icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

paula1234
4. okt 2011

@honeybunny81 ufff a co robite Peti potom cely den, my spime raz hodinku a pol a potom 3x po pol hodke), dnes sme absolvovali ockovanie, navecer trosku plackal, boleli ho nozicky a na noc som mu dala pol cipocky od bolesti a hadam bude oki) a potom ako ti spi mala, prespi aspon celu noc, ved mudi byt unavena ako pes, nie? Viem, ze ani kamoske maly nechcel spat cez den, ale zasa spal od siedmej vecer do deviatej rano vkuse bez jedla od 3.mesiaca, my sice spime od osmej-deviatej do siedmej- pol osmej rano, ale raz okolo stvrte rano sa napapame), no drzajte sa a ozvi sa na tu kavicku na buduci tyzden, mozme skusit aj Laugo) 😉

honeybunny81
4. okt 2011

@paula1234 no v noci spavala dobre ale teraz uz ani to. Spi od 8 do polnoci a potom je kazde dve hodky hore, uz mam pozrete vsetky reprizy serialov kua.
No jasne ze je potom unavena ale nechce si to pripustit a bojuje sama so sebou. Ak ju zacnem uspavam skoro, tak amen-tma, bude revat a revat! Ak neskoro tak to uz idem ohluchnut...
No hadam je to len docasne (cca 2 tyzdne). Duuuufam!!! 😒

veronikam
4. okt 2011

@alena24 Ja mam tiez vela mliecka, tyzdenne namrazim 3 litre co mam navyse. 😉

honeybunny81
5. okt 2011

Nasa tana akurat zaspala v kocari huraaaaa !!! Zeby opat stare dobre casy???

vemako
5. okt 2011

@honeybunny81 super tak nech sa Tanicke dobre spinka,ale ani moja mala nechce cez den spinkat doobeda spi tak pol hodku max 1 hodinku a poobede tiez len pol hod a to som skusala vsetko mozne aby dlhsie spala a ona nic,oci dokoran a spanok nikde 😒 a inac dnes sme boli v poradni a mame 8 kg,takze mam co nosit,mala asi zo mna vsetko vycuca,lebo ja uz vazim menej ako pred otehotnenim 🙂

v.elen
5. okt 2011

@honeybunny81 aj my spíme v noci podobne cca od 7-8-mej do polnoci a potom každé 2 hodky hore.. Cucne si a znovu spinká.. Neviem čo to má.. Tiež dúfam, že je to dočasné.. 🙂 Ale cez deň spinkáme tak 2-3 hodinky za celý deň 🙂 aspoň čosi 😉

kakakina
5. okt 2011

@honeybunny81 ,aj moj Palinko zacina spinkat v kociariku,a dokonca ked sa zobudi tak uz nekriciale aj popozera co je okolo neho 😉 .Zrusila som uplne baby bjorn,a aj kocik dobry 😝 .Jeeej rastu a menia sa nam deticky,hlavne mne vdakabohu k lepsiemu!Drzte sa a bozkavame Tanicku,hlavne Palinko 😉

stankadca
5. okt 2011

Huraaaaa, mame mliecko...konecne sa k nam vratilo a dakujeme liecikom Costi...po troch tyzdnoch trapenia, dokrmovania nutrilonom, skusania vsetkych babskych rad a podobne, je to na dobrej ceste...teda snad to nezakriknem 🙂
cize po mojich peripetiach mozem len vrelo doporucit 🙂 a dokonca neuzivam an tych 8 tabletiek denne, ako bolo doporucene, ale iba 3 🙂

honeybunny81
5. okt 2011

@vemako super, pekne rastiete, to veru mas co nosit, my mame ledva ledva 5500g a 68 cm. No a s mojou vahou to az take ruzove neni kua ale ja som hoooodne pribrala v tehotenstve, skoro 30 kg, este mi zostalo 9 kg... Ale hadam to do buduceho leta uz dam dole 😀 no a predstav si ze mala spala v kociku skoro 2 hodiny, dokonca som si dovolila aj zastavit a nehupat a predsa spala!!! A akoby toho nebolo malo tak poobede si pospala este hodinku!!! 😀 no dufam ze jej to zostane 😲
@v.elen presne ako vravis! Tiez dufam ze to je docasne lebo to je uz na maslu, niekedy ani neviem aky je den a ci uz je den 😕
@kakakina no parada, som rada ze Palinko uz neplace, super spravy!!! 😀
Hej aj ja som zrusila babybjorn aj vsetko v com sa nosila, vratane mojich ruk!!! A vypada to tak, klop-klop, ze pomalicky sa jej tiez zacne v kocariku pacit 😅 dakujemr za pusinku my posielame jednu oslintanu bocku (tlacia sa nam zubky ) 😝

honeybunny81
5. okt 2011

@stankadca Super!!! Tesim sa s tebou, len tak dalej!!! A nutrilon daj pekne co najhlbsie do zasuvky!!! 😀

stankadca
5. okt 2011

@honeybunny81 dakujem 🙂 nutrilon by som najradsej aj na rok odlozila 😀 len este toho mojho drobca prinutit castejsie cuckat odo mna..lebo ja mu viac odstrekujem, kedze sa nam kojit podari tak dvakrat denne...ale neva, aj to je nieco 🙂

salomuska
5. okt 2011

damy, na nase noci nemate. moja sa posledny tyzden budi kazdu hodku, max. hodku a pol...a ziadne take ze az po polnoci 😎 v podstate sa uplne neprebudi, cucne a spi dalej...cez den potom spi 3-4x, dokopy asi 4 hodiny, v roznom rozlozeni...

