icon

Májové bábätka 2013

bubinko83
3. sep 2012

Ahojte su tu už mamičky z takymto terminom?

smilinggirl
26. sep 2012

@peteva85 ďakujem... no nejak to snáď zvládnem... a keď nevydržím, tak sa asi vyhovorím 😀 ok, musím bežať do škôlky na ZRŠ.. 🙂

kattija
26. sep 2012

@arabeska mnamka raidna! Tarhonu som nemala ani nepamatam
@peteva85 no tak toto by som si dala hned!!! ja som strasne gulasova a maskova 🙂
o tyzden tu bude jarmok tak si dam isto 2 porcie jelenieho a nadzabem si tam pikantnu omacku 😎
hadam to nepojde von 😠

peteva85
26. sep 2012

@smilinggirl Aj vy mate? Aj my mame dnes 😀 😀

lenkacka
26. sep 2012

@kattija Ja som včera varika kuraciu polievku,lebo v sobotu som robila kapustovú ,ale ja som ju dáko ani nemohla papať a kuraciu ja milujem a aj moja fazuľka,lebo ináč mi zo všetkého je na grc.Len čo sa pozriem na jedlo,tak ma nadrapuje.Len polihujeeeem-je mi ozaj na figu.No a teraz idem robiť pastiersky syr s pečenými zemiačkami.Dúfam,že si kúsok budem mocť dať a drobec nebude mať námietky.

kattija
26. sep 2012

@lenkacka jedine co nemozem citit je vyprazane alebo olej, ja tiez len tak polihujem ale musim zacat aspon lahko cvicit bo zase priberiem vyse 25 kg a budem tazsia nez ten moj :D sa ma potom bude bat v posteli :-P

lenkacka
26. sep 2012

@peteva85 zlatko a Ty sa ako máš? Ja totálne na figu.Bože pri dcérke mi nebolo takto zle.Hlava už viac ako týždeň vkuse bolí,brucho otras,zo všetkého ma napína,nič mi nechutí .Dnes som si kúpila lucku a aj z tej je mi zle.Nech to už prejdeeee. Ešte že mám doma malého anjelika,ktorý mi dovolí oddychovať.Dnes som len povysávala dom a prezliekla v hosťovskej periny,ale to som robila skoro celé doobedia-pomedzi to som si musela ísť ľahnúť.Ale čo nevydržíme-však?Zajtra na nás mysli-kočka!!!!

lenkacka
26. sep 2012

@kattija mne zase ani nie je zle z vyprážaného - sa som naučená robiť na malom množstve oleja,lebo od malička neznášam veľmi mastné jedlá a napr. zapekané zemiaky robím len na kúsku masla.Mne robia zle aj vone-mám citlivý nos a teraz ešte viacej -takže fuuuuj.

peteva85
26. sep 2012

@lenkacka Silno silno budem drzat palce a cakam same dobre spravy 😉
Ja dnes sa mam super, vcera som asi uz svoje odgrcala 😀 😀 kiezby to tak zostalo uz na stalo.. Co sa tyka unavy tak aj ja.. Poobede si musim trosku pospat aspon polhodinky a vecer o 22h spim na gauci ako mandolinka 😀 inac som chodila spat o polnoci..

sylvia2012
26. sep 2012

ahojte kocky mozem sa pridat k vam mam mnou vypocitany termin cca koniec maja ale k lekarovi som objednana az 16.10 to ma porazi pokym m i povie ze je vsetko ok lebo mam za sebou nepekne veci a uz sa na to babatko velmi tesime len nech je vsetko ok .. robila som si digitalny a tam mi ukazalo minuly tyzden 2-3 tyzdne tak asi tak

kattija
26. sep 2012

@sylvia2012 vitaj 😉

sylvia2012
26. sep 2012

@kattija dakujeeeeeeeeeeem

arabeska
26. sep 2012

@sylvia2012 vitaj dalsia co tu bude so mnou az do konca 😀 😵
@kattija ja tarhonu zboznujem tiez a vyprazane nemusim vobec a teraz to iba zacitim a uz ma obracia 😝 co budete varit zajtra?ja uz nemam ziadnu inspiraciu

kattija
26. sep 2012

@arabeska ja premyslam, ze zvrtnem len nejaku lahku cestovinu so zeleninkou aby som zase nebola preplnena 😉 😉 treba aj trosku ocistu od maska 🙂

sylvia2012
26. sep 2012

@arabeska ahoj jasne budem dufam ze teraz to bude vsetko ok a budeme mat mimi domenka nech samozeme aj my tesit .. ja nevarim zajtra moj je zajtra prec ide na oslavu maju to na chate tak odchdzaju zajtra a pridu az v nedelu tak ma freeeeeeeeeeeeee

ppppetra
26. sep 2012

@arabeska Kedy ti vychadza termin porodu???

