Máj 2010. Kto vtedy čaká bábo?
Ahojte 🙂 ,
je tu uz niektorá ktorá vie že čaká bábo v máji 2010? Dufam ze sa coskoro tato tema rozrastie x-) 🙂 x-)
hladala som ci tu uz nahodou podobna tema nie je, ak ano tak sa vopred ospravedlnujem
je tu uz niektorá ktorá vie že čaká bábo v máji 2010? Dufam ze sa coskoro tato tema rozrastie x-) 🙂 x-)
hladala som ci tu uz nahodou podobna tema nie je, ak ano tak sa vopred ospravedlnujem

•
13. feb 2010Já dneska zkusila, a normálně obléknu moje kalhoty, takové černé z těch foto. AKorát jsem nechala knoflík volně, aby netlačil. Tak mě to docela potěšilo. I moje letní sukně mi je, takže paráda. 🙂
0
arcik, zatím jsem s kilama snad normálně mám 6kg nahoře. Většina mi jde asi do břicha, protože ty kalhoty mi jsou přes stehna a prdel stejně, tak jsem ráda. 🙂 Ale ještě mám před sebou 3 měsíce a to je dost🙂
V pondělí musím zase do kanclu a asi v úterý půjdu na to OGGT, fakt už se moooc těším.Mám si sebou donést čaj s citronem 0,5-1,5 litru - no ale já po ránu nejsem zvyklá moc pít, takže ani nevím, jak zlvádnu vypít půl litru - kolik je na to času? A pila jste některá třeba jen 0,25 litru toho hnusu?
ahojte, som bola dnes v škole a už som konečne doma 🙂
klarka, aj ja som dnes zistila, že oblečiem nohavice ktoré som nosila pred tehu a aj gombík v pohode zapnem, len na predu ich mám trošku nižšie tak pod pupkom ale inak rovnako ako pre tehu...jupíííííííííííí 😃 😃 😃
arcik, nestraš, ja nechcem mať +22kg 😞 ja mám ilúziu nabrať už len tak max 8 kg do pôrodu, zatiaľ som teda nabrala 4kg ,ale stále som -2kg od pôvodnej váhy
klarka, aj ja som dnes zistila, že oblečiem nohavice ktoré som nosila pred tehu a aj gombík v pohode zapnem, len na predu ich mám trošku nižšie tak pod pupkom ale inak rovnako ako pre tehu...jupíííííííííííí 😃 😃 😃
arcik, nestraš, ja nechcem mať +22kg 😞 ja mám ilúziu nabrať už len tak max 8 kg do pôrodu, zatiaľ som teda nabrala 4kg ,ale stále som -2kg od pôvodnej váhy
arci ale tak u každého je to asi jiné ne? Spousta lidí mi říká že jedna nabírala na začátku, na konci ne, druhá na konci a na začátku ne a tak různě, nemyslím si že to má každý stejně 😃 Miminko na váze přibírá ale už teď má určitě přes kilo a jestli bude mít třeba 4 (doufám že ne 😃 ) tak to jsou třeba necelé tři kila 😉
Jasně, nemám iluze že nepřiberu ani deko, ale taky doufám, že se vlezu do 20 😃
Jasně, nemám iluze že nepřiberu ani deko, ale taky doufám, že se vlezu do 20 😃
Luci to já všechno nabrala ve II.trimestru... Na konci prvního sem měla nahoře 1kg... 😃 Ale uklidňuju se tim že sem někde četla že do 28tt se nabere nejvíc 😃 😃 😃
arci tak vidíš 😉 Já doufám že tam taky hodně nechám 😃 Ale všechno to asi nebudu 😃 Při tom všem sladkém co sežeru to bude samej tuk 😃 😃 😃
arci tak vidíš 😉 Já doufám že tam taky hodně nechám 😃 Ale všechno to asi nebudu 😃 Při tom všem sladkém co sežeru to bude samej tuk 😃 😃 😃
luci 😃 😃 Když já v tom mám teďka trošku bordel 😃 Moje váha vždycky ukazovala asi o 0,5kg víc než váha u doktorky a najednou mi doktorka napsala do průkajdy 73,7 a moje váha ukazovala 72 :-o Tak teď nevim jestli mam rozbitou váhu já, nebo je sestřička slepá a napsala to tam blbě 😃 Teď mi moje váha ukazuje 73 - to je + 11kg a na kontrolu jdu 25.2 tak uvidim kolik mi tam naváží 😃 😃 😃
arcik, nestraš. Snad to budu mít to co bude nahoře jen vodu, hodně piju😃 Mám štávu sama tak na 4-5 dní😃 Dříve jsem to měla klidně i na 2týdny😃 ..........
Ahoj holky, krásný víkend všem 🙂
My máme za sebou oGTT, výsledky cca za týden. Nakonec to docela šlo,navzdory tomu,kolik nás tam bylo o šlo jak po drátkách 😉 Navíc ta voda s citronem chutnala po té hladovce dobře a v pauze jsem si skočila do účtárny odnést lístek na peníze (žel ty jsou stále fitktivní😞(za PNku...Tak snad i výsledky budou OK..
Jinak jsem koukala, jak tu řešíte to přibírání a našla jsem v knížce o mateřství tohle:
BMI pod 19 doporuč. váhový přírůstek 12,5-18kg
BMI 19-26 11,5 - 16kg
BMI 27-30 7 - 11,5 kg
MBI nad 30 do 7 kg
jo a píšou,že to je pouze orinetační, že ženy, které v těhot. přiberou víc nebo míň,než je obvyklé, stejně mívají zdravé děti 😉 a o to tady asi jde nejvíc 😎
My máme za sebou oGTT, výsledky cca za týden. Nakonec to docela šlo,navzdory tomu,kolik nás tam bylo o šlo jak po drátkách 😉 Navíc ta voda s citronem chutnala po té hladovce dobře a v pauze jsem si skočila do účtárny odnést lístek na peníze (žel ty jsou stále fitktivní😞(za PNku...Tak snad i výsledky budou OK..
Jinak jsem koukala, jak tu řešíte to přibírání a našla jsem v knížce o mateřství tohle:
BMI pod 19 doporuč. váhový přírůstek 12,5-18kg
BMI 19-26 11,5 - 16kg
BMI 27-30 7 - 11,5 kg
MBI nad 30 do 7 kg
jo a píšou,že to je pouze orinetační, že ženy, které v těhot. přiberou víc nebo míň,než je obvyklé, stejně mívají zdravé děti 😉 a o to tady asi jde nejvíc 😎
Já jsem dneska poprvé vyprala v pračce potah na matraci (tu polokokosovou s pohankovýma slupkama-oboustrannou),tak jsem zvědavá...dosud jsem to prala jen lehce ruce...na netu jsem ale koukala,že se to dá údajně prát,tak uvidíme..Po vyprání vypadala normálně, ani to nebylo zabarvené nebo tak něco,tak jen doufám,že se to třeba nesrazilo(prala jsem na šetrný program na 30 st cca 35 minut)
Tohle jsem našla na netu, je to vido, jak správně kojit:
http://jaknato.centrum.cz/rodice-a-deti/2008/12...
Je tam i návod na měření teploty rtuťovým teploměrem, ale já se té rtuti trochu bojím, takže ještě váhám.....:
Budete některá měřit jinak než v zadečku?
Je tam i návod na měření teploty rtuťovým teploměrem, ale já se té rtuti trochu bojím, takže ještě váhám.....:
Budete některá měřit jinak než v zadečku?
Začni písať odpoveď...

Odošli