stankadca
5. okt 2011

@salomuska aj lukasko mal obdobie,ked sa casto budil...najskor som ho zakazdym kojila, ale vzdy po par hltoch zaspal, potom mi poradili, nech ho len pohladkam, pripadne dam dudku a on zaspi..a fungovalo to...sice nie vzdy, ale vacsinou..a teraz uz zasa spi celu noc...tak drzim palceky

honeybunny81
6. okt 2011

Tak bacha na to! Ja som sa tiez nadopovala homeopatikmi a motiliom lebo mliecko nestacilo kedze sa v noci budila stale a aj cez den bola na didke stale. No a ako naschval sa v noci ani raz nezobudila!!! A ja prsniky jak kamene o pol 4 rano hladala odsavacku 😀 No kiezby uz sa teda vsetko vracalo do starych kolaji!!! 😀 klop klop

honeybunny81
6. okt 2011

http://www.koliska.sk/Tazkosti_s_dojcenim\nocne... mne sa velmi pacil tento clanok, nie ze by som so vsetkym suhlasila ale da sa povyberat 😀

mathildica168
6. okt 2011

@honeybunny81 tak to je sila, akurat vcera som si citala ten clanok, lebo aj nasa selma spi teraz podobne ako tvoja tanicka. ona sa budi presne o pol dvanastej a potom kazde dve hodiny... da sa tam najst zopar dobrych rad. ale niektore su dost drasticke.nasa cez den spi ale relativne dobre. prave teraz spi, to da tak pol-tristvtvrte hodku. potom ta este doobeda v kociku hodinu-hodinu a pol. no a poobede spi tiez este 2x. v kociku da aj hodinku, ked sme doma v positelke len pol hodku.

honeybunny81
6. okt 2011

Kokos Ze aky den dnes!!! Spala hodinu v kocari, potom 2 hodiny v postielke a este je tu na mne zlozena a drieme!!!

velvet26
7. okt 2011

@honeybunny81 super, aspon si si aj ty trosku odpocinula..aj nasa vcera spala celkom fajn, doobeda 1.5 hod poobede 2 hodky, ale to som musela pri nej lezat a nevadilo aspon som si aj ja pospala... 😀 inak baby, ked deticky uspite date ich vzdy do postielky? moja nema problem doobeda v nej spat, no poobede nechce, tak bud spi v kociku alebo ju dam na velku postel a lahnem si k nej...ako to robite vy?
inak, objednala som si tu manducu new style 2011 cervenej farby a uz mi pisali z predajne ze ju tam maju, tak v pondelok sa uz bude nasa dianka nosit ako princeznicka...tesim sa moc na to.. 🙂

mathildica168
7. okt 2011

@velvet26 super, uvidis, nosenie sa bude pacit aj tebe aj malinkej 🙂 nasa karolinka ako malicka nechcela v nosici byt, plackala, tak som bola z toho uz nestastna a nosic som supla do skrine. potom som ho ale vytiahla tuto vdaka MK a teraz sa nosime jedna radost. uplna spokojnost na oboch stranach 😀

@honeybunny81 @velvet26 a vcera bol asi fakt nejaky super den na spanie, lebo aj nasa selma spala doobeda hodinku a poobede dala dokonca dve hodiny v kuse a to tu teda uz pekne dlho nebolo. dnes to uz bola stara znama klasika, doobeda hodinku a poobede polhodinove mikrospanky 🙂

mathildica168
7. okt 2011

este sa chcem spytat, co znamenaju take biele akoby supinky v stolici???

velvet26
7. okt 2011

@mathildica168 to su nestravene zbytky mliecka, to je v pohode, to som sa tiez dr. pytala...takze nic zle.. 😉

honeybunny81
7. okt 2011

@mathildica168 hej to mame niekedy aj my tie biele veci, ked papa vela mliecka tak nestihne stravit resp. Nepotrebuje. To je ok. 😀

mathildica168
7. okt 2011

@velvet26 @honeybunny81 takze to este aj z toho mala co ona papa ma nadbytok??? 😀 😀 😀 moja zlata.

velvet26
8. okt 2011

@mathildica168 materske mliecko je velmi vyzivne, asi jej staci menej, hlavne ze prospieva.. 🙂
na mna baby lezie asi dajaka choroba, nejako sa necitim dobre, ach jaaj, dufam, ze ma to rychlo prejde, hnusny cas uz je zima, to fakt nemusiiiim.. 😖

alena24
9. okt 2011

@velvet26 teraz je strasne vela ludi chorych, ja som mala ist aj na poradnu ale radsej nepojdem lebo zas tam maly cosi chyti, porazilo by ma. Mm je tiez chory ale chodi v dome len s ruskou a spava v inej izbe tak dufam ze to maly nedostane.