arabeska
26. sep 2012

ja mam Davidka nachladnuteho tak je doma k tomu ma zajtra narodky tak by to chcelo nieco dobre pod zub,ked som sa ho pytala co si praje tak mi povedal ze mu je to jedno ,uz ho puberta chyta 😀
@sylvia2012 neboj vsetko dobre dopadne a potiahneme to spolu azz do konca
@ppppetra termin mam 27

ppppetra
26. sep 2012

@arabeska no super, tak ja mam termin 25.....

arabeska
26. sep 2012

@ppppetra jej fakt,az teraz pozeram 😵 uz si bola u lekarky?

ppppetra
26. sep 2012

@arabeska este nie, este je skoro, na prvu kontrolu idem az buduci piatok, to by som uz mala byt 6+6tt, ciez koniec siedmeho tyzdna. Chcem aby uz bolo vidno srdiecko. Ty ides az po mne na kontrolu, ze???

smilinggirl
26. sep 2012

@peteva85 no sranda, že?? 😀

arabeska
26. sep 2012

@ppppetra ja som u gyndy este nebola,pojdem buduci tyzden alebo zaciatkom toho dalsieho tyzdna,tiez chcem ist tak aby bolo vidno srdiecko 😵

bubinko83
autor
26. sep 2012

@lenkacka
@kattija aj mne je presne takto zle,napina ma stale a najhoršie je to večer a rano.A vypražane tiež moc nemusim.Ako tak zjem všetko a horšie mi robia pachy a najviac mi vadi ked otvorim chladničku vtedy by som hned utekala na zachod ale vždy sa snažim nejak predychat.Je to hrozne obdobie ,men pri prvom nebolo takto zle ,bolo mi sem-tam ale takto stale určite nie. 😒

adula3334
26. sep 2012

Ahojte,teda baby drzte sa,mne je zatial celkom fajn.energie na rozdavanie,zle mi nebyva,akurat ma tlaci brucho velmi a dnes som rychlo vstala tak ma dost bolestivo pichlo na lavej strane..dnes som bola v trencine,vybavovat papiere a zajtra idem k dr.som nedockava.inak rano som robila test,ciarky silnejsie ani nemohli bmyt,tak babo je tam,nejako tomu este stale neverim,len nech je vsetko ok.
Takze zajtra informujem.drzte palce.. 🙂 prajem pekny vecer este

kattija
26. sep 2012

ja mam taku neskutocnu chut teraz na tu zmrzlinu z lidlu ze az, uz som aj priatelovi pisala, ze ked pojde zo zapasu nech mi ide kupit cokoladovu a vanilkovu a pri filmiku na STV Parfem ju celu spucujem :D

rebeka25
26. sep 2012

uff ja by som vrazdila za vyprazany syr z hranolkami a tatarkou. Nikdy som za tym nebola cela hin a teraz jaaaaaj

strihalka
Odpoveď bola odstránená
kattija
26. sep 2012

@strihalka taketo vnucovanie mi uz ide pekne na nervy!

adula3334
26. sep 2012

@rebeka25 aj ja mam stale chut na nezdrave veci...hranolky by som aj kazdy den jedla...a sladkostiiiii :( toto tehu urcite nebude len +9kg :(

kattija
26. sep 2012

@adula3334 no ja uz mam v mrazaku tu zmrzku tak cakam kym maly zaspi a idem sa vrhnut na nu 🙂 hranolky ja ani nie ale pizza to je daco ! 🙂 aj kazdy den by som pucila 😎

arabeska
26. sep 2012

@adula3334
@kattija ja mam zase chut na kyslu kapustu ale taku velku ze mi ju priatel bezal kupit 😀