Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@roberta31 tak veru musime si veriť a pokial sa da co najviac odpočivať.....
ahojte babenky poradte mi,čo ste dnes varili?Ja mam stale od rana na nieco chuť a neviem si vybrať či sladke alebo nieco slane... 🙂 😀
@xen21 nebojim sa aj ked jedine ma obcas prepadne, ze sme uplne bez pomoci, kedze zijeme mimo rodiny. Ale aj tak verim, ze to zvladneme. Nakoniec je to planovane tehotenstvo a ja sa velmi tesim ze sa nam bublinka podarila 😵
A ved medzi detmi budeme mat viac ako dva roky, to je podla mna idealne 😉
Ahojte babulky vsetkym gratulujem a pripajam sa ku vam, tiez cakame babatko v july 🙂 Ma tu niekto termin ako my 3.jula 2012 ?
@dgabi ahoj vitaj medzi nami... ja este nemam stanovený termin hadam sa ho dozviem zajtra na kontrole 🙂
@janefonda ahoj moja aky maš dnes den,tehulkovanie prebieha v poriadku?
janefonda no aspon sa budu spolu hrat, aspon dufam. Ako zvladate druhe tohotensvo, ked sa este musite starat o dieta? Dufam, ze to bude v pohode 🙂
@zuzananina zatial tehu prebieha ukazkovo. Ale obavam sa nevolnosti, ktore som si pri prvej dcerke uzila. Napriek tomu myslim pozitivne, ze tentokrat ziadne nebudu! 😵 😉 A ako je to u teba? Ty uz mas tretie tehu, to je krasne, aj ja by som raz rada tri deticky. 😵
@dgabi za prve nevykaj mi! 😉 toto je forum, tu si vsetky tykame, lebo to navodzuje priatelskejsiu atmosferu! 🙂
Malicka je zatial zlata, len mam problem jej vysvetlit, ze mi nesmie skakat na brusku. Ona tak niekedy doleti a hodi sa o mna 😀 Chyta ju obdobie vzdoru, takze jupi! 😅 😝 ale aj tak je zlatucka 😉 A co u teba?
ahojte...hlasim dalsi uspesny den :D uz len 250 😉
tak vies...dala som si to do pomeru k neurcitu (niekedy, hadam o rok a podobne) a vyslo mi to, ze je to len 😉
Dievčatá bolí vás niektorú chrbát?? mňa dnes neuveriteľne, dokonca som celý deň podráždená, nervózna a strašne ma bolí aj brucho a ms mám dostať 12teho
Prečo náhoda? 🙂 ja sama neviem v koľkom som týždni lebo na sone pred 2 týždňami ešte nič. Podľa poslednej MS by som mala byť v 7tt, ale ja to mám celé akosi posunuté. Uvidím ako dopadnem zajtra na sone a či už konečne niečo uvidím.
@noja2210 a ty si v koľkom týždni? Keď ja som taká neistá. Išli som hneď po týždni ako mi meškala MS, vzali mi krv a o dva dni mi už povedali, že mám zvýšené HCG 195, na ďalší deň sono a nevideli nič a zas mi brali krv a HCG bolo 600. Príznaky mám bolenie podbruška, prsia a dnes mi prvý krát bolo zle....už chcem, aby bolo zajtra ráno 🙂 Ja by som toľko nevydržala. Klobúk dole pred tebou 🙂

@zuzananina dufam,že to tento krat dotiahneme vsetky do uspesneho konca 🙂