Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
myslim,že by sa este nemala zakladat. Zatial sem nikto ,,len tak,, nevstupil
@bambi2 tak nech sa ozve ak ma tu potrebu.Ju tu spacifikujeme 😀 Ale nie, mne len hrozne vadi ak sa niekto stara do druheho a hned sa aj navaza. Nechapem na co to je dobre. Ale mam taku svoju teoriu o doma zakomplexovanej osobe, ktora sa potrebuje vyburit na cudzich.
@barushkaaam ak k nam budes chodit isto sa na teba nezabudne 😉
@janefonda baby ak bude nejaka skupina tak aj ja by rada bola nezabudnite na mna teiž... no tak zatial tu nemame stym ziadne problemy a hadam ani nebudeme🙂
Baby prajem Vám dobru nocku ja sa pre dnes lúčim som nejaká unavená s celého dna.....idem si ľahnúť pred telku a hádam aj zaspím hneď 🙂 😀
@noja2210 ja aj ked si poviem svoj nazor, neznamena to, ze hned zhodim niekoho ineho len preto ze on mysli inak ako ja. Tak to vo svete chodi. Ja som napr zastanca ze pocas tehu sa ma jest vsetko a niekto si dava velky pozor na stravu. Ano poviem, ze podla mna je vhodna pestra strava, ale ak to niekto tak robit nebude, neznamena to hned ze to co robi on robi to zle. Je to vzdy vec nazoru 😉 Neviem ci si ma pochopila niekedy pisem ako hotentot. 😀
@zuzananina urcite skor ako sa urobi sukromna tema prejdeme si ju celu a budeme pridavat kazdeho kto prispieva aspon ako tak pravidelne. 😉
@zuzananina dobru noc 😉
Ahojte babuľky 🙂 Konečne som sa dočkala sona a videla som malú bodku. Bodku, ktorá znamená pre mňa celý svet 🙂 🙂 🙂
@lola77 jeeej, super 🙂 a v kolkom si tyzdni? pytam sa, ci aj ja uz nieco budem vidiet, ked pojdem k dokimu 🙂
Podľa tehotenskej kalkučky by som mala byť v 7tt, ale veľmi tomu neverím. Dr. mi presný týždeň nevedel povedal ☹ Tu som sa dočítala, že od 5tt vidno už niečo na sone. A ty by si mala byť v koľkom?
ok, mamicky dufatelky, cakatelky....lucim sa pre dnesok s vami...dobru noc a jedno pohladenie navyse drobcekom :D
To kolkooooooooo ste tu toho popisali????? vy co nechodíte do práce? 😀 ale neeee, no sak to sa mi ani citat vsetko nechce 🙂
@zuzananina Zuzi inak som strasne prekvapena, ze ti uz dal tehu knizku..... ved obycajne sa dáva tak okolo 9tt a ty, ked si len v piatom.... ja som bola cca v piatom prvykrat u dokiho ako tehu, a teda spravili mi len vaginalne sono, kde bolo vidiet nieco veeeeeeeeelmi malilinkate - cca 6mm a to bolo vsetko, a ze mam prist o 3 tyzdne, ze to budeme mudrejší...... no tak sa neviem dočkať....
Ale mam pocit ze brucho mam nafuknute uz tak na 5 mesiac! 😀
@lola77 nic si z toho nerob, ani mne doktor presny tyzden nepovedal. podla tehotenskej kalkulacky som bola u neho v 5 tt a bola vidno straaaaaaaaasne malinka bodečka, velkosti cca 6mm.... takze mi povedal ze aby som prišla o tri tyzdne, ze budeme mudrejší... no teraz je to už o dva .) tak sa neviem dočkať 🙂
@barushkaaam este furt si si to "snazime sa" nezmenila???? 😀
@mima1983 ked ja som este nebola u dokiho, tak neviem v ktorom tyzdni som 🙂
@barushkaaam ja som bola, a nepovedal mi to...... a nechcela som sa ho vypytovat, sak to bolo fakt strasne na zaciatku...
@barushkaaam ja tu mam uvedene podla tehu kalkulacky...
@mima1983 zatial mi to podla posledneho menzesu (27.9.) vychadza na 7 tt, ale to este pozmenime...
@barushkaaam ja som mala 26.9. 😀 jakaa nahodička! 🙂 sak veru doktor to lahko upraví...
Babulky, idem sa ja nataaaaahnut 🙂 som uplne k.o..... tak zajtra, paaa a dobru noc 🙂
@mima1983 xixi, my sme jake podobne. V rovnakom case sme mali posledny menzes a v rovnakom case sme priblizne aj otehotneli 😀 idem kukat big bang, dobruuu noc 🙂

@marhar
@janefonda
aha tak na mna potom nezabudnite, aj ja sem patrim 🙂