Máj 2010. Kto vtedy čaká bábo?
Ahojte 🙂 ,
je tu uz niektorá ktorá vie že čaká bábo v máji 2010? Dufam ze sa coskoro tato tema rozrastie x-) 🙂 x-)
hladala som ci tu uz nahodou podobna tema nie je, ak ano tak sa vopred ospravedlnujem
je tu uz niektorá ktorá vie že čaká bábo v máji 2010? Dufam ze sa coskoro tato tema rozrastie x-) 🙂 x-)
hladala som ci tu uz nahodou podobna tema nie je, ak ano tak sa vopred ospravedlnujem
Ahojte vie mi niekto poradiť, nejaký dobrý obchod s nábytkom pre bábätká, zariadenie detských izieb.... chcela by som sa poobzerať po postieľke...prebalovacom pulte... a všetkom čo nám treba, niečo na nete som už našla, ale keď ja verím realite a najradšej si to obzriem osobne! ďakujem za tipy a rady
Najradšej by som bola keby mali toho pod jednou strechou veľa, dalo by sa vybrať, aj kočíky tam môžu byť
Ďakujem maminky
PS: alebo aj nejaky internetový, s ktorým máte dobré skúsenosti
Najradšej by som bola keby mali toho pod jednou strechou veľa, dalo by sa vybrať, aj kočíky tam môžu byť
Ďakujem maminky
PS: alebo aj nejaky internetový, s ktorým máte dobré skúsenosti
baby tie vyrazocky na tvaricke, to sa organizmus cisti vraj z hormonov, je to novorodenecke akne, nie potnicky ci nieco z jedla, skoro vsezky babatka to mavaju, nam uy to vyymizlo... za to mame prve sopliky...
co sa pitia tyka, my sa kojime a keby nie tak dam tiez vodicku pit a nie cajiky asi...
co sa pitia tyka, my sa kojime a keby nie tak dam tiez vodicku pit a nie cajiky asi...
ahojte tak aj nám potvrdila detská lekárka že vyražtičky na tváričke sú ešte z čistenia organizmu teda nie od jedla ani potničky 🙂 lebo keď niekoho stretnem hneď sa ma pýta že či som malej nepoškodila jedlom čo nie je príjemná otázka na každej prechádzke ale radšej nič nevysvetľujem nemá to cenu 😉
Ahojte, takže som vás našla..🙂 mám tiež májovčiatko 😉 volá sa Adrián narodil sa 4.5.2010 o 13. 05 vo Zvolenskej nemocnici. vážil 3430 a meral 54cm. Tiež mal tie vyrážočky na tváričke, ale dr. nám predpísala krém Excipial a po ňom mu to pekne zmizlo.
gratulujem všetkým maminám a teším sa dalšie príspevky..🙂
gratulujem všetkým maminám a teším sa dalšie príspevky..🙂
@jovana100 ten excipial to ste mali na suchu pokozku? =-)
tak maminy ako gazdujete? my sme uz aki velkiiii... nemame ani 2mes. a uz vytahujem pomaly veci na 3-6mes. co som teda prekvapena 😃
tak maminy ako gazdujete? my sme uz aki velkiiii... nemame ani 2mes. a uz vytahujem pomaly veci na 3-6mes. co som teda prekvapena 😃
ahoj newyorkgirl- volá sa to presne excipial u hydrolotio a áno predpísala nám to na suchu pokožku. Dnes sme boli v poradni tak nám to odporučila aby som mu s tým natierala aj celé telíčko tak 2-3 krát do týždna po okúpkaní 🙂 /Predtým mal pod hrdielkom aj také ako zapareninku tiež také vyrážočky a na to nám predpísala nejaku jarišovu vodu a tiež nám to pomohlo. Vraj je to niečo ako lieh, len šetrnejšie a neštipká to. Hrdielko som mu najskôr natrela tou jarišovou vodou a potom tým krémikom. 🙂
My máme tiež 2mesač. a tak isto su mu dobré aj väčšie veci. dnes som mu kupila supravičku ktorá je na 6m a kratasky su mu super 😃 a tieločko trošku väčšie
My máme tiež 2mesač. a tak isto su mu dobré aj väčšie veci. dnes som mu kupila supravičku ktorá je na 6m a kratasky su mu super 😃 a tieločko trošku väčšie
@adelka89 jo to jo, je to až neuvěřitelné. Ted jsem se v neděli dívala na video co natočil manžel při první návštěvě v porodnici a měla jsem až slzy v očích-takovej drobeček, samá kost a kůže, samá ruka samá noha a ten ospalinkanej výraz 🙂 A už chodíte do nějakého klubíku s malým? My ted chceme začít chodit do cvičení pro mimi od 8 týdnů a v září se chystáme na masáž miminek 🙂 Odkudpak jsi z Brna?
nice: tak ti malinká pekne priberá..🙂..jojina: mne tiež malý prespí v noci aj 8 hodín..zo začiatku by bol papal stále...ale to asi preto, že bol ešte slabučky a nevládal si vela vytiahnuť..a tak bol stále hladny. To by bola škoda, ho budiť..tak si to užívajme, že si môžme pospať..🙂
Dievčatá dnes sme absolvovali ortopedickú kontrolu, po 6.týždňoch, chvalabohu všetko OK a nemusíme baliť na široko,zasa na kontrolu o 2.mes. Teším sa, dnes tam boli samí mackovia a moja malá taký drobček medzi nimi, ale hlasovo neyaostávala 😃 😃 , možno aj predbehla, celkom dobre prežila cestu v aute do NR, chvalabohu ale pot jej tiekol poctivo a ja som tiež bola ako práve vylezená spod sprchy,A stihli sme aj detskú doktorku a konečne nás aj pochválila, za pribratie, no veď sa aj snažím , 🙂 Teraz má však malá úplne pomýlený deň. a veľmi ťažko je ju uspať, ešteže my tu v dome nemáme tak teplo ako v paneláku/ všetky baby , ktoré bývate v činžiakoch- súcitim s vami/No službu má môj manžel , malá v našej posteli a on vedľa nej,podarená dvojica 😃 😃 😃 aspoň si v klude vypijem kávu. Ta, sa všetky držte, neviem , či sa sem ešte dnes dostanem.
@zzuzullka a kolko má malý? ja bu som zatiaľ žiadne lieky nedávala, možno vy som ho osprchovala, tiež musí veľa piť, myslím, že je to z týchto horúčav, pokým nemá iné príznaky ako kašeľ a soplíky, malátnosť a vyslovene na ňom nevidíš , že je chorý, neplaš sa , ako ste prežili noc?
Začni písať odpoveď...

Odošli
novorodenec 100-150ml / 1kg
3-mesačné dieťa 140-150 ml / 1 kg
6- mesačné dieťa 130-155 ml / 1 kg
1 – ročné dieťa 120-135 ml / 1 kg
2-ročné dieťa 115-125 ml /1 kg
4-ročné dieťa 100-110 ml / 1 kg
🙂 🙂 🙂