Baby, mne maly zacina coraz lepsie spavat cez den a v noci sa to horsi, cez den spinka aj 5 hodin a ma rezim, spava vzdy 4 krat denne. Vecer v pohode zaspi okolo 8smej a v noci je hore aj 6 krat, nebudi sa ale na hlad, bo nepapa len cucka a dudluje prsnik, Dufam ze ho to rychlo prejde a bude spavat ako predtym bo tymto stylom budem ja o chvilku jak zombie. Niekedy si ho vezmem aj do postele ked uz fakt nevladzem a tam spi uplne super len ja ho nechcem na postel moc ucit bo to sa vobec nevyspim co sa bojim ze ho pripucim alebo ze mu vankusom prikryjem tvar. Robia to aj vase deti?

Btw, dnes oslavujeme ..... Adam ma 5 mesiacooooov 😀 Strana ako to leti, este teraz som sa gulala s bruskom jak svet 😀

velvet26
10. okt 2011

baby aky ste mali vikend, my teda o nicom, ja nejaka chorlava a mala tusim tiez nieco chyta, taka je umrcnana, aj sa mi zda tepla, no teplotu nema, neviem ci vecer nachladla ked som ju kupala alebo jej idu zuby, poriadne mi cez vikend nespala, davala len take polhodinky 4 krat, no katastrofa, najhorsie na tom je, ze ked som ju polozila do postielky bola v momente hore a ked na velku postel a lahla si k nej tak do par minut to iste, len na rukach mi chcela spat..tak sme sa hupali v hupacom kresle a ked ju chcel uspat muz tak jemu vrestala, no hroza..dnes nieco podobne, ako fakt neviem co s nou je..ci ta zmena pocasia k tomu dopomohla...hmmm..
chcem sa opytat, cim zakryvate deti na noc:? ja jej davam taku hrubvsiu deku neviem ci jej to staci, paplonik jej este nedavam a spaci vak nemam a ani neviem ci kupim, lebo mala chce mat stale nohy odkopane a vyklada si ich na mreze, tak v tom vaku by ju asi porazilo..
a co vy ako ste sa mali?

@alena24 no gratulkaaaa adamkovi, uz je z neho velkyy chlapec, super, nasa dianka ma 5 mesiacov v stredu.. 🙂

velvet26
10. okt 2011

@alena24 a k tomu spaniu v noci, pocula som ze ked su deti vacsie zacinaju vymyslat, nasa zatial ma noc dobru o pol siedmej vecer spi do pol siedmej rana a dvakrat a niekedy raz papa, len cez den to spanie je take vselijake, zajtra uz ale budem mat tu manducu, tak sa na to tesim, ponosim ju ked bude mrzuta, lebo na rukach je uz fakt tazka..

honeybunny81
10. okt 2011

@velvet26 nasa tana ma paplonik od narodenia, vie sa sama odokryt aj zakryt, pohoda. Preco nechces paplonik?

mathildica168
10. okt 2011

@alena24 tak my sme na tom podobne. posledne noci katastrofa. sme hore aj kazdu hodinu, hladna nie je, dokonca ani bradavku nevezme do pusy, ale len mrnci... niekedy ju staci len otocit na druhu stranu a zaspi, inokedy dudlik, no niekedy ju treba zobrat na ruky a trosku ponosit aby zaspala... dnes v noci o jednej mala dokonca den 😀 a bola hore uplne a chcela sa hrat. to bolo fakt krasne. ja som nemohla ani oci od unavy poriadne otvorit 🙂 tiez neviem ci su to uz zubky, lebo teploty nema ani ziadne hnacky. zato cez den spinka dobre. vstava o pol siedmej. potom dame este jeden kratky spanok v postielke okolo deviatej a o jedenastej ideme do kociara a to spi 2-2,5 hod. no a potom este okolo stvrtej da 1-2 hodinovy spanok a kupeme sa o siedmej. takze tiez uz nejaky ten rezim sa crta 😀 dufam ze som to nezakrikla. este tie noci by sa mohli upravit, lebo ja uz nevladzem. nastasitie rano s nou vstava muz a ja si potom este do osmej pospim kym ide do prace.

mathildica168
10. okt 2011

@velvet26 nasa mala doteraz vaky. v lete taky tenky, potom uz taky hrubsi, ale uz zacala byt aj v tom v noci studena, tak teraz cez vikend som zaradila paplonik a taka je teplucka ked ju v noci beriem 🙂 a dokonca sa ani neodkopava, coho som sa teda obavala.