Ahojte 🙂 ,
je tu uz niektorá ktorá vie že čaká bábo v máji 2010? Dufam ze sa coskoro tato tema rozrastie 😵 🙂 😵
hladala som ci tu uz nahodou podobna tema nie je, ak ano tak sa vopred ospravedlnujem
Bibi tak to naštve.. 😠
řekla bych, že se spíš láduje a za chvíli nám napíše čím 😀
blani, ale tie naše trafia..bleeee
idem hladať tu postel na ebay..
tak jsem přečetla poslední dvě stránky a musim říct, že mi teda dáváte s těma dobrotama 😝 😀 jsem si kvůli vám musela dát jednu sušenku, takovou tu slepovanou, uprostřed čokoláda... 😵 😵 se to kvůli cukrovce jednou nezblázní, ne? holt si už dneska nebudu měřit cukr 😉
Teda holky, takovýhle chutě tady takhle na večer 😀
Blani styď se.. Já bych si taky dala tiramisu, takové to co se dělá do těch pohárků.. Mnaaaaaaaaaaam 😵 😵 😵 Ale v lednici mám meloun - červený i žlutý a jahůdky, tak si zítra dám aspoň to 😵
Jinak můj muž je fakt vtipnej 😀 Sem mu dnes řikala že mi neni dobře, že mi tvrdne břicho a on začal panikařit že ještě neni připravenej rodit 😀 😀 😀 No nic dobrý, pak za delší dobu mu řikám že zítra budu jen ležet a že se o mně bude starat, udělá snídani, uvaří oběd a tak a on mi na to řekl " a proč, tobě se nechce nic dělat 😀 😀 😀 "
pralinka25, ...uvidim, mozno predsa len nieco doma najde, ved aj svokor lubi sladke, xixi 😎 ... No a ked nie, tak po sviatkoch budu velke vajicka v supermarketoch v akcii, jedno si s malym kupime a scapeme na posedenie!!!
lucik, kde si kupila meloooooooooon?
bibi v intersparu 😀 Takovou hezkou červenou čtvrtku za 30kč 😀 😀 😀 A v tescu taky mají, ale jen celé a za 35kč kilo 🙄
no a su dobré??
Holky, já jsem asi úplně blbá a slepá, ale kde je nějaký vyhledávač... chci zkouknout co se tu na MK píše o 2 druzích těch baby šátků a nějak nemůžu najít žádné políčko Vyhledat či něco podobného 😅 🤐
už to mám, jsem slepá... pro podobné slepuchy : V odkazu Fórum je vpravo nahoře modré velké tlačítko Hledej ve fóru 😅 🤐
Ahojky,
vy jste toho nakecali za večer. Já měla doma miláčka, tak jsme koukali spolu na Dobu ledovou 😀 Já si naivně dala k večeři celozrnou housku se zeleninkou, a pak mi to nedalo a u televize jsem ještě žvýkala kočičí zajíčky, takové koule plněné smetanovým krémem a želé bombony 😀😀
V noci zase naprd, spím blbě, otočit mi nejde normálně, když se špatně hnu tak křeč do břicha jako prase .... hrůza. Za 4 týdnu jdu rodit 😀 nezájem.
Za to včera mě miláček potěšil, řekl mi na co jsem čekala a v co jsem doufala od začátku těhu, řekl mi že semnou půjde k porodu, že tam chce být s námi 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
Dobré ráno,
bibi já jsem si taky včera koupila meloun, v Hypernově. Je krásně červený, ale ještě jsem ho nestihla ochutnat
klarka no vidíš, jsem ti říkala, že si to určitě rozmyslí. Mě se manžel každou chvíli na něco ptá ohledně porodu a tak. Až jsem někdy překvapená co ho zajímá
kláry tak to máš fajn je to super zážite natolik super že manža mi odmítl jít k porodu 😅 😖 neber mě vážně k porodu by šel ale k CS jít nechce ale pujde semnou švagrová tak aspon někdo jsem moc ráda.dnes malá ráno štukala a furt na stejném místě takže otočená neni a je furt na šikmo 😖
jinak co tak vim tak fakt pro ty chlapi je to zážitek jen nějaký povahy toho nesmí moc vidět.
aaadus, já jsem v to doufala a včera jsem byla až překvapená🙂
doli, to máš fajn že u vás může být u CS, u nás to nejde. Škoda že se malinká nepřetočila tak jak měla.
