla toho sa uvidi ja sa len modlim aby to k tomu nedoslo ... 😕
@tusinka no veru horsie by bolo kebyze to nechce riesit ...a tvoj mm by boll ochotny podstupovat vysetrenia nebavili ste sa o tom?no to je fajn myslim, ze za vyskusanie nic nedas ked ho budes 2x denne uzivat ja si ho tak tiez dam ked zacne novy cyklus teraz som si dala 1x lebo viem, ze aj tak to tento cyklus nevyslo tak zbytocne nim nemrhat 😀
@huncut no dufam, ze to pride a budeme sa konecne tesit 😉 uz je tomu asi 1rok a 5 mesiacov ...nie je to az tak strasne dlho ale uz aj by stacilo 😀 akurat som tak tajne dufala, ze kebyze to vyjde tak by sme mali krasny darcek na vyrocie akurat na ten den mi ma prist mrchana jedna zasa mi to nevyjde 😠 a teraz si v akej faze cyklu?
@fidka21 no to aj ja dúfam že to čoskoro príd,e my sa snažíme vlastne od minulého roka, v septembri som vysadila HAK, v oktobri som už bola tehu no a v decembri nastal MA 😒 dnes som vlastne 21DC a ovu mi už vyznačilo podľa teploty a hlienu takže uvidíme... ale dosť ma pobolieva podbruško a tiež kríže
a ty si na tom ako?
@huncut Ahoj!
Tak divný mávam aj ja cyklus ale tka ja mám každý iný...tak si počkám pekne do ms 🙂
@fidka21 Ako myslíš vitamíny? Na čo? Môj muž bral Selezin ACE ,tu nejde teraz o spermošky ale o to,že má ťažkosti teraz z predkožkou :-/Ale tak ja ak teraz budem tehu tak budem len šťastná,ale ak nie tak sa snažiť ďalej nejdeme do jari aby sme nemali zas letné bábo,lebo chcem byť zmalým doma v lete,zle mi znáša teploty a aj v septembri treba sním na krv mal mi zápal v júni ekď sme boli v nemosnici a nič mu nedali len Diazepan na kŕče pri horúčkach a v júli opakovala detská odber a mal tam ešte stále zápal tak zas treba ísť na kontrolný odber ☹

@tusinka áno, prvé bolo hned na prvý šup po svadbe , ale to bolo s prvým manželom