Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
Ahojte kočky, ja už dva dni nestiham čitat ani pisat. Tak len narychlo. Včera som bola u doky a brali mi teda krv do 6 skumaviek bleee a o tyzden si mozem ist pre tehu knizku. Tak sa tešiiiiiim.
Inak včera sa u mňa objavil asi novy priznak. Mam horkosť v ustach. Nech hocičo jem, citim ako keby v tom bola jar na riad. aj ked sa napijem sladkeho napoja, po dopiti sa mi hned objavi horka chut akokeby vzadu v hrdle. Je to dost neprijemneeee a obcas ma z toho az napina ake je to hnusne.... Fuj. Nikdy som o tom ale nepocula. Zazili ste niektora nieco taketo v tehu?
@zuzananina jasne, ze sa pochvalim 😉 ja to teda tipujem na dupky 🙂
@yasmin0001 horkost v ustach zatial nepocitujem, ale uplne my prestalo chutit vsetko sladke. Doteraz som kazdy den zjedla daky keksik alebo aspon cokoladku a teraz mi tie veci vobec nechutia. Zato mi chutia zeleninove salaty, tych sa neviem obzrat 😀
@mima1983 ja som ho pila odkedy som ho vyskusala a nakoniec som este tyzden prenasala 😉 s tym jedenim,ani mi nehovor a hlavne na ranajky jem vsetko mozne...a brucho mam nafuknute tak na 4.mesiac 😅
@zuzananina super ze vsetko ok,teraz uz len pekne rast... 🙂 mne byva sem tam tazko,ale este je to v pohode....skor somstale unavena a znicena akokeby som bola trasne narobena 😎 furt len polihujem, a zmozem sa tak akurat rano doobchodu a vecer na prechadzku.... 🤐
@yasmin0001 ja som o tom pocula ale nestalo sa mi to..to mas ako s vracanim...niekto zvracia niekto nie 😉
@barushkaaam tak ted už nech je drahy doma a da to prekvapenie
@clarissa tak moja to je normalne a ja dnes mam takyden som prisla s nemocnice od doktora a som unavene ani pre draheho sa mi nejak nechcelo ist do prace ked mi zavolal
@dgabi paci sa nam tu, zijeme tu uz niekolko rokov aj s manzelom a dcerkou. Zdravotnictvo funguje trosku odlisne od slovenskeho. V niecom lepsie a v niecom horsie. Ale urcite je nemocnica lepsie vybavena a ludsky pristup bol neskutocny. Takze ja som spokojna. 😉
Na to dojcenie ma kazdy iny nazor. Ja uz nedojcim malu od 11. mesiaca takze to nemusim riesit. Mne sa dcerka sama odstavila. Kamoska napr je teraz tehu a jej mala sa sama odstavila, lebo jej to mliecko teraz jednoducho nechuti.
ahojte maminky,tak dlho som tu nebola,vidim ze ste toho popisali az az 🙂 Tak sa skusim aj ja podelit o svoje skusenosti za posledny tyzden. Takze ked som minuly tyzden 2.11. zbadala na mojom tehu dve ruzove ciarky velmi som sa potesila. Na druhy den som isla k dokymu aby mi to potvrdil. Spravil mi sono a povedal ze tam nic nevidi..a ze to znamena.ze mozem a ale aj nemusim byt este tehotna ☹ tak som bola s toho trosku smutna...lebo mi nebolo ani zle ani ma neboleli prsia ani nic...a pritom mi mrcha prvykrat meska 2 tyzdne...vsetko bolo normalne ako vzdy,ziadne zmeny na mne ,az do vcerajsieho dna...ked som prisla domov z prace,manzel mi pripravil moj oblubeny zemiakovy salat s reznami-moje oblubene jedlo ktore som volakedy mohla jest od rana do vecera-az do vcerajsieho dna,hned ako som to zacitila,zacalo ma strasne napinat,nemohla som sa na to ani pozriet 😒 a tak som si na veceru dala tresku a rozky,co som volakedy moc neoblubovala,som to zjedla s vacsou chutou ako ten salat s tym reznom 🙂 takze myslim ze sme konecne na dobrej ceste 🙂
Ahoj baby, pridavam sa, ja som otehotnela nedavno, niekedy v juli, ak vsetko pojde v poriadku, pride babatko na svet 🙂
