icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

janefonda
8. nov 2011

@riag ahoj rada ta tu vidim 😉 ako sa mas?

zuz88
8. nov 2011

@zuzananina aj ja sa len pozerám, manžel to nechal na mna... tak som pozerala teutoniu, ale má malu korbu. Potom peg perego bud GT3 alebo klasický hlboký kočík lebo ešte v zime bude v hlbokej časti.. neviem, to len pozerám, ked sa nudím.. 🙂

barborka1446
autor
8. nov 2011

@zuz88 http://www.svetkocikov.sk/kociky-hauck/786-mali... Nam sa zatial tento pozdaval aj cenovo aj celkovo 🙂 Mrkni obrazky 😀

zuzananina
8. nov 2011

@barborka1446 aj ten je veru pekny ja tiez chcem nieco na tento sposob kociar....

zuzananina
8. nov 2011

@janefonda ahoj vitaj medzi nami 🙂

janefonda
8. nov 2011

@zuz88 my mame po dcerke jane slalom pro. Kupovali sme trojkombinaciu s vanickou, sportakom a aj vajickom. Sme max spokojni! Casom sme este kupili golfacik esprit. Ale ten je len na leto, jar. Mne sa mala narodila koncom maja a celu zimu bola pekne vo vanicke. Takze si myslim , ze je dost velka.

janefonda
8. nov 2011

@zuzananina dakujem krasne 😉

zuz88
8. nov 2011

@barborka1446 ten som si ani nevšimla, pekný je a fakt ma dobrú cenu, len škoda, že nemá polohovatelnú rúčku...

barborka1446
autor
8. nov 2011

@zuzananina @zuzananina Ako nie je najkrajsi samozrejme, ale celkom sa mi paci a presne nieco take hladam aj ja, tak potom ak najdes nieco lepsie a super cenu, tak to kludne sem hod 😉

@zuz88 No vidis, toto ma ani nenapadlo, ze by take cosi trebalo 😀 😎

zuz88
8. nov 2011

@janefonda Jane sa mi velmi páči a počula som na neho len samé pozitíva.. A nevadilo ti, že si nevidela na dcerku, ked išla do športovej časti?

janefonda
8. nov 2011

@zuz88 ja ti mozem za seba povedat a naozaj nemam dovod ta zavadzat, ze jane bol vyborna volba. Kocik je aj do terenu aj do mesta. Uzasne sa ovlada a to ze som nevidela na dcerku ked isla do sportaka mi nikdy nevadilo. A co mam baby kamosky , co mali aj kocik s moznostou otocenia hovorili, ze to vyuzili minimalne az vobec. Pretoze dieta ked ide do sportaka je uz väcsie, zaujima sa o okolie a nie je zvedave na maminu, ktoru vidi cely den 😀 to nemyslim samozrejme v zlom, len tuzi spoznavat svet co je krasne 😵 A co je pre mna tiez dolezite, ze aj sportova cast je dostatocne velka a mala sa mi v nej este aj teraz vyvaza aj s fusakom a ma este kopec miest. Sa tam vzdy rozvali asedi si spokojne 😉

barborka1446
autor
8. nov 2011

@zuzananina Sikovna si 😝 Tiez super vyzera a tiez to nie je este strasna cena 😵

zuz88
8. nov 2011

mne sa celkom páči tento... lahký, praktický len tá cena je vyššia http://www.babymarket.sk/sk/4337/29/p

zuzananina
8. nov 2011

@zuz88 ten je tiez sikovn len by som sa bala na tie kolesa a hlavne zime bo su strasne malinke a tenke mala som kočiar PEG-PEREGO a vsetko bolo super az na kolesa ked je sneh
@barborka1446 ved ešte mame tolko casu a aj najdeme niečo čo bude nam zodpovedat a aj sa pacit a aj cenovo vyhodne 🙂

barborka1446
autor
8. nov 2011

@zuz88
@zuzananina
A postielky ste ake najlacnejsie nasli ? 😀 😀 Ja by som brala tuto, kedze moje zvieratko najoblubenejsie je zirafa 😀 http://www.perinbaba.sk/detska-postielka-safari...

barborka1446
autor
8. nov 2011

@zuzananina No dobre no, ked mame este dost casu, tak sa teda ukludnim 😀 😎

zuzananina
8. nov 2011

@barborka1446 tak ta je veru nadherna aj za rozumnu cenu.... t som este nejak ani nekukala ale tiez popozeram nieco

zuzananina
8. nov 2011

@barborka1446 tak do jula hadam aj skorej nieco najdeme 😀 🙂

zuz88
8. nov 2011

@zuzananina s kolieskami to asi bude pravda... aj mna to napadlo.

zuzananina
8. nov 2011

@zuz88 ja som mala pri druhom ten kocar tej znacky a v zime som sa nasrala a som ho predala a kupila som iny

zuz88
8. nov 2011

@zuzananina fíha, tak to je dobre že si napísala... tie kolieska asi budú problém..

zuz88
8. nov 2011

@barborka1446 podľa mna je postielka velmi pekná aj som ju videla v obchode... ale kamarátka si kúpila prebalovací a hovorila, že kvalitovo tie šuflíky neboli bohvie čo... ale myslím, že poslúžili.

zuzananina
8. nov 2011

@zuz88 tak treba popremyslat lebo už potom ho nepredas tak lahko a za dobru cenu.... treba si to trochu aj zvaziť ale to je ved aj na tebe ale rada poradim ked mozem

lola77
8. nov 2011

@saska697 To by si si už mala urobiť test 🙂 Možno aj ty nosíš pod srdiečkom bábo. Mňa začali bolieť prsia a pichá ma v podbrušku, niekedy viac, niekedy menej a som unavená a chodím veľa cikať 🙂 Som zvedavá ako to celé dopadne.

lola77
8. nov 2011

@matya77 ja sa tiež bojím mimomaternicového 😒 Bolelo ťa pri tom niečo? A gratulujem, že si opäť v tom. Určite to dobre dopadne 🙂

mima1983
8. nov 2011

@zuzananina super, tak ho mozem pit, lebo ja zihlavovy luuubim 🙂 a odplavuje necistoty z tela, co potrebujeme 🙂
@barborka1446 hej hej, zihlavovy je na to dobry.... Moja ja si davam femibion800, k tomu šumivý magnezium - 1šum.tab.doobeda, 1poobede a teda oddnes budem sem tam ten žihlavový čajik 🙂
@zuz88 a aky je ten cajik pre tehotne? ja som citala zlozenie toho Caju pre tehotne od Teekane a obsahuje alchemilku, ta sa moze aj ked je zena tehu????? to je mi nejake divneeee... no nebudem sa hadat .)
Ja kociky pozeram uz ale 3 roky :D takze je to normalne 🙂 aj teraz mam nejake povyberane na nete, šak kukni moj album 🙂
@janefonda vitaj, no pekne sa nam to tu rozrastaaaaa 🙂

zuzananina
8. nov 2011

@mima1983 ano veru davam si ho tak kazdy treti den po salke uplne to staci

mima1983
8. nov 2011

@zuzananina mne sa strasne pacia DorJan-y, maju take krasne farebne kombinácie .) supiš

zuzananina
8. nov 2011

@mima1983 tak ten je veru pekny aj po tom som kukala už....