Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@janefonda sorry asi som to zle napisala, myslela som aj ostatne. ja mam tiez ten isty problem, ze musim davat pozor, lebo moj maly ked sa na mna vrhne, tak skace ako zajko hlava nehlava 😀 este to nechape, mozno neskor. Inak zatial je to este v pohode uvidime, ked zacne rast brusko.
@xen21 super, gratulujem. mavas este bolesti bruska?
Ozaj kocky je tu niektora ktora bude rodit v uk? 🙂
@janefonda dobre ranko taj ja tretie ak uspešne dokončim ho pred rokom prisla o tretie v 10tt tak sa aj teraz trochu bojim... ale zatial to ide v pohode a tie nevolnosti pri prvom som si uzila hodne celych 9 mesiacov a pri druhom vobec a pred rokom tie tyzdne boli v pohode a teraz tiez az na vcera mi bolo strasne od zaludka co dala do seba to nezapasovalo mi cely den....
@zuzananina mne zacina byt tak ako pri prvom,len sem tam tazko,ale to sa zachvilu rozbehne 😖 ako Dr?ides dneska ?
Dobré ránko babulky, no pozerám že ste toho zase včera moooc popisali 🙂 ako inak, ktorá ma čo nové? 🙂 ja sa citim taka akasi nafuknutá.. a uz mi nejde stiahnut bruško :-/ u vas ako? ale inak ok, včera som mala strašne pažravý den, hanbim sa aj povedat co som všetko požrala! 🙂
Inak ok, sem tam v podbrušku mini pichnutie, sem tam mini bolenie, ale to je nič, aspon viem, že tam asi niečo deje 🙂 a prsia fuuuuurt veeelmi citllive a mozno aj troška nalada sa mi zhoršila, akosi mi všetko a všetci lezú na nervy.... a teraz obzvlašť moj chlap, je akysi chorý, tvári sa že umiera, oooooch.... najhoršie je ked je chlap chorý!!!! 😀
dobre ranko zelam(e) 😉 dnes som si prve rano uzila strasne neprijemny pocit...si pripadam ako trafena - je mi zle ale skerim sa od ucha k uchu 😵 😵 😵
dobré ránko tehuľky, tak ako to dnes "rastie" 😀 Už dva dni ma trápili nechutenstvo a príznaky nevoľnosti (nič nebolo)...a kamoška mi poradila že najlepšie ako sa tomu vyhnúť je neostať hladná. Neviem ako u vás, ale u mňa sa začiatok hladu úplne vytratil, behom sekundy z pocitu nasýtenia prechádzam do stavu žeby som zožrala aj vola, vlčí hlad až mi ostane zle. Takže do práce chodím nabalená rožkami, banánmi, jogurtami a zisťujem, že to celkom funguje...takže ak sa chcete vyhnúť nevoľnostiam neostaňte hladné...cice žerte !!! 😀
@matya77 u mna to tiez funguje 🙂 ale napriklad dneska rano som vstala a prvy krat som nemala ziadne nevolnosti, jupiiiiiii 😉
@mima1983 mne brusko este nerastie ☹ ale uz sa obaja s muzikom tesime az rast bude. Ja zatial len to pichanie v podbrusku plus citlive prsia....ale dneska rano dako zahadne nevolnosti neprislo,hmmm....inak aj ja zacinam byt naladova, ale inak ako ty.....mna vsetko rozplace...sa zo mna stale straaaasna citlivka 😀
jaaaaj takze tvoj manzelik ma teraz najhorsiu muzsku chorobu - RYMICKU 😀 ale to je normalne, ze chlap hned umiera, ked ma trosku kaslicek, ja mam doma to iste 😀 😀 😀 😀
Dobre ranko vsetkym @janefonda ano ja budem tu v uk rodit, uz po druhy krat. a ty kde?neviem veru 😅
@zuzananina ty to mas dobre tebe deticku uz aj pomahaju asi... 🙂 Viete niekto ci sa mozu v tehu olivy? kedze su dost slane 😨
@dgabi at je rakusko, tiez tu budem rodit druhy krat 😉
@zuzananina no tak aj ja som zvedava ako to nakoniec bude, ci nevolnosti pridu, alebo nie. Nemuseli by...
Ahojte tehulky tak už som doma od doktora aj mi dnes vystavil tehotensku knižku a tak že zatial je vsetko v ulnom poriadku dalsia kontrola 2.12. sa tesim,ze by už aj malo byt vydiet srdiecko vtedy.Dnes mi aj krv brala sestricka tak v pondelok mam volat o vysledok nese miminko rastia podla sono no uvidi sa vsetko za tri tyzdne este.... bo je to malinke len 5tt
@dgabi tak ano sem tam pomožu a hlavne ten strasi ten sa aj na babo teši..... tak sa snazi pomahat ale veda aj vytočiť ma a opriadne🙂
@zuzananina tak super že je všetko v poriadku, a ty si iná šéfka už máš aj knižku. Ja som na poslednej kontrole v 5 tt ešte knižku nefasovala, ale čaká ma to v pondelok, malo by byť vidno ♥ a mali by mi dať aj knižku, tak sa teším....sranda, nejaký kúsok papiera a teším sa na to ako na vianoce, asi preto že to už bude aj oficiálne na tom papieri 🙂
@zuzananina ja idem k dokimu az buduci tyzden, ale uz teraz sa na to tesim 🙂 snad mi aj bude vediet povedat v ktorom som asi tyzdni 😉
@matya77 presne tak ja ked som na stole u neho ked som prisla a zbadala knizku tak som na to kukala ze nejak skoro..... ale tak mam to aspon potvrdene ale termín mi ešte neurčil lebo to az vtedy ked bude vidno ozvy leboo podla Mrchy mi to nesedi to by už teraz mala byt v 7 tt tak až toho 2.12 sa hadam dozviem aj terminale povedal ze tak v july strede by to mohlo byt
@barushkaaam ale to hadam bude aj u mna to bolo len malinke este nic take zvlastne ale od posledneho sona s to zväčšuje tak mi povedal ze vlkostovo je to na 5tt tak uvidime zase o 3 tyzdne ako to bude
@zuzananina pockaj, takze to uz mi doki urobi aj sono? juuuuuu, tak to sa tesiiiiim. Ja som posledny menzes mala 27.9., takze hadam uz nieco bude vidiet aj ked veeeelmi malilinkate 🙂
@barushkaaam no mne ho robil aj minuly tyzden a podla toho vie ze to rastie a aj ze je to v poriadku umiestnene až dnes mi bral krv.... inak by nevedel len tak povedať ze to naraslo a pekne.... len je to malinke este tak nic nevidel takeho tam....
@zuzananina no tak to som zvedava, co mne povie 🙂 inak moj muzik bol cely tento tyzden na sluzobke a na revans ma vraj prekvapko pre male, tak sa tesim ako male decko na vecer co dostaneme 😉

Ja som 51DC, čo je veľmi veľa - no musím to mať posunuté 😒 toto isté mám aj ja: nechuť a zároveň hlad a nikde neviem na čo. A inak už asi 4 deň ma veľmi bolia kríže. Aj ja si chcem všetko vychutnávať, je to krásny pocit 🙂