Máj 2010. Kto vtedy čaká bábo?
Ahojte 🙂 ,
je tu uz niektorá ktorá vie že čaká bábo v máji 2010? Dufam ze sa coskoro tato tema rozrastie x-) 🙂 x-)
hladala som ci tu uz nahodou podobna tema nie je, ak ano tak sa vopred ospravedlnujem
je tu uz niektorá ktorá vie že čaká bábo v máji 2010? Dufam ze sa coskoro tato tema rozrastie x-) 🙂 x-)
hladala som ci tu uz nahodou podobna tema nie je, ak ano tak sa vopred ospravedlnujem

•
13. feb 2010Zkušené mamči - když půjdu s mimčem ven - třeba pár dní po porodu a bude vedro, tak musí mít bavlněnou čepičku a rukavičky? To by mu bylo teplo ne?
0
bibi, jsi mě rozesmála pěkně😃 No jo, je to můj zlý sen. Víš jak mě od nich bolí záda. A když jdu koupit podprsenku, tak mám problémy jak blázen. Zrovna v pátek mi přišla nová co jsem si objednávala 90G a je mi akorát tak pak budu muset objednat asi ještě jednu větší na kojení, protože s ebojím že až s emi nalejou budou ještě větší 😞
bibi, vím, pamatuju si. Si že mě taky drahý dělá srandu že si pak budu kupovat stany, nebo že mi půjčí na ně pytle ]-( 😃 Tak to mi od bolesti ale nepomůže že on je spokojený ... hehe 🙂
ahojky holky
Andelko
to je fakn,že ho ještě měli a jakou máš barvu?
Anty
tak pokud budou vedra, což vzhledem k tvému termínu možná budou (já rodila 6.6.) tak rukavičky určo ne a čepičku buĎ úplně tu bavlněnou tenoučkou-hlavně taky na ouška a pokud bude hic jak blázen a bezvětří a budeš mít mimčo v kočárku,kde bude zavřené a nebudeš mít odeplé na síťku aby v korbičce neprotahoval průvan,tak i bez čepičky,ale zas nějaké 40°C vedra nebudou,tak tu slabounkou snesete... já teda budu kupovat i teplejší čepičku nějakou fleesovou- v dubnu ještě může být sníh 😃
teploměry
jsou někde nějaké testy,jak jsou přesné a rychlé a tak? mi máme ten digi,ale taky mi nepřijde že by byl nějak super rychlý,tak mrknu po nějakém a musim hledat ty testy
Andelko
to je fakn,že ho ještě měli a jakou máš barvu?
Anty
tak pokud budou vedra, což vzhledem k tvému termínu možná budou (já rodila 6.6.) tak rukavičky určo ne a čepičku buĎ úplně tu bavlněnou tenoučkou-hlavně taky na ouška a pokud bude hic jak blázen a bezvětří a budeš mít mimčo v kočárku,kde bude zavřené a nebudeš mít odeplé na síťku aby v korbičce neprotahoval průvan,tak i bez čepičky,ale zas nějaké 40°C vedra nebudou,tak tu slabounkou snesete... já teda budu kupovat i teplejší čepičku nějakou fleesovou- v dubnu ještě může být sníh 😃
teploměry
jsou někde nějaké testy,jak jsou přesné a rychlé a tak? mi máme ten digi,ale taky mi nepřijde že by byl nějak super rychlý,tak mrknu po nějakém a musim hledat ty testy
u nás také po dlouhé době sluníčko..... taťka nám ale dnes na týden odjíždí pracovat do Německa,tak to bude nuda doma... v úterý jdu k zubaři a ve středu na srdíčko- ECHO,tak se mi moc nechce...
čtěte- přišlo mi mailem,jak jsou zloději vynalézaví...
Jestli se Vám stane, že za jízdy v noci Vám někdo hodí vejce na
# # # # # # přední
# # # # # # sklo, hlavně nespouštějte stěrače ani nestříkejte vodu !!!!
# # # # # # Na skle by se vytvořila hustá mléčná neprůhledná hmota a už byste
# # vůbec
# # # # # # nic
# # # # # # neviděli. Byli byste nuceni okamžitě zastavit a s velkou
# # # # # # pravděpodobností
# # # # # # byste byli okamžitě okradeni !!!
# # # # # #
# # # # # # Tedy žádné stěrače, žádná voda, ale odjet co nejdál od místa
# # # # # # "nehody", pokud možno na místo bezpečné a osvětlené.
# # # # # #
# # # # # # Jde o nejnovější techniku, kterou si vymysleli šikovní zloději.
čtěte- přišlo mi mailem,jak jsou zloději vynalézaví...
Jestli se Vám stane, že za jízdy v noci Vám někdo hodí vejce na
# # # # # # přední
# # # # # # sklo, hlavně nespouštějte stěrače ani nestříkejte vodu !!!!
# # # # # # Na skle by se vytvořila hustá mléčná neprůhledná hmota a už byste
# # vůbec
# # # # # # nic
# # # # # # neviděli. Byli byste nuceni okamžitě zastavit a s velkou
# # # # # # pravděpodobností
# # # # # # byste byli okamžitě okradeni !!!
# # # # # #
# # # # # # Tedy žádné stěrače, žádná voda, ale odjet co nejdál od místa
# # # # # # "nehody", pokud možno na místo bezpečné a osvětlené.
# # # # # #
# # # # # # Jde o nejnovější techniku, kterou si vymysleli šikovní zloději.
Zdeni- kdybys našla nějaký test teploměrů, bylo by to super, protože je v tom fakt zmatek 🙂
Michalag, Zdeni - No u mě to fakt vypadá, že budu rodit až začátkem června - tedy dle termínů na UTZ, takže si nějakou slaboučkou čepičku pořídím 🙂
Musím na sebe prásknout, že včera v deset hodin večer jsem našla na netu nějaký recept na vajíčkovou pomazánku - vůbec jsme nebyl líná si jí udělat, takže jsem se tady v noci pěkně cpala 😃 Byla výborná - ke snídani si právě dělám druhou dávku 🙂 Takže teď až půjdu na poradnu, tak už určitě budu mít nějaké to kilo nad svojí původní váhu 🙂
Michalag, Zdeni - No u mě to fakt vypadá, že budu rodit až začátkem června - tedy dle termínů na UTZ, takže si nějakou slaboučkou čepičku pořídím 🙂
Musím na sebe prásknout, že včera v deset hodin večer jsem našla na netu nějaký recept na vajíčkovou pomazánku - vůbec jsme nebyl líná si jí udělat, takže jsem se tady v noci pěkně cpala 😃 Byla výborná - ke snídani si právě dělám druhou dávku 🙂 Takže teď až půjdu na poradnu, tak už určitě budu mít nějaké to kilo nad svojí původní váhu 🙂
Začni písať odpoveď...

Odošli