Máj 2010. Kto vtedy čaká bábo?
Ahojte 🙂 ,
je tu uz niektorá ktorá vie že čaká bábo v máji 2010? Dufam ze sa coskoro tato tema rozrastie x-) 🙂 x-)
hladala som ci tu uz nahodou podobna tema nie je, ak ano tak sa vopred ospravedlnujem
je tu uz niektorá ktorá vie že čaká bábo v máji 2010? Dufam ze sa coskoro tato tema rozrastie x-) 🙂 x-)
hladala som ci tu uz nahodou podobna tema nie je, ak ano tak sa vopred ospravedlnujem

•
26. nov 2009tak na to sa strašne teším až toho drobčeka uvidím a aj keď sme mali zo začiatku problémy a musela som len ležať a keď mi bývalo tak strašne zle tak som si hovorila že nič z toho mi nevadí, hlavne nech je maličkému dobre. už v tehotenstve by sme pre tie naše deti urobili všetko na svete 🙂
0
michalag tak to si ma potešila.
ja terar čakám či sa ozve sestrička kvôli výsledkom z tých tripplov alebo nie, ale dúfam že nie. keď ani zajtra nezavolá tak je všetko OK a aj keď si hovorím že sa z toho nebudem vôbec stresovať tak vždy keď mi zazvoní telefón tak sa pozerám trochu s obavou že kto volá
ja terar čakám či sa ozve sestrička kvôli výsledkom z tých tripplov alebo nie, ale dúfam že nie. keď ani zajtra nezavolá tak je všetko OK a aj keď si hovorím že sa z toho nebudem vôbec stresovať tak vždy keď mi zazvoní telefón tak sa pozerám trochu s obavou že kto volá
aaadus to je super, ze je vsetko OK a k tej odsavacke tu by som teraz neriesila, teraz vobec nie je iste ci bude potrebna a ak bude potrebna tak urcite to riesit kvalitnou odsavackou, lebo s nekvalitnou sa natrapis. Ked som porodila dvojky ani som nevedela, ze budem odsavacku potrebovat, ale drobci boli malicky, chlapcek sa este naucil kojit dvieca nie takze 13 mesiacov som jej odsavala mliecko a bez kvalitnej odsavacky by som si to nevedela predstavit |-| .
Ale ovela lepsie je samozrejme kojenie 😉 - s tym je ovela menej roboty ...
Ale ovela lepsie je samozrejme kojenie 😉 - s tym je ovela menej roboty ...
baby a ako by ste riešili moju situáciu: v máji porodím a v septembri máme ísť na svadbu ktorá bude od nás cca 200 km. a teraz neviem či budeme musieť nechať drobca doma s mamkou aby ho strážila lebo ona nepôjde na svadbu, alebo či bude môcť ísť s nami s tým že tam bude niekto u koho by bol a kto by ho strážil niekde v tej istej dedine a len by ma tam šofér vždy zaviezol na kojenie
Holciny, vy zas lamete rekordy v psani 🙂
Mne teda v prvnim tehu z prsou nic neteklo, az v porodnici, a ac po cisari, kojeni no problem, pac malej byl od prvniho momentu desnej savec.
Odsavacku jsem mela, nejdriv podedenou tu balonkovou, auau, v porodnici mi pujcili elektrickou, to byl des ten par dni, no pak mi mama nejak rikala, ze musim zbytky odsavat abych neztratiula mliko, tak jsem si poridila Medelo Harmony, manualni, ta je skvela, ale myslim, ze nebylo treba, ja skladovat mliko nepotrebovala a malej pil hodne porad takze tak. Ale odstrikavat rucne mi neslo, teda zezacatku v porodce, kdyz me to ucila sestricka s temi bolavymi prsy, pak jsem se toho bala, ale po rozkojeni to uz jde i rucne no.
Mne teda v prvnim tehu z prsou nic neteklo, az v porodnici, a ac po cisari, kojeni no problem, pac malej byl od prvniho momentu desnej savec.
Odsavacku jsem mela, nejdriv podedenou tu balonkovou, auau, v porodnici mi pujcili elektrickou, to byl des ten par dni, no pak mi mama nejak rikala, ze musim zbytky odsavat abych neztratiula mliko, tak jsem si poridila Medelo Harmony, manualni, ta je skvela, ale myslim, ze nebylo treba, ja skladovat mliko nepotrebovala a malej pil hodne porad takze tak. Ale odstrikavat rucne mi neslo, teda zezacatku v porodce, kdyz me to ucila sestricka s temi bolavymi prsy, pak jsem se toho bala, ale po rozkojeni to uz jde i rucne no.
asi bych někoho vzala sebou nějakou kámošku které bych věřila a nechala bych jí dítě.určitě tam budete spat nebo bych tam určitě spala.
já odsávala ručně měla jsem balonkovou děs a hrůza.šimi sál jen do šestinedělí pak se odstavoval tak jsem aspon odstříkávala a dávala ve flašce do třech měsíců pak to vzdala.
já zas nevim co dovča jestli moře nebo nee
já odsávala ručně měla jsem balonkovou děs a hrůza.šimi sál jen do šestinedělí pak se odstavoval tak jsem aspon odstříkávala a dávala ve flašce do třech měsíců pak to vzdala.
já zas nevim co dovča jestli moře nebo nee
Začni písať odpoveď...

Odošli