Caute baby, no ja odpadnem 😀 Co mi poradite ? 😀 Asi ako jedina z vas som mala ist ako posledna na PRVU prehliadku na gyndu, bola som objednana na 21.11. hoci uz teraz mi konci 7. tt a doktor mi dnes volal, ze bohuzial musi ist namiesto jedneho dalsiehho gynekologa zajtra mimo stat na nejaku konferenciu ci co a vrati sa 27.11.objednal ma na 28.11. co je u mna prvy den 10. tt 😀 Trosku neskoro, nie ? 😀 Ale vraj niekto zanho supluje, tak co radite ? 😎
@barborka1446 ja by som sla v k zastupujucemu
@barborka1446 ja idem na prvu 29.11. taze posledna nebudes 😝 ja budem vtedy asi v 8tt
@zuzananina 🙂 a to je ete len zaciatok 😅
@noja2210 vydrzis neboj 😉 aj jamusim vydrzat do 8tt 🙂
@barborka1446 niesi nezodpovedna,neboj urcite nie 😉 ked ta dr objednal na 28eho tak isto vie co robi... 😉 to by bola jeho nezodpovednost uz ked...🙂 ja som pri malej zistila ze som tehu akurat v 8tt a sla som vtedy na prehliadku az...a teraz ma dokina objednala tiez dost neskoro,ale tak ona sama vie asi co robi 😉 ale ak budes kludnejsia,pokojne chod k zastupujucemu,za to nic nedas 😉
@barborka1446
@noja2210
@clarissa jaaaj baby este sa k tym lekarom nachodime 😉 Podla mna ten 8 tt je ideal na prvu navstevu.Ale ani ja som este nebola u dr. a este som sa ani neobjednala kedze hladam noveho lekara 😅
@dgabi ja by som odstavovala postupne, ale to je len moj nazor. Podla mna kopec zivin co potrebuje babo v brusku odchadza do mliecka pre to druhe.
@aininka
@majkaa2011 ahojte baby vitajte medzi nami a pekne tehulkovanie prajem
@clarissa no ved to len zaciatok co to bude neskorsie už teraz saaj na tom sem tam zasmejem....... 🙂 😀
@barborka1446 moja ja by som sla aj tomu druhemu už nemas na co cakať a ved aspon na prvu prehliadku a potom ti aj on sam povie co dalej
ahojte, baby, tak toto čítať vonkoncom nestíham!!! 😕 🙂 dúfam, že sa všetky máte dobre, vidím, že nás pribúda, tak to je dobre!
včera sme absolvovali sono! videli sme malú fazuľku, máme 1 cm, srdiečko nám pekne bije, je jedno!! 😵 😀 , čo sa teda teším, takže dnes som to už oznámila aj riaditeľke, musím to vraj aj písomne oznámiť 😅 , tak budem to riešiť na budúci týždeň. Zle mi je sústavne, dnes som pokrstila aj "kauflanďácke záchody! 😲 , je úplne jedno, či je ráno, alebo hlboká noc, už som vracala aj o pol noci...tak to máme pestré 😀 😝 , ale po včerajšku som spokojnejšia, už je to také ozajstné, keď to vidíte aj na sone 😵 😵
@barborka1446 choď, nič za to nedáš, podľa mňa by ti aspoň krv mali vziať, nech urobia tie tehotenské klasické odbery 😉
@marhar tak gratulujem ti... a to ze zle viem ake to je prve tehotenstvo som mala take celých 9 mesiacov som vracala a bolo jedno kolko je hodín....
@zuzananina tak mať toto celých 9 mesiacov, je fakt riadna zaberačka. mne bolo veľmi zle aj pri prvom, toto je trooošku lepšie, aj keď tiež dosť vysiľujúce, ale nevadí!!!!! 😵 😵 😵
a ešte som zabudla napísať, že veľkosť zodpovedá tomu 7 tt, tak asi to mám dobre vyrátané 😉
@zuzananina ahoj dakujem pekne,podobne pekne tehulkovanie aj tebe 🙂
@marhar tak to mas dobre mne stale neurcil terin bo podla mrchy by teraz mala byt tak ako aj ty ale napokom je to mensie a este ani srdiecko nieje tak to dava tak na 5tt a 2.12. ze ked pojdem na kontrolu tak by už malo aj srdiecko vidieť....
tak aj ja sa pridavam do klubu. myslim, ze mi to vychadza na jul niekedy. zajtra budem vediet presnejsie... 😵
ahojte zienky..mozem sa aj ja k vam prdat? termin mi vychadza okolo 8.7. 😀
@bambi2 jeeejoooo 😀 😀
@zuzananina aj nam vcera bolo povedane ze sme 8dni mladsi, nemali sme ani zltkovi vak..tak sme raj niekedy v 4tt.. 😒

@barushkaaam tak to sa teda už ani nevies dockat teda potom napiš čo to bolo🙂.... Tak uvidis kazdy doktor ma ine postupy ved ja pri prvych dvoch si už an moc nepametam ako to bolo a to chodila k inemu lekarovi a teraz mam ineho