Dobré dopoledne
tak se hlásim,že jsem po bouřce vcelku.....
docela mě pobavilo to vaše tipování- jo,člověk nikdy neví, já jako prvorodička rodila o týden dřív,takjže to může být kdokoliv,ale je teda fakt,že za poslední týden mi hodně zase klesá břicho....
týden bude síla teda.... po,út,st furt doktoři.....
Slevy
včera jsme byli v obi Intersparu a v KIKu a normálka jsem byla v šoku.... když nepočítám třeba riflíky pro TOmáška slevněné na 149Kč,tak mají výprodej a nakoupila jsem pro Aničku oblečení, jsou to různé velikosti od 68 do 80,ale 3 nádherné trička a 2 kalhoty- jedny plátěné a jedny manžestráčky na podzim,úplně slaďoučké a jeden každý kus za 29Kč !!! no nekupte to 😀
k plánovanýmu může jít tatínek nebo jeden člověk.což jsem ráda.přece jen stoho mám trochu strach byt tam sama.taky chápu táty že tam nechce.však počká na chodbě a pak uvidí jen čisté miminko.
to jsou teda super ceny.
no holky, tak snad budou slevy pokračovat i do pondělí, v pondělí jedu k dr. a pro epino, takže bych se stavěla jak v tescu tak v kiku 😀
no právě,úplně jsem na to čučela... měli poslední kusy,tak to asi vyprodávali,protože to ani není zimní,asi starší kolekce a překáželo jim to tam.... ale je fakt,že měli teda spíš víc věcí na chlapečky,ale i tak jsem hezky pokoupila... už ale musim pomalu brzdit,něco dostanem po porodu jako dary a spoustu věcí se mi už ve skřínce hromadí 😉
já toho mám taky dost, ale třeba na podzim a na příští rok viď. 😀 to bude zase keců kolik toho nakupuju, že toho budeme mít hodně 😀 ale při mé smůle určitě už nic nebude.
To jsou teda provokace. Večer s jídlem a teď se slevama 😀 Ale já už fakt musím krotit jinak mě manžel přizabije 😅
to nevim Klarko,říkám,měli fakt na tom točícím stojanu poslední různé kusy,tak to určo bude všude jiné....
mě teda manža pochválil,že za ty peníze to je super- a taky že je to na Aničku- kybysme čekali kluka,tak to by asi taky pyskoval,protože toho máme spousty 😀 ... stejnak bychom jí museli nakoupit něco holčičího zase až povyroste,tak mám teď pěkné zásoby...
zdenka, uvidím 🙂 stejně jsem se tam chtěla podívat. Koupit si nějáké 3/4 kalhoty když je venku lépe ... at furt nelítám v ryflích.
KLarko
tj,u nás už mají jarní věci,ale já na sebe nic moc kupovat nebudu,pořád doufám,že kila půjdou tak rychle dolů jako po TOmáškovi a furt se teda do kalhot předtěhu vejdu,akorát je nezapnu přes břuch....
Ahojky,
no já už asi nic moc nakupovat nebudu - ze všech stran mi každý něco nabízí po svých dětech, takže mám snad na nějakou dobu vystaráno. Takže se musím držet mimo slev, nebo bude vítr v peněžence a doma hormada věcí, které nevyužiju 🙂
Holky, druhomamči, mám takový debilní dotaz. Dělám si tady takovou malou finanční analýzu (už mi asi holt chybí práce 🙂) - chci vědět, jak na tom finančně budeme až budu na rodiičáku - potřebujeme nastavit kamarádovi za kolik mu pronajmeme byt - takže bych potřebovala vědět, jestli máte představu na kolik tak měsíčně vyjde mimčo (plínky, případně umělá výživa a ostatní nezbytnosti) když bych kojila a na kolik, když bych nekojila? Máte některé alespoň přibližnou představu?
Dobré ránko 🙂
Anty tak plínky záleží hodně na tom jak drahé budeš kupovat... Ale co sem se tak ptala tak spotřebuješ kolem 7-10 plen denně, tak si to vypočti na měsíc 😀 Když nebudeš kupovat pampersky ale nějaké levnější tak to vychází kolem tisícovky a uměla strava myslím kolem 1500 za měsíc... Nic jiného nevím 😀
antyn jak píše lucik, záleží jaké budeš kupovat plínky, popř. jakou umělou výživu.
zdenka, tak já si chci koupit jen nějáké teplákové, tady na vesnici mi to stačí 😀 potom uvidíme jak na tom budu po porodu. 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Antyn - netrefil, netrefil